Uwagi do administracji/moderatorów.
Moderator: Automoderation
-
Zupełnie Zielony.
Re: Uwagi do administracji/moderatorów.
Moderów proszę o zaglądnięcie do tematu "IV liga podkarpacka"!
viewtopic.php?f=1&t=19836&p=796593#p796593
Dziekuję.
viewtopic.php?f=1&t=19836&p=796593#p796593
Dziekuję.
-
Zatorzanin
A ja prosze o zrobienie tego ponownie, tylko tym razem bez usuwania zwyklych RELACJI.
-
Odin
do kogo mam napisac w sprawie zbanowanie konta? chcialbym zeby moje stare konto zostalo odbanowane albo zeby chociaz ktos przedstawil mi jakis powod bo do dzis glowkuja za co pajda poszla
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
mógłby ktoś przeczyścić tematy o pucharach z postów o łódzkich rozkminach ? :/
-
Zawarcie1947
Poprosze info na PW dlaczego nasze konto stalowcy.pl zostalo usuniete
drugi tydzien z rzedu srodek weekendu, a tematy o relacjach, komentarzach i fotkach nie podklejone!! modowie prosze nie spac.
-
szczęściarz
A to forum w ogóle ogarnia ktoś jeszcze ? ;) To jest jeden wielki hyde-park.
Witam,
Dlaczego moje konto zostało wcześniej usunięte? proszę info na pw
Dlaczego moje konto zostało wcześniej usunięte? proszę info na pw
-
Zawarcie1947
Halo halo, czcigodni moderatorzy/administratorzy. Czy ktorys z paniczow raczy odpowiedziec na zadane pytanie??Zawarcie1947 pisze:Poprosze info na PW dlaczego nasze konto stalowcy.pl zostalo usuniete
Mogę prosić na priv jakiś kontakt do osoby odpowiedzialnej za reklamę na forum?
-
SzklankaMleka
I co? Koleś wali lika z jakąś grą. Raportowałem post, po czym ostrzegłem innych użytkowników by nie wchodzili w link bo to gra i dostałem za to ostrzeżenie???? To jest normalne?? Raczy ktoś odpowiedzieć???Abdon pisze:Jest opcja raportowania postów/tematów. Bardzo pomaga w sprzątaniu : )
jak najbardziej normalne
http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=14552
-
SzklankaMleka
wyjaśnione na pw, dzieki i sorry.bartex pisze:jak najbardziej normalne
dlaczego nie działa automatyczne logowanie, tylko przy każdym wejściu trzeba się logować ?
-
Gieksa J-no
Dokładnie mam to samo i to chyba nie wina naszych przeglądarek tylko coś z forum...
-
Zupełnie Zielony.
Owszem, to nie wina przeglądarek tylko ktoś majstrował przy forum. Teraz muszę się logować raz za razem nawet na telefonie...Gieksa J-no pisze:Dokładnie mam to samo i to chyba nie wina naszych przeglądarek tylko coś z forum...
-
FALUBAZ ULTRAS
Dlaczego karacie osoby ktore ostrzegaja przed wchodzeniem w durne gry ?
chciałbym zapytać kto i dlaczego usunął mój post z dnia wczorajszego zamieszczony w temacie "Jak wygląda sytuacja w..."
W poście swoim nikogo nie obraziłem, naświetliłem sytuację w swoim mieście oraz uświadomiłem jednemu mieszkańcowi mojej miejscowości obecność kibiców pewnego klubu. W żadnym fragmencie nie padły słowa obrażające kogokolwiek dlatego chciałbym aby ten "szlachetny" moderator odważył się ujawnić i wytłumaczył mi jakim prawem cenzuruje normalne wypowiedzi innych
W poście swoim nikogo nie obraziłem, naświetliłem sytuację w swoim mieście oraz uświadomiłem jednemu mieszkańcowi mojej miejscowości obecność kibiców pewnego klubu. W żadnym fragmencie nie padły słowa obrażające kogokolwiek dlatego chciałbym aby ten "szlachetny" moderator odważył się ujawnić i wytłumaczył mi jakim prawem cenzuruje normalne wypowiedzi innych
27 osób w administracji, a nie potraficie zapanować nad paroma tematami ? Może czas na nowy zespół administracyjny forum, hm ?
-
sprotaviak
Moderatorzy, błagam, zróbcie coś z tym wyskakującym syfem w postaci ankiet...
Czy moderator jest Ci potrzebny,żeby zainstalować "ad block'a"?sprotaviak pisze:Moderatorzy, błagam, zróbcie coś z tym wyskakującym syfem w postaci ankiet...
Litości!
u mnie na tablecie nie da sie zainstalowac tego ad-blocka i tez mnie do szału doprowadza to jebane teraflu
lsz pisze:u mnie na tablecie nie da sie zainstalowac tego ad-blocka i tez mnie do szału doprowadza to jebane teraflu
jaki tablet?
Witam
Mam pytanie, dlaczego zostało usunięte konto Cz. ? Oraz usunięte wszystkie posty?
Mam pytanie, dlaczego zostało usunięte konto Cz. ? Oraz usunięte wszystkie posty?
-
Zupełnie Zielony.
Jakiemuś modowi chyba delikatnie "lejce" się" pomyliły- temat "foto - video" jako całościowy (zbiorczy) temat służy każdorazowo dla każdej ekipy w danym okresie, w jakiej lidze by nie grała! więc kto usunął mój wpis w tym dziale?
ps. Przy okazji- liczę na szczerą odpowiedż, co admini tej strony mają z nowych "użytkowników"? Nie wiem dostajecie (za stronkę) jakiś szmal za nowo zarejestrowanych? Przecież gołym okiem od dawna widac że przez włączoną rejestracje co dzień wpisują się jakieś dziwolągi lub osoby nastawione anty kibicowsko i wrzucający spam lub próbujacy nas ośmieszyć. Czy wy na prawde tego nie widziecie?
ps. Przy okazji- liczę na szczerą odpowiedż, co admini tej strony mają z nowych "użytkowników"? Nie wiem dostajecie (za stronkę) jakiś szmal za nowo zarejestrowanych? Przecież gołym okiem od dawna widac że przez włączoną rejestracje co dzień wpisują się jakieś dziwolągi lub osoby nastawione anty kibicowsko i wrzucający spam lub próbujacy nas ośmieszyć. Czy wy na prawde tego nie widziecie?
tak, za każdego nowo zarejestrowanego użytkownika dostają siano. Dokładnie 60 zł, czyli za samych nowych userów admin zarabia miesięcznie ok. 7000 zł. W sumie admini zgarniają za forum (reklamy, programy partnerskie itd.) ok 50 tys pln w skali miesiąca. Moderatorzy mają po ok. 5k, w zależności od aktywności. Oczywiście kwoty wędrują na rachunki w rajach podatkowych, ja np mam konto w Antylach Holenderskich. Jeden z głównych adminów ma konto na Cyprze, przez co troche popłynął na hajsie w wyniku ostatnich zawirowań w tym wyspiarskich kraju (dlatego otworzył rejestrację). Oczywiście nie płacimy podatków.
mam nadzieję, że pomogłem.
havamal nikogo nie mozna banowac.
wszyscy pisza bez napinku i spamu : )
pamietaj
wszyscy pisza bez napinku i spamu : )
pamietaj
-
haker19.99.
Mnie tu ostatniio zablokowali wiec dolozylem sie im do portfela.Stad nowy nick, bo widocznie administracja i moderatorzy nie beda odblokowywac poprzedniego konta - memberlist.php?mode=viewprofile&u=65692
Dzieki za troske. PDW!
Dzieki za troske. PDW!
panowie do dzieła:
viewtopic.php?f=1&t=23014&start=720
viewtopic.php?f=1&t=24510&p=928049#p928049
viewtopic.php?f=1&t=33&p=927215#p927215
Potem płacz, że jest syf. 30 osób w administracji i nic.
viewtopic.php?f=1&t=23014&start=720
viewtopic.php?f=1&t=24510&p=928049#p928049
viewtopic.php?f=1&t=33&p=927215#p927215
Potem płacz, że jest syf. 30 osób w administracji i nic.
Wydaję mi się, że - Moje konto / obserwowane i tam to będzie.
Spoznia mi sie przelew, doszła Ci już kasa > ?havamal pisze:tak, za każdego nowo zarejestrowanego użytkownika dostają siano. Dokładnie 60 zł, czyli za samych nowych userów admin zarabia miesięcznie ok. 7000 zł. W sumie admini zgarniają za forum (reklamy, programy partnerskie itd.) ok 50 tys pln w skali miesiąca. Moderatorzy mają po ok. 5k, w zależności od aktywności. Oczywiście kwoty wędrują na rachunki w rajach podatkowych, ja np mam konto w Antylach Holenderskich. Jeden z głównych adminów ma konto na Cyprze, przez co troche popłynął na hajsie w wyniku ostatnich zawirowań w tym wyspiarskich kraju (dlatego otworzył rejestrację). Oczywiście nie płacimy podatków.
W tym miesiącu wyjątkowo 9k.
jak w takim razie mam pytanie, co się dzieje, ponieważ od czwartku próbuje napisać na hyde parku na temat matury ustnej, a tu za nic w świecie post się nie dodaję. mogę wiedzieć o co chodzi ? ...
-
stradivarius
- Moderator
podobno jakiś wirus czy coś
wirus? mam czekać aż moderator zaakceptuje post. nie lepiej to w takim razie wyłączyć tak jak jest tutaj? chłopak który zajmuje się maturami kazał pisać w temacie jak komuś jeszcze nie wysłał prezentacji, tylko w jaki sposób mam to zrobić skoro się nie da? ...stradivarius pisze:podobno jakiś wirus czy coś
-
stradivarius
- Moderator
to groźny wirus jest
jaki chłopak zajmuje się maturami?
jaki chłopak zajmuje się maturami?
Z 8 lat na forum.Pamietam czasy Organisty i innych wynalazkow i ja mam teraz potwierdzac swoja kumatosc zeby przeczytac kto jak pojechal i ile rac odpalił?
Dramat
Dramat
Czy bany nakładacie dożywotnio, czy zdejmujecie po jakimś czasie ?
To, że się kompletnie nie zgadzam ze zbanowaniem mnie to już inna kwestia.
To, że się kompletnie nie zgadzam ze zbanowaniem mnie to już inna kwestia.
A mój tata ma samochód. Nie kręce o to afery, tylko normalnie spytałem. Mam rozumieć, że dożywotnio ?