To tak samo jak Polonia Bytom-Arka Gdynia i Polonia Bytom - Cracovia
Jesteś pewny? Polonia-Arka = zgoda. GKS-Góral/Odra = niezbyt. Kontakty bliżej neutralne niż wrogie.
Andrzej, myślę że trzeba małą poprawkę dać...GKS - Góral >coś pomiędzy neutralem a kosą, natomiast GKS - Odra, tu można napisać, kosa - zaszłości historyczne ;)
Łagodny pisze:Układ od wczoraj Polonii Bytom z GKSem Tychy - prawda czy farmazon?
Farmazon! Swoją drogą ciekawe jest to, że co gramy z Polonią - podpisujemy z nimi układ :D
Z tego co mi wiadomo w zeszłym roku Tychy czekały gdzieś na trasie na Górala ale nie ma jakiegoś szczególnego ciśnienia ani w jedną ani w drugą stronę.
To zdjecie pochodzi z Turnieju Kibiców im.Remigiusza Theim w 2003. za czasów układu Lech-Ruch.Na turnieju oprócz Ruchu,Lecha i Atletico Madryt obecni byli także kibice Zagłebia Lubin.Jako ciekawostka,na zdjeciu jest były bramkarz Lecha Poznań Michał Kokszanek który zagrał w ekipie Lecha na tym turnieju.
Witam. To mój pierwszy post. Chciałbym się dowiedzieć coś na temat klimatów ekip ze wschodu Polski, bo mi jako kibicowi z zachodniej strony kraju, temat ten jest trochę obcy.
Kiedyś jak dobrze pamiętam Łada Biłgoraj miała zgodę z Avią Świdnik, czy nadal coś łączy te ekipy ??
I jakie są relacje na linii:
Stomil - Resovia ??
Broń Radom - Polonia Warszawa - zgoda została zawieszona, czy w końcu zerwana.??
Dzięki.
____________________________________________________ Poszerzaj swoje horyzonty - Wyburz dom z naprzeciwka
Dzięki za odpowiedź. To jeszcze zapytam jak jest na linii:
Polonia Przemyśl - Unia Tarnów
Radomiak - GKS Bełchatów
..i ponawiam pytanie o Avię i Ładę.
I to by było na tyle:)
Dzięki.
____________________________________________________ Poszerzaj swoje horyzonty - Wyburz dom z naprzeciwka
UltraUltras pisze:Stomil - Resovia raczej bez ciśnień
co znaczy <raczej bez cisnien>???????ludzie jak ktos ma takie glupoty pisac to niech nie pisze w ogole,to samo tyczy sie slowa NEUTRAL.......albo ma sie z kims zgode lub uklad,albo kosa,proste i logiczne.........wytlumacz mi chlopie swoje stwierdzenie....Stomil jedzie na POdkarpacie zajerzdza pod stadion Reski i co?piona piona?bo raczej bez cisnien....masakra jakas
co znaczy <raczej bez cisnien>???????ludzie jak ktos ma takie glupoty pisac to niech nie pisze w ogole,to samo tyczy sie slowa NEUTRAL.......albo ma sie z kims zgode lub uklad,albo kosa,proste i logiczne.........wytlumacz mi chlopie swoje stwierdzenie....Stomil jedzie na POdkarpacie zajerzdza pod stadion Reski i co?piona piona?bo raczej bez cisnien....masakra jakas
Wiesz, jak Ci to powiedzieć...
Nie każdy musi się napieprzać po łbach z każdym jak leci...
Może było, może nie, ale jak wygląda stosunki między:
Promień Żary - Falubaz
Falubaz - Lechia Zielona Góra
Promień Żary - Chrobry Głogów
Promień Żary - Celuoza Kostrzyn
Nigdy nie byłeś na meczu, w którym kibice nie mieli na swój widok piany w mordzie? Są kluby, które nie czują do siebie specjalnych ciśnień ani sympatii ! To już zależy tylko i wyłącznie od własnych wyrobionych opinii czy się kogoś lubi czy nie. Przecież bardzo często jest tak, że między danymi klubami nie ma żadnych zajadłości głownie ze względów odległości.
Mam pytanie do kogos z Legii. W sumie chodzi o przypomnienie na jakich liniach byly najwieksze konflikty miedzy ich fan-klubami w czasach zanim Legia to poogarniala. Sorry za brak polskich znakow. Z gory dzieki, moze byc PW.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
ferment pisze:Dzięki za odpowiedź. To jeszcze zapytam jak jest na linii:
Polonia Przemyśl - Unia Tarnów Radomiak - GKS Bełchatów
..i ponawiam pytanie o Avię i Ładę.
I to by było na tyle:)
Dzięki.
Odpowie ktoś ??
Kiedyś czytałem że był pomiędzy nimi jakiś układ/pakt... coś w ten deseń.
Jak jest teraz ??
Polonia Przemyśl - Stal Stalowa Wola - jakie relacje ??
Witam. To mój pierwszy post. Chciałbym się dowiedzieć coś na temat klimatów ekip ze wschodu Polski, bo mi jako kibicowi z zachodniej strony kraju, temat ten jest trochę obcy.
Kiedyś jak dobrze pamiętam Łada Biłgoraj miała zgodę z Avią Świdnik, czy nadal coś łączy te ekipy ??
I jakie są relacje na linii: Stomil - Resovia ??[/color]
Broń Radom - Polonia Warszawa - zgoda została zawieszona, czy w końcu zerwana.??
Dzięki.
Kiedyś miedzy Stomilem a Resovią była zgoda , padła smiercia naturalną (brak kontaktów) teraz baz cisnienia!!!
Peoes pisze:Mam pytanie do kogos z Legii. W sumie chodzi o przypomnienie na jakich liniach byly najwieksze konflikty miedzy ich fan-klubami w czasach zanim Legia to poogarniala. Sorry za brak polskich znakow. Z gory dzieki, moze byc PW.