To farmazon debilu, czy jednak się przeszła ?>>JRS<< pisze:Tak niezly farmazon z kibice.net. Przeszla sie kawalek ul.Katowicka od swiatel przed AKS do estakady.Przy okazji w tym samym dniu Banik zostaje obity.genom1 pisze:juz kiedys ktos od Was zapraszl by koalicja przeszla sie po Chorzowie tak jak NK pod Spodkiem bylo.mieli jak by co zostac zmiazdzeni,zabici itp itd.GŚ1920 pisze:chodzi o fakt :) zapraszamy do Chorzowa przerobic tak grafa w srodku dnia... a tam do Chorzowa, zapraszamy chocby na Szopienice :)
koalicja w jakis dzien sie tam wybrala i co?i nic.

Graffiti Klubowe ... (same foto bez komentarzy)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Graffiti Klubowe ... (same foto bez komentarzy)
-
Wasze porównania jednego naszego FC do Waszej koalicji - bezcenne ! Po za tym gadka była o przemalowaniu grafa w biały dzień a nie na przechadzce ekipy.genom1 pisze:juz kiedys ktos od Was zapraszl by koalicja przeszla sie po Chorzowie tak jak NK pod Spodkiem bylo.mieli jak by co zostac zmiazdzeni,zabici itp itd.GŚ1920 pisze:chodzi o fakt :) zapraszamy do Chorzowa przerobic tak grafa w srodku dnia... a tam do Chorzowa, zapraszamy chocby na Szopienice :)
koalicja w jakis dzien sie tam wybrala i co?i nic.
Jak jesteście tacy szybcy (a jesteście) to mogliście wpaść odmalować jeszcze jak NK malowały. Wiadome było że to odnowicie nie spinaj się.. To i tak pewnie robiła Ruda, Siemce i Mikołów bo przecież Ruchu nie ma w Katowicach ;)Kosa pisze:Nim załadował Wam się film na youtube, to po akcji nie było już śladu. Zostało video i chyba dwa zdjęcia, którymi będziecie teraz żyć przez najbliższe miesiące. Wytypujecie tą akcję jeszcze do kibicowskiej akcji roku albo dekady :)
-
W środku dnia? Hahahaha... godzina 5 czy tam 6 rano to dla Ciebie środek dnia? To skoro Wy gadacie że GieKSa Wam maluje grafa w nocy, to akurat by musiała wpadać koło 15 ;>GŚ1920 pisze:chodzi o fakt :) zapraszamy do Chorzowa przerobic tak grafa w srodku dnia... a tam do Chorzowa, zapraszamy chocby na Szopienice :)
KATOWICE
-
- ostatnie ostrzeżenie
po pierwsze - ruda mikołow i swiętochlowice to malowały ten napis i na Giszowcu a nie jakies niebieskie katowice stanowiące 10%
po drugie - zbieramy sie odrazu po was jak jeszcze jestescie na giszowcu do tego wracajace wasze auata w tym srebrny opel vectra c SW i srebrny vw passat b5 SL wracajac dts obok scc robia zdjecia, akurat podjezdzamy jednym autem w 3 pod napis i chcemy zeby sie zatrzymali i wychodzili na rece a oni wrotki pod prad na czerwonym przez bochenskiego, tacy to fighterzy jak pisza
po trzecie - jak to malujemy jezdzi od was jedno auto i obcina po czym tez pali wrotki a bylo to zaraz po waszej akcji wiec mogliscie wpadac jak tu sie tak prezycie a byliscier jeszcze zebrani
a po CZWARTE napisu dawno juz nie ma a bebnicie o tym wszedzie hahaha tyle ze o czyms czego nawet nie bylo przez dluzsza chwile
po drugie - zbieramy sie odrazu po was jak jeszcze jestescie na giszowcu do tego wracajace wasze auata w tym srebrny opel vectra c SW i srebrny vw passat b5 SL wracajac dts obok scc robia zdjecia, akurat podjezdzamy jednym autem w 3 pod napis i chcemy zeby sie zatrzymali i wychodzili na rece a oni wrotki pod prad na czerwonym przez bochenskiego, tacy to fighterzy jak pisza
po trzecie - jak to malujemy jezdzi od was jedno auto i obcina po czym tez pali wrotki a bylo to zaraz po waszej akcji wiec mogliscie wpadac jak tu sie tak prezycie a byliscier jeszcze zebrani
a po CZWARTE napisu dawno juz nie ma a bebnicie o tym wszedzie hahaha tyle ze o czyms czego nawet nie bylo przez dluzsza chwile
-
Jeszcze numery PESEL napisz pajacu.Morginhio pisze:po pierwsze - ruda mikołow i swiętochlowice to malowały ten napis i na Giszowcu a nie jakies niebieskie katowice stanowiące 10%
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
Po piąte - ja jestem z Katowic a blachy mam ST i co ?Morginhio pisze:po pierwsze - ruda mikołow i swiętochlowice to malowały ten napis i na Giszowcu a nie jakies niebieskie katowice stanowiące 10%
Po szóste - już nie wiemy jak wam dojebać żeby zabolało i jak nie palić przed wami wrotek..
Po siódme - ładnie Ci dupsko pękło z tym "pod prąd na czerwonym" ! kamer w tej okolicy nie brakuje
-
Kiedys podobna akcje zrobil Widzew w Warszawie przerobieli garafa na RTS . Kazdy moze jechac i zmienic pomalowac napis .
GKS Katowice 1911 Tak historia sie zaczeła STARY ŚLĄSKI KLUB .
http://pl.tinypic.com/r/2s5za6q/5
-
Ogólnie akcja na plus. Graf sporych rozmiarów, praktycznie w samym centrum. c*** w to że szybko Gieksiarze odmalowali i tak liczy się efekt! Coraz ciekawiej w Katowicach;-)
CO BY SIĘ NIE DZIAŁO BRAT!
-
Akcja jak najbardziej na +
Jednak jakos jak GieKSa rozpierdzielila kilka grafow reprezentacyjnych Ruchu to nikt tu o tym nie pisal .
Jednak jakos jak GieKSa rozpierdzielila kilka grafow reprezentacyjnych Ruchu to nikt tu o tym nie pisal .
GKS Katowice 1911 Tak historia sie zaczeła STARY ŚLĄSKI KLUB .
Wiesz, co innego szybka akcja typu podjazd zamalować czy obrzucić graf, a co innego go przemalować w godzinach popołudniowych, w ścisłym centrum miasta, jakieś 400 - 500 metrów od stadionu GKSu.
Akcja w c*** na +
Akcja w c*** na +
-
ten graf HKS zamalowywał wcześnie rano
Głupi jesteś, codziennie tą drogą jadę do pracy i o 7:30 był jeszcze graf Gieksy. Graf przemalowano popołudniu.whiskey pisze:ten graf HKS zamalowywał wcześnie rano
[link]
A i jeśli mam być bardzo dokładny, to słońce pada z prawej strony, czyli jest już po zachodniej stronie. Mieszkam na Słonecznej w Kato, mam okna na zachód (notabene na stadion GKSu :) ), i słońce mi wali po oknach od około 13. Gdyby to było wcześnie rano, to osoba kręcąca film miałaby słońce prosto na twarz. Ot tyle w temacie.
Sorry ze pod postem ;)
Sorry ze pod postem ;)
-
kosa ty se tam lepiej uważaj jak uciekasz po Panewnickich lasach , a nie napinaj sie tu. ty to pewnie od lat spraya w rece nie miales.
Ostatnio zmieniony 13.08.2013, 13:25 przez bezfarmazonu, łącznie zmieniany 1 raz.
http://oi42.tinypic.com/34g7zns.jpg
''gieksa, to banda pedalow'' Grosik z Tauzena
-
bezfarmazonu pisze:kosa ty se tam lepiej uważaj jak uciekasz po Panewnickich lasach , a nie napinaj sie tu. ty to pewnie od lat spreja w rece nie miales
Post roku hahaha :P
Ludzie za słowniki do nauki sie bierzcie coraz wiecej nieuków na tym forum .
Cracovia Kraków JP !
-
SAME FOTO BEZ KOMENTARZY!
-
Post roku, ale napisana prawda :)borys1978 pisze:bezfarmazonu pisze:kosa ty se tam lepiej uważaj jak uciekasz po Panewnickich lasach , a nie napinaj sie tu. ty to pewnie od lat spreja w rece nie miales
Graf przemalowany o 5,6 rano, spierdalajace auta Ruchu na widok paru typow z Gieksy, szybko odmalowany graf, kibice Ruchu wszedzie wysylajacy foty na fb itp.... Tak myslalem, ze wyjdzie na to ze Nasza akcja bez sensu i jednak na minus dla Nas :)
-
-
Czego sie czepiasz mojego postu ? Nic tam nie pisze o waszej akcji nie interesuja mnie farby itp .GŚ1920 pisze:Post roku, ale napisana prawda :)borys1978 pisze:bezfarmazonu pisze:kosa ty se tam lepiej uważaj jak uciekasz po Panewnickich lasach , a nie napinaj sie tu. ty to pewnie od lat spreja w rece nie miales
Cracovia Kraków JP !
-
-
Kosa z jednej strony chcesz uchodzić za poważną osobę, organizatora i "ogara", a z drugiej takie dziecinne wpisy...
GKS musiał mieć straszne ciśnienie wczoraj, bo ich reakcja była natychmiastowa. Nie, nie przemalowali nam grafa w Chorzowie w biały dzień.
Otóż dzisiaj w nocy auto z GKS jeździło po Chorzowie i jego posrani pasażerowie namalowali gigantyczną ilość kulfonów, odwróconych erek itp. Większość na świeżo pomalowanych i ocieplonych elewacjach. Potem się nie dziwcie, że ludzie mają region Śląska za patologię. Jedyny plus, że grafów nie poniszczyli (przynajmniej tych, które widziałem).
GKS musiał mieć straszne ciśnienie wczoraj, bo ich reakcja była natychmiastowa. Nie, nie przemalowali nam grafa w Chorzowie w biały dzień.
Otóż dzisiaj w nocy auto z GKS jeździło po Chorzowie i jego posrani pasażerowie namalowali gigantyczną ilość kulfonów, odwróconych erek itp. Większość na świeżo pomalowanych i ocieplonych elewacjach. Potem się nie dziwcie, że ludzie mają region Śląska za patologię. Jedyny plus, że grafów nie poniszczyli (przynajmniej tych, które widziałem).
-
Kosa to ten typ co udziela wywiadów jak wypowiada się na łamach TVP Katowice Stowarzyszenie GieKSy ?
Jak tak to masz kolego zaburzenia poczucia integracji własnej osoby, a nawet tożsamości. Chyba, że do TV układają Tobie przemówienia, bo tutaj na forum p********* jak jakiś `obszczymur` z tych twoich Panewników...
Jak tak to masz kolego zaburzenia poczucia integracji własnej osoby, a nawet tożsamości. Chyba, że do TV układają Tobie przemówienia, bo tutaj na forum p********* jak jakiś `obszczymur` z tych twoich Panewników...

-
A Ty flag ;]
pilnuj tam lepiej opraw. :)
KATOWICE
-
kolezanki z Rowu pewnie nie pochwalily sie jak ja skroili :) akcja iście chuligańska, szyba nie odda, wiadomo. Tak, Kosa to ten który udziela wywiadów z ramienia Stowarzyszenia Gieksy :)
-
ku*** słabią mnie takie wpisy, ciekawe że tych kulfonów czy G do góry nogami na nowych elewacjach nie zauważasz. Chcesz pisać to bądź obiektywny bo twoi koledzy po szalu też inteligencją nie grzeszą. Byleś kiedyś np na Ligocie? Zobacz jak tam wyglądają nowe elewacje z waszymi bochomazami, to samo tyczy się nawet samego Chorzowa czy innych miast w których macie FC. Kto zaczął nie dojdziemy do tego bo walka na murach trwa dłużej niż żyję. Lata 80 to już mała wojna na murach, w 90 to już na maksa.flash pisze:Kosa z jednej strony chcesz uchodzić za poważną osobę, organizatora i "ogara", a z drugiej takie dziecinne wpisy...
Co do akcji z grafem oczywiście na + jak każda która uderza w coś reprezentatywnego, natomiast reakcja na tyle szybka, że i + możemy sobie też dopisać. Zresztą wpis Morginho wiele mówi.
Jesteście w K-ce i nikt nie zaprzecza, staracie się działać i nikt nie zaprzecza tylko zapomnieliście o jednym - to miasto było kiedyś wasze ale wasz FC z tego miasta najwyraźniej był zbyt słaby aby utrzymać Katowice w ryzach. Zostały wam 2 dzielnice w których macie bastiony i tyle!
-
^^ Na Ligocie to normalne, bo tam toczy się walka. Lepsze porównanie byłoby takie, gdyby na Witosa, Bogucice, Boniol czy inną Paderewę o 3 w nocy wjechał polonez SH i usmarował kilkaset bohomazów (charakterem pisma wskazującym na duży nerw i pośpiech). Ale my takich akcji nie robimy, bo to jest debilne. Jeszcze raz powtarzam, co innego podzielone dzielnice, gdy kibic Ruchu z Ligoty na własnym bloku sobie erkę z koroną namaluje.
A wyście co zrobili? Jutro pół Chorzowa będzie w prostokątach innego odcienia koloru niż elewacja. To właśnie zostanie po tej wspaniałej, przeprowadzonej dziwnym trafem w pierwszą noc po przerobieniu grafa koło SCC.
Co do odzyskiwania miasta to proces ustanął w momencie śmierci Magnata, a Wy robicie propagandę jakby to się działo cały czas. Przez ostatnie 10 lat gówno odzyskaliście. Uprzedzając, o Giszowcu już pod koniec lat 90-tych pisaliście, że jest Wasz. Pomijam już to co się stało w ostatnim czasie na Janowie i Kokocińcu.
A wyście co zrobili? Jutro pół Chorzowa będzie w prostokątach innego odcienia koloru niż elewacja. To właśnie zostanie po tej wspaniałej, przeprowadzonej dziwnym trafem w pierwszą noc po przerobieniu grafa koło SCC.
Co do odzyskiwania miasta to proces ustanął w momencie śmierci Magnata, a Wy robicie propagandę jakby to się działo cały czas. Przez ostatnie 10 lat gówno odzyskaliście. Uprzedzając, o Giszowcu już pod koniec lat 90-tych pisaliście, że jest Wasz. Pomijam już to co się stało w ostatnim czasie na Janowie i Kokocińcu.
-
no i znowu albo nie wychodzisz z domu albo p********* brednie by zabłysnąć i wybielić swój klub. Pierwszy lepszy przykład z brzegu gdzie obsmarowaliście kiedyś kilka bloków na Witosa, gdzie na Dębie opierdoliliście bloki R-kami łącznie ze stadionem GieKSy. Jeśli to są podzielone tereny to gratuluje poczucia humoru
-
dodając widzę, że jesteś starej daty więc jeszcze jestem w stanie zrozumieć brak twojego poczucia rzeczy ale pisząc, że ten proces odzysku stanął 10 lat wstecz i wspominając np. Giszowiec muszę stwierdzić, że bredzisz
-
Mysłowicka Gieksa a jak tam te wasze konfitury z tego znanego już wszystkim zdjecia pod grafem strażnicy czarnego złota? kiedy ich wytniecie? czy jednak dalej będą z wami biegać , bo przeciez bardzo dobrze wyglądają i na zdjęciach to fajnie wygląda .
http://oi42.tinypic.com/34g7zns.jpg
-
Tak to ten sam Piotr ''Kosa'' Koszewski.Blood&Honor pisze:Kosa to ten typ co udziela wywiadów jak wypowiada się na łamach TVP Katowice Stowarzyszenie GieKSy ?
-
Akcje z Dębu czy Witosa to pikuś w porównaniu z tym co dzisiejszej nocy się stało w Chorzowie. Choć oczywiście ich nie pochwalam.
Co do odzyskiwania miasta jest dokładnie tak jak napisałem. Proces zatrzymał się 10 lat temu, a obecnie wręcz tracicie (Panewniki, Janów). Nie zmieni tego pisanie w kółko "właśnie wczoraj przejęliśmy Giszowiec więc skumajcie naszą formę" bo piszecie to samo do znudzenia już od lat 90-tych (a na Adama dalej w dużych grupkach...). Tyle ode mnie w tym temacie.
Co do odzyskiwania miasta jest dokładnie tak jak napisałem. Proces zatrzymał się 10 lat temu, a obecnie wręcz tracicie (Panewniki, Janów). Nie zmieni tego pisanie w kółko "właśnie wczoraj przejęliśmy Giszowiec więc skumajcie naszą formę" bo piszecie to samo do znudzenia już od lat 90-tych (a na Adama dalej w dużych grupkach...). Tyle ode mnie w tym temacie.
-
Krótko, bo nie mam czasu: ja za nikogo uchodzić nie chcę. Po prostu wpisuję się tak jak każdy na tym forum, tyle że może jako jeden z kilkunastu pod swoją ksywą, a nie jakimś wymyślonym nickiem.
Napisałem po prostu prawdę: nim wkleiliście film na youtube graf był już odmalowany. Prawdą jest także, to że obecnie zostały Wam dwa zdjęcia i filmik, bo po akcji nie ma już śladu. Zero napinki - same fakty. Masa innych osób z obu stron napina się tutaj do granic możliwości, a się mnie uczepiliście :)
PS. Zaraz wyjdzie, że nigdy w życiu nie miałem w ręce "spreja" :)
Napisałem po prostu prawdę: nim wkleiliście film na youtube graf był już odmalowany. Prawdą jest także, to że obecnie zostały Wam dwa zdjęcia i filmik, bo po akcji nie ma już śladu. Zero napinki - same fakty. Masa innych osób z obu stron napina się tutaj do granic możliwości, a się mnie uczepiliście :)
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
no i? :) zrobilismy akcje, wiedzielismy ze wszystko odmalujecie na legalu z policja obok, wiec mamy tylko filmy i zdjecia. Powiedz szczerze, co wiecej moglismy osiagnac? Nikt sie nie spodziewal ze graf teraz bedzie przez miesiac niezmieniony itp :) zrobilismy wam pstryczka w nos i tyle, o to chodzilo. nie znacie dnia ani godziny, niezaleznie od miejscaKosa pisze:Krótko, bo nie mam czasu: ja za nikogo uchodzić nie chcę. Po prostu wpisuję się tak jak każdy na tym forum, tyle że może jako jeden z kilkunastu pod swoją ksywą, a nie jakimś wymyślonym nickiem.
-
- ostatnie ostrzeżenie
zgłoś dzielnicowemu, że kibole wandale Ci elewacje zdewastowali...flash pisze:^^ Na Ligocie to normalne, bo tam toczy się walka. Lepsze porównanie byłoby takie, gdyby na Witosa, Bogucice, Boniol czy inną Paderewę o 3 w nocy wjechał polonez SH i usmarował kilkaset bohomazów (charakterem pisma wskazującym na duży nerw i pośpiech). Ale my takich akcji nie robimy, bo to jest debilne. Jeszcze raz powtarzam, co innego podzielone dzielnice, gdy kibic Ruchu z Ligoty na własnym bloku sobie erkę z koroną namaluje.
honorowi kibice Ruchu nie malują nie swoich dzielnic pod osłoną nocy... brzydzą się kradzieżami barw, a na dodatek odzyskują Katowice :D świat się kończy :)
-
No i nic. Moja opinia i tyle :)GŚ1920 pisze:no i? :) zrobilismy akcje, wiedzielismy ze wszystko odmalujecie na legalu z policja obok, wiec mamy tylko filmy i zdjecia. Powiedz szczerze, co wiecej moglismy osiagnac? Nikt sie nie spodziewal ze graf teraz bedzie przez miesiac niezmieniony itp :) zrobilismy wam pstryczka w nos i tyle, o to chodzilo. nie znacie dnia ani godziny, niezaleznie od miejscaKosa pisze:Krótko, bo nie mam czasu: ja za nikogo uchodzić nie chcę. Po prostu wpisuję się tak jak każdy na tym forum, tyle że może jako jeden z kilkunastu pod swoją ksywą, a nie jakimś wymyślonym nickiem.
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
Stilon Gorzów
[link]
[link]
[link]
[link]
Moje wypowiedzi - mój punkt widzenia.
-
na legalu z policją obok?? wiem, że te komentarze polecą w pi... ale chyba przesadzasz.GŚ1920 pisze: no i? :) zrobilismy akcje, wiedzielismy ze wszystko odmalujecie na legalu z policja obok, wiec mamy tylko filmy i zdjecia.
żeby nie było akcja na + dla Ruchu, pomimo szybkiej odnowy(chyba nikt inny się czegoś innego nie spowiedziewał)
-
No i tym wpisem pokazałeś jaki z ciebie pajac i jak mało wiesz o swojej ekipie i jej akcjach. Proponuje żebyś se dychnął od komputera i na tematy dotyczące niebieskich pozwolił pisać ogarniętym osobom.flash pisze: Lepsze porównanie byłoby takie, gdyby na Witosa, Bogucice, Boniol czy inną Paderewę o 3 w nocy wjechał polonez SH i usmarował kilkaset bohomazów (charakterem pisma wskazującym na duży nerw i pośpiech). Ale my takich akcji nie robimy, bo to jest debilne.
-
Chyba już zapomnieliście, po co jest ten temat.
[link]
[link]
"Póki serce bije pozostanę w tym wytrwały, nie jestem chorągiewką, jestem człowiek stały"
-