WGŚ pisze:
Piast FC PRUDNIK ;)))
Warto dodać że spina policji na ten mecz niesamowita, na zbiórce w Zabrzu polowa parkingu zajebana niebieskimi kabarynami, troche kabaretu bylo z wyjazdem, gdyz o 16 mielismy juz być na stadionie Piasta by na czas meczu wszyscy byli obecni juz na sektorze. W praktyce było tak ze gdy wybiła 16 my dalej tkwiliśmy na miejscu zbiórki, policja zluzowala poslady dopiero gdy wiara sie wkurwiła i postanowilismy iść do Gliwic piechotą wówczas momentalnie pojawil sie komunikat by wsiadać do busów i jedziemy ;) Co do zbiórki w Gliwicach to liczba naszego FC z tego miasta na duzy plus udowadniajac że kibice Górnika w Gliwicach są i maja się dobrze pojawiajac się nie tylko z Kopernika, Sośnicy i Łabęd. Kibiców z pobliskich miejscowości graniczacych z Gliwicami policja usilnie kierowala na zbiórke do Zabrza nie pozwalajac na wjazd do Gliwic.
Na meczu ogólnie nic ciekawego się nie działo nie licząc małego dymu Piasta z policja pod młynem, Nasz doping jak i doping Piasta bez rewelacji. Podczas meczu pewna zabawna sytuacja, na sektorze przyległym grupa 3 kibiców podchodzi pod Nasza brame i chce przejsc na Nasz sektor na co ochrona sie nie zgadza i odsyła ich z powrotem, chłopaki siadaja na swoich miejscach wśród kibiców Piasta po czym zakładaja na głowy czapki ,,derbówki'' i zaczynaja śpiewać razem z sektorem gości, po kilku minuta ochrona sama grzecznie prosi ich by przeszli do Naszego sektora ;)
Koleżko nie wiem w którym Ty świecie żyjesz ale najwyższa pora zejść na ziemie i przestać żyć historią!Na zbiórce na koperniku melduje sie zlepek Waszych FC z województwa Opolskiego jak i powiatu Gliwickiego co daje ogólnie liczbe ok 400 osób a pisanie ze psy nie wpuszczały ich do miasta jest twoim farmazonem! mam akurat obeznanie w tym temacie bo od Nas z okolic do Was do GLIWIC na zbiórke jechali a KĘDZIERZYNIE K, Zdzieszowicami,Krapkowice i miasteczka typu Pyskowie to co moze do Zabrza pojechały? lepiej ZAMILCZEĆ niz pierdolić farmazony.
Powiedz mi ta sytuacja co ją opisaleś gdzie miała miejsce?w Bełchatowie? bo z Naszego info wynika ze nic takiego nie ma potwierdzenia a mieliśmy w poblizu Waszego sektora z 2 stron chłopaków od Nas wiec kolejny twój farmazon...
S.G. pisze:
11 przegubowych autobusów wypełnionych na maxa, w każdym mieści sie około 200 co daje 11x200=2100!
Pewnie tą liczbe oszacowałeś na podstawie biletów sprzedanych przez kierowców autobusów i zapomniałeś dodać te 100 osób co miało miesieczne! haha przejebany chłop,2200 :D .... i w dodatku z liczeniem ma problem.
na moje oko liczba Górnika to 1600 osób w klatce a te osoby co były na sektorach Naszych <incognito>a byli tacy i myśle ze ich liczba to ok po 50 osób z dwóch stron,wnioskuje po strzelonej bramce dla Piasta bo gdy sie cieszymy to Oni siedzą ale pewnie to ta czesć piknikowej strony trybun.A te brakujące pare stówek Twojego urojenia możesz sobie doliczyć i zapisać sobie w pamietniku który prowadzisz !
Co do akcji z ochroną to była -mineła -czekamy na rozwuj wydarzeń ale uwierzcie mi te Scorpiony<ochrona> nie pierdoliła sie w tancu i z nami na pięści się sprawdzali....było mineło-j**** ICH!
Oprawa-Opis okiem piknika...
[link]
Nasz liczba na tym meczu pokazała kto Tu w mieście ma sie dobrze i do kogo bedą nalezeć najbliższe lata bo jak już wiadomo...HISTORIA NIE GRA JUZ ROLI! potencjał mamy choć go nie wykorzystujemy w pełni ale niech z tych 400 osób co są na kazdym meczu wyrosnie 200 fanatków to bedzie juz niezle,
Kibice Górnika podpinają się pod historie dziadków,ojców a MY Kibice Piasta własnie ją tworzymy - wszystko co dobre jest pewnie przed nami , więc trwajmy w tym w co wierzymy i miejmy wyjebane na krytyke innych...