Na euro pod koniec meczu zawinieta prawdopodobnie przez Lecha, gosc dokladnie nie wie. Nie zdazyl nawet dobiec i jej nie bylo. Frajerska akcja. Gosc wiele lat jezdzil, latal za kadra z ta flagaMichu08 pisze:Zajebana na euro
Komentarze 27-30 września
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 27-30 września
-
I nie jest to flaga Widzewa, nigdy na RTSie nie wisiała.
-
-
Widzewiak, ale fana reprezentacyjna, która na RTSie nigdy nie wisiała :)
-
gość jest widzewiakiem, flaga Pabianic jezdzila po całym świecie za reprezentacją i tylko na meczach kadry wisiała.w Łodzi na Widzewie jej nigdy nie było.
nie ma się czym podniecać.
a w sektorze gości flaga Kostrzyn...
nie ma się czym podniecać.
a w sektorze gości flaga Kostrzyn...
-
dlatego pisanie dla nowych kont powinno być zablokowane w dziale kibice, przykładowo na miesiąc
a tutaj ta flaga jakby ktoś nie wiedział o której mowa:

-
Ile razy jeszcze posty będą kasowane?
Flaga nie wisiała na Widzewie, ale właściciel i towarzystwo jak najbardziej widzewskie. Często na kadrze wisiała wśród innych flag Widzewa i przy ekipie Widzewa. Jak dla mnie nie powinna wisieć.
Flaga nie wisiała na Widzewie, ale właściciel i towarzystwo jak najbardziej widzewskie. Często na kadrze wisiała wśród innych flag Widzewa i przy ekipie Widzewa. Jak dla mnie nie powinna wisieć.
-
Ta flaga Pabianice nie ma niczego wspólnego z klubowym ruchem kibicowskim. Flaga nie nie była fan clubowa, nigdy nie wisiała na Widzewie. Wywieszana była przez osobe od wielu lat mieszkająca na wyspach i jezdzaća za reprezentacją Polski. Dlaczego ktos ja zwinął i jeszcze wywiesił w meczu z Widzewem? Pewnie dlatego że oba kluby pabianickie graja poniżej 5 ligi piłkarski. Dla mnie totalne nieporozumienie i nie rozumiem jak ponoc czołowa ekipa chuligańska w Polsce czyli Lech pozwala sobie na taką wpadkę?
-
Flaga od zawsze kojarzona z Widzewem, więc nie wiem po co to całe pierdolenie ....
Tbm
-
Chyba tylko dlatego, że Pabianice są jednoznacznie kojarzone z Widzewem.dintre pisze:Flaga od zawsze kojarzona z Widzewem, więc nie wiem po co to całe pierdolenie ....
Flaga nie ma nic wspólnego ani z Widzewem ani z pabianickim fanclubem, myślę, że na tym powinniśmy skończyć.
-
czy ktoś wklei osławioną flagę Lecha? tzn byłą falgę, tak dla porównania zdobyczy ;)
-
Może być ciepło jak ktoś zgłosi zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa....
-
[link]://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/4683-raport-z-sektora-3-mniej-a-lepiej.html
Zastanawiano ę także u nas, dlaczego ani śpiewają po swojemu, ani ż w tym języku robią opraw.
[link]
[link]Salceson pisze:czy ktoś wklei osławioną flagę Lecha? tzn byłą falgę, tak dla porównania zdobyczy ;)
-
ŁKS ŁÓDŹ - Ner Poddębice:

"105 lat w glorii - Twórcy łódzkiej historii"

"105 lat w glorii - Twórcy łódzkiej historii"
-
Nie oceniam, nie wnikam, ale zauważcie, że flaga nie jest w biało-czerwonych barwach (horyzontalnie), nie ma godła, nie ma wyrazu "Polska"
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
i tak samo nie ma nic związanego z Widzewem przynajmniej ja nie widzę...MAF pisze:Nie oceniam, nie wnikam, ale zauważcie, że flaga nie jest w biało-czerwonych barwach (horyzontalnie), nie ma godła, nie ma wyrazu "Polska"
druga sprawa że jeżeli flaga nie wisiała nigdy na meczu Widzewa to nie ma tematu,
Lech się troszkę pogubił :)
-
MAF - każdy normalny wie, że niektórych osób i Ciebie też nic nie przekona. Jakos nie przeszkadza Ci, że flaga nigdy nie była na meczu Widzewa, nie ma na niej także napisu "WIDZEW" ani herbu łodzi czy Widzewa. Nie przekonuje, Cie tez fakt że flaga wywieszana była tylko na reprezentacji. Co do barw to sa one jak najbardziej Polskie. A jesli nie, to strach powinien paśc na wszystkich tych, którzy noszą "widzewskie" szale reprezentacji ;)

Prosze o nie skasowanie postu. Dziekuję.

