wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
Sielpia w sumie nie daleko od Kielc więc może jest tam jakaś Korona bądź ktoś inny widziany ?
nie, cały ten lokal przeniesli kolo portusklerotyk pisze:Karaoke w Kołobrzegu pod latarnią w barze jeszcze istnieje?
-
wyjazdowicz
Na Sielpi ścierają się wpływy Korony (ok 40km od Kielc) oraz Widzewa (okoliczne FC Końskie,Opoczno, Piotrków). Będąc tam kilka łądnych lat temu w głównej mierze kibiców tych klubów można uświadczyć w zdecydowanej przewadze. Chociaż nawinął się raz koleś w koszulce...Pogoni Szczecin. Na imprezie w Tawernie bawiła się również zgrabna banda Cracovii. Ogólnie fajna miejscówka na weekend i pijackie libacje w doborowym towarzystwiePikol46 pisze:Sielpia w sumie nie daleko od Kielc więc może jest tam jakaś Korona bądź ktoś inny widziany ?
Dzięki wielkie!wyjazdowicz pisze:Na Sielpi ścierają się wpływy Korony (ok 40km od Kielc) oraz Widzewa (okoliczne FC Końskie,Opoczno, Piotrków). Będąc tam kilka łądnych lat temu w głównej mierze kibiców tych klubów można uświadczyć w zdecydowanej przewadze. Chociaż nawinął się raz koleś w koszulce...Pogoni Szczecin. Na imprezie w Tawernie bawiła się również zgrabna banda Cracovii. Ogólnie fajna miejscówka na weekend i pijackie libacje w doborowym towarzystwiePikol46 pisze:Sielpia w sumie nie daleko od Kielc więc może jest tam jakaś Korona bądź ktoś inny widziany ?
Świnoujście zeszły tydzień widziana jedna zgrabna dziewoja, o dziwo bez męskiej obstawy w koszulce Lecha. Do tego koleś z ręcznikiem WKS-u, którym zajęło się paru miejscowych. Poza tym oczywiście dużo Pogoni i Legii.
Pobierowo - widziani MANTOnapinatorzy w koszulkal Zaglebia Lubin.
-
extremalny_korbelis
Ostatnio wróciłem z gór a mianowicie z miejscowości Zawoja.
Poza jednym typem w koszulce Cracovii w restauracji Zawojanka, spotkałem na szlaku 2 chłopaków w koszulkach jakiegoś fc Wisły.
Generalnie kibicowsko posucha, choć na nic oczywiście nie liczyłem. Zdziwiło mnie natomiast bardzo dużo zarówno starych jak i nowych vlep Legii i Polonii (tych dużo więcej).
Może 2 ekipy jeżdżą od kilku sezonów i prowadzą wojnę na vlepy ;)
Poza jednym typem w koszulce Cracovii w restauracji Zawojanka, spotkałem na szlaku 2 chłopaków w koszulkach jakiegoś fc Wisły.
Generalnie kibicowsko posucha, choć na nic oczywiście nie liczyłem. Zdziwiło mnie natomiast bardzo dużo zarówno starych jak i nowych vlep Legii i Polonii (tych dużo więcej).
Może 2 ekipy jeżdżą od kilku sezonów i prowadzą wojnę na vlepy ;)
a jak tam Jarosławiec?
-
bienio1234
W Jarosławcu z tego ci słyszałem jest kilka osób które jeżdżą na Gryf Słupsk.
-
adik_kp_warta
Jak w Mielnie ?
a jak może byc w miejscowosci gdzie zjezdza sie cała Polska? Lech,Widzew,Łks,Legia,Ruch,Pogoń,Gieksa,Górnik,wszystkich tam znajdziesz:)
Zdecydowanie Lech.
a na co dzień w Mielnie spokojnie i akceptacja różnych środowisk kibicowskich, czy jednak często dochodzi do 'spięć' ?
bylem tam rok temu 2tyg i czesto w koszulkach ŁKS'u i nikt sie nie pultał , widziane rowniez barwy KSG i Lecha
no właśnie ja byłem tam 4 lata temu i awantury były na porządku dziennym. Stąd moje pytanie i ciekawość jak jest obecnie, bo za tydzień jedziemy z chłopakami do Mielna.
-
Czas Walki
Może nie wakacyjnie, lecz zarobkowo - emigracyjnie w wakacje, no ale w Tilburgu (Holandia) widziani kibice Górnika, Ruchu i GieKSy. Ktoś z Was może jeszcze w Tilburgu ? : )
W Międzywodziu się coś dzieje?
-
K@MELEON
Od 12 sierpnia bede we Władysławowie,tak sie składa że 14 jest mecz Polska-Dania w Gdansku,chciałbym sie dowiedziec od kogos ogarnietego czy na mecz bede mógł wejsc bez posiadania karty kibica reprezentacji,na karte czeka sie ponad 14 dni a wyjazd do Władka mam za 2 tygodnie,dzieki z góry za odpowiedz
W Międzyzdrojach widziane barwy Lecha, Stilonu, Falubazu, Pogoni i Widzewa
Tak jak wyżej kolega napisał Kołobrzeg strasznie martwe i nudne miasto - byłem w Mielnie parę dni i pojechałem w niedziele na after party sunrise na plaży w Kołobrzegu to jedyna atrakcja na tej wiosce. Widziane ekipy Górnik Konin i Zagłębie Sosnowiec.genom1 pisze:malo barw innych klubow bo to miasto umarlo dla mlodych.bylem teraz 4 raz w zyciu w Kolobrzegu i juz raczej sie nie wybiore.jedna dyskoteka na plazy z Zywca i dyskoteka w klubie nocnym to za malo.a szkoda bo miasto ma fajny klimat.hfK pisze:W Kołobrzegu mało barw innych klubów, jeśli są widocznie to przeważnie gość z rodziną albo z dziewczyną, albo dzieciaki. Kołobrzeg jest, był i będzie biało niebieski! KOTWA & STAL
A są jacyś miejscowi kibice?intruz pisze:byłem tam 2 lata pod rząd. widziane różne ekipy ale najlepiej zapamiętane Szombierki oraz Pogoń. kiedyś spotkały się Lech i Pogoń pod jedną z dyskotek. na początku było "są wakacje, nie ma dziś klubów" by po chwili słyszeć "j**** Lecha, j**** Pogoń" i jakaś napierdalankaTrzęsacz pisze:W Międzywodziu się coś dzieje?
