Moze ty napisz jak ja spotkalismy bo my raczej nie wiemyCommando Mocher pisze: a napiszesz jak trafiliście na pewną grupęktóą modliliscie się żeby tylko nie spotkać
![]()
Legia vs Wilno
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Własnie. Napisz dokladniej o co chodzitlen pisze:Moze ty napisz jak ja spotkalismy bo my raczej nie wiemyCommando Mocher pisze: a napiszesz jak trafiliście na pewną grupęktóą modliliscie się żeby tylko nie spotkać
![]()
A tak na marginesie. ładnie sie lansowaliscie po wyjsciu z autokaru( w barwach adowolenie usmiechnieci) ale zrzedly Wam miny odrazu pozniej i ewakuowliscie do autokaru
A potem, jak Wasz kierowca wezwal psy, ktorzy przyjechali na miejce to odrazu zaczeliscie wychodzi i wołać zeby przyszli...
No to się teraz zacznie...Total pisze:Własnie. Napisz dokladniej o co chodzitlen pisze:Moze ty napisz jak ja spotkalismy bo my raczej nie wiemyCommando Mocher pisze: a napiszesz jak trafiliście na pewną grupęktóą modliliscie się żeby tylko nie spotkać
![]()
![]()
A tak na marginesie. ładnie sie lansowaliscie po wyjsciu z autokaru( w barwach adowolenie usmiechnieci) ale zrzedly Wam miny odrazu pozniej i ewakuowliscie do autokaru![]()
A potem, jak Wasz kierowca wezwal psy, ktorzy przyjechali na miejce to odrazu zaczeliscie wychodzi i wołać zeby przyszli...
Tyle pierdolenia o zwyklej awanturze z psami na murawie , jak by to byla normlanie III woja swiatowa. Czytajac te forum chodzi mi po glowie jedno pytanie "Czy to forum kibicow a moze ministarntow?" . Jezeli ktos potepia walke z psami i uwaza sie za "kumatego" kibica to nie mam juz wiecej pytan.
Jezeli do wieczora bedzie nadal taki poziom dyskusji to zamykam temat...
Jezeli do wieczora bedzie nadal taki poziom dyskusji to zamykam temat...