-
Dlatego napisałem że nie oceniam tego co zrobił Lech, czyja to flaga itd. Chodzi o to, że tu się pojawiają posty (część zniknęła), że niby Lech zrobił jakąś zbrodnię, sprofanował barwy narodowe, zrobił coś znacznie gorszego niż patriotyczna oprawa Legii w języku nie przez wszystkich biegle ogarnianymthorgal pisze:MAF - każdy normalny wie, że niektórych osób i Ciebie też nic nie przekona. Jakos nie przeszkadza Ci, że flaga nigdy nie była na meczu Widzewa, nie ma na niej także napisu "WIDZEW" ani herbu łodzi czy Widzewa. Nie przekonuje, Cie tez fakt że flaga wywieszana była tylko na reprezentacji. Co do barw to sa one jak najbardziej Polskie. A jesli nie, to strach powinien paśc na wszystkich tych, którzy noszą "widzewskie" szale reprezentacji ;)
-
Widzew w komplecie w Poznaniu?
-
Nie.Sensi_ pisze:Widzew w komplecie w Poznaniu?
-
dla tych co nie zrozumieli oprawy Legii i narzekają że po angielsku:
WARSAW - Warszawa
WAR SAW wojnę zobaczyła
WARSAW - Warszawa
WAR SAW wojnę zobaczyła
-
Takie sytuacje dzieją się tylko dlatego, że nastały dziwne czasy, w których to byle paparuch może sobie zrobić flagę, wydawać gadżety (nie wszędzie). Później jest krojenie czy tym podobne akcje i się zaczyna, że nikt go nie zna; flaga nie wisiała to powiemy, że nie nasza; ten jest niepełnosprawny a powinniście wiedzieć; ten to piknik i taka strata to nie strata; tych vlepek nigdy nikt od nas nie rozklejał itd. itp.
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
A Romanowi zhakowali strone - [link]. Ten nowy emblemat to troche tęczowy, chłop się mocno wkurzy.
-
Nie śledziłem w tym sezonie galerii zdjęć rybnickiego ROW-u i chciałem zapytać, z jakiego powodu został przeniesiony młyn z łuku na prostą?
-
No chyba jednak z biegiem lat są większe ograniczenia, dawniej jednak panowała większa samowolka w tej kwestii, nikt się nie musiał o pozwolenie pytać.Ale też nie było lamentów bo i internet nie był tak popularny.mlody_kibic pisze:Takie sytuacje dzieją się tylko dlatego, że nastały dziwne czasy, w których to byle paparuch może sobie zrobić flagę, wydawać gadżety (nie wszędzie). Później jest krojenie czy tym podobne akcje i się zaczyna, że nikt go nie zna; flaga nie wisiała to powiemy, że nie nasza; ten jest niepełnosprawny a powinniście wiedzieć; ten to piknik i taka strata to nie strata; tych vlepek nigdy nikt od nas nie rozklejał itd. itp.
-
Jeżeli flaga nigdy na Widzewie nie wisiała to nie wiem w ogóle o czym to pierdolenie.
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
Polonia Przemyśl skroiła jakąś flagę JKS-u Jarosław? Jest foto skrojonej flagi Górnika Konin przez KKS Kalisz, której nie udało się wnieść na stadion tydzień temu?
-
Z jednej strony tak a z drugiej jest tak jak z dziarami, teraz spotkasz osoby co dziabią sobie różne 'zakazane' rzeczy gdzie w ogóle nie mają do tego prawa.coldgear pisze:No chyba jednak z biegiem lat są większe ograniczenia, dawniej jednak panowała większa samowolka w tej kwestii, nikt się nie musiał o pozwolenie pytać.Ale też nie było lamentów bo i internet nie był tak popularny.mlody_kibic pisze:Takie sytuacje dzieją się tylko dlatego, że nastały dziwne czasy, w których to byle paparuch może sobie zrobić flagę, wydawać gadżety (nie wszędzie). Później jest krojenie czy tym podobne akcje i się zaczyna, że nikt go nie zna; flaga nie wisiała to powiemy, że nie nasza; ten jest niepełnosprawny a powinniście wiedzieć; ten to piknik i taka strata to nie strata; tych vlepek nigdy nikt od nas nie rozklejał itd. itp.
