Komentarze 27-30 września
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 27-30 września
MI ta flaga Pabianice zawsze kojarzyła się z Widzewem bo koło flag Widzewa wisiała na kadrze. Poza tym jak dla mnie ta przytłaczająca czerwień też jednoznacznie się kojarzy z RTSem. Ale skoro nigdy na meczu w Łodzi nie wisiała to sprawa jest chyba jasna.
ps. właściciel ma chyba jakiś kompleks skoro jest jeszcze druga część tak dużej flagi.
ps. właściciel ma chyba jakiś kompleks skoro jest jeszcze druga część tak dużej flagi.
-
Aż się musiałem zalogować.SH1910 pisze:
Jest foto skrojonej flagi Górnika Konin przez KKS Kalisz, której nie udało się wnieść na stadion tydzień temu?
Ochrona zabiera kaliszakom fanę przy wejściu do klatki Górnik odbija flagę ochronie i oddaje w honorowy sposób kaliszakom ci ją odrzucają laga zostaje zniszczona przez fanów Górnika. Fana zdobyta dobre 12lat wstecz w kulawy sposób.
- Konin stracił w tamtej akcji na powrocie z Poznania 3 flagi (2 Górnika Konin i 1 Lecha).
- Jeśli kulawy sposób to najpierw baty dla ekipy pociągowej w nocy na trasie Poznań-Konin, a potem ucieczka ekipy samochodowej w pola i zostawienie wszystkiego to ja już nie mam więcej pytań.
Świat się kończy jak się czyta takie teksty...
Jedną z tych flag teraz w Koninie odrzuciliśmy po cyrkach z ochroną bo to żadna wielka frajda ją odzyskać. Będą nowe.
Link do stronki gdzie są te flagi:
[link]
Ostatnio zmieniony 02.10.2013, 09:54 przez 40L, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kolego ja pozwolę sobie napisać też jednego posta w imieniu wiekszości strony "przeciwnej"Firol pisze:
Witam wszystkich
Zalogowałem się tylko i wyłącznie na forum ze względu na Niedzielną sytuację z meczu Lech - Widzew.
Chciałbym napisać kilka słów (...)
Szacunek, że jeździsz na kadrę, to że jesteś Widzewiakiem- trudno, nikt nie jest doskonały.
Natomiast sprawa polega na tym, że Twoi koledzy po szalu niejednokrotnie podpinali się pod Twoje wyjazdy za kadrą. Przykładem ta relacja:
[link]
Jak to mówią, sukces ma wielu ojców, a porażka jest sierotą.
Myślę, że skoro nie straciłeś flagi to śmiało możesz uszyć nową. Może niekoniecznie jeszcze większą i jeszcze lepszą :)
To jedyny mój post na ten temat, natomiast chciałem zapytać- dlaczego flagę reprezentacji Polski wieszasz na meczach innych drużyn narodowych?
-
Policja chce zamknąć stadion Ruchu
Chorzowska policja złożyła oficjalny wniosek o zamknięcie do końca rundy jesiennej stadionu Ruchu - pisze dziennik "Sport".
Taką decyzję spowodował fakt, że kibice "Niebieskich" podczas meczu z Wisłą Kraków zaprezentowali sektorówkę oraz odpalili środki pirotechniczne. - Wystąpiliśmy do prezydenta Chorzowa o zamknięcie stadionu Ruchu przy ul. Cichej w Chorzowie do końca rundy jesiennej. Na stadionie Ruchu, podczas meczu z Wisłą, zostało popełnione przestępstwo, dlatego taka jest też reakcja policji - mówi rzecznik Komendy Miejskiej Policji w Chorzowie, Justyna Dziedzic.
"Sport" informuje również, że podobny wniosek ma wystosować także wojewoda śląski.
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
Czyżby ?Firol pisze:Nie wiem kto i dlaczego ktoś zerwał MOJĄ flagę na Euro ale jeśli ktoś podbiega i zrywa coś bez zastanowienia to już nie jest mój problem.
"Przepraszam bardzo Pana, czy mógłbym podpierdolić Pańską fanę ?"Firol pisze:Jeśli masz ochotę 'skroić' fanę to podejdź, spytaj i jeśli coś ci nie pasuje to daj w ryj i potem ją zrywaj!
