KOMENTARZE 8-13.03 !
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
arnold boczek
Re: KOMENTARZE 8-13.03 !
Dzieci flagi nie upilnowały to ją straciły. Proste i logiczne.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Zapewne jakby do było w drugą stronę to jarałbyś się tym przez następne miesiące.total1908 pisze:wszystko jest ok tylko jak sa takie kozaki to mogli ja skroic podczas meczu a nie wynosic z magazynu,bo to juz jest zwykle zlodziejstwo.Chcialbym tylko przypomniec o flagach Tylko Gornik czy Ruch 1920 Chorzow w jaki sposob byly one skrojone i jak wszyscy takie akcje oceniali? Kiedys wyniesc komus flagi z magazynu to bylo zwykle kurestwo i nikomu chwaly nie przynosilo a dzisiaj za taka krzywa akcje dostaje sie oklaski? Cos z wami ludzie jest nie tak,albo tak sie pokolenia zmienily a razem z nimi rozne wartosci.
Krzywa akcja i tyle!!!
To dzieci pilnują magazynku?arnold boczek pisze: Dzieci flagi nie upilnowały to ją straciły. Proste i logiczne.
-
gas- inspector
Gks straciliscie? straciliście i tyle..
total 1908 z flagami Ruchu i Górnika bylo inaczej,flagi te zostaly wydane kibicom Hutnika przez ludzi przcujących w tych klubach tzn.gospodarz obiektu,a flage Gks wzieli sobie w trakcie meczu ,więc jak by nie było moim zdaniem plus dla Widzewa za akcje
-
CopA.C.A.B.ana
Czy kogoś w ogóle obchodzą opinie lolków z k.net?
podczas meczu czy po meczu?teraz Rtsiaki jak zawsze bedziecie odwracac kota ogonem ze to niby honorowa akca I akcja chwalebna.Dla mnie jest to akcja osmieszajaca Fcb '91(na tyle was stac?). Z drugiej strony skad takie buractwo moze wiedziec o jakichkolwiek kibiowskich zasadach ?
-
procent1910
wyjdz na dwor bo sie niezle zagrzales przed tym kompem total1908. flaga zdobyta , gra toczy sie dalej, na chvj ta rozkminka?
-
Madagaskar
Brunatny pisze:Widzew w Bełchatowie jest, nikt nigdy od Nas nie mówił że ich nie ma, ale to cień ekipy, która była kiedyś. Rozkminiajcie i podniecajcie się tą "akcją" dalej, skoro dla was jest czym.
Pozdrawiam normalnych.
I ten cień skroił wam flage. Akcja na plus.
czyli według ciebie kolega z Zawiszy jest burakiem skoro uznał akcje na plus??????? Widze kompleks Widzewa przez total 1908 :))))
Ja czegoś tutaj nie rozumiem. Tą flagę zdobył FCB? Bo jak tak to co wy osób nie potraficie rozpoznać z FCB, które siedzą na waszych trybunach?
Ktoś tu wreszcie zaczyna logicznie myśleć.Rafix pisze:Ja czegoś tutaj nie rozumiem. Tą flagę zdobył FCB? Bo jak tak to co wy osób nie potraficie rozpoznać z FCB, które siedzą na waszych trybunach?
Nie wiem, kto jest autorem zestawienia tych dwóch zdjęć, bo chyba nie Widzew, ale to idealnie pokazuje wielkość tej akcji, a same komentarze pod fotkami trafiają w samo sedno.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... t=1&ref=nf
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... t=1&ref=nf
-
TrójkolorowyKris
Pierwsza kolejka i już kontrowersje związane z krojeniem flag, wychodzą pierwsze efekty robienia Europy u nas. Niedługo ktoś będzie robił flage podstępną i wystawiał specjalnie na skrojenie, tylko po to żeby później komuś to wypomnieć..
Moje osobiste zdanie - Ruch dobrze zrobił że oddał flage, ale nie powinna ona już wisieć zwłaszcza na wyjazdach i o to powinni się postarać sami kibice Śląska
Flaga Bełchatowa to inna bajka - w meczach z rywalem który jest w mieście, a do tego nie jest wpuszczany, logiczne że trzeba mieć się na baczności
Moje osobiste zdanie - Ruch dobrze zrobił że oddał flage, ale nie powinna ona już wisieć zwłaszcza na wyjazdach i o to powinni się postarać sami kibice Śląska
Flaga Bełchatowa to inna bajka - w meczach z rywalem który jest w mieście, a do tego nie jest wpuszczany, logiczne że trzeba mieć się na baczności
-
Chusteczka
"43 osoby + 3 osoby z Polonii, na sektorze Zawiszy"kurwamac123 pisze:Sandecja obecna w Bydgoszczy?
