Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
GKS TYCHY - ARKA GDYNIA?Z jednej strony zgoda z Łks-em dla którego Arka jest kosą a z drugiej z Cracovią która jest zgodą.
-
nie ma mocy
no i co z tego napewno sie po plecach nie klepią
"Oni" czyli nie jesteś z w/w ekip a proszę o odpowiedź najlepiej kogoś z Arki lub Tychów
Witam. To mój pierwszy post. Chciałbym się dowiedzieć coś na temat klimatów ekip ze wschodu Polski, bo mi jako kibicowi z zachodniej strony kraju, temat ten jest trochę obcy.
Kiedyś jak dobrze pamiętam Łada Biłgoraj miała zgodę z Avią Świdnik, czy nadal coś łączy te ekipy ??
I jakie są relacje na linii:
Stomil - Resovia ??
Broń Radom - Polonia Warszawa - zgoda została zawieszona, czy w końcu zerwana.??
Dzięki.
Kiedyś jak dobrze pamiętam Łada Biłgoraj miała zgodę z Avią Świdnik, czy nadal coś łączy te ekipy ??
Stomil - Resovia ??
Broń Radom - Polonia Warszawa - zgoda została zawieszona, czy w końcu zerwana.??
Dzięki.
UltraUltras
Stomil - Resovia raczej bez ciśnień
Dzięki za odpowiedź. To jeszcze zapytam jak jest na linii:
Polonia Przemyśl - Unia Tarnów
Radomiak - GKS Bełchatów
..i ponawiam pytanie o Avię i Ładę.
I to by było na tyle:)
Dzięki.
Radomiak - GKS Bełchatów
Dzięki.
VAN LÖNGER
Hmmm... powiedzmy, że neutral ;)Toudi pisze:GKS TYCHY - ARKA GDYNIA?Z jednej strony zgoda z Łks-em dla którego Arka jest kosą a z drugiej z Cracovią która jest zgodą.
[Ś]LĄSK [Z]AWSZE [P]OLSKI
Łada - Avia
Zgoda padła bodajże 2 lata temu
Zgoda padła bodajże 2 lata temu
-
wujek_fido
Świat nie jest czarno-biały.FARAON pisze:co znaczy <raczej bez cisnien>???????ludzie jak ktos ma takie glupoty pisac to niech nie pisze w ogole,to samo tyczy sie slowa NEUTRAL.......albo ma sie z kims zgode lub uklad,albo kosa,proste i logiczne.........wytlumacz mi chlopie swoje stwierdzenie....Stomil jedzie na POdkarpacie zajerzdza pod stadion Reski i co?piona piona?bo raczej bez cisnien....masakra jakasUltraUltras pisze:Stomil - Resovia raczej bez ciśnień
wkurwiony nie jesteś sobą
-
VAN LÖNGER
Wiesz, jak Ci to powiedzieć...FARAON pisze:co znaczy <raczej bez cisnien>???????ludzie jak ktos ma takie glupoty pisac to niech nie pisze w ogole,to samo tyczy sie slowa NEUTRAL.......albo ma sie z kims zgode lub uklad,albo kosa,proste i logiczne.........wytlumacz mi chlopie swoje stwierdzenie....Stomil jedzie na POdkarpacie zajerzdza pod stadion Reski i co?piona piona?bo raczej bez cisnien....masakra jakasUltraUltras pisze:Stomil - Resovia raczej bez ciśnień
Nie każdy musi się napieprzać po łbach z każdym jak leci...
nie zapomnijcie jeszcze o słynnym stwierdzeniu "tępa kosa"
Może było, może nie, ale jak wygląda stosunki między:
Promień Żary - Falubaz
Falubaz - Lechia Zielona Góra
Promień Żary - Chrobry Głogów
Promień Żary - Celuoza Kostrzyn
Promień Żary - Falubaz
Falubaz - Lechia Zielona Góra
Promień Żary - Celuoza Kostrzyn
-
UltraUltras
Nigdy nie byłeś na meczu, w którym kibice nie mieli na swój widok piany w mordzie? Są kluby, które nie czują do siebie specjalnych ciśnień ani sympatii ! To już zależy tylko i wyłącznie od własnych wyrobionych opinii czy się kogoś lubi czy nie. Przecież bardzo często jest tak, że między danymi klubami nie ma żadnych zajadłości głownie ze względów odległości.FARAON pisze:co znaczy <raczej bez cisnien>???????ludzie jak ktos ma takie glupoty pisac to niech nie pisze w ogole,to samo tyczy sie slowa NEUTRAL.......albo ma sie z kims zgode lub uklad,albo kosa,proste i logiczne.........wytlumacz mi chlopie swoje stwierdzenie....Stomil jedzie na POdkarpacie zajerzdza pod stadion Reski i co?piona piona?bo raczej bez cisnien....masakra jakasUltraUltras pisze:Stomil - Resovia raczej bez ciśnień
-
Wojtas_ZKS
ni ma nicferment pisze:Dzięki za odpowiedź. To jeszcze zapytam jak jest na linii:
Dzięki.
-
Ultra-Projects
- Kontakt:
Ciężko o czymkolwiek tu mówić, bo kibice Lechii zawiesili swoją kibicowską działalność, kiedy Lechia przeformowała się w UKP Stelmet Zielona Góra.warrior87 pisze: Falubaz - Lechia Zielona Góra

http://ultra-projects.manifo.com/
Profesjonalne projektowanie graficzne
www.grafikakibica.com - największe i najlepsze forum dot. grafik kibicowskich w sieci
-
TylkoFalubaz
Raczej za sobą nie przepadamy...warrior87 pisze:Może było, może nie, ale jak wygląda stosunki między:
Promień Żary - Falubaz
IHG 09
Mam pytanie do kogos z Legii. W sumie chodzi o przypomnienie na jakich liniach byly najwieksze konflikty miedzy ich fan-klubami w czasach zanim Legia to poogarniala. Sorry za brak polskich znakow. Z gory dzieki, moze byc PW.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
Jeszcze w takim razie pytanie jak wygląda sytuacja pomiędzy:
Falubaz - Odra Wodzisław
Falubaz - Zawisza Bydgoszcz
Falubaz - Arka Gdynia
Falubaz - Odra Wodzisław
Falubaz - Zawisza Bydgoszcz
Falubaz - Arka Gdynia
Odpowie ktoś ??ferment pisze:Dzięki za odpowiedź. To jeszcze zapytam jak jest na linii:
Radomiak - GKS Bełchatów
Dzięki.
Kiedyś czytałem że był pomiędzy nimi jakiś układ/pakt... coś w ten deseń.
Jak jest teraz ??
Polonia Przemyśl - Stal Stalowa Wola - jakie relacje ??
Nie przepadamy za sobą.warrior87 pisze:Może było, może nie, ale jak wygląda stosunki między:
CHROBRY GŁOGÓW (h) STILON GORZÓW
Witam. To mój pierwszy post. Chciałbym się dowiedzieć coś na temat klimatów ekip ze wschodu Polski, bo mi jako kibicowi z zachodniej strony kraju, temat ten jest trochę obcy.
Stomil - Resovia ??[/color]
Dzięki.
Kiedyś miedzy Stomilem a Resovią była zgoda , padła smiercia naturalną (brak kontaktów) teraz baz cisnienia!!!
Stomil - Resovia ??[/color]
Dzięki.
Kiedyś miedzy Stomilem a Resovią była zgoda , padła smiercia naturalną (brak kontaktów) teraz baz cisnienia!!!
Na szybko: Mławianka - MKS Ciechanów, Ursus - Dolcan&Olimpia, Hutnik - Pogoń GM, OKS Otwock - Mazur KarczewPeoes pisze:Mam pytanie do kogos z Legii. W sumie chodzi o przypomnienie na jakich liniach byly najwieksze konflikty miedzy ich fan-klubami w czasach zanim Legia to poogarniala. Sorry za brak polskich znakow. Z gory dzieki, moze byc PW.
Mławianka nie jest fan klubem Legii
-
Stadionowy Andrzej
Sprawa indywidualnaToudi pisze:GKS TYCHY - ARKA GDYNIA?Z jednej strony zgoda z Łks-em dla którego Arka jest kosą a z drugiej z Cracovią która jest zgodą.
PIŁKA NOŻNA DLA KIBOLI !
Zapewne żadne ze względu na to że Celuloza nie istnieje :)warrior87 pisze: Promień Żary - Celuoza Kostrzyn
jako ciekawostkę mogę napisać, że zgoda ta nigdy nie została zerwana... wygasły kontakty i tyle. Szacunek pozostałUltraUltras pisze:Stomil - Resovia raczej bez ciśnień
W pierwszej połowie doping niestety średni - zimno, całkowity zakaz picia alkoholu lekki deszcz spowodował, że nie wyglądało to najlepiej
Błysnąłeś, nie ma co.bociano11 pisze:Mławianka nie jest fan klubem Legii
O Mławskiej Wierze słyszałeś cokolwiek?
Obecnie rzeczywiscie Mlawianka nie jest f.c. Legii, mlyn przejela f.c. Lechiia.
Dzięki za odp.
Mławska wiara została pogoniona z Mławianki , w mieście większość stanowi Lechia, pod względem jakościowym także
To kto młyn kręcił ostatni sezon?
Chyba nie do końca aktualne masz infoAndrus pisze:Mławska wiara została pogoniona z Mławianki , w mieście większość stanowi Lechia, pod względem jakościowym także
-
LechiaTczew
Rebus. pisze:Chyba nie do końca aktualne masz infoAndrus pisze:Mławska wiara została pogoniona z Mławianki , w mieście większość stanowi Lechia, pod względem jakościowym także
Z tym że jakościowo lepsza jest Lechia mogę się zgodzić ale ilościowo z tego co przebywam pod Warszawą to wątpie że Legia jest mniejszością...
W Mławie ilościowo to chyba nadal jest po równo mniej więcej.
Nie róbcie offtopa, pytanie było o sytuację sprzed jakiegoś czasu, nie obecną.
A to, że MW została pogoniona to bzdura totalna.
Proponuję wrócić do tematu.
A to, że MW została pogoniona to bzdura totalna.
Proponuję wrócić do tematu.
Arka Gdynia - Widzew Łódź
GKS Tychy - Górnik Wałbrzych
Zawisza Bydgoszcz - Cracovia Kraków
-
VAN LÖNGER
O co pytasz ??Kibic101 pisze:Arka Gdynia - Widzew Łódź
Jeśli o stosunki tych ekip, to informuję Cię że GKS Tychy & Górnik Wałbrzych - sztama
Powiedzmy sobie szczerze, że sztama jest, ale wspomaganie się wzajemnie "nieco" kuleje. Jeszcze jakiś czas temu, tutaj na tym forum można było przeczytać, że w ekipie GKS-u Tychy zdania w kwestii trzymania z Górnikiem są mocno podzielone.VAN LÖNGER pisze:O co pytasz ??Kibic101 pisze:Arka Gdynia - Widzew Łódź
Jeśli o stosunki tych ekip, to informuję Cię że GKS Tychy & Górnik Wałbrzych - sztama
Nie wiem jak jest obecnie wewnątrz u was, nie mniej jednak daje się to zauważyć, które zgody są dla was na pierwszym, drugim czy nawet trzecim miejscu. Nie żebym siał napinkę, po prostu to widać i takie są moje odczucia. Pozdrawiam.
Tylko i wyłącznie prywatne kontakty.Kibic101 pisze:Arka Gdynia - Widzew Łódź
Jakie zgody i kosy posiada Raków Częstochowa ?