Legia vs Wilno
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Il_Fanatico
Po przeczytaniu pierwszych wyrazów odpuściłem sobie z dalszym czytaniemIl_Fanatico pisze:http://www.sport.pl/sport/1,74696,4300431.html Lekarz kazał się nie denerwować więc podaruje sobie komentarz...
-
zwykly_kibic
Był to mecz Legii decyzja o wjeździe na murawe była LEGII konsekwencje poniesie LEGIA a wiec te wasze rozkminki czy było to potrzebne czy nie czy to przyniesie dobro Polskiej Piłce, polityce czy kibicowaniu to naprawde nic nie zmieni. Jak juz tu pare osób wspomniało warto pokomentować na onecie, interii, wp i innych portalach tego typu. Nie mi osądzać czy to akcja na + czy na -. Jedno jest pewne o kibicach Legii w całej Europie napewno jest głosno
Pozdrawiam
A ja cos dodam, niewiem czy bylo powiedziane.
Jadący autokar do Wilna na mecz, który jechał przez Białysrok został "przywitany" przez pare osób w Białymstoku. Jechało w nim połowa kibicow Legii, a połowa zwykłych osób. Legionisci wyszli na zewnatrz autokaru w barwach. Jak zobaczyli ze biegnie na nich pare osob odrazu wbiegali do autokaru. I tak jedna koszulka Legii do przodu. To tyle jezeli chodzi o wyjazd do Wilna kibcow Legii
Jadący autokar do Wilna na mecz, który jechał przez Białysrok został "przywitany" przez pare osób w Białymstoku. Jechało w nim połowa kibicow Legii, a połowa zwykłych osób. Legionisci wyszli na zewnatrz autokaru w barwach. Jak zobaczyli ze biegnie na nich pare osob odrazu wbiegali do autokaru. I tak jedna koszulka Legii do przodu. To tyle jezeli chodzi o wyjazd do Wilna kibcow Legii
A czy ja gdzieś pisałem, że avanti było zaplanowane? Wręcz przeciwnie, przeczytaj uważnie jeden z drugim. Nie musicie mi tłumaczyć jak reaguje człowiek w tłumie gdy skacze adrenalina. Ale zdawałoby się, że w takiej ekipie jak Legia powinni być ludzie cieszący się na tyle dużym autorytetem by powstrzymać tych bardziej narwanych. Dlatego wspomniałem o Lechu. Z mojej strony koniec tematu, wszystko zostało już napisane i zaczyna się mielenie w kółko tych samych argumentów.
p.s nie byłem, nie wiem, koledze mówicie mam nie wierzyć to się zapytam. Krzyczeliście może "drudzy po Piłsudskim"?

p.s nie byłem, nie wiem, koledze mówicie mam nie wierzyć to się zapytam. Krzyczeliście może "drudzy po Piłsudskim"?
Nie sądze ,po klku spokojnych meczach u siebie zmienią zdaniekibolekksg pisze:http://www.90minut.pl/news.php?id=583501
Nie od dziś wiadomo, że kibicowskie stowarzyszenia nie pełnią roli, jaką powinny. Jeśli są w nich ludzie, którzy chcą działać zgodnie ze statutem, nadzwyczajnej się boją. Tak jak kluby, które nie potrafiły w odpowiednim momencie przejąć kontroli nad ruchami, z czasem przekształcającymi się w grupy sterowane przez bandytów.
Kolejny odzew z mediów... w sumie ciekawy artykuł, ale w podobnym tonie jak cała reszta...
http://s24.pl/temat_tabu-s33976.html
-
Franek Dolas
-
Fighting Dragon Tokyo
Podsumowanie jest bardzo proste. Kibice mają dosyć pajacowania gry swoich zawodników a zarząd swoich kibiców. Jak to wygląda, że Legia gra "u siebie" z amatorami i dostaje 2:0 do przerwy? Zrozumić można kibiców, ale bawi mnie nazywanie wszystkich kibiców bandytami, bo przecież 3000 nie pojechało się bić.
Tomasz Sianecki powiedział, że ultrasi Legii przerwali mecz
Tomasz Sianecki powiedział, że ultrasi Legii przerwali mecz
-
Danzing-chwm
Ja sie nie znam i nie siedze w klimacie, ale co niektorzy wypisuja to po prostu szok
To sprawa Legii jakie kary dostana - zreszta nawet jesli bedzie wykluczenie z pucharow to niewiele zmieni bo i tak wszystko by przegrali. A wiekszosc ludzi sie ta cala sprawa przejmuje bardziej niz sami Legionisci
No i rozumiem ze jadac XX godzin na mecz i widzac 2:0 w plecy z jakimis malarzami i fryzjerami nie bylibyscie wkurzeni? 
Dzięki takim akcją może w końcu uda im się pozbyć znienawidzonego przez nich Zygo i ITI. Ogólnie na przykładzie dymu w Wilnie widać, że mimo wielu represji ze strony różnych wrogich kibicom organizacji, żywiołu kibicowskiego tak łatwo poskromić się nie da i akcje rodem z lat 90 wciąż są możliwe. Poza tym dzięki temu w Europe znów poszła wieść o Polakach jako najlepszych kibolach tego kontynentu. Tak więc moim zdanie jeżeli można mówic o wstydzie lub hańbie to tylko w odniesienu do piłkarzy, którzy kompromintują polską piłke przegrywając z drużynami typu Wetra Wilno, o której dotąd nigdy nie słyszałem.
Zygo już dawno w Legii nie maLechita pisze:Dzięki takim akcją może w końcu uda im się pozbyć znienawidzonego przez nich Zygo i ITI. Ogólnie na przykładzie dymu w Wilnie widać, że mimo wielu represji ze strony różnych wrogich kibicom organizacji, żywiołu kibicowskiego tak łatwo poskromić się nie da i akcje rodem z lat 90 wciąż są możliwe. Poza tym dzięki temu w Europe znów poszła wieść o Polakach jako najlepszych kibolach tego kontynentu. Tak więc moim zdanie jeżeli można mówic o wstydzie lub hańbie to tylko w odniesienu do piłkarzy, którzy kompromintują polską piłke przegrywając z drużynami typu Wetra Wilno, o której dotąd nigdy nie słyszałem.
-
Arturro_WPR
- Kontakt:
-
Arturro_WPR
- Kontakt:
d.L - łączy nas tylko kolor szala, bo ja po coś innego w takim razie chodzę na MECZE - dla Ciebie liczy się pewnie bardziej Liga Chuliganów ... Masz do tego prawo, ale ja i tysiące innych legionistów przez "zadymiarzy" nie będzie mogło pojechać przez 3 lata na wyjazd, taki NORMALNY wyjazd na mecz np. do Łodzi czy Poznania, swoim własnym samochodem, a nie "pociągiem widmo".
Ten rysunek mnie powalił
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... 068499.611
A napinka niech trwa, trwa, trwa
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... 068499.611
A napinka niech trwa, trwa, trwa
Legia przegrywala z amatorami, ktorzy tak na prawde sa o wiele razy slabsi pilkarsko od legionistow a mimo to wygrywali. Zalosne prawda? Tylko nie rozumiem dlaczego demolowali stadion no i miasto. Powinni skierowac swoje zale do zarządu, pilkarzy, trenerow do tych co przyczynili sie do takiej kleski. Dobrze zrobiliscie "strajkujac" ale zle ze demolowaliscie miasto stadion, ktore niczego nie bylo winne