Uwagi do administracji/moderatorów.
-
Re: Uwagi do administracji/moderatorów.
Chłopie jak nie chcesz skończyć przed sądem za kradzież czyjejś własności to sam powinieneś to zrobić natychmiast.FANATYCZNI.net pisze:Podejrzewam, ze zaden z moderatorow i tak nie odpisze bo nie wiem dlaczego panuje jakas dziwna zmowa milczenia. Czuje tutaj mala hipokryzje, bo kazdy narzeka na obecna sytuacje w kraju i na stadionach, a na tym forum stosowane sa podobne zasady.
Prosze mi odpisac w koncu na ktorys e-mail lub wiadomosc PW dlaczego sa kasowane moje posty w galeriach z kolejki?!
Wchodzę na twoją stronę a tam nasze zdjęcia (serwis Lechia.net) z wyciętym logo i wstawionym twoim. Wiesz jak to się nazywa?
W Wolnym Mieście Gdańsku......
-
Pierdolić was ku***!Dziadki Smudy o!
http://www.youtube.com/watch?v=O-jEvfjridI
Pokażmy,ilu nas jest!
Pokażmy,ilu nas jest!
-
Zróbcie wreszcie coś z tym forum, bo napinka goni napinkę i nic więcej. Na prawdę nie da się czytać tych głupot. Pobanujcie i zamknijcie rejestrację.
-
Jest opcja raportowania postów/tematów. Bardzo pomaga w sprzątaniu : )
-
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
temat został zamknięty na chwile, żeby spam nie pojawiał się na bieżąco i można było spokojnie pobanować.
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
viewtopic.php?f=1&t=105&p=729960#p729960
Mógł by ktoś skasować mój post w tym temacie. Wstawiłem szal łączny Widzew & Cska a teraz takie gówno się pokazuje nie wiadomo czemu ;/ dzięki i pozdrawiam
Mógł by ktoś skasować mój post w tym temacie. Wstawiłem szal łączny Widzew & Cska a teraz takie gówno się pokazuje nie wiadomo czemu ;/ dzięki i pozdrawiam

"U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki,przędą sobie, przędą jedwabne niteczki."
Chojeńskie serca biją pod Zegarem!
ŚŻK - Śmierć Żebrackiej Kurwie!
-
Prosiłbym o zainteresowanie się pewnym procederem, który od niedługiego czasu zaistniał w temacie "Kosy zgody" oraz "FC".
Otóż temat jest cały czas nie tyle co zaśmiecany, co bombardowany durnymi pytaniami nowo zarejestrowanych. Z owych "pytań" i "odpowiedzi" wnioskuję że są to dzieci z początku szkoły podstawowej ewentualnie lub jacyś spamerzy rozpierd.... temat!
Otóż temat jest cały czas nie tyle co zaśmiecany, co bombardowany durnymi pytaniami nowo zarejestrowanych. Z owych "pytań" i "odpowiedzi" wnioskuję że są to dzieci z początku szkoły podstawowej ewentualnie lub jacyś spamerzy rozpierd.... temat!
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
-
Gość o nicku barbarians'99 jest klawiszem-konfidentem z Unii Tarnów.Co prawda dawno na tym koncie się nie logował, ale piszę to aby w razie czego było wiadome z kim jest do czynienia.
-
Sugerowałbym podklejenie tego tematu: http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=21111
Moje posty nie przedstawiają oficjalnego stanowiska żadnej z grup kibicowskich Falubazu Zielona Góra.
buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypałi moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej
-
Od jakiegoś czasu tematy są notorycznie rozpierdalane przez rozkminy o Grudziądzu, Łodzi, Krakowie, mody tego nie ogarniają. Proponuję zrobić nabór na modów, bo już się tego czytać nie chce.
-
Ty lepiej nie proponuj i tak nie dostaniesz moda !!!pelargnia pisze:Od jakiegoś czasu tematy są notorycznie rozpierdalane przez rozkminy o Grudziądzu, Łodzi, Krakowie, mody tego nie ogarniają. Proponuję zrobić nabór na modów, bo już się tego czytać nie chce.
-
Ale ja go nie chcę dostać, są bardziej odpowiednie osoby żeby ogarnąć ten burdel.
-
Macie zamiar ogarnąć temat specyficzne fotki?.. Ostatnie 5 stron to ciągły spam napinaczy z Łodzi "kto ku*** zbiera pieniądze i kto ucieka a kto goni" i można tam znaleźć góra 15 zdjęć.
Moje posty nie przedstawiają oficjalnego stanowiska żadnej z grup kibicowskich Falubazu Zielona Góra.
buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypałi moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej
-
Proszę o usunięcie konta, bo zdobyłem hasło do starego profilu. Dziękuję z góry