-
extremalny_korbelis
W ostatni weekend w Łebie widzianych sporo ekip kibicowskich, odbyły się również jakieś nocne hulank- ekipa Stomilu obija dość mocno grupę legionistów, przedłużających wyjazd do Szczecina
Korbielów koło Żywca jacyś kibice widziani?
Słoneczny Brzeg/Nessebar w Bułgarii: widziane pojedyncze osoby z Widzewa i spora grupa Niemców z Dynama Dresden, ogólnie polecam tą miejscowość na balet bo jak to mój jeden znajomy ujął "Las Vegas Europy" :)
Na greckiej Lefkadzie zdnych polskich akcentów kibicowskich :( . Kilku z Olimpiakosu z kturymi wymienileem pare zdan i paru obcinajacych mą koszulke Wisły z Panaty. Chyba pamietają el LM ;)
Ale wyspa rewelacja. Troche drogawo ale bez tragedii.
Ale wyspa rewelacja. Troche drogawo ale bez tragedii.
chyba jeszcze nie wytrzeźwiałeś :)
HaKaEs: w piątek wylatuję do Burgas. Hotel mamy w Słonecznym Brzegu. Nazywa się Evrika. Zapewne odwiedzimy też Nesseber. Ze szwagrem oczywiście poparadujemy w koszulkach Wisełki. Więc może się gdzieś przypadkiem spotkamy jeśli jeszcze będziesz... :)
@Trzęsacz
Międzywodzie ogólnie bardzo spokojne, raczej żadnych spin tam nie ma, a teren jak już ktoś powiedział to pogoń. Jakieś malunki, plus w jednym ze sklepów miejscowych wisiał szalik Pogoni, a poza tym jak byłem rok temu to mnóstwo vlep różnych ekip jak w tym roku jest to nie wiem. Swoją drogą mają tam zajebiście klimatyczne kino, rodem wyjęte z lat 30 prowadzone przez starszą parę, jak jedziesz z laską to zabierz ją tam ;)
Międzywodzie ogólnie bardzo spokojne, raczej żadnych spin tam nie ma, a teren jak już ktoś powiedział to pogoń. Jakieś malunki, plus w jednym ze sklepów miejscowych wisiał szalik Pogoni, a poza tym jak byłem rok temu to mnóstwo vlep różnych ekip jak w tym roku jest to nie wiem. Swoją drogą mają tam zajebiście klimatyczne kino, rodem wyjęte z lat 30 prowadzone przez starszą parę, jak jedziesz z laską to zabierz ją tam ;)
-
dziecko armageddonu
W Pobierowie widziana tydzien temu całkiem zgrabna ekipka Lecha
w Rewalu też widziani od walki wolą stwierdzenia że są wakacje
Jak czytam tutaj niektóre posty o treściach że ktoś kogoś pogonił, ktoś komuś koszulkę skroił etc. to w głowie mam tylko jedną myśl - 'marnujecie wakacje przed kompem, a jeszcze tylko miesiąc i powrót do szarego gimnazjum'...
Jak sytuacja teraz wygląda w Solinie?
Jest ktos moze w Paryzu?
W Łebie widziałem kilka pojedynczych osób w koszulkach Śląska, Lecha i sporo GKS Katowice.
witam,
28.07-03.08
okuninka j.białe
ziomek widział tylko młodego chłopaczka w koszulce Legii, ja nikogo. bieda w c***
28.07-03.08
okuninka j.białe
ziomek widział tylko młodego chłopaczka w koszulce Legii, ja nikogo. bieda w c***
Dokładnie tak!!key pisze:Jak czytam tutaj niektóre posty o treściach że ktoś kogoś pogonił, ktoś komuś koszulkę skroił etc. to w głowie mam tylko jedną myśl - 'marnujecie wakacje przed kompem, a jeszcze tylko miesiąc i powrót do szarego gimnazjum'...
Co do Soliny to ogólnie Bieszczady raczej pustynia kibicowską. Nad Soliną jeden typek w koszulce Lecha. Można spotkać ludzi z całej Polski.
-
jedynywolnynick
We Władku grupy ze śląska, kilku Legionistów i kilku młodziaków z Pogoni Lębork.
-
POLSKIEGRAFFITI
w Zakopanem widziani kibice Śląska Wrocław,Polonii Bytom,Górnika Zabrze. Sporo vlep Pogoni,Legii,Górnika,Lecha oraz Wisły.
Podczas tygodniowego pobytu na mazurach, a dokładniej w Mrągowie i Mikołajkach, zauważyłem kilka vlep Legii, Górnika Z. oraz Nidy Pińczów. Pojedyńcze napisy OKS i Legii w Mrągowie, natomiast w Mikołajkach, zamalowana wrzuta Gieksy, w centrum widziany małolat w koszulce "Mazurska Arka" i na spływie kajakowym w Krutyni małolat z nerkówką z Legii.
-
.::noktowizor::.
- Kontakt: