dobrze ze cos POLACY za granicą robia

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Chuliganki były, a że nie mieli z kim walczyć to ruszyli na policje. Ich celem nie byli miejscowi kibice!! Ludzie skończcie już pierdolic!!!! Mały to razy były już takie zadymy??? Myślałem, że chociaż tutaj gdzie połowa użytkowników kreuje się na chuliganów zrozumie się Legie. Bo media opisują jak by Wilnie był armagedon. A Wy im wierzycieBrowarski pisze:zatem co robiły flagi tych "dobrze zorganizowanych" w Wilnie...przywieźli je przewietrzyć????wiadome bylo ze nie bedzie z kim walczyc, zatem zapewne typowa, ta dobrze zorganizowana chuliganka ten wyjazd odpuscila
gawcio[Sekcja Muszyna] pisze:haha ale pierdolenie ... jak wam sie nie podoba sposob walki legii z policja , i macie z nich beke ze nie potrafili im dobrze wpierdolic, ze tylko prowokowali i uciekali to idzcie sami walczcie z prewencja na meczu !!!! powodzenia !!!
Ciekaw jestem jak wam to wyjdzie ... pff
Zajmij się lepiej swoim zniczem ...Arturro_WPR pisze:Hmmmmm....powiem tak - ja bym się WKURWIŁ jakbym za swoje pieniądze, swoje paliwo do samochodu , swój czas poświęcony na wyjazd - zobaczył tylko 45 minut meczu a potem tylko bandę pijanych debili w szalikach Legii - teraz się muszę ku*** wstydzić wśród znajomych (niekumatych i nieinteresujących się kibicowaniem) tłumaczyć każdemu z osobna , ja jako ojciec, chcący wychować mojego syna na legionistę ....
"Czy naprawdę chcę dziecku pokazać mecz??" -
"Przecież na mecze to chodzą chyba same neandertale z maczugami"
STOP, ku*** takiemu kibicowaniu !!!!
Niech już wprowadzą w Polsce ten "angielski" rygor, trzymanie za mordę takich debili, mających się za kibiców, wtedy będę mógł z dzieckiem i żoną spokojnie pójść na mecz , bo narazie jak jadę na Legię to żona żegna mnie jakbym jechał na wojnę do Iraku ...
Wstyd ku*** i hańba na całą Europę
![]()
wieloletni kibic Legii
Dokładnie tak jak napisałeś, akcji takiej jaką Legia zrobiła nie ujżymy przez następne 5 lat. To, że będą mieli kary to ich sprawa, jestem ciekaw jakby się zachowały inne ekipy jadąc tyle km aby oglądać swój zespół, który dostaje plecak z amatorką równą naszej 4 lidze...d.L pisze: Gdyby na tym wyjezdzie z podobną awanturą był Lech czy Widzew to połowa osob ktore wypowiedzialy sie w tym temacie pisało by jakie to dobre ekipy itd ...
Kary ktore przyjmiemy bedą nasze nie wasze i nie przezywajcie niektorzy jak mrowka okres :/
ku*** nie mogę, a co niby Legia takiego wielkiego uczyniła w Wilnie bo nie rozumiem??? zwykła awantura a nawet może awantureczka...odpuście z tym ciśnieniem na wielką awanturę bo śmiech mnie bierze...Gorzowski_Stilon pisze:Dokładnie tak jak napisałeś, akcji takiej jaką Legia zrobiła nie ujżymy przez następne 5 lat.d.L pisze: Gdyby na tym wyjezdzie z podobną awanturą był Lech czy Widzew to połowa osob ktore wypowiedzialy sie w tym temacie pisało by jakie to dobre ekipy itd ...
Kary ktore przyjmiemy bedą nasze nie wasze i nie przezywajcie niektorzy jak mrowka okres :/
skąd wiesz ?pankracy pisze:łał, jacy hoolsi są na tym forum... respekt normalnie... ale to była net hoolsi, co to nawet z policją utarczki nie mieli, a na forach i na stronach robią z siebie wielkich hooliganów pisząc, że dobra akcja...
Myślałem że większosc pogardzi tymi idiotami z Wilna, ale widze tutaj, że prawie wszyscy ich podziwiają. No brawo, gratuluje autorytetów. Bezmózgi. No ale wiadomo, to ludzie wykształceni i mądrzy mają takich ludzi za baranów, a takie ziomy jak niektórzy tu, których jedyne osiągnięcie to ławka pod blokiem, będa sie zachwycać tą całą sytuacją.
Prawdziwy kibic przychodzi na mecz i dopinguje druzyne nawet w cięzkiej sytuacji, a nie ku*** przyczynia się do strat finansowych klubu i gigantycznych kar oraz nie robi wstydu na całą Europę.
Europa nas podziwia za tą burde? Jaką burde? Powyrywali pare banerów i porozrzucali, no normalnie respekt, zajebista akcja![]()
![]()
Europa nas podziwia? Chyba ta część europy, co ma IQ około 50 i mniej... w europie dalej sie utrwali stereotyp polaka, ze albo pijak, albo złodziej, albo kibol ze stadionu. To właśnie przez takie akcje, organizowane przez niedojebane orangutany.
Potomkowie wiesniaków, którzy przyjechali kiedyś do Wawy dało o sobie znać właśnie w Wilnie.
Najbardziej zal mi zwykłych kibiców, bo to tylko ni mają swój klub w sercu i teraz wstydzą się za tych bezmózgich dresów z małymi penisami. Przez wiele lat Legii nie bedzie w pucharach, no ale oczywiscie dla niektórych tu wazniejsza jest akcja. Tak własnie kochacie swój klub barany.
Jak podczas Euro 2012 kibole zrobią burde to tez bedziecie mówić, że dobra akcja była? Jebnijcie sie w łeb.
I na koniec powiem jedno - 100 razy bardziej wolę pikników, którzy wcinają popcorn i piją colę na meczu, niz takich debili ze wsi, którzy robią wstyd na całą europę. Ci pierwsi przynajmniej prezentują jakis poziom intelektualny, a ci drudzy są nikim. Nieudacznikami, którzy nic w zyciu nie osiągnął i będą idiotami do końca życia.
Pozdro dla prawdziwych i normalnych fanów (L)egii. Bezmózgi i kibole uważających sie za kibiców - c*** wam w oko, bo w dupe to za przyjemnie.
domyslam się że przybijasz do mojej osoby i klubu...a co śmieszne szarpanie płotu ma wspolnego z tym tematem??? koleś którego post opisałem tak go sformułował, przypomnę ci:"akcji takiej jaką Legia zrobiła nie ujżymy przez następne 5 lat." że wydaje mi się określa tą akcję za przekozacką przyrównującą np. do sklepania i wykrojenia ze wszystkiego całego poznańskiego kotła...d.L pisze:wy sie chwalicie wielką akcją hool's jak w 20 osob szarpiecie płot od sektroa buforowego(nie pamiętam na meczu chyba ze Śląskiem i jeszcze kims) wiec skoncz pierdolic
poza tym czy ktos napisał ze to wielka super awantura ?
lepiej nic juz nie piszArturro_WPR pisze:d.L - uśmiechasz się, jakbyś wiedział
zapewne chodzilo mu o to ze coraz mniej awantur i jeszcze mniej bedzie w przyszłych latach ...Browarski pisze:domyslam się że przybijasz do mojej osoby i klubu...a co śmieszne szarpanie płotu ma wspolnego z tym tematem??? koleś którego post opisałem tak go sformułował, przypomnę ci:"akcji takiej jaką Legia zrobiła nie ujżymy przez następne 5 lat." że wydaje mi się określa tą akcję za przekozacką przyrównującą np. do sklepania i wykrojenia ze wszystkiego całego poznańskiego kotła...d.L pisze:wy sie chwalicie wielką akcją hool's jak w 20 osob szarpiecie płot od sektroa buforowego(nie pamiętam na meczu chyba ze Śląskiem i jeszcze kims) wiec skoncz pierdolic
poza tym czy ktos napisał ze to wielka super awantura ?więc to ty skończ pierdolić...
jestem dumny z tego ze jestem baranemArturro_WPR pisze:Podziękujmy wszyscy przekumatemu d.L że raczył nas objaśnić.
Tak, chodzi o to żeby takie BARANY nie tylko przez 5 ale przez 500 lat nie wybiegły na jakąkolwiek murawę w celu "przydymienia".
Dokładnie ku***. Awanture jak najbardziej popieram, bo trzeba wykorzystac kazda okazje, kiedy mozna wpierdolic policji {;)}, ale poza malymi zamieszkami, nic wiekszego tam nie mialo miejsca. Nieskormnie przyznam, ze u nas na meczu z Ruchem bylo lepiej i straty w ludziach byly wieksze.Browarski pisze:ku*** nie mogę, a co niby Legia takiego wielkiego uczyniła w Wilnie bo nie rozumiem??? zwykła awantura a nawet może awantureczka...odpuście z tym ciśnieniem na wielką awanturę bo śmiech mnie bierze...Gorzowski_Stilon pisze:Dokładnie tak jak napisałeś, akcji takiej jaką Legia zrobiła nie ujżymy przez następne 5 lat.d.L pisze: Gdyby na tym wyjezdzie z podobną awanturą był Lech czy Widzew to połowa osob ktore wypowiedzialy sie w tym temacie pisało by jakie to dobre ekipy itd ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Blablabla11, Lachos, smola, witoldpyrkosz, zumzum i 129 gości