Czyli mam rozumieć, że chłopaki z Torcidy Gliwice są FC Wisłoki Dębica?Croti pisze:Szalik Wisłoki FC Gliwice(...) był robiony przez chłopaków z Górnika.

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Czyli mam rozumieć, że chłopaki z Torcidy Gliwice są FC Wisłoki Dębica?Croti pisze:Szalik Wisłoki FC Gliwice(...) był robiony przez chłopaków z Górnika.

Zmień tampona bo ci leci.dajbozesile pisze:W c*** dobre grafy macie..... ja p*******.

Przestrzeleniem waszego grafa pokazali, że nie istnieją? Wasz 30os. młyn zmiażdżył system i całą scene kibicowską w Polsce. Jesteście najlepsi!Hati pisze:Anty Islam od nas nikt nie płacze z tego powodu graffu zostanie odnowiony a okoliczna Wisła pokazała ze nie istnieje na meczu z Unią. Graff przestrzelony już nie pierwszy raz tak dla informacji.
No myślę, że dla całej masy ludzi w Polsce młynek Beskidu robi większe wrażenie niż przeogromny młyn Unii.bialygarnek pisze:Przestrzeleniem waszego grafa pokazali, że nie istnieją? Wasz 30os. młyn zmiażdżył system i całą scene kibicowską w Polsce. Jesteście najlepsi!Hati pisze:Anty Islam od nas nikt nie płacze z tego powodu graffu zostanie odnowiony a okoliczna Wisła pokazała ze nie istnieje na meczu z Unią. Graff przestrzelony już nie pierwszy raz tak dla informacji.
Taaa, takie wrażenie, jak wasze liczby wyjazdowe i oprawy, które tracicie hurtowo, dymani fanatycy..rzutkarny pisze:No myślę, że dla całej masy ludzi w Polsce młynek Beskidu robi większe wrażenie niż przeogromny młyn Unii.bialygarnek pisze:Przestrzeleniem waszego grafa pokazali, że nie istnieją? Wasz 30os. młyn zmiażdżył system i całą scene kibicowską w Polsce. Jesteście najlepsi!Hati pisze:Anty Islam od nas nikt nie płacze z tego powodu graffu zostanie odnowiony a okoliczna Wisła pokazała ze nie istnieje na meczu z Unią. Graff przestrzelony już nie pierwszy raz tak dla informacji.
Co ma Beskid z Cracovią wspólnego tumanie? Beskid jest małą ekipą, która swoimi oprawami, i dużą liczbą pirotechniki uzyskała szacunek w oczach wielu ludzi. Unia jest mała ekipą KROPKA.bialygarnek pisze:Taaa, takie wrażenie, jak wasze liczby wyjazdowe i oprawy, które tracicie hurtowo, dymani fanatycy..rzutkarny pisze:No myślę, że dla całej masy ludzi w Polsce młynek Beskidu robi większe wrażenie niż przeogromny młyn Unii.bialygarnek pisze:Przestrzeleniem waszego grafa pokazali, że nie istnieją? Wasz 30os. młyn zmiażdżył system i całą scene kibicowską w Polsce. Jesteście najlepsi!
A no tyle tumanie,że na waszych meczach na Kałuży wisiała flaga Beskidu i to nieraz ,nie pisze o fladze FC Andrychów tylko fladze z herbem Beskidu nawet na waszym forum o tym piszą:rzutkarny pisze: Co ma Beskid z Cracovią wspólnego tumanie? Beskid jest małą ekipą, która swoimi oprawami, i dużą liczbą pirotechniki uzyskała szacunek w oczach wielu ludzi. Unia jest mała ekipą KROPKA.
To było dobrych kilka lat temu, czasy się zmieniają. A co do rozdupczania grafów, to już 2 ekipa która ostatnio tak się zabawia na naszym terenie. Cóż, kto mieczem wojuje...A/J pisze:A no tyle tumanie,że na waszych meczach na Kałuży wisiała flaga Beskidu i to nieraz ,nie pisze o fladze FC Andrychów tylko fladze z herbem Beskidu nawet na waszym forum o tym piszą:rzutkarny pisze: Co ma Beskid z Cracovią wspólnego tumanie? Beskid jest małą ekipą, która swoimi oprawami, i dużą liczbą pirotechniki uzyskała szacunek w oczach wielu ludzi. Unia jest mała ekipą KROPKA.
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1532240
Tak samo jak na Beskid chodzili w szalach i koszulkach KSC,więc skończcie pierdolić,że was nic nie łączy bo jest to śmieszne.Poprzednim razem jak w Andrychowie grała Unia ,obok młynu miejscowych również stali fani KSC nawet flagę mieli z gwiazdą przekreśloną,pewnie Beskid ich nie widział i byli tam przypadkowo :-)