Po takim zdaniu to może i dobrze, że więcej nie będziesz bezcześcił barw narodowych i odcinał godło. Tak zachowują się tylko parówy i lemingi.Firol pisze:* Dla tych, którzy uważają, że MOJA fana nie miała godła Polski i herbu Pabianic. Otóż miała i godło i herb Pabianic na białym tle z napisem ON TOUR. Problem w tym, że ze względu na wielkość flagi nie wszędzie mnie z nią wpuszczano w całości, dlatego niekiedy musiałem ją oddzielać.
All work and no play makes Jack a dull boy
-
POlicja w poniedziałek jebała mandatami jak z rękawa, za wszystko.
-
Dlaczego Wisłoka i Resovia odpuścili swoje wyjazdy? ;)
-
mozna fote jak wyglądała ta flaga wcześniej?Firol pisze:* Dla tych, którzy uważają, że MOJA fana nie miała godła Polski i herbu Pabianic. Otóż miała i godło i herb Pabianic na białym tle z napisem ON TOUR. Problem w tym, że ze względu na wielkość flagi nie wszędzie mnie z nią wpuszczano w całości, dlatego niekiedy musiałem ją oddzielać. Zawsze wolałem wywieszać ją z białym i czerwonym tłem ale nie raz miałem problemy z psami i ochroną że: jest za duża, że nie jest wymiarowa, że zasłania innym kibicom i inne pieprzeni@. Fotka z Lisbony przykładem tego.
-
Jeżeli chodzi o mecze Wisłoki w okręgowym PP , to nie organizujemy z reguły na nie wyjazdów , ze względu na to że skupiamy się na lidze , i na tym aby na każdym meczu ligowym być zawsze i w dobrej liczbie.
Przeważnie jest jeszcze jedna kolejka OPP , już po lidze( gdzieś w 3 tygodniu listopada ) na która zawsze jeździmy.
Co do wczorajszego meczu w PP Wisłok Wiśniowa - WISŁOKA , obecnych na nim 2 fanów Wisłoki , którzy do 70 minuty meczu stali za płotem centralnie za ławką rezerwowych drużyny Wisłoki.
Przeważnie jest jeszcze jedna kolejka OPP , już po lidze( gdzieś w 3 tygodniu listopada ) na która zawsze jeździmy.
Co do wczorajszego meczu w PP Wisłok Wiśniowa - WISŁOKA , obecnych na nim 2 fanów Wisłoki , którzy do 70 minuty meczu stali za płotem centralnie za ławką rezerwowych drużyny Wisłoki.
-
Ilu Elanowców w Świeciu?
-
Elanowcy na wyjazdowe spotkanie z Wdą Świecie wybrali się transportem kołowym w sile jednego autokaru i kilku aut. Po dotarciu na miejsce, w sektorze gości zawitało 80 fanów toruńskiej Elany z 2 flagami "Ultras Elana", "Ekipa wyjazdowa" oraz z transparentem Rubinkowa.
-
Witam,ciekawie się jutro zapowiada mecz Odra v Raków
-
Jagiellonia zaliczyła zero wyjazdowe, przygody na trasie, protest, czy ciekawsze zajęcia na terenie powiatu?
-
syn sołtysa pisze:Witam,ciekawie się jutro zapowiada mecz Odra v Raków
Raków się wybiera?
-
500 biletow dostali.mecz sezonuToudi pisze:syn sołtysa pisze:Witam,ciekawie się jutro zapowiada mecz Odra v Raków
Raków się wybiera?
-
[link]Zott 1945 pisze:500 biletow dostali.mecz sezonuToudi pisze:syn sołtysa pisze:Witam,ciekawie się jutro zapowiada mecz Odra v Raków
Raków się wybiera?
-
Górnik tej flagi nie odbija tylko ochroniarz sam im przynosi i oddaje.Waluta pisze:Ochrona zabiera kaliszakom fanę przy wejściu do klatki Górnik odbija flagę ochronie i oddaje w honorowy sposób kaliszakom ci ją odrzucają laga zostaje zniszczona przez fanów Górnika. Fana zdobyta dobre 12lat wstecz w kulawy sposób.SH1910 pisze: Jest foto skrojonej flagi Górnika Konin przez KKS Kalisz, której nie udało się wnieść na stadion tydzień temu?
Normalnie drugi TVN w kłamstwach się tutaj robi.
...Autonomia Kaliska...