Jaka liczba Jagiellonii w Lubinie?
"117 fanów + 6 pod stadionem. W tym wspierało nas 6 kibiców Siarki - dzięki!"kashtan pisze:Jaka liczba Jagiellonii w Lubinie?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
-
alipostywali
Jaka liczba Arki na Warcie?
-
rozdajacy09
600 + 400 Lech i 10 ZL
Czyli co "destrojersi" z Widzewa obrobili sektor rodzinny ?
-
Pomorzanin
Moderatorzy może byście się zabrali do roboty i przewietrzyli nieco temat?
Żeby nie rozmywać. Chrobry obecny w dziś w Częstochowie i czy Miedzianka obecna dziś w Łęcznej? Przez pewien czas chyba obie ekipy mogły podróżować w podobnym kierunku i nieco zbliżonym czasie chyba, że coś pomyliłem?
Żeby nie rozmywać. Chrobry obecny w dziś w Częstochowie i czy Miedzianka obecna dziś w Łęcznej? Przez pewien czas chyba obie ekipy mogły podróżować w podobnym kierunku i nieco zbliżonym czasie chyba, że coś pomyliłem?
-
KajtekBezMajtek
Tylko, że ta flaga na tym meczu nie powiewała, a leżała w magazynie. To jest własność klubu, który wręcza flagę dzieciom, gdy te pojawiają się na sektorze rodzinnym (Szkoła z GKS, czy coś w tym stylu).adiKOLEJORZ pisze:Widzew na zakazie wyniósł flage która powiewała na meczu, ważnym meczu z podstekstami, nie ma na niej nic że to "wyjątkowa" flaga (jak na fladze WKSu), są barwy... Nie wiem o co żale, a porównania do wynoszenia flag z magazynu normalnie mnie zabiły
Pytanie do ŁKSu, na chwile obecną ile osób może wejść na Galerę?
2200-600 ta trybunka za bramka więc 1600 i dziś mieli na niej prawie komplet bo na tej trybunie dostawianej mało osób zazwyczaj, a co do flagi :rozumiem zw możnaby mieć jakieś ale gdyby ta flaga została skrojona dzieciom a tak mają nauczke by pilnować magazynka.
-
www.WidzewToMy.net
Skończcie już wstawiać te bzdury z magazynem!ZielonoMi pisze:Tylko, że ta flaga na tym meczu nie powiewała, a leżała w magazynie. To jest własność klubu, który wręcza flagę dzieciom, gdy te pojawiają się na sektorze rodzinnym (Szkoła z GKS, czy coś w tym stylu).adiKOLEJORZ pisze:Widzew na zakazie wyniósł flage która powiewała na meczu, ważnym meczu z podstekstami, nie ma na niej nic że to "wyjątkowa" flaga (jak na fladze WKSu), są barwy... Nie wiem o co żale, a porównania do wynoszenia flag z magazynu normalnie mnie zabiły
W jakim niby magazynie to płótno znalazł Widzew? Chyba na mopy i domestos.
Flaga występowała na Waszym stadionie w przeszłości, została zauważona i zabrana. Nie z żadnego magazynu ściemniacze.
Sektora rodzinnego też nie okradaliśmy z lizaków.
Kolejny prztyczek w Wasz konfidencki nochal i tyle. Nikt normalny na RTS nie robi afery i święta z tego powodu. Straciliście flagę i taki jest suchy fakt.
-
z_krainy_marzen
-
GdzieMaszSzalik
-
ciekawski_george
Pytałem już w temacie o antifie ale albo nikt z KSP tam nie zagląda albo nie raczył się ustosunkować...
Czy to prawda, że na meczu z Wisłą znowu brudy dały o sobie znać na kamiennej? Na pewnym lewackim forum chwalą się, że się "konkretnie pokazali" i kogoś pogonili.
Czy to prawda, że na meczu z Wisłą znowu brudy dały o sobie znać na kamiennej? Na pewnym lewackim forum chwalą się, że się "konkretnie pokazali" i kogoś pogonili.
Daj linka do tego forum.ciekawski_george pisze:Pytałem już w temacie o antifie ale albo nikt z KSP tam nie zagląda albo nie raczył się ustosunkować...
-
klasa sama w sobie
foto z Polonia-Wisła. Widać proces usuwania lewactwa z trybun nie przynosi efektów. Na szybko z 8 szali anty nazi można w ich młynie znalezc:
http://i46.tinypic.com/fu87z7.jpg
cytat z forum antify:
cytat z forum antify:
Dzisiaj na boisku może i Polonia przegrała, ale na trybunach ekipa antyfaszystowska konkretnie pokazała się.
CZY WY ZROZUMIECIE TO W KOŃCU, ŻE TO NIE BYŁA FLAGA KIBICÓW GKS-U.
Fana była zrobiona przez klub, na potrzeby akcji "szkoła z GieKSą", oraz przez dzieci używana.
Fana była zrobiona przez klub, na potrzeby akcji "szkoła z GieKSą", oraz przez dzieci używana.
no to chyba nikt nie powie że nie ma problemu z tym na Polonii, mimo patriotycznych zrywów oni wciąż tam są.. może ktoś z Polonii powiedzieć szczerze? nie potrafią ich "wygnać" czy po prostu każdy czlowiek jest ważny patrząc na ich sytuacje?
Mogę ci powiedziesz, szczerze. Od 2000 na K6 i o antife czytam tu, na forach ITI i innych tego typu pseudokumatych miejscach. Kup karte kibice (5zł), bilet (10zł) i sam zobacz jak jest na Polonii.Luk_KSG pisze:no to chyba nikt nie powie że nie ma problemu z tym na Polonii, mimo patriotycznych zrywów oni wciąż tam są.. może ktoś z Polonii powiedzieć szczerze? nie potrafią ich "wygnać" czy po prostu każdy czlowiek jest ważny patrząc na ich sytuacje?
-
costamjest
Jak dla mnie szalik anty nazi jest tak samo dobry jak anty komuna.klasa sama w sobie pisze:foto z Polonia-Wisła. Widać proces usuwania lewactwa z trybun nie przynosi efektów. Na szybko z 8 szali anty nazi można w ich młynie znalezc:
cytat z forum antify:
Dzisiaj na boisku może i Polonia przegrała, ale na trybunach ekipa antyfaszystowska konkretnie pokazała się.
-
ja-nic-nie-wiem
Z założenia takie hasło jest dobre, ale jak wiadomo jest ono używane przez antife, a tym naziolem jest zwykły patriota.
tak św. Bożeny
Żeby ona chociaż raz była widziana w rękach nawet pikoli, nie było by gadki i żadnych tłumaczeń. Tak było z Flagą e-GKS info kilka lat temu, nie upilnowaliśmy i to był nasz błąd, nikt do nikogo nie miał pretensji. Ale tu mamy do czynienia z kradzieżą z pomieszczenia klubowego. Niby jak My mieliśmy ją pilnować??? Skoro odpowiedzialną osobą była opiekunka grupy dzieciaków??? Nawet Nam do głowy nie przyszło, że ktoś może się o nią połasić, ale jednak się połasił. Skoro to dla kogoś powód do dumy, to ja się zastanawiam dokąd zmierza nasz ruch kibicowski.
Żeby ona chociaż raz była widziana w rękach nawet pikoli, nie było by gadki i żadnych tłumaczeń. Tak było z Flagą e-GKS info kilka lat temu, nie upilnowaliśmy i to był nasz błąd, nikt do nikogo nie miał pretensji. Ale tu mamy do czynienia z kradzieżą z pomieszczenia klubowego. Niby jak My mieliśmy ją pilnować??? Skoro odpowiedzialną osobą była opiekunka grupy dzieciaków??? Nawet Nam do głowy nie przyszło, że ktoś może się o nią połasić, ale jednak się połasił. Skoro to dla kogoś powód do dumy, to ja się zastanawiam dokąd zmierza nasz ruch kibicowski.
-
tymbarkjabpko
Info z ostatniej chwili ponoć na trasie Widzew traci flagę "Criminal Family " coś więcej na ten temat ?
Ile osób z Piasta na Pogoni ? Pogoń zaprezentowała cudowna oprawę ma ktoś może foto w HD?
Ile osób z Piasta na Pogoni ? Pogoń zaprezentowała cudowna oprawę ma ktoś może foto w HD?
Ile Falubazu z Zagłębiem na ostatnim meczu ?
-
tymbarkjabpko
MMPablo pisze:Ile Falubazu z Zagłębiem na ostatnim meczu ?
80 + w 2 połowie dojeźdza 20 spodowu złego stanu drogi