KOMENTARZE 8-13.03 !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 8-13.03 !
Od teraz kibice Widzewa za ten haniebny czyn mają zakaz wypowiadania się na tym forum.
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
Ludzie ale trochę rozwagi i logicznego myślenia pomimo wszystko. Przecież Widzew nie wpadł na sektor bandą i nie wydarli flagi dzieciom butując rodziców etc. Normalna akcja.
-
Przed meczem GKS utrzymywał, że FCB to mit i Widzewa nie ma w Bełchatowie a tutaj okazuje się, że jednej flagi brakuje. To jak w końcu, jest ten Widzew czy go nie ma? ;)
Założyciele Wisły Kraków „jedynie” ograniczyli dostęp do klubu wyłącznie do Polaków, jakiś czas potem działacze poznańskiej Warty domagali się już wykluczenia ze struktur PZPN wszelkich klubów, sędziów i zawodników, którzy nie byli chrześcijanami (1938 r.). Przeciwko takim rozwiązaniom protestowały Cracovia i Łódzki KS, na trybunach których pojawiała się w niemałej liczbie ludność żydowska.
-
Flaga to flaga , są barwy i trza ich pilnować nie upilnowali stracili. Proste i logiczne !
... Support Your Local Football Team ..
-
Widzew w Bełchatowie jest, nikt nigdy od Nas nie mówił że ich nie ma, ale to cień ekipy, która była kiedyś. Rozkminiajcie i podniecajcie się tą "akcją" dalej, skoro dla was jest czym.
Pozdrawiam normalnych.
Pozdrawiam normalnych.
w bagnie mieszanych ras znam wartosc Swojej Krwi!!
-
wszystko jest ok tylko jak sa takie kozaki to mogli ja skroic podczas meczu a nie wynosic z magazynu,bo to juz jest zwykle zlodziejstwo.Chcialbym tylko przypomniec o flagach Tylko Gornik czy Ruch 1920 Chorzow w jaki sposob byly one skrojone i jak wszyscy takie akcje oceniali? Kiedys wyniesc komus flagi z magazynu to bylo zwykle kurestwo i nikomu chwaly nie przynosilo a dzisiaj za taka krzywa akcje dostaje sie oklaski? Cos z wami ludzie jest nie tak,albo tak sie pokolenia zmienily a razem z nimi rozne wartosci.
Krzywa akcja i tyle!!!
Krzywa akcja i tyle!!!
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
Przecież wynieśli ją w trakcie trwania meczu, a nie w nocy...
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
Dzieci flagi nie upilnowały to ją straciły. Proste i logiczne.
-
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Zapewne jakby do było w drugą stronę to jarałbyś się tym przez następne miesiące.total1908 pisze:wszystko jest ok tylko jak sa takie kozaki to mogli ja skroic podczas meczu a nie wynosic z magazynu,bo to juz jest zwykle zlodziejstwo.Chcialbym tylko przypomniec o flagach Tylko Gornik czy Ruch 1920 Chorzow w jaki sposob byly one skrojone i jak wszyscy takie akcje oceniali? Kiedys wyniesc komus flagi z magazynu to bylo zwykle kurestwo i nikomu chwaly nie przynosilo a dzisiaj za taka krzywa akcje dostaje sie oklaski? Cos z wami ludzie jest nie tak,albo tak sie pokolenia zmienily a razem z nimi rozne wartosci.
Krzywa akcja i tyle!!!
To dzieci pilnują magazynku?arnold boczek pisze: Dzieci flagi nie upilnowały to ją straciły. Proste i logiczne.
-
Gks straciliscie? straciliście i tyle..
-
total 1908 z flagami Ruchu i Górnika bylo inaczej,flagi te zostaly wydane kibicom Hutnika przez ludzi przcujących w tych klubach tzn.gospodarz obiektu,a flage Gks wzieli sobie w trakcie meczu ,więc jak by nie było moim zdaniem plus dla Widzewa za akcje
-
Czy kogoś w ogóle obchodzą opinie lolków z k.net?
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
podczas meczu czy po meczu?teraz Rtsiaki jak zawsze bedziecie odwracac kota ogonem ze to niby honorowa akca I akcja chwalebna.Dla mnie jest to akcja osmieszajaca Fcb '91(na tyle was stac?