Niech ktoś wrzuci jakąś fotkę/relację utożsamiającą Widzewa ze skrojoną flagą.
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
było nas ok. 1000 + ok. 40 osób nie wpuszczonych z innych przyczynSensi_ pisze:Widzew w komplecie w Poznaniu?
Ostatnio zmieniony 30.09.2013, 13:42 przez Fanatycy Widzewa, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Przed chwilą zniknęły z tego tematu te linki (nie wstawiane przeze mnie):
[link]
[link]
I w tym miejscu proponuje zakończyć polemikę na temat tej niewidzewskiej flagi
[link]
[link]
I w tym miejscu proponuje zakończyć polemikę na temat tej niewidzewskiej flagi
-
Widzewiacy niech już się nie wypowiadają, jest relacja z wyjazdu, wszystko napisane. Nie ma co zamulać.
1910
-
Temat o zgodach zamknięty, innego podobnego nie widzę więc zapytam tutaj, czy zakaz noszenia emblematów Lecha i jeżdżenia do nich przez Arkę z Tczewa nadal jest aktualny?
-
Kibice Zawiszy obecnie w Zabrzu,wpuszczeni po dogadaniu się z KSG.
-
Ochrona zabiera kaliszakom fanę przy wejściu do klatki Górnik odbija flagę ochronie i oddaje w honorowy sposób kaliszakom ci ją odrzucają laga zostaje zniszczona przez fanów Górnika. Fana zdobyta dobre 12lat wstecz w kulawy sposób.SH1910 pisze: Jest foto skrojonej flagi Górnika Konin przez KKS Kalisz, której nie udało się wnieść na stadion tydzień temu?
http://www.bankier.pl/inwestowanie/notowania/waluty/currency.html?gclid=CJyR94ir1LMCFYta3godLjwAVg
-
Nie.Eternidad pisze:Temat o zgodach zamknięty, innego podobnego nie widzę więc zapytam tutaj, czy zakaz noszenia emblematów Lecha i jeżdżenia do nich przez Arkę z Tczewa nadal jest aktualny?
-
Polonia skroiła część flagi JKSuSH1910 pisze:Polonia Przemyśl skroiła jakąś flagę JKS-u Jarosław? Jest foto skrojonej flagi Górnika Konin przez KKS Kalisz, której nie udało się wnieść na stadion tydzień temu?

-
pijany powietrzem pisze:dlatego pisanie dla nowych kont powinno być zablokowane w dziale kibice, przykładowo na miesiąc
Witam wszystkich
Zalogowałem się tylko i wyłącznie na forum ze względu na Niedzielną sytuację z meczu Lech - Widzew.
Chciałbym napisać kilka słów odnośnie MOJEJ (i tylko mojej) flagi Pabianic jaką w Niedzielę wywiesił Lech na swojej trybunie.
Przede wszystkim zacznę od tego, że cała ta sytuacja sporo mnie rozśmieszyła i potwierdziła tylko w przekonaniu, że w Polsce już mnie nic nie zaskoczy.
Drodzy Panowie Lechici - ta flaga została zrobiona przeze mnie w 1999 roku na mecze i wyjazdy Naszej Polskiej Reprezentacji. Z tą oto 'faną' zaliczyłem już ponad 50 WYJAZDOWYCH spotkań naszej Kadry gdzie zwiedziła już ona naprawdę spory kawałek świata. Nie chcę już nawet wymieniać wszystkich miejsc bo nie o to tu chodzi.
Żeby była jasność - BYŁEM, JESTEM i BĘDĘ Widzewiakiem i NIC tego nie zmieni ALE moja flaga NIGDY nie wisiała na Widzewie i NIGDY nie miała na sobie żadnego symbolu lub herbu Widzewa. Fan klub Widzewa z Pabianic ma bardzo podobną flagę Pabianic z herbem Widzewa, którą wiesza zawsze za bramką od strony torów jednak to nie ją wczoraj wywiesiliście!
Wywiesiliście natomiast flagę gościa, który poświecił bardzo dużo dla naszej Kadry. Nie wiem kto i dlaczego ktoś zerwał MOJĄ flagę na Euro ale jeśli ktoś podbiega i zrywa coś bez zastanowienia to już nie jest mój problem.
