koroner pisze:Oglądanie meczu na siedząco i kary za jaranie petów to będziemy mieli szybciej niż się może wydawać. Dzięki takim bezsensownym akcjom. Po c*** pierdolić o eliminowaniu awantur na stadionach i walkach tylko między zainteresowanymi jak się nie potrafi upilnować najebanych przypałowców? Zero konsekwencji. Może i akcja jak w latach 90 tylko, że to nie te realia niestety. Czasem warto ruszyć głową i pomyśleć perspektywicznie niż dawać psiarni i politykom pretekst do zaostrzania represji wobec kibiców. W naszym dobrze pojętym interesie.
Znajomy z Legii, zapalony wyjazdowiec nie stroniący od mocniejszych wrażeń też mówi że odstawili trzodę i nikt nie panował nad małoletnimi (ani starszymi) typami. Bezhołowie totalne. Jestem pewny, że gdyby grał tam Lech (przy całej mojej niechęci do tej ekipy) nic podobnego nie miałoby miejsca. Nie na taką skalę. Zdanie gnojków mocnych jedynie w grupie mam w tym przypadku głębiej niż głęboko, możecie mnie wyzywać od pikników, konfidentów etc. Ale podniecanie się jacy to my Polacy nie jesteśmy groźni i przypominanie opowieści z lat 90, o których wie się tylko z forumowych wspominek jest więcej niż żałosne.
A ja Ci ku*** powiem tak!!
Byłeś ku*** że komentujesz!!
Wiesz czy akcja była bezsensowna? Wiesz chociaż po części co było przyczyną?ku*** chłopie ochłoń zanim coś napiszesz!
Dla mnie to ty możesz pokomentować i policzyc na podstawie tv ile osób brało udział w awanturze i to wszystko a nie ku*** wypowiadać sie na jej temat-co i jak,po co i dlaczego!! ku*** człowieku nie pisz tu takich bzdur na podstawie relacji twojego znajomego!
To powiedz nam w koncu co było przyczyną zadymy, czy to jakas tajemnica?
A ja cos dodam, niewiem czy bylo powiedziane.
Jadący autokar do Wilna na mecz, który jechał przez Białysrok został "przywitany" przez pare osób w Białymstoku. Jechało w nim połowa kibicow Legii, a połowa zwykłych osób. Legionisci wyszli na zewnatrz autokaru w barwach. Jak zobaczyli ze biegnie na nich pare osob odrazu wbiegali do autokaru. I tak jedna koszulka Legii do przodu. To tyle jezeli chodzi o wyjazd do Wilna kibcow Legii
A czy ja gdzieś pisałem, że avanti było zaplanowane? Wręcz przeciwnie, przeczytaj uważnie jeden z drugim. Nie musicie mi tłumaczyć jak reaguje człowiek w tłumie gdy skacze adrenalina. Ale zdawałoby się, że w takiej ekipie jak Legia powinni być ludzie cieszący się na tyle dużym autorytetem by powstrzymać tych bardziej narwanych. Dlatego wspomniałem o Lechu. Z mojej strony koniec tematu, wszystko zostało już napisane i zaczyna się mielenie w kółko tych samych argumentów.
p.s nie byłem, nie wiem, koledze mówicie mam nie wierzyć to się zapytam. Krzyczeliście może "drudzy po Piłsudskim"?
Niektorzy z was to naprawde uposledzeni co myslicie ze ze jak przez jakis okres nie bedzie wiekszych awantur na stadionach to politycy czy władze pilkarskie oglosza amnestie dla kibiców? Wycofaja sie z bzdurnych ustaw i zaniechaja kolejnych? To najlepiej juz wogole nigdy nic nie robic bo moze byc gorzej niz jest, moze zamiast rywalizowac na stadionach wogole przeniesmy rywalizacje na kibice.net do tematow komentarze dla miasta Kraków, Łódź itd. Wy ku*** wszyscy trzezwo myslacy i kalkulujacy podczas meczu czy ktos z was wogole w dymie kiedys byl? Na tym polega piekno tego sportu ze robi sie wszystko pod wplywem emocji a nie ku*** " ty czekaj ziomek zostaw cegle bo slyszalem ze ziobro nam groził, a poza tym co na to uefa?, no i ku*** co powiedza bandziory na kibice.net? nieee wracamy na miejsce". Naprawde nie czujecie dumy ze Legia pokazala cipom jak sie kibicuje w Polsce? A nie sory bo to akcja na litwie a nie na spartaku czy c*** wie gdzie. Niee no dalismy ciała...
Wszystko przez grajków. Mecz żenada.Kelnerzy ładują 2 bramy -tego było już za dużo. Już przed meczem mówiłem że jak będzie zły wynik to będzie wjazd na boisko.
A przed samym meczem ludzie grali sobie sobie w piłkę na płycie boiska , robili zdjęcia-nikt nie interweniował. Już wtedy ludzie poczuli że mogą sobie na wiele pozwolić.
a przed meczem jeszcze pożyczyliśmy sobie jedną flagę od "młynka" tubylców.
Przy okazji dostało sie też kibicom Żalgirysu Wilno, którzy byli neutralni i w zaszdzie przuyszli tylko zobaczyć Legię.No cóż ale stali w nieodpowiednim miejscu....
A na trasie cały czas komunikaty że Jaga się czai......niestety nie doczekaliśmy się ich (przynajmniej nasz autokar)
Wyjazd na plus ale pewne jest że Litwini trochę mocno nas nie lubią.
koroner pisze:Oglądanie meczu na siedząco i kary za jaranie petów to będziemy mieli szybciej niż się może wydawać. Dzięki takim bezsensownym akcjom. Po c*** pierdolić o eliminowaniu awantur na stadionach i walkach tylko między zainteresowanymi jak się nie potrafi upilnować najebanych przypałowców? Zero konsekwencji. Może i akcja jak w latach 90 tylko, że to nie te realia niestety. Czasem warto ruszyć głową i pomyśleć perspektywicznie niż dawać psiarni i politykom pretekst do zaostrzania represji wobec kibiców. W naszym dobrze pojętym interesie.
Znajomy z Legii, zapalony wyjazdowiec nie stroniący od mocniejszych wrażeń też mówi że odstawili trzodę i nikt nie panował nad małoletnimi (ani starszymi) typami. Bezhołowie totalne. Jestem pewny, że gdyby grał tam Lech (przy całej mojej niechęci do tej ekipy) nic podobnego nie miałoby miejsca. Nie na taką skalę. Zdanie gnojków mocnych jedynie w grupie mam w tym przypadku głębiej niż głęboko, możecie mnie wyzywać od pikników, konfidentów etc. Ale podniecanie się jacy to my Polacy nie jesteśmy groźni i przypominanie opowieści z lat 90, o których wie się tylko z forumowych wspominek jest więcej niż żałosne.
A ja Ci ku*** powiem tak!!
Byłeś ku*** że komentujesz!!
Wiesz czy akcja była bezsensowna? Wiesz chociaż po części co było przyczyną?ku*** chłopie ochłoń zanim coś napiszesz!!
miś13 , nie przejmuj się , to poprostu kojelny malkontent , który swoją frustracje musi gdzieś przenieść i pech chce , że akurat swoje marne wywody musimy czytać my , prawdziwi kibice . Jak już większość zauważyła , ludzie jak się nie podoba jest wiele for żużlowych , siatkarskich , forum Onetu , Wirtualnej Polski , Bravo Sport itd. Mimo że z małopolski jestem to jednak popieram Legię . Ich sprawa co zrobili , ich konsekwencje . Przyniesie to straty Polskiej scenie kibicowskiej ? Bywa , pech , nie raz razem z wrogą ekipą się szło na policje mając na względzie nieraz groźbę zamknięcia klubu ! I racja , od pewnego czasu coraz więcej tutaj pikników , albo kibiców co się im we łbie poprzewracało ! Zapomnieliście już co to znaczy być prawdziwym kibicem ?! Tylko własne d*** chcecie chronić , a będąc większą ekipą zrobilibyście to samo co Legia . Pozdro i Polska jest za Legią .
Nie od dziś wiadomo, że kibicowskie stowarzyszenia nie pełnią roli, jaką powinny. Jeśli są w nich ludzie, którzy chcą działać zgodnie ze statutem, nadzwyczajnej się boją. Tak jak kluby, które nie potrafiły w odpowiednim momencie przejąć kontroli nad ruchami, z czasem przekształcającymi się w grupy sterowane przez bandytów.
