W ogóle taki pomysł świadczy tylko o słabości psów i całego tego systemu. Tak czy inaczej dalej byśmy jeździli. Czy z zakazem czy bez :) Cieczy mnie postawa Bońka, ale nie tylko bo za kibicami wstawili się m.in. prezesi: Ruchu, Piasta, Górnika i wielu innych klubów. Oby na wyjazdy ruszyło jeszcze więcej ludzi i jeszcze częściej pojawiało się piro.
A.C.A.B.
Ważne. Boniek nie poprze policji w sprawie zaqkazu wyjazdów
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Ważne. Boniek nie poprze policji w sprawie zaqkazu wyjaz
A teraz ekipy co dostają zakazy wyjazdowe jeżdżą wszędzie na te mecze ? w 90% jak mają zakaz to nie jeżdżą.KaczyP pisze:W ogóle taki pomysł świadczy tylko o słabości psów i całego tego systemu. Tak czy inaczej dalej byśmy jeździli. Czy z zakazem czy bez :) Cieczy mnie postawa Bońka, ale nie tylko bo za kibicami wstawili się m.in. prezesi: Ruchu, Piasta, Górnika i wielu innych klubów. Oby na wyjazdy ruszyło jeszcze więcej ludzi i jeszcze częściej pojawiało się piro.
A.C.A.B.
Boniek nie miał wyjścia i musiał odmówić psom, bo inaczej pijarowo by stracił u kibiców, mimo, że mówi że jest pro - kibicowski.
Dziś powiedział tak :
A w poniedziałek:Generalnie jestem przeciwny wyciąganiu odpowiedzialności zbiorowej
Sam sobie zaprzecza, mówi że jest przeciw karom zbiorowym, a następnego dnia chwali się, że nałożyli karę zbiorową na Śląsk do końca roku.Kibice Śląska Wrocław rzucili racami i, to chwilę później obłożyliśmy ich zakazem wyjazdowy do końca roku
Masz trochę racji, działa PRowo i nie chce, żeby go flugali po stadionach. Ale z drugiej strony mógłby pójść na łapę psiarni i byłoby poniekąd pozamiatane... A wiadomo, ze z zakazem wyjazdy są o wiele bardziej skomplikowane@C@b pisze:A teraz ekipy co dostają zakazy wyjazdowe jeżdżą wszędzie na te mecze ? w 90% jak mają zakaz to nie jeżdżą.KaczyP pisze:W ogóle taki pomysł świadczy tylko o słabości psów i całego tego systemu. Tak czy inaczej dalej byśmy jeździli. Czy z zakazem czy bez :) Cieczy mnie postawa Bońka, ale nie tylko bo za kibicami wstawili się m.in. prezesi: Ruchu, Piasta, Górnika i wielu innych klubów. Oby na wyjazdy ruszyło jeszcze więcej ludzi i jeszcze częściej pojawiało się piro.
A.C.A.B.
Boniek nie miał wyjścia i musiał odmówić psom, bo inaczej pijarowo by stracił u kibiców, mimo, że mówi że jest pro - kibicowski.
Dziś powiedział tak :A w poniedziałek:Generalnie jestem przeciwny wyciąganiu odpowiedzialności zbiorowejSam sobie zaprzecza, mówi że jest przeciw karom zbiorowym, a następnego dnia chwali się, że nałożyli karę zbiorową na Śląsk do końca roku.Kibice Śląska Wrocław rzucili racami i, to chwilę później obłożyliśmy ich zakazem wyjazdowy do końca roku
Na to co będzie w nowej rundzie trzeba spokojnie poczekać .Póki co cały czas w kraju odbywają się ciekawe mecze i od ciągłego dramatyzowania i szukania spisków nic się na lepsze nie zmieni
-
Leśny dziad
Bardzo dobrze ze @c@b porownal te,dwie wypowiedzi wlasnie to,swiadczy o nas ze,nie jestesmy tepa masa ale myslaca masa , wlasnie porownanie wypowiedzi pokazuje ze myslimy analitycznie , boniek dziala interesownie pamietajcie ze on jest rudy przecie , a wszystko,co rude to ... wiadomo
-
To Prawda?
Miejmy nadzieje ze Boniek cos zmieni...