Nie zdąrzyłem nawet podbiec do SWOJEJ flagi jak ją ktoś (już teraz wiem kto) zerwał i uciekł a potem pewnie była wielka podnieta, że zawineli flagę Widzewa....
Jeśli masz ochotę 'skroić' fanę to podejdź, spytaj i jeśli coś ci nie pasuje to daj w ryj i potem ją zrywaj! Dla mnie tkz 'krojenie' flag w ten sposób kojarzy się tylko i wyłącznie z podpierd@laniem sobie zabawek w przedszkolu.
Lech ma teraz bardzo 'wysłużoną' flagę Reprezentacji Polski którą wywiesza od dołu. Mam nadzieję, że otworzyłem niektórym oczy i trochę ochłoneliście.
Ps.
Co do wszystkich wcześniejszych postów napisanych odnośnie tej sprawy:
* Dla tych co wiedzą kim jestem, gdzie byłem i dlaczego ją wieszam na Kadrze - wielkie dzieki za dobre słowo i wsparcie.
* Dla tych, którzy uważają, że MOJA fana nie miała godła Polski i herbu Pabianic. Otóż miała i godło i herb Pabianic na białym tle z napisem ON TOUR. Problem w tym, że ze względu na wielkość flagi nie wszędzie mnie z nią wpuszczano w całości, dlatego niekiedy musiałem ją oddzielać. Zawsze wolałem wywieszać ją z białym i czerwonym tłem ale nie raz miałem problemy z psami i ochroną że: jest za duża, że nie jest wymiarowa, że zasłania innym kibicom i inne pieprzeni@. Fotka z Lisbony przykładem tego.
* Dla tych co wypisują brednie wyssane z palca i wszystkich klawiaturowych dżokejów - nic nie poradze na krótko-wzroczność dlatego najlepiej pozostawić ich w ich własnym świecie bez dodawania jakiegokolwiek komentarza.
Aha jeszcze jedno - odnośnie komentarza użytkownika o nazwie 'mlody_kibic', który napisał, że każdy piknik może sobie zrobić flagę i ją rozwieszać gdzie się da.
Nie chcę się wdawać w polemikę z tą osobą bo jej nie znam, nie wiem ile ma lat i kim jest ale drogi kolego, najprawdopodobniej jak ty wchodziłeś na tapczan przez drabinę i mówiłeś zorro na księdza, ja uciekałem z domu żeby pojechać na mecz Reprezentacji i wydzierałem się przez 90 minut wspierając moich ówczesnych idoli. Jeżdzę na Kadrę od 93 roku także niech BÓG da żeby takie pikniki przychodziły na mecze - szczególnie te wyjazdowe.
I chyba najważniejsze - z góry przepraszam WSZYSTKICH kibiców Widzewa za zaistnaiłą sytuację, która w ogóle nie powinna mieć miejsca.
Temat uważam za zamknięty.
Jeśli Lech zwróci mi fanę to 'Szapo Ba' - każdy popełnia błędy, sztuka się do nich przyznać.
Jeśli mi jej nie zwróci to niech to będzie przestroga dla wszystkich i potwierdzenie tego, że w Polsce niektórzy kibice widzą tylko w 'czarno białych' kolorach gdzie wszystko co cudze jest złe i trzeba to zniszczyć bez głębszego rozeznania się w temacie.
Nie wysiaduje na necie i nie jestem 'forumowiczem' także jeśli chce ktoś napisać odnośnie całej sytuacji niech piszę na adres: [email protected]
Firol
Załączniki:
Komentarz: Fota załączona w dziale 'flaga pabianice'
-
Niezła akcja, mało która ekipa potrafiłaby się tak zachować w tych czasach, w szczególności topowe ekipy.Waluta pisze:Ochrona zabiera kaliszakom fanę przy wejściu do klatki Górnik odbija flagę ochronie i oddaje w honorowy sposób kaliszakom ci ją odrzucają laga zostaje zniszczona przez fanów Górnika. Fana zdobyta dobre 12lat wstecz w kulawy sposób.SH1910 pisze: Jest foto skrojonej flagi Górnika Konin przez KKS Kalisz, której nie udało się wnieść na stadion tydzień temu?
-
Jak widać nie zrozumiałeś tego co napisałem, nie mówiąc już o zmianie sensu mojego posta. Może dlatego, że dużo zostało wycięte. Przykro mi. Koniec tematu.
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE