wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
Świnoujście:
Parę osób w barwach Cracovii, Lecha, Pogoni, Legii, naszych oraz miejscowej Floty (dzięki za gościnę!)
Z vlep najwięcej Górnika/ROWu, Falubazu, Cracovii i naszych, mniej już Widzewa, Elany, Śląska i Wisły.
Parę osób w barwach Cracovii, Lecha, Pogoni, Legii, naszych oraz miejscowej Floty (dzięki za gościnę!)
Z vlep najwięcej Górnika/ROWu, Falubazu, Cracovii i naszych, mniej już Widzewa, Elany, Śląska i Wisły.
Ruch Zdzieszowice!
-
w Mielnie sporo Widzewa,Lecha,ŁKS,Zawisza,Zaglębie Lubin,Chrobry,Mks Kluczbork prócz tego widziane Barwy : Wisły Kraków , Unii Tarnów , Górnika Zabrze, Ruchu Chorzów sporo grupek napinatorów w manto i innych ;) pozdro
-
Tydzień w Ustroniu Morskim:
Widziani ludzie w barwach Śląska,Lecha,Stali Gorzów.Z vlep oczywiście pełno Lecha : ) , oraz dużo Odry Wodzisław,Stali Gorzów.Sporo także Widzewa i Śląska.
Widziani ludzie w barwach Śląska,Lecha,Stali Gorzów.Z vlep oczywiście pełno Lecha : ) , oraz dużo Odry Wodzisław,Stali Gorzów.Sporo także Widzewa i Śląska.
-
11-15 sierpnia Władysławowo - swobodnie chodzę przez te kilka dni w barwach (L) nie widząc poza mną nikogo innego, no może nie licząc Panią sprzedającą w jednych z pubów koszulce "j**** Arke fc Tczew Lechii" (lub odwrotnie?). Jedyne warte uwagi to mnóstwo napisów sławiących Arkę na murach w mieście i okolicach + kilka Legii i Widzewa.
-
Mielno tydzień temu: widziane barwy na mieście: Zagłębie Lubin, Chrobry Głogów, Legia Warszawa, Lech Poznań, Gwardia Koszalin
Ogólnie sporo napisów Widzewa i ŁKS'u, Legii i Zagłębia Sosnowiec. Vlepek nie ma sensu chyba wymieniać bo widziałem większości ekip z Polski.
Ogólnie sporo napisów Widzewa i ŁKS'u, Legii i Zagłębia Sosnowiec. Vlepek nie ma sensu chyba wymieniać bo widziałem większości ekip z Polski.
-
W Krynicy Morskiej widziane duże ilości Legii ,Olimpii Elbląg,jednostki Zawiszy,Lecha,Ruchu.Duzo vlepek ŁKSu i jakieś wrzuty Górnika Z.
-
Mielno:
wpadliśmy na pomysł z kumplem aby zrobić zdjęcia kolesiom w koszulkach/bluzach z everlast'a- niestety nawet karta 8 gb nie pomieściłaby tylu zdjęć.
Everlast sponsoruje Mielno.
wpadliśmy na pomysł z kumplem aby zrobić zdjęcia kolesiom w koszulkach/bluzach z everlast'a- niestety nawet karta 8 gb nie pomieściłaby tylu zdjęć.
Everlast sponsoruje Mielno.
-
z racji mojego biznesiku.jestem czesto od Swinoujscia az do Pogorzelicy.....sumujac od Swinoujscia po wybrzeze Rewalskie pełno ludzi z dolnego-Slaska i wielkopolski,wiec i takowych kibiców mozna spotkac , ekip róznych z tamtych rejonów.duzo miejscowych w barwach Pogoni i Floty.pozdrawiam
LEPIEJ RZĄDZIĆ W PIEKLE,,,, NIŻ BYĆ SŁUGĄ W NIEBIE....
-
W Kołobrzegu osobiście barw nie zauważyłem, jedynie z vlepek porozklejanych na mieście oprócz miejscowej Kotwicy to Górnik Zabrze, BKS Bielsko, Chrobry, Unia Leszno, Zagłębie Sosnowiec, Wisła Płock, Legia FC Kołobrzeg.
-
we Władysławowie widziałem wielki napisz Szombierki Ghetto :)
-
Mielno 13-23 sierpnia: z kibiców widziani typek z dziarką ŁKS-u, typek z dziarką Falubazu, ponadto barwy ŁKS-u, Gwardii i Falubazu, w Kołobrzegu koszuleczka Kotwicy widoczna. Wrzuty zdecydowanie Widzew, ale rowniez Legia, ŁKS, Zagłębie, Lech, Zawisza. Vlepy wiekszosci ekip z kraju, mi najbardziej w oczy rzucały się te Stali Gorzów i Chrobry&Stilon.
ISKRA 1965 KIELCE
-
Incekum/Alanya 17-25 sierpnia
Kilka vlep ŁKS-u Łódź i jedna Petry.
Kilka vlep ŁKS-u Łódź i jedna Petry.
-
Byłem pod koniec lipca w Dziwnowie widziałem w barwach typka w koszulce ŁKS Pabianice oraz Limanki pozatym nikogo.
vlepki Falubazu i Stali Gorzów (chyba) ale najwięcej ŁKSu Łódź
vlepki Falubazu i Stali Gorzów (chyba) ale najwięcej ŁKSu Łódź
-
Odnośnie Dziwnowa to naprawdę dużo vlep Lech, Pogoni Szczecin oraz Stilonu Gorzów. W barwach widziałem tylko panią w koszulce Legii Warszawa.
-
W Mielnie widziany ŁKS Łódź, dwie zdrowo wyglądające ekipy: Legii i Ruchu, a na mieście sporo osób w barwach Lecha. Widziane także pojedyncze osoby w barwach Zagłębia Sosnowiec, Warty Poznań i Polonii Warszawa.
PIŁKA NOŻNA DLA KIBOLI !
-
Bedąc tydzień czasu we Wladysławowie zauwazyłem jedynie gościa w spodenkach Arki Gdynia ja smigający w koszulce Widzewa i to by było na tyle.A napisy:Korona,Widzew,Arka,Legia,Cracovia pozdro!
-
Gran Canaria - niestety, jeśli chodzi o kibolstwo to pustynia. Dużo więcej polskich par homo z naszego kraju :/ Jedyny akcent kibicowski widziany w ostatnim tygodniu to kilka vlepek Miedzi Legnica.
Prezentacje maturalne/prace licencjackie/magisterskie! -> gg:1451747
-
Daj namiar ta to kurwe to ja prziewniemy.adam1108 pisze:11-15 sierpnia Władysławowo - swobodnie chodzę przez te kilka dni w barwach (L) nie widząc poza mną nikogo innego, no może nie licząc Panią sprzedającą w jednych z pubów koszulce "j**** Arke fc Tczew Lechii" (lub odwrotnie?). Jedyne warte uwagi to mnóstwo napisów sławiących Arkę na murach w mieście i okolicach + kilka Legii i Widzewa.
-
Haha, nie bądź taki kozak to że daliście rady dzieciakom nie znaczy że kobita wam tyłków nie skopie haha, nie moge co za hultaj z ciebie, aż mi dreszcze przeszły :DDDJ_ag pisze:Daj namiar ta to kurwe to ja prziewniemy.adam1108 pisze:11-15 sierpnia Władysławowo - swobodnie chodzę przez te kilka dni w barwach (L) nie widząc poza mną nikogo innego, no może nie licząc Panią sprzedającą w jednych z pubów koszulce "j**** Arke fc Tczew Lechii" (lub odwrotnie?). Jedyne warte uwagi to mnóstwo napisów sławiących Arkę na murach w mieście i okolicach + kilka Legii i Widzewa.
Zajebisty wpis! cała obciągAra!
-
nie ma to jak się chwalić tym ze chodziło się w barwach. Czy widziało sie własne wlepki ;)))
Ja tez chodziłem w barwach po Warszawie miałem małą wpinke, smycz pod bluzą i skarpety pod dresami ;) Liczy sie?
Pewnie napis na koszulce napis był na odwrót ;)
Ja tez chodziłem w barwach po Warszawie miałem małą wpinke, smycz pod bluzą i skarpety pod dresami ;) Liczy sie?
Pewnie napis na koszulce napis był na odwrót ;)
ANTI AFA
-
Ty j***** paziu w sopocie uwaaj bo wczoraj LKS u sledzika rzadził.zoppot kurort pisze:Haha, nie bądź taki kozak to że daliście rady dzieciakom nie znaczy że kobita wam tyłków nie skopie haha, nie moge co za hultaj z ciebie, aż mi dreszcze przeszły :DDDJ_ag pisze:Daj namiar ta to kurwe to ja prziewniemy.adam1108 pisze:11-15 sierpnia Władysławowo - swobodnie chodzę przez te kilka dni w barwach (L) nie widząc poza mną nikogo innego, no może nie licząc Panią sprzedającą w jednych z pubów koszulce "j**** Arke fc Tczew Lechii" (lub odwrotnie?). Jedyne warte uwagi to mnóstwo napisów sławiących Arkę na murach w mieście i okolicach + kilka Legii i Widzewa.
-
Żeś teraz zabłysnął kumatością, nie pisz więcej mniej sie skompromitujesz analfabeto! widać jak sracie przed ełksą, że elektryka wam sie włącza jak tylko usłyszycie te 3 litery, spokojnie to tylko kwestia czasu i porządzicie razem :D przeas :DJ_ag pisze:Ty j***** paziu w sopocie uwaaj bo wczoraj LKS u sledzika rzadził.zoppot kurort pisze:Haha, nie bądź taki kozak to że daliście rady dzieciakom nie znaczy że kobita wam tyłków nie skopie haha, nie moge co za hultaj z ciebie, aż mi dreszcze przeszły :DDDJ_ag pisze:
Daj namiar ta to kurwe to ja prziewniemy.
-
Może przebywa ktoś lub mieszka na stałe w okolicach Toronto/Missisauga ?
-
nad morzem w rowach, pięciu szczyli w koszulkach zagłebia sosnowiec.

-
Anzio (Rzym) Ogromny Graffiti ''WISŁA SHARKS'' robi wrażenie widać praktycznie na całą plażę, długość to jakieś 100m, wysokość 4
-
gdzie mozna tanio i dobrze cos wszamac w Ustroniu Morskim.sorki za zasmiecenie tematu.jak cos to priv
-
w Ustroniu masa barów , fast foodów, baru mlecznego nie uświadczysz. Ceny w smażalniach i barach na jednakowym poziomie. Każda jadłodajnia serwuje dania typowo domowe w dośc przystepnych cenach, polecić nie polece ponieważ jest tam tego multum
-
Moich dwóch kumpli mieszka, Ja mieszkałem w Montrealu jakiś czas a co tam trzeba:)?mpnab pisze:Może przebywa ktoś lub mieszka na stałe w okolicach Toronto/Missisauga ?
-
Przedstawi ktoś sytuację w Lloret de Mar? Z góry dzięki.
www.facebook.pl/UltrasCzarni
-
Szalik88 pisze:Przedstawi ktoś sytuację w Lloret de Mar? Z góry dzięki.
Nie wiem co Cie konkretnie interesuje. Byłem tam rok temu. W pamięci zapadło mi piana party w klubie zoo. Wszystkie wieksze kluby masz blisko siebie, praktycznie na jednej ulicy. 6 małych piw(0.25) to w sklepie koszt 3 euro. Do jedzenia nic nie polece, bo sami sobie gotowaliśmy, ale mc donald subway czy inne kebaby są. Jesli chodzi o kibiców, to mimo tego że miasto lezy w Kataloni, częsciej mozna spotkać kogoś w koszulce Realu. Zadnych cisnien na siebie tam nie maja. Jak masz jakies pytania to zapraszam na pw.
-
Lloret de Mar to miasteczko typowo turystyczne. Pełno Niemców i Ruskich. Jeśli chodzi Ci o aspekty kibicowskie to niestety będziesz zawiedziony. Na ulicach jedynie można spotkać pazi w koszulkach Barcelona/Real i inne tego typu
-
Wielkie dzięki za odpowiedź.
www.facebook.pl/UltrasCzarni
-
Lloret to tak jak Złote Piaski, co do Złotych Piasków to pełno ruskich i niemców, z Polski głównie kolonie i obozy studenckie, na mieście pełno vlep naszych ekip; z barwami już gorzej.
-
W Mielnie, Władku itp bazarach możeta spotkac kibica ku*** nawet orla parzeczew.Bez sensu takie gadanie.ja wczoraj u siebie pod sklepem widzialem typa w kalesonach interu mediolan.uwazajta bo moze byc lipa.
-
Ostatnie dwa tygodnie spędziłem w Szczecinku ( może mało turystyczne ale za to z fajnym jeziorem z wyciągiem narciarskim) załatwiając parę spraw tam jak i w Barwicach gdzie obydwie miejscowości słyną z kibicowania Wielimowi, a także Legii. Jednak niewidziałem żadnych barw oprócz napisów na murach, vlepek i jednej dziewczyny w polówce Legii. Trochę dziwna sytuacja bo Szczecinek uważa się za wielki fc Legii, a barw nie widać. Bez spiny.
-
O ile w Szczecinku chyba po prostu trafiles na zle osiedle lub miales pecha bo barw i napisow (L) jest tam calkiem sporo to Barwice to typowy jednoautowy fanclub typu Swidwin (f-c Kotwicy, z jedno auto fanow ma tam tez Pogon a nawet Lech Poznan jednak zadna grupa nie przekracza 10 osob) i generalnie pustynia kibicowska.
-
Może ktoś napisać czy są w Mielnie otwarte lokale - imprezy od 8 czerwca ? czy dopiero tam wszytko startuje 21.06 ?Pozdro
WISŁA KRAKÓW
-
Michalek dzięki za odpowiedź. W Szczecinku byłem w samym centrum, urząd miasta, galeria i okolica. Jakby co to zapraszam na priv. Pozdrówki
-
ŁKS Łodz nad Solina w tej chwili, ale w sumie nikogo innego, pzdr :-)
-
Jacy kibice widziani w Węgierskiej Górce ?