Legia vs Wilno

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

tlen

Post autor: tlen »

Commando Mocher pisze: a napiszesz jak trafiliście na pewną grupę :twisted: któą modliliscie się żeby tylko nie spotkać :D
Moze ty napisz jak ja spotkalismy bo my raczej nie wiemy :lol:
iparts.pl
Total

Post autor: Total »

tlen pisze:
Commando Mocher pisze: a napiszesz jak trafiliście na pewną grupę :twisted: któą modliliscie się żeby tylko nie spotkać :D
Własnie. Napisz dokladniej o co chodzi :P

A tak na marginesie. ładnie sie lansowaliscie po wyjsciu z autokaru( w barwach adowolenie usmiechnieci) ale zrzedly Wam miny odrazu pozniej i ewakuowliscie do autokaru :lol:
A potem, jak Wasz kierowca wezwal psy, ktorzy przyjechali na miejce to odrazu zaczeliscie wychodzi i wołać zeby przyszli... :lol:
Browarski

Post autor: Browarski »

Total pisze:
tlen pisze:
Własnie. Napisz dokladniej o co chodzi :P

A tak na marginesie. ładnie sie lansowaliscie po wyjsciu z autokaru( w barwach adowolenie usmiechnieci) ale zrzedly Wam miny odrazu pozniej i ewakuowliscie do autokaru :lol:
A potem, jak Wasz kierowca wezwal psy, ktorzy przyjechali na miejce to odrazu zaczeliscie wychodzi i wołać zeby przyszli... :lol:
No to się teraz zacznie...
L-N

Post autor: L-N »

rabaja awanturabaja :lol:
P.S

Post autor: P.S »

Tyle pierdolenia o zwyklej awanturze z psami na murawie , jak by to byla normlanie III woja swiatowa. Czytajac te forum chodzi mi po glowie jedno pytanie "Czy to forum kibicow a moze ministarntow?" . Jezeli ktos potepia walke z psami i uwaza sie za "kumatego" kibica to nie mam juz wiecej pytan.
Jezeli do wieczora bedzie nadal taki poziom dyskusji to zamykam temat...
tlen

Post autor: tlen »

rossi pisze:...
W jednym musze przyznac ci racje - ktos tu nie potrzebnie wyciagnal to wogole na ogolnopolskie forum :roll:

Co do przebiegu tej akcji - hehe slyszalem od tych chlopakow zdecydowanie inna wersje , ale nie bedziemy sie o to klucic :)

Koniec tematu
Zablokowany