Kolejny odzew z mediów... w sumie ciekawy artykuł, ale w podobnym tonie jak cała reszta...
Legia - zakaz wyjazdowy na trzy lata, zakończenie współpracy zarządu z SKLW.
Gdzie są teraz ci co się tak podniecali ,,wielką" akcją legii na banery reklamowe. Już nie jast akcja na +?
Oczywiście że jest . A co , Ty myślałeś że bez kar się obejdzie ? Naprawdę szkoda słów dla niektórych . Legia dobrze zrobiła i to tylko ich zasrana sprawa . Malkontentom jak zwykle szukających dziury w całym dziękujemy . Legioniści zrobili , Legioniści płacą .
Podsumowanie jest bardzo proste. Kibice mają dosyć pajacowania gry swoich zawodników a zarząd swoich kibiców. Jak to wygląda, że Legia gra "u siebie" z amatorami i dostaje 2:0 do przerwy? Zrozumić można kibiców, ale bawi mnie nazywanie wszystkich kibiców bandytami, bo przecież 3000 nie pojechało się bić.
Tomasz Sianecki powiedział, że ultrasi Legii przerwali mecz
Maciunia_KSH pisze:Ja powiem tyle.Legia pokazała swoją niechęć do gry grajków którzy odjebali gówno przegrywając z amatorami 2:0.j**** puchary jak jakas drużyna w Intertotto przegrywa z kelnerami to nie powinna wogule grać.Duży + dla kibiców Legi.Pokazali co znaczy polska piłka nożna.Brawo chłopaki.A karami nie ma co się przejmowac.
I o to chodzi . Jesteśmy kibicami , a nie dziećmi marketingu dbającymi o dobry wizerunek kibica-piknika . Pozatym dochodzi tutaj kolejny aspekt który wręcz lekko mnie szokuje . Połowa forum podnieca się że zrobili filmik Football Factory Poland i że jaka to Polska nie została uchwycona chuligańsko , jakich to świrów mamy kibiców i że super , iż to w Europe poszło , a przychodzi co do czego , jedna ekipa naprawdę robi dym między narodowy i co ? I płaczą ludzie że do d*** , że z banerami walczyli . Smutni mali ludzie . Naprawdę nie wiem co się dzieje z ruchem kibicowskim obecnie . Czy to młodzież jest inna czy jak . Jesteśmy kibicami , nie raz nasze kluby ponosiły kary za akcje chuligańskie . I jakbyście wszyscy którzy chrzanią o walce z banerami , nie zauważyli , to " AKCJA " ma to do tego , iż występuje jako inicjatywa , nikt się nie zastanawia z kim będzie walczył wkraczając na boisko ! Jak się jest opluwanym to się reaguje ! A nie siedzi na krzesełkach jak leszcze . Legia wkroczyła , podjęła inicjatywe i poprostu zadziałał impuls . Wiecie ile takich wtargnięć w Polskiej lidze się zdarza ? ( Chodzi o wtargnięcia gdzie druga strona nie podejmuje rękawicy ) i co , każdy taki dym mamy od frajerskich akcji wyzywać ? Wporządku , zobaczymy tylko kiedy trafi na Wasze ekipy . Naprawdę brak słów co do niektórych , albo kibicujecie od niedzieli do niedzieli , albo taka sytuacja jest Wam obca . Jest Kara dla Legii ? Jest i c*** z tym ! Przynajmniej się pokazali . Ale Wy tego zrozumieć nie możecie . Gdzie Wasz patriotyzm i Wasze oddanie kibica ?
[j] pisze:Legii nienawidze -ale pokazali że się nie boją -SZACUNEK
to co tu wypiaują niektórzy to PARODIA respekt należy się Legii tylko i wyłącznie za liczbę 3000 bo doping przy takiej ilości to była katastrofa...
a czego według ciebie mięli się bac policji która nie wiedziała co robić, w takim Heko, Groclinie czy Amice też z początku nie wiedzieli i ciekawe czy jak tam jakaś ekipa wpadłaby na boisko i zaczęła rozwalać bramki to byłyby takie fanfary szacunku i podziwu...
a cóż oni w tym Wilnie zrobili wpadli na murawę i koniec akcji bez ładu i składu, niczego się nie bali bo już w momencie wjazdu do mjasta przeżyli ciężki szok że przyjeżdż tu wielka Legia a tu żadnego zainteresowania ze strony policji to ich rozuchwaliło...
akcja debilna tak samo jak wykonawcy...
mnie ciekawi jak to możliwe ze dopuścili do tego ludzie z TB, Turyści, starszyzna, S. który mądrze rozprawiał odbierając nagrodę OE
współczuję PRAWDZIWEJ Legii mimo iż się nie lubimy
jesteś debilem....szkoda mi Ciebie...ale cóż,Ty to napewno hools taki ze 10 policjantów ucieka przed Tobą i sie niczego nie boisz!po 2 skąd Legia na początku mogła wiedzieć że taka jest policja jełopie...szkoda pisać z takimi idź poprzyj do listkiewicza na pewno bedzie dobrze Trzymajcie się chłopaki szkoda kar tylko...
Najciekawsze, że 90% wpisujących się w tym temacie widziało filmik z 9 minutowym fragmentem 40 minutowej awantury i opowiadają czego oni by jeszcze nie zrobili...
WARSZAWA da się lubić - ja Ją kocham to jest pewne!!!
I w ogóle i w szczególe i pod każdym innym względem!!!
To jest jeszcze forum kibiców czy już nie ? Dym jak dym, nic szczególnego nawet nie wiem czy dymem można nazwać bieganie po boisku z reklami , niszaczenie bramek ?
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
najlepiej jest tłumaczyć swoje zachowanie grajkami
pierdolenie głupie takie
jesteście buszmeni w każdym tego słowa znaczeniu
i gratuluję wszczęcia zamieszek zaslugujących na miano the best od czasów uzyskania niepodlegści na terenie innego państwa, jest czym poszpanować
Czytam to forum od dluzszego czasu i jesazcze nie widzialem zeby jakiejkolwiek ekipie za jakakolwiek akcje tyle osob jechalo...jedyne co mi sie nasuwa to ze chyba musicie bardzo nie lubic Legi...
pssss co to za akcja? milicja raczej nie ruszona... skopana do nieprzytomności bramka, pobite sposobem "na karate" banery reklamowe, uszkodzne trybuny i zaorana murawa... + za akcje na przedmioty martwe!
Po pierwsze temat sie rozmywa, jeżeli macie narzekać na kibiców jak juz ktoś napisał idzcie sie ponapinać na forum onet... większość z was nie widziało awantury na żywo
Zwykła prosta afera rozdmuchana do mega rozmiarów.
Gdyby mecz się skończył to by nie było tematu. Ogólnie Litwini nie przepadają za Polakami więc dobrze że cokolwiek się działo!
ja w ogole nie bardzo rozumiem skad co cale halo. awanturka jak awanturka, nic szczegolnego sie nie wydarzylo a tu ku*** rozkminy na 5 stron, w mediach jebia Legie, jakies artykuly w gazetach, zeby kibice wypierdalali, trzyletni zakaz... nie ogarniam. jeszcze jestem w stanie zrozumiec media bo to dla nich jakas tam sensacja, ze kibice Legii narozrabiali w wilnie. ale zeby tutaj... i nie chodzi mi o to czy ktos jest chuliganem, ultrasem czy piknikiem, tylko o to, ze niektorzy zapomnieli chyba na jakim forum sie znajduja a tu przeciez podobne akcje to chleb powszedni.
Rany Boskie , ale w Was zawiści . Nie potraficie przyjąć do wiadomości że ekipa wyskoczyła na boisko oczekując na starcie niszcząc banery które miały posłużyć jako broń na policje . Ale najlepiej jest tłumaczyć sobie że akcja marna , w końcu nikt nie zginął i nikogo nie połamali , żałośni jesteście . Małopolska jest dumna z Legii . Może i nie miała okazji do walki , ale ku*** wyskoczyli , i gdyby policja była bardziej zdecydowana to by było starcie . Powtarzam jeszcze raz , nikt nie wie wybiegając na mure z kim i czy w ogóle się zmierzy z przeciwnikiem . Akcja na + A Wy tego przeżałować nie możecie . Pokolenie zawistnych neo dzieci wśród kibiców-pikników . Jeszcze ku*** tego brakowało . Akcją było podjęcie inicjatywy i wybiegnięcie na boisko w jakim celu to już Legioniści wiedzą . Więc Droga Edytko trochę więcej szacunku dla ekipy która jako jedna z nielicznych podjęła inicjatywe o avanti na obczyźnie . I nie obchodzi mnie czy było z kim walczyć czy nie . Nie mogę uwierzyć że nadal krytykujecie zaistniałą sytuacje . To się w pale nie mieści . Zero obiektywizmu , tylko z góry narzucona nienawiść która przesłania Wam racjonalne myślenie . Do diabła z takimi piknikami , krytykujcie dalej . Jak by mnie i moją drużyne Litwini prowokowali , nie wiem czy nie tak samo bym postąpił . Ale fakt , najlepiej jest krytykować przez ekranikiem komputerka nie będąc w centrum .
