byłem tam 2 lata pod rząd. widziane różne ekipy ale najlepiej zapamiętane Szombierki oraz Pogoń. kiedyś spotkały się Lech i Pogoń pod jedną z dyskotek. na początku było "są wakacje, nie ma dziś klubów" by po chwili słyszeć "j**** Lecha, j**** Pogoń" i jakaś napierdalankaTrzęsacz pisze:W Międzywodziu się coś dzieje?

wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
-
A są jacyś miejscowi kibice?intruz pisze:byłem tam 2 lata pod rząd. widziane różne ekipy ale najlepiej zapamiętane Szombierki oraz Pogoń. kiedyś spotkały się Lech i Pogoń pod jedną z dyskotek. na początku było "są wakacje, nie ma dziś klubów" by po chwili słyszeć "j**** Lecha, j**** Pogoń" i jakaś napierdalankaTrzęsacz pisze:W Międzywodziu się coś dzieje?
-
W ostatni weekend w Łebie widzianych sporo ekip kibicowskich, odbyły się również jakieś nocne hulank- ekipa Stomilu obija dość mocno grupę legionistów, przedłużających wyjazd do Szczecina
Skarżyć nie wolno, kapować nie wolno, ODEGRAĆ SIĘ WOLNO!
-
cały tamtejszy region jest pro Pogoń.Trzęsacz pisze:A są jacyś miejscowi kibice?intruz pisze:byłem tam 2 lata pod rząd. widziane różne ekipy ale najlepiej zapamiętane Szombierki oraz Pogoń. kiedyś spotkały się Lech i Pogoń pod jedną z dyskotek. na początku było "są wakacje, nie ma dziś klubów" by po chwili słyszeć "j**** Lecha, j**** Pogoń" i jakaś napierdalankaTrzęsacz pisze:W Międzywodziu się coś dzieje?
-
Korbielów koło Żywca jacyś kibice widziani?
-
Słoneczny Brzeg/Nessebar w Bułgarii: widziane pojedyncze osoby z Widzewa i spora grupa Niemców z Dynama Dresden, ogólnie polecam tą miejscowość na balet bo jak to mój jeden znajomy ujął "Las Vegas Europy" :)
A co tam w oświadczeniach na wiśle?
-
Na greckiej Lefkadzie zdnych polskich akcentów kibicowskich :( . Kilku z Olimpiakosu z kturymi wymienileem pare zdan i paru obcinajacych mą koszulke Wisły z Panaty. Chyba pamietają el LM ;)
Ale wyspa rewelacja. Troche drogawo ale bez tragedii.
Ale wyspa rewelacja. Troche drogawo ale bez tragedii.
-
chyba jeszcze nie wytrzeźwiałeś :)
-
HaKaEs: w piątek wylatuję do Burgas. Hotel mamy w Słonecznym Brzegu. Nazywa się Evrika. Zapewne odwiedzimy też Nesseber. Ze szwagrem oczywiście poparadujemy w koszulkach Wisełki. Więc może się gdzieś przypadkiem spotkamy jeśli jeszcze będziesz... :)
-
@Trzęsacz
Międzywodzie ogólnie bardzo spokojne, raczej żadnych spin tam nie ma, a teren jak już ktoś powiedział to pogoń. Jakieś malunki, plus w jednym ze sklepów miejscowych wisiał szalik Pogoni, a poza tym jak byłem rok temu to mnóstwo vlep różnych ekip jak w tym roku jest to nie wiem. Swoją drogą mają tam zajebiście klimatyczne kino, rodem wyjęte z lat 30 prowadzone przez starszą parę, jak jedziesz z laską to zabierz ją tam ;)
Międzywodzie ogólnie bardzo spokojne, raczej żadnych spin tam nie ma, a teren jak już ktoś powiedział to pogoń. Jakieś malunki, plus w jednym ze sklepów miejscowych wisiał szalik Pogoni, a poza tym jak byłem rok temu to mnóstwo vlep różnych ekip jak w tym roku jest to nie wiem. Swoją drogą mają tam zajebiście klimatyczne kino, rodem wyjęte z lat 30 prowadzone przez starszą parę, jak jedziesz z laską to zabierz ją tam ;)
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
W Pobierowie widziana tydzien temu całkiem zgrabna ekipka Lecha
-
w Rewalu też widziani od walki wolą stwierdzenia że są wakacje
-
Jak czytam tutaj niektóre posty o treściach że ktoś kogoś pogonił, ktoś komuś koszulkę skroił etc. to w głowie mam tylko jedną myśl - 'marnujecie wakacje przed kompem, a jeszcze tylko miesiąc i powrót do szarego gimnazjum'...
Jak sytuacja teraz wygląda w Solinie?
KATOWICE
-
-
W Łebie widziałem kilka pojedynczych osób w koszulkach Śląska, Lecha i sporo GKS Katowice.
-
witam,
28.07-03.08
okuninka j.białe
ziomek widział tylko młodego chłopaczka w koszulce Legii, ja nikogo. bieda w c***
28.07-03.08
okuninka j.białe
ziomek widział tylko młodego chłopaczka w koszulce Legii, ja nikogo. bieda w c***
-
Dokładnie tak!!key pisze:Jak czytam tutaj niektóre posty o treściach że ktoś kogoś pogonił, ktoś komuś koszulkę skroił etc. to w głowie mam tylko jedną myśl - 'marnujecie wakacje przed kompem, a jeszcze tylko miesiąc i powrót do szarego gimnazjum'...
Co do Soliny to ogólnie Bieszczady raczej pustynia kibicowską. Nad Soliną jeden typek w koszulce Lecha. Można spotkać ludzi z całej Polski.
-
We Władku grupy ze śląska, kilku Legionistów i kilku młodziaków z Pogoni Lębork.
-
w Zakopanem widziani kibice Śląska Wrocław,Polonii Bytom,Górnika Zabrze. Sporo vlep Pogoni,Legii,Górnika,Lecha oraz Wisły.
-
Cały poprzedni tydzień we Władysławowie. Nie stwierdzono żadnych oznak kibicowania prócz jednej koszulki Górnika Zabrze. I czy naprawdę jest tam jakis zorganizowany fc Arki? Czasami to odnosiłem wrażenie, że jestem w jakiejś podłódzkiej miejscowości, bo co trochę napisy ŁKS, Widzew, j**** ŁKS, j**** Widzew, Elana, GKS Tychy i pokreślone to w każdej możliwej konfiguracji.
-
Podczas tygodniowego pobytu na mazurach, a dokładniej w Mrągowie i Mikołajkach, zauważyłem kilka vlep Legii, Górnika Z. oraz Nidy Pińczów. Pojedyńcze napisy OKS i Legii w Mrągowie, natomiast w Mikołajkach, zamalowana wrzuta Gieksy, w centrum widziany małolat w koszulce "Mazurska Arka" i na spływie kajakowym w Krutyni małolat z nerkówką z Legii.
-
W Sopocie?

-
W Słonecznym Brzegu (Bułgaria) typ w koszulce Legii i pełno vlep Falubazu, Zagłębia Lubin i Wisły
-
Wybiera sie może ktoś może na Derby Wilna ? dobra okazja na pozwiedzanie miasta i zeby wspomóc chłopaków , więcej informacji tutaj https://www.facebook.com/events/166982410156328/
POLSKIE WILNO !
POLSKIE WILNO !
-
Tydzień z rodziną w Międzyzdrojach - klimat rodzinny, bo taki miał być:).
Nie stwierdziłem żadnej grupy kibiców. Tylko jednostki w barwach: typ w koszulce Patriotyczna Pogoń Szczecin, typ w koszulce Pogoń Szczecin, typ w koszulce Lecha, typ w koszulce Lech & KSZO, typ w bluzie Legia.
Ja śmigałem w koszulce Pogoni Lwów:).
Widoczne vlepki Stilonu Gorzów.
Koło plaży widoczne napisy Pogoni Szczecin.
W tunelu na dworcu wśród wielu napisów nałożonych na siebie widoczne jeszcze ŁKS Łódź, Korona Kielce, Wisłoka Dębica, Piast Gliwice.
Nie stwierdziłem żadnej grupy kibiców. Tylko jednostki w barwach: typ w koszulce Patriotyczna Pogoń Szczecin, typ w koszulce Pogoń Szczecin, typ w koszulce Lecha, typ w koszulce Lech & KSZO, typ w bluzie Legia.
Ja śmigałem w koszulce Pogoni Lwów:).
Widoczne vlepki Stilonu Gorzów.
Koło plaży widoczne napisy Pogoni Szczecin.
W tunelu na dworcu wśród wielu napisów nałożonych na siebie widoczne jeszcze ŁKS Łódź, Korona Kielce, Wisłoka Dębica, Piast Gliwice.
Jak nie atakujemy my to akatują oni!
-
W Węgierskiej Górce też lipa. Jeden z dzieciak w koszulce Rakowa Częstochowa oraz jeden koleś w koszulce ultras Legia. Jakieś napisy TSP oraz Odry Wodzisław. Nic specjalnego.
-
Byłem kilka dni ostatnio to grupka Resovii obecna w największej dyskotece. Oprócz tego pojedyncze barwy tamtejszych ekipek._S_ pisze: Co do Soliny to ogólnie Bieszczady raczej pustynia kibicowską. Nad Soliną jeden typek w koszulce Lecha. Można spotkać ludzi z całej Polski.
-
bzdura i jeszcze raz bzdura, Ruch Chorzów,Widzew Łódź,Pogoń Staszów.craxoholik pisze:Golejow 50 km od kielc lasy jeziora itp... ekipy Wisły,Cracovii,Hutnika Krk,Korony,Kszo Ruchu,Pogoni Staszów(Golejow polozony jest 4 km obok Staszowa ktory jest FC RUCHU CH.) polecam :)
wie ktos jaka sytuacja w Kolobrzegu??
Wpadaja rodziny z dziecmi z kielc i to wszystko. Ostatnio przyjechala ekipa wisly krakow i zostala ograbiona z barw.
-
Korona,WidzewPikol46 pisze:Sielpia w sumie nie daleko od Kielc więc może jest tam jakaś Korona bądź ktoś inny widziany ?
-
Jak juz rok wczesniej pisałem,z racji rodzinnego biznesiku czesto odwiedzam weekendowo nadmorskie miejscowosci w pasie zach-pomorskim,,w tym roku głownie Miedzywodzie i Dziwnów, w jednej jak i drugiej miejscowosci wszechobecna Pogon,w tym roku widoczni byli chłopaki z Lecha ,kilku w koszulkach Kks Kalisz,ogólnie troche wielkopolski i dolnego-ślaska,widoczne koszulki i vlepki Slaska i Miedzi,ogolnie "luz blues" miejscowosci na typowy melanż....
LEPIEJ RZĄDZIĆ W PIEKLE,,,, NIŻ BYĆ SŁUGĄ W NIEBIE....
-
Górnik Zabrze w drodze nad morze albo z powrotem...
[link]
[link]
czuję jak oblepia mnie przeciętność
-
6 - 12 sierpnia byłem w Jastrzębiej Górze. W barwach widziałem przez ten czas tylko starszą kobitke w bluzie Lechii Gdańsk. Poza tym faceta z dziarą-rękawem Wisły Kraków. Najwięcej vlepek Legii, większość stara lub podrapana, jedna vlepa Wisły, świeże vlepki Radomiaka. Napisy na murach Arki. Ogólnie można zauważyć kręcące się jednostki po których widać że chodzą na mecze, jednak bez barw na sobie. Niedaleko mnie wypoczywała jakaś grupka w wieku 30 - 40 lat, faceci z żonami. też nie przypadkowi. Jeden z nich koszulka patriotyczna, inny "football gang" ale żadnych barw więc ciężko stwierdzić. Prawdopodobnie Wisła bo wcześniej wspomniana świeża vlepka przylepiona w pobliży gdzie mieszkali. Ogólnie "ekipami" nikt nie latał, spokój i jedynie wymiana spojrzeń, głównie w barach podczas oglądania meczów "naszych" w pucharach.
-
2 komentarz pod tym artykułem to mnie rozjebał, a wiadomo jak to się skończy w POlsce, zakaz stadionowy, mimo, że to nie miało nic wspólnego ze stadionemMoe pisze:Górnik Zabrze w drodze nad morze albo z powrotem...
[link]
-
Tylko Góralzychu9 pisze:Korbielów koło Żywca jacyś kibice widziani?
-
Głównie gryf Słupsk ale widziane też vlepy, wrzuty: Arki, Lechii, Polonii Warszawa, Pogoni, Kotwicy Kołobrzeg, Lecha Poznań, Podbeskidzia.KSN pisze:a jak tam w Rowach?
-
-
W Kłodzku jest fan club Śląska Wrocław, nikt inny nie rzuca się w oczy.
-
Jakaś sportowa, działająca ekipa tam jest czy raczej sami sympatycy?Ultra2012 pisze:W Kłodzku jest fan club Śląska Wrocław, nikt inny nie rzuca się w oczy.
KATOWICE
-
Ostatni tydzien lipca bylem w Jastrzębiej Górze.Widziane osoby w barwach Legii,Arki i ŁKSu oraz trzech typów z Ruchu bez barw wyżywających się na boxerze:).Najwięcej wlep Legii oraz Arki.
-
Władysławowo(11.08-18.08) w barwach widziałem tylko małolata w bluzie Lecha i chlopaka w bluzie Arka Gdynia,vlepki praktycznie z całej Polski,dużo napisów na murach(Odra Opole,Pogoń Lębork,Polonia Warszawa,ŁKS,Widzew).