Graffiti Klubowe ... (same foto bez komentarzy)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

CosaNostra1908
Kontakt:

Re: Graffiti Klubowe ... (same foto bez komentarzy)

Post autor: CosaNostra1908 »

Praca przedstawia najmłodszego Powstańca Warszawskiego z Kompani "Koszta" Zbigniewa Slęzakowskiego pseudonim "Kędziorek" który z okazji 69rocznicy Powstania Warszawskiego odwiedził Koziny.

zdjęcia z malowania: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 930&type=1

i filmik: http://www.youtube.com/watch?v=SGQDPPvR ... r_embedded

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SGQDPPvR ... r_embedded[/youtube]

Obrazek

http://www.1944.pl/historia/powstancze- ... lezakowski

Obrazek

Obrazek
iparts.pl
FanatyczneP.

Post autor: FanatyczneP. »

Akcja "ŻENUA" mam nadzieje że Lubinki zrobią szybki odwet.
TakiTyp

Post autor: TakiTyp »

Co jest zenujacego w przestrzeleniu swojej kosie wrzutow? Wiem ze to bez komentarzy no ale ja nie rozumiem.
HeadhunterCFC

Post autor: HeadhunterCFC »

Boli i ma boleć.. TS & WKS
miedzyrzecz

Post autor: miedzyrzecz »

Nowości z Międzyrzecza:
Obrazek
Obrazek
sklerotyk

Post autor: sklerotyk »

w Głogowie pyrusy też się popisały.
FanatyczneP.

Post autor: FanatyczneP. »

http://www.radiokrakow.pl/www/index.nsf/id/PPRA-9A7KHZ
Idąc waszym tokiem myślenia, ta akcja też na + ?
tskrk

Post autor: tskrk »

Człowieku, co ty porównujesz graffiti kibicowskie z graffiti z Janem Pawłem II?
Cyklon

Post autor: Cyklon »

Czasem nie wiem czy jestem jeszcze na forum kibicowskim.
asdasd

Post autor: asdasd »

Przeprowadź się do derbowego miasta, zobaczysz co znaczy niszczenie grafów.
AleSpina

Post autor: AleSpina »

Dzień po akcji z grafami w Lubinie, "dziwnym" trafem to samo dzieje się z paroma Miedzi...
tMK.

Post autor: tMK. »

Dla mnie niszczenie grafów to idiotyzm, no chyba że to miasto derbowe (Kraków/Łódź) to rozumiem...
mokry_john

Post autor: mokry_john »

LP podpisał by się WS ?
Hujtras

Post autor: Hujtras »

Niektórzy to pewno nie zamalowaliby grafa wroga nawet naprzeciwko swojego bloku, bo to "brak chonoru i zasat!!!111!!"
JuRassic SuppoRteR

Post autor: JuRassic SuppoRteR »

Jak dla mnie to troche dziwne jak Wiśle, Ruch z Widzewem zajebali grafy przed meczem to była wielka fama że R&W odjebali frajerska akcje i sie żaliła cała Wisła a teraz im się to tak spoobało ze sami tak robią z drugiej jednak strony na c*** ZL płacze na Gś czy w mistach derbowych sie nonostop są takie sytułacje i nikt nie płacze tylko odnawia i robi akcje odwetowe po za tym Zagłebie spokojniem oże sobie te grafy odnowić bo nikt im wjazdu nie zrobi na miejsce robienia tych prac no i zeby nie rozmywac graf z Gliwic(robiony prze chłopkaów z tego własnie FC)
http://zapodaj.net/images/ca559e2240eb3.jpg
Charlie

Post autor: Charlie »

Graff Stali Rzeszów

Obrazek
GKS KATOWICE

Post autor: GKS KATOWICE »

Ta wasza poprawka juz nieaktualna...
GŚ1920

Post autor: GŚ1920 »

chodzi o fakt :) zapraszamy do Chorzowa przerobic tak grafa w srodku dnia... a tam do Chorzowa, zapraszamy chocby na Szopienice :)
Na_lajcie

Post autor: Na_lajcie »

Nieco dokładniej rozbudowana akcja Niebieskich Katowic :) KOzak akcja.

http://www.youtube.com/watch?v=170u0jf2mDM
Kosa
Kontakt:

Post autor: Kosa »

Nim załadował Wam się film na youtube, to po akcji nie było już śladu. Zostało video i chyba dwa zdjęcia, którymi będziecie teraz żyć przez najbliższe miesiące. Wytypujecie tą akcję jeszcze do kibicowskiej akcji roku albo dekady :)
key

Post autor: key »

GŚ1920 pisze:chodzi o fakt :) zapraszamy do Chorzowa przerobic tak grafa w srodku dnia... a tam do Chorzowa, zapraszamy chocby na Szopienice :)
W środku dnia? Hahahaha... godzina 5 czy tam 6 rano to dla Ciebie środek dnia? To skoro Wy gadacie że GieKSa Wam maluje grafa w nocy, to akurat by musiała wpadać koło 15 ;>
Morginhio
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Morginhio »

po pierwsze - ruda mikołow i swiętochlowice to malowały ten napis i na Giszowcu a nie jakies niebieskie katowice stanowiące 10%
po drugie - zbieramy sie odrazu po was jak jeszcze jestescie na giszowcu do tego wracajace wasze auata w tym srebrny opel vectra c SW i srebrny vw passat b5 SL wracajac dts obok scc robia zdjecia, akurat podjezdzamy jednym autem w 3 pod napis i chcemy zeby sie zatrzymali i wychodzili na rece a oni wrotki pod prad na czerwonym przez bochenskiego, tacy to fighterzy jak pisza
po trzecie - jak to malujemy jezdzi od was jedno auto i obcina po czym tez pali wrotki a bylo to zaraz po waszej akcji wiec mogliscie wpadac jak tu sie tak prezycie a byliscier jeszcze zebrani
a po CZWARTE napisu dawno juz nie ma a bebnicie o tym wszedzie hahaha tyle ze o czyms czego nawet nie bylo przez dluzsza chwile
_JG_

Post autor: _JG_ »

Kiedys podobna akcje zrobil Widzew w Warszawie przerobieli garafa na RTS . Kazdy moze jechac i zmienic pomalowac napis .
szarek.b

Post autor: szarek.b »

Ogólnie akcja na plus. Graf sporych rozmiarów, praktycznie w samym centrum. c*** w to że szybko Gieksiarze odmalowali i tak liczy się efekt! Coraz ciekawiej w Katowicach;-)
_JG_

Post autor: _JG_ »

Akcja jak najbardziej na +
Jednak jakos jak GieKSa rozpierdzielila kilka grafow reprezentacyjnych Ruchu to nikt tu o tym nie pisal .
Na_lajcie

Wiesz, co innego szybka akcja typu podjazd zamalować czy obrzucić graf, a co innego go przemalować w godzinach popołudniowych, w ścisłym centrum miasta, jakieś 400 - 500 metrów od stadionu GKSu.

Akcja w c*** na +
whiskey

Post autor: whiskey »

ten graf HKS zamalowywał wcześnie rano
Na_lajcie

A i jeśli mam być bardzo dokładny, to słońce pada z prawej strony, czyli jest już po zachodniej stronie. Mieszkam na Słonecznej w Kato, mam okna na zachód (notabene na stadion GKSu :) ), i słońce mi wali po oknach od około 13. Gdyby to było wcześnie rano, to osoba kręcąca film miałaby słońce prosto na twarz. Ot tyle w temacie.

Sorry ze pod postem ;)
grzeg

Post autor: grzeg »

SAME FOTO BEZ KOMENTARZY!
key

Post autor: key »

pilnuj tam lepiej opraw. :)
A Ty flag ;]
bezfarmazonu

Post autor: bezfarmazonu »

Mysłowicka Gieksa a jak tam te wasze konfitury z tego znanego już wszystkim zdjecia pod grafem strażnicy czarnego złota? kiedy ich wytniecie? czy jednak dalej będą z wami biegać , bo przeciez bardzo dobrze wyglądają i na zdjęciach to fajnie wygląda .
flash

Post autor: flash »

Akcje z Dębu czy Witosa to pikuś w porównaniu z tym co dzisiejszej nocy się stało w Chorzowie. Choć oczywiście ich nie pochwalam.
Co do odzyskiwania miasta jest dokładnie tak jak napisałem. Proces zatrzymał się 10 lat temu, a obecnie wręcz tracicie (Panewniki, Janów). Nie zmieni tego pisanie w kółko "właśnie wczoraj przejęliśmy Giszowiec więc skumajcie naszą formę" bo piszecie to samo do znudzenia już od lat 90-tych (a na Adama dalej w dużych grupkach...). Tyle ode mnie w tym temacie.
Kosa
Kontakt:

Krótko, bo nie mam czasu: ja za nikogo uchodzić nie chcę. Po prostu wpisuję się tak jak każdy na tym forum, tyle że może jako jeden z kilkunastu pod swoją ksywą, a nie jakimś wymyślonym nickiem.

Napisałem po prostu prawdę: nim wkleiliście film na youtube graf był już odmalowany. Prawdą jest także, to że obecnie zostały Wam dwa zdjęcia i filmik, bo po akcji nie ma już śladu. Zero napinki - same fakty. Masa innych osób z obu stron napina się tutaj do granic możliwości, a się mnie uczepiliście :)

PS. Zaraz wyjdzie, że nigdy w życiu nie miałem w ręce "spreja" :)
GŚ1920

Post autor: GŚ1920 »

Kosa pisze:Krótko, bo nie mam czasu: ja za nikogo uchodzić nie chcę. Po prostu wpisuję się tak jak każdy na tym forum, tyle że może jako jeden z kilkunastu pod swoją ksywą, a nie jakimś wymyślonym nickiem.

Napisałem po prostu prawdę: nim wkleiliście film na youtube graf był już odmalowany. Prawdą jest także, to że obecnie zostały Wam dwa zdjęcia i filmik, bo po akcji nie ma już śladu. Zero napinki - same fakty. Masa innych osób z obu stron napina się tutaj do granic możliwości, a się mnie uczepiliście :)

no i? :) zrobilismy akcje, wiedzielismy ze wszystko odmalujecie na legalu z policja obok, wiec mamy tylko filmy i zdjecia. Powiedz szczerze, co wiecej moglismy osiagnac? Nikt sie nie spodziewal ze graf teraz bedzie przez miesiac niezmieniony itp :) zrobilismy wam pstryczka w nos i tyle, o to chodzilo. nie znacie dnia ani godziny, niezaleznie od miejsca
Kosa
Kontakt:

GŚ1920 pisze:
Kosa pisze:Krótko, bo nie mam czasu: ja za nikogo uchodzić nie chcę. Po prostu wpisuję się tak jak każdy na tym forum, tyle że może jako jeden z kilkunastu pod swoją ksywą, a nie jakimś wymyślonym nickiem.

no i? :) zrobilismy akcje, wiedzielismy ze wszystko odmalujecie na legalu z policja obok, wiec mamy tylko filmy i zdjecia. Powiedz szczerze, co wiecej moglismy osiagnac? Nikt sie nie spodziewal ze graf teraz bedzie przez miesiac niezmieniony itp :) zrobilismy wam pstryczka w nos i tyle, o to chodzilo. nie znacie dnia ani godziny, niezaleznie od miejsca
No i nic. Moja opinia i tyle :)
ODPOWIEDZ