-
Co temat Marszu Niepodleglosci robi na forum sportowym? Ktos pewnie to odkleil i chcial przeniesc do Hyde Parku (?) ale sie nie udalo ;)
-
Prośba do moderatorów. Dbajcie bardziej o jakość tego forum i wyrzucajcie nie tylko takie posty, ale także użytkowników (np. ban na 48godzin, jak to nie poskutkuje to np. na tydzień, a kolejna tego typu wypowiedź to stała banicja) niezależnie z jakiej są ekipy.eNKa pisze:TGfans 'smród' to się roznosi z Twojej cipki napinaczu j*****
-
Witam,
Obserwuje kilka tematów, ale nigdy nie otrzymuj z nich powiadomienia o nowym wpisie? Czy wiadomo co jest przyczyną?
Pzdr
Obserwuje kilka tematów, ale nigdy nie otrzymuj z nich powiadomienia o nowym wpisie? Czy wiadomo co jest przyczyną?
Pzdr
-
Moderów proszę o zaglądnięcie do tematu "IV liga podkarpacka"!
viewtopic.php?f=1&t=19836&p=796593#p796593
Dziekuję.
viewtopic.php?f=1&t=19836&p=796593#p796593
Dziekuję.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
A ja prosze o zrobienie tego ponownie, tylko tym razem bez usuwania zwyklych RELACJI.
do kogo mam napisac w sprawie zbanowanie konta? chcialbym zeby moje stare konto zostalo odbanowane albo zeby chociaz ktos przedstawil mi jakis powod bo do dzis glowkuja za co pajda poszla
-
mógłby ktoś przeczyścić tematy o pucharach z postów o łódzkich rozkminach ? :/
-
Poprosze info na PW dlaczego nasze konto stalowcy.pl zostalo usuniete
www.stalowcy.pl
-
drugi tydzien z rzedu srodek weekendu, a tematy o relacjach, komentarzach i fotkach nie podklejone!! modowie prosze nie spac.
czuję jak oblepia mnie przeciętność
-
A to forum w ogóle ogarnia ktoś jeszcze ? ;) To jest jeden wielki hyde-park.
-
Witam,
Dlaczego moje konto zostało wcześniej usunięte? proszę info na pw
Dlaczego moje konto zostało wcześniej usunięte? proszę info na pw
-
Halo halo, czcigodni moderatorzy/administratorzy. Czy ktorys z paniczow raczy odpowiedziec na zadane pytanie??Zawarcie1947 pisze:Poprosze info na PW dlaczego nasze konto stalowcy.pl zostalo usuniete
www.stalowcy.pl
-
Mogę prosić na priv jakiś kontakt do osoby odpowiedzialnej za reklamę na forum?
Koszulki To My Polacy:
http://www.ToMyPolacy.pl
http://www.facebook.com/ToMyPolacy
http://www.ToMyPolacy.pl
http://www.facebook.com/ToMyPolacy
-
Mam uwage do adminow zeby kasowac linki i odnosniki do zdjec z forum stylkibica ktore wystepuje tez pod linkiem [link] a autorow banowac. wpierdalaja sie wszedzie ze swoimi odnosnikami a zdjecia maja skopiowane z innych stron bez podania zrodla. wkurwiajace jest ze wrzucaja foto ekipy z meczu a gowno z nia maja wspolnego
Wisła Płock Niebiesko Biało Niebieska
-
I co? Koleś wali lika z jakąś grą. Raportowałem post, po czym ostrzegłem innych użytkowników by nie wchodzili w link bo to gra i dostałem za to ostrzeżenie???? To jest normalne?? Raczy ktoś odpowiedzieć???Abdon pisze:Jest opcja raportowania postów/tematów. Bardzo pomaga w sprzątaniu : )

-
jak najbardziej normalne
http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=14552
-
wyjaśnione na pw, dzieki i sorry.bartex pisze:jak najbardziej normalne

-
dlaczego nie działa automatyczne logowanie, tylko przy każdym wejściu trzeba się logować ?
1947
-
Dokładnie mam to samo i to chyba nie wina naszych przeglądarek tylko coś z forum...
-
Owszem, to nie wina przeglądarek tylko ktoś majstrował przy forum. Teraz muszę się logować raz za razem nawet na telefonie...Gieksa J-no pisze:Dokładnie mam to samo i to chyba nie wina naszych przeglądarek tylko coś z forum...
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
Dlaczego karacie osoby ktore ostrzegaja przed wchodzeniem w durne gry ?
Jedno z dwóch oficjalnych kont kibiców Falubazu
-
chciałbym zapytać kto i dlaczego usunął mój post z dnia wczorajszego zamieszczony w temacie "Jak wygląda sytuacja w..."
W poście swoim nikogo nie obraziłem, naświetliłem sytuację w swoim mieście oraz uświadomiłem jednemu mieszkańcowi mojej miejscowości obecność kibiców pewnego klubu. W żadnym fragmencie nie padły słowa obrażające kogokolwiek dlatego chciałbym aby ten "szlachetny" moderator odważył się ujawnić i wytłumaczył mi jakim prawem cenzuruje normalne wypowiedzi innych
W poście swoim nikogo nie obraziłem, naświetliłem sytuację w swoim mieście oraz uświadomiłem jednemu mieszkańcowi mojej miejscowości obecność kibiców pewnego klubu. W żadnym fragmencie nie padły słowa obrażające kogokolwiek dlatego chciałbym aby ten "szlachetny" moderator odważył się ujawnić i wytłumaczył mi jakim prawem cenzuruje normalne wypowiedzi innych
-
27 osób w administracji, a nie potraficie zapanować nad paroma tematami ? Może czas na nowy zespół administracyjny forum, hm ?
-
Moderatorzy, błagam, zróbcie coś z tym wyskakującym syfem w postaci ankiet...