wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Stadionowy Andrzej

Re: wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani

Post autor: Stadionowy Andrzej »

W Mielnie widziany ŁKS Łódź, dwie zdrowo wyglądające ekipy: Legii i Ruchu, a na mieście sporo osób w barwach Lecha. Widziane także pojedyncze osoby w barwach Zagłębia Sosnowiec, Warty Poznań i Polonii Warszawa.
iparts.pl
Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone »

Bedąc tydzień czasu we Wladysławowie zauwazyłem jedynie gościa w spodenkach Arki Gdynia ja smigający w koszulce Widzewa i to by było na tyle.A napisy:Korona,Widzew,Arka,Legia,Cracovia pozdro!
J_ag

Post autor: J_ag »

adam1108 pisze:11-15 sierpnia Władysławowo - swobodnie chodzę przez te kilka dni w barwach (L) nie widząc poza mną nikogo innego, no może nie licząc Panią sprzedającą w jednych z pubów koszulce "j**** Arke fc Tczew Lechii" (lub odwrotnie?). Jedyne warte uwagi to mnóstwo napisów sławiących Arkę na murach w mieście i okolicach + kilka Legii i Widzewa.
Daj namiar ta to kurwe to ja prziewniemy.
zoppot kurort

Post autor: zoppot kurort »

J_ag pisze:
adam1108 pisze:11-15 sierpnia Władysławowo - swobodnie chodzę przez te kilka dni w barwach (L) nie widząc poza mną nikogo innego, no może nie licząc Panią sprzedającą w jednych z pubów koszulce "j**** Arke fc Tczew Lechii" (lub odwrotnie?). Jedyne warte uwagi to mnóstwo napisów sławiących Arkę na murach w mieście i okolicach + kilka Legii i Widzewa.
Daj namiar ta to kurwe to ja prziewniemy.
Haha, nie bądź taki kozak to że daliście rady dzieciakom nie znaczy że kobita wam tyłków nie skopie haha, nie moge co za hultaj z ciebie, aż mi dreszcze przeszły :DDD
Zajebisty wpis! cała obciągAra!
A161

Post autor: A161 »

nie ma to jak się chwalić tym ze chodziło się w barwach. Czy widziało sie własne wlepki ;)))
Ja tez chodziłem w barwach po Warszawie miałem małą wpinke, smycz pod bluzą i skarpety pod dresami ;) Liczy sie?
Pewnie napis na koszulce napis był na odwrót ;)
mpnab

Post autor: mpnab »

Może przebywa ktoś lub mieszka na stałe w okolicach Toronto/Missisauga ?
draghack

Post autor: draghack »

nad morzem w rowach, pięciu szczyli w koszulkach zagłebia sosnowiec.
sz0ooF

Post autor: sz0ooF »

Anzio (Rzym) Ogromny Graffiti ''WISŁA SHARKS'' robi wrażenie widać praktycznie na całą plażę, długość to jakieś 100m, wysokość 4
GabberFanLG

Post autor: GabberFanLG »

gdzie mozna tanio i dobrze cos wszamac w Ustroniu Morskim.sorki za zasmiecenie tematu.jak cos to priv
GMB

Post autor: GMB »

w Ustroniu masa barów , fast foodów, baru mlecznego nie uświadczysz. Ceny w smażalniach i barach na jednakowym poziomie. Każda jadłodajnia serwuje dania typowo domowe w dośc przystepnych cenach, polecić nie polece ponieważ jest tam tego multum
z okolicy

Post autor: z okolicy »

mpnab pisze:Może przebywa ktoś lub mieszka na stałe w okolicach Toronto/Missisauga ?
Moich dwóch kumpli mieszka, Ja mieszkałem w Montrealu jakiś czas a co tam trzeba:)?
Szalik88

Post autor: Szalik88 »

Przedstawi ktoś sytuację w Lloret de Mar? Z góry dzięki.
obserwator pzpn

Post autor: obserwator pzpn »

Szalik88 pisze:Przedstawi ktoś sytuację w Lloret de Mar? Z góry dzięki.

Nie wiem co Cie konkretnie interesuje. Byłem tam rok temu. W pamięci zapadło mi piana party w klubie zoo. Wszystkie wieksze kluby masz blisko siebie, praktycznie na jednej ulicy. 6 małych piw(0.25) to w sklepie koszt 3 euro. Do jedzenia nic nie polece, bo sami sobie gotowaliśmy, ale mc donald subway czy inne kebaby są. Jesli chodzi o kibiców, to mimo tego że miasto lezy w Kataloni, częsciej mozna spotkać kogoś w koszulce Realu. Zadnych cisnien na siebie tam nie maja. Jak masz jakies pytania to zapraszam na pw.
wyjazdowicz

Post autor: wyjazdowicz »

Lloret de Mar to miasteczko typowo turystyczne. Pełno Niemców i Ruskich. Jeśli chodzi Ci o aspekty kibicowskie to niestety będziesz zawiedziony. Na ulicach jedynie można spotkać pazi w koszulkach Barcelona/Real i inne tego typu
Szalik88

Post autor: Szalik88 »

Wielkie dzięki za odpowiedź.
sHy!

Post autor: sHy! »

Lloret to tak jak Złote Piaski, co do Złotych Piasków to pełno ruskich i niemców, z Polski głównie kolonie i obozy studenckie, na mieście pełno vlep naszych ekip; z barwami już gorzej.
pvr_hd

Post autor: pvr_hd »

W Mielnie, Władku itp bazarach możeta spotkac kibica ku*** nawet orla parzeczew.Bez sensu takie gadanie.ja wczoraj u siebie pod sklepem widzialem typa w kalesonach interu mediolan.uwazajta bo moze byc lipa.
emigrant1922

Post autor: emigrant1922 »

Ostatnie dwa tygodnie spędziłem w Szczecinku ( może mało turystyczne ale za to z fajnym jeziorem z wyciągiem narciarskim) załatwiając parę spraw tam jak i w Barwicach gdzie obydwie miejscowości słyną z kibicowania Wielimowi, a także Legii. Jednak niewidziałem żadnych barw oprócz napisów na murach, vlepek i jednej dziewczyny w polówce Legii. Trochę dziwna sytuacja bo Szczecinek uważa się za wielki fc Legii, a barw nie widać. Bez spiny.
Michalek

Post autor: Michalek »

O ile w Szczecinku chyba po prostu trafiles na zle osiedle lub miales pecha bo barw i napisow (L) jest tam calkiem sporo to Barwice to typowy jednoautowy fanclub typu Swidwin (f-c Kotwicy, z jedno auto fanow ma tam tez Pogon a nawet Lech Poznan jednak zadna grupa nie przekracza 10 osob) i generalnie pustynia kibicowska.
TYLKO-WISŁA

Post autor: TYLKO-WISŁA »

Może ktoś napisać czy są w Mielnie otwarte lokale - imprezy od 8 czerwca ? czy dopiero tam wszytko startuje 21.06 ?Pozdro
emigrant1922

Post autor: emigrant1922 »

Michalek dzięki za odpowiedź. W Szczecinku byłem w samym centrum, urząd miasta, galeria i okolica. Jakby co to zapraszam na priv. Pozdrówki
Sten

Post autor: Sten »

ŁKS Łodz nad Solina w tej chwili, ale w sumie nikogo innego, pzdr :-)
Cracker

Post autor: Cracker »

Jacy kibice widziani w Węgierskiej Górce ?
VAN LÖNGER

Post autor: VAN LÖNGER »

Panowie jak sytuacja w Słonecznym Brzegu(Bułgaria) ??
miki4g

Post autor: miki4g »

W Wilnie widziałem: vlepki- Legia Warszawa, Polonia Warszawa, Lech Poznań, Śląsk Wrocław, Dynamo Moskwa, Zenit. Widziałem ludzi w koszulkach: Polonii Wilno(tutejsi oczywiście, ale Żalgirisu nie widziałem), Polonii Warszawa i Zenitu.
HENRI LLOYD

Post autor: HENRI LLOYD »

W Lloret de Mar ostatnio widziany Henio w koszulce manto i dziarką h na ramieniu,a u boku jego piękność 4 razy większa od biednego Henia.
... mięsny jeż, mięsny jeż, ty go zjesz ty go zjesz :)
Hakuna

Post autor: Hakuna »

Cracker pisze:Jacy kibice widziani w Węgierskiej Górce ?
raczej kibiców nie ma
PolskaCentralna

Post autor: PolskaCentralna »

Mógłby ktoś w skrócie opisać Władysławowo ? I można gdzieś fajnie wyskoczyc na miasto aby sie nikt nie spinal ? Pozdro
Jurek_Killer

Post autor: Jurek_Killer »

a Międzyzdroje ? Od razu jak ktoś może, to niech poleci dobre i w miarę tanie lokale.
wyjazdowicz

Post autor: wyjazdowicz »

W Międzyzdrojach z racji bliskości to widać czasem Pogoń. Kiedyś widziałem jednego typa w koszulce Lecha. Ogólnie jak to w kurortach. Można spotkać pełen przekrój kibicowski wypoczywający nad Bałtykiem. Z lokali to na plaży zawsze był namiot z techniawką tuż obok molo. Na początku molo (pod spodem) jest lokal z muzą na żywo ale to raczej granie do kotleta i coś a'la dancing oraz disco Paradise. Wzdłuż promenady zaraz obok muzeum figur woskowych jest disco. Nazywa się chyba Scena.
19 SK 64

Post autor: 19 SK 64 »

PolskaCentralna pisze:Mógłby ktoś w skrócie opisać Władysławowo ? I można gdzieś fajnie wyskoczyc na miasto aby sie nikt nie spinal ? Pozdro
Z racji kolonii ze Śląskich kopalni raczej spotkasz młodą GieKSę i Górnik. Wiem, bo sam tak jeździłem i nie widzieliśmy nikogo więcej ;)
slonecznazks

Post autor: slonecznazks »

Międzyzdroje to miszmasz kibicowski. Z racji bliskości dużo Pogoni ( wiele wrzutów i jedno spore graffiti widziane ). Z barw widziałem tam Pogoń, Lecha, Legię, Górnik, Gieksę, Śląsk Wrocław, Stilon, Falubaz. Jeśli chodzi o vlepki to już cały przekrój zachodniej i centralnej Polski.
Jeśli chodzi o ceny to można naprawdę zajebiście trafić. Polecam stancję na ul. Polnej. W sezonie można załapać się na noc po 35-40 zł! Jedyna 'niedogodność' to częste wspólne łazienki z innymi lokatorami.
namreh

Post autor: namreh »

mpnab pisze:Może przebywa ktoś lub mieszka na stałe w okolicach Toronto/Missisauga ?
Jeżeli chodzi o piłkę nożną, to tak jak wszędzie, przede wszystkim Real/Barca i milion innych pojedynczych. (jedyny Polski akcent kibicowski jaki widziałem w Toronto to vlepki
Wisłoki Dębica ;) )
Kibice tamtejszego Toronto FC (bez komentarzy). Tak są !, ale to takie inne kibicowanie ;)
-czyli zawsze na siedząco, cicho i przodem do murawy.
Bez porównania z Europą czy Amer./Łac. Inną sprawą jest hokej. Jak w Toronto pojawisz się w bluzie Montrealu/Calgary/Edmonton czy Vancouver, to możesz się spotkać z minimalną agresją... Nawet (usłyszane) psy mogą
się czepiać. Taki klimat hokejowy...
Ale spokojnie, to nie Ameryka Południowa lub Europa, że trzeba uważać jakiego klubu koszulkę się nosi ! Generalnie USA/Kanada i okolice to nie fanatyzm "pełną gębą" :)
1910.FCP

Post autor: 1910.FCP »

Jacy Kibice widziani w Polańczyku ?
750ml

Post autor: 750ml »

Niechorze Rewal Pobierowo

jak co roku o tej porze
Pogoń Szczecin
nad morzem
Acodin88

Post autor: Acodin88 »

Rowy - 15-22.07 widziany Widzew, Lechia Gdańsk oraz Czarni Słupsk
Poddąbie - od 24.07 do dnia dzisiejszego widziany tylko Gryf Słupsk Czarni Słupsk i Jedna os w koszulce Legii
192

Post autor: 192 »

Acodin88 pisze:Rowy - 15-22.07 widziany Widzew, Lechia Gdańsk oraz Czarni Słupsk
Poddąbie - od 24.07 do dnia dzisiejszego widziany tylko Gryf Słupsk Czarni Słupsk i Jedna os w koszulce Legii
Powinno być chyba 06 czerwiec,no chyba ze już są oni widziani na zapas ;)
AleSpina

Post autor: AleSpina »

w Rewalu i Mielnie - Miedź Legnica
sklerotyk

Post autor: sklerotyk »

wczoraj w Karpaczu widziany Falubaz .
dżoker

Post autor: dżoker »

a jak to wygląda we Władysławowie? z tego co kojarze jest tam jakis fc Arki?
ODPOWIEDZ