A pisałem zaraz po autorze postu z grafem by skasował ten znak zapytania na końcu bo zaraz zacznie się napinka. Jestem za GieKSą, ale już na starcie chciałem uniknąć tego tematu.
Wisła przestrzeliła najważniejszy graff Beskidu znajdujący się na ich stadionie tak że szkody były widoczne podczas meczu z Unią. Ciekawe czy to okoliczni Wiślacy czy może słynąca z takich eskapad grupa Wisła Graffiti.
Anty Islam od nas nikt nie płacze z tego powodu graffu zostanie odnowiony a okoliczna Wisła pokazała ze nie istnieje na meczu z Unią. Graff przestrzelony już nie pierwszy raz tak dla informacji.
Hati pisze:Anty Islam od nas nikt nie płacze z tego powodu graffu zostanie odnowiony a okoliczna Wisła pokazała ze nie istnieje na meczu z Unią. Graff przestrzelony już nie pierwszy raz tak dla informacji.
Przestrzeleniem waszego grafa pokazali, że nie istnieją? Wasz 30os. młyn zmiażdżył system i całą scene kibicowską w Polsce. Jesteście najlepsi!
Hati pisze:Anty Islam od nas nikt nie płacze z tego powodu graffu zostanie odnowiony a okoliczna Wisła pokazała ze nie istnieje na meczu z Unią. Graff przestrzelony już nie pierwszy raz tak dla informacji.
Przestrzeleniem waszego grafa pokazali, że nie istnieją? Wasz 30os. młyn zmiażdżył system i całą scene kibicowską w Polsce. Jesteście najlepsi!
No myślę, że dla całej masy ludzi w Polsce młynek Beskidu robi większe wrażenie niż przeogromny młyn Unii.
No myślę, że dla całej masy ludzi w Polsce młynek Beskidu robi większe wrażenie niż przeogromny młyn Unii.
Taaa, takie wrażenie, jak wasze liczby wyjazdowe i oprawy, które tracicie hurtowo, dymani fanatycy..
bialygarnek pisze:Przestrzeleniem waszego grafa pokazali, że nie istnieją? Wasz 30os. młyn zmiażdżył system i całą scene kibicowską w Polsce. Jesteście najlepsi!
Taaa, takie wrażenie, jak wasze liczby wyjazdowe i oprawy, które tracicie hurtowo, dymani fanatycy..
Co ma Beskid z Cracovią wspólnego tumanie? Beskid jest małą ekipą, która swoimi oprawami, i dużą liczbą pirotechniki uzyskała szacunek w oczach wielu ludzi. Unia jest mała ekipą KROPKA.
rzutkarny pisze:
Co ma Beskid z Cracovią wspólnego tumanie? Beskid jest małą ekipą, która swoimi oprawami, i dużą liczbą pirotechniki uzyskała szacunek w oczach wielu ludzi. Unia jest mała ekipą KROPKA.
A no tyle tumanie,że na waszych meczach na Kałuży wisiała flaga Beskidu i to nieraz ,nie pisze o fladze FC Andrychów tylko fladze z herbem Beskidu nawet na waszym forum o tym piszą: http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1532240
Tak samo jak na Beskid chodzili w szalach i koszulkach KSC,więc skończcie pierdolić,że was nic nie łączy bo jest to śmieszne.Poprzednim razem jak w Andrychowie grała Unia ,obok młynu miejscowych również stali fani KSC nawet flagę mieli z gwiazdą przekreśloną,pewnie Beskid ich nie widział i byli tam przypadkowo :-)
rzutkarny pisze:
A no tyle tumanie,że na waszych meczach na Kałuży wisiała flaga Beskidu i to nieraz ,nie pisze o fladze FC Andrychów tylko fladze z herbem Beskidu nawet na waszym forum o tym piszą: http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1532240
Tak samo jak na Beskid chodzili w szalach i koszulkach KSC,więc skończcie pierdolić,że was nic nie łączy bo jest to śmieszne.Poprzednim razem jak w Andrychowie grała Unia ,obok młynu miejscowych również stali fani KSC nawet flagę mieli z gwiazdą przekreśloną,pewnie Beskid ich nie widział i byli tam przypadkowo :-)
To było dobrych kilka lat temu, czasy się zmieniają. A co do rozdupczania grafów, to już 2 ekipa która ostatnio tak się zabawia na naszym terenie. Cóż, kto mieczem wojuje...
A/J myślę że Twoje informację nie są aktualne. Chłopak który rozkręcał ruch kibicowski na Beskidzie był za Cracovią i przez początek rzeczywiście do młyna chodzili ludzie w barwach KSC. Sytuacja się jednak później zmieniła bo na Beskidzie zaczeli się udzielać sympatycy innych klubów, którzy nie chcieli mieć nic wspólnego z krakowskim klubem. Dziś w młynie Beskidu nie ma już barw Cracovii. My działamy na swoją rękę a oni to nie wiem czy wogóle działają;p Nie zwalczamy się gdyż w naszym 20 tysięcznym mieście wszyscy się znamy. Tyle w temacie ale Ty i tak pewnie wszystko wiesz lepiej;)