Ostatnio zmieniony 10.07.2007, 00:31 przez Cear, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja sie nie znam i nie siedze w klimacie, ale co niektorzy wypisuja to po prostu szok To sprawa Legii jakie kary dostana - zreszta nawet jesli bedzie wykluczenie z pucharow to niewiele zmieni bo i tak wszystko by przegrali. A wiekszosc ludzi sie ta cala sprawa przejmuje bardziej niz sami Legionisci No i rozumiem ze jadac XX godzin na mecz i widzac 2:0 w plecy z jakimis malarzami i fryzjerami nie bylibyscie wkurzeni?
najbardziej mnie rozbawialy te nastolatki co kamieniami rzucaly i zaraz potem szybciutko wracali do kolegow zeby sie chowac i z podniecenia popodskakiwac
a jak dzielnie niesli ten baner przez pol boiska zeby go potem polorzyc przed policjantem i oczywiscie natychmiast potem uciec w poplochu
ekipa rewelacyjnie zorganizowana - jeden na drugiego sie oglada bo nie wie co ma robic - ktos tam dowodzil wogole?
a czy choc raz jakis policjant zostal uderzony przez tych "chuliganow" czy tylko tanczyli wokol nich z szalikami na twarzach i groznymi minami i probowali raca podpalic?
nie spodziewalem sie ze Legia zrobi z siebie takie posmiewisko....
Cear pisze:Rany Boskie , ale w Was zawiści . Nie potraficie przyjąć do wiadomości że ekipa wyskoczyła na boisko oczekując na starcie niszcząc banery które miały posłużyć jako broń na policje . Ale najlepiej jest tłumaczyć sobie że akcja marna , w końcu nikt nie zginął i nikogo nie połamali , żałośni jesteście . Małopolska jest dumna z Legii .
Mow za siebie nie Małopolske. Myslalem ze wiekszosc ludzi juz wyrosla z stawiania siebie za caly klub/miasto/wojewodztwo/kraj itd. ale sie mylilem.
Tlumaczenie tego jakimis kosmicznymi emocjami jest dosc dziwne, bo zrozumialbym takie tlumaczenie w przypadku gdyby tam ktokolwiek byl kto bylby jakimkolwiek przeciwniekiem dla takiej liczby ktora wyszla - ani policja, ani kibice(?) tego czegos na V. WYjscie na murawe dla samego wyjscia to raczej nie jest jakas przezajebiaszcza w c*** akcja, zreszta wczesniej juz robilis boie tam foty i zdjecia, takze widac ze wszyscy maja w d**** ten caly mecz, a ochrona jest posrana jak dzikie sarny bo do tej pory ogladali na meczach moze 500 osob w tym polowa to kobiety i dzieci.
Swoja droga to zabawne - czesc osob tu pisze ' no w c*** prze akcja, wtargniecie na murawe' itd a druga czesc ' no i czy msie chwalic, jak tu nie bylo nawet z kim szukac konfrontacji na dobra sprawe'. Dziwne ze ludzie sie az tak roznia w ocenie tej samej sytuacji.
Cear pisze:Rany Boskie , ale w Was zawiści . Nie potraficie przyjąć do wiadomości że ekipa wyskoczyła na boisko oczekując na starcie niszcząc banery które miały posłużyć jako broń na policje . Ale najlepiej jest tłumaczyć sobie że akcja marna , w końcu nikt nie zginął i nikogo nie połamali , żałośni jesteście . Małopolska jest dumna z Legii .
Mow za siebie nie Małopolske. Myslalem ze wiekszosc ludzi juz wyrosla z stawiania siebie za caly klub/miasto/wojewodztwo/kraj itd. ale sie mylilem.
Tlumaczenie tego jakimis kosmicznymi emocjami jest dosc dziwne, bo zrozumialbym takie tlumaczenie w przypadku gdyby tam ktokolwiek byl kto bylby jakimkolwiek przeciwniekiem dla takiej liczby ktora wyszla - ani policja, ani kibice(?) tego czegos na V. WYjscie na murawe dla samego wyjscia to raczej nie jest jakas przezajebiaszcza w c*** akcja, zreszta wczesniej juz robilis boie tam foty i zdjecia, takze widac ze wszyscy maja w d**** ten caly mecz, a ochrona jest posrana jak dzikie sarny bo do tej pory ogladali na meczach moze 500 osob w tym polowa to kobiety i dzieci.
Swoja droga to zabawne - czesc osob tu pisze ' no w c*** prze akcja, wtargniecie na murawe' itd a druga czesc ' no i czy msie chwalic, jak tu nie bylo nawet z kim szukac konfrontacji na dobra sprawe'. Dziwne ze ludzie sie az tak roznia w ocenie tej samej sytuacji.
...a prawda zapewne lezy posrodku ...wiadome bylo ze nie bedzie z kim walczyc, zatem zapewne typowa, ta dobrze zorganizowana chuliganka ten wyjazd odpuscila. Czesc osob pewnie juz przed meczem swietowala wyjazd, nie uznali bramki, wynik byl taki a nie inny, ktos tam sie napiol i wyszlo tak jak wyszlo...nie bylo mnie tam i nie jestem kibicem legi, postanowilem napisac cos na ten temat bo wiele osob tu spekuluje, a niewielu jest obiektywnych...w moim odczuciu akcja na +
Dzięki takim akcją może w końcu uda im się pozbyć znienawidzonego przez nich Zygo i ITI. Ogólnie na przykładzie dymu w Wilnie widać, że mimo wielu represji ze strony różnych wrogich kibicom organizacji, żywiołu kibicowskiego tak łatwo poskromić się nie da i akcje rodem z lat 90 wciąż są możliwe. Poza tym dzięki temu w Europe znów poszła wieść o Polakach jako najlepszych kibolach tego kontynentu. Tak więc moim zdanie jeżeli można mówic o wstydzie lub hańbie to tylko w odniesienu do piłkarzy, którzy kompromintują polską piłke przegrywając z drużynami typu Wetra Wilno, o której dotąd nigdy nie słyszałem.
Lechita pisze:Dzięki takim akcją może w końcu uda im się pozbyć znienawidzonego przez nich Zygo i ITI. Ogólnie na przykładzie dymu w Wilnie widać, że mimo wielu represji ze strony różnych wrogich kibicom organizacji, żywiołu kibicowskiego tak łatwo poskromić się nie da i akcje rodem z lat 90 wciąż są możliwe. Poza tym dzięki temu w Europe znów poszła wieść o Polakach jako najlepszych kibolach tego kontynentu. Tak więc moim zdanie jeżeli można mówic o wstydzie lub hańbie to tylko w odniesienu do piłkarzy, którzy kompromintują polską piłke przegrywając z drużynami typu Wetra Wilno, o której dotąd nigdy nie słyszałem.
jezuu coz za wybitny temat az na szesc stron, chlopaki to co legia odjebala w wilnie, mimo calego mojego szacunku (blehh!) do niej naprawde nie zasluguje na tyle postow... i nasowa mi sie tylko jedno pytanie, czy nie bylo tam nikogo kto by zajebal jednemu czy drugiemu liscia na uspokojenie? przeciez po murawie to biegaly jakies szczury... kurna wstyd.
Tak to jest jak nie można utrzymać porządku na swoim podwórku. Podobno zostaliście przyjęci najlapiej jak można, na stadionie zagrali Wam Litwini nawet "Sen o Warszawie". W takiej atmosferze, w takich klimatach nie robi się dymu ku***! Teraz wyłowić z tłumu kogo trzeba i spijać piwo którego nawarzyli. Pojechali po bandzie. Poziom trzeba jakiś trzymać a widocznie tego nie potraficie.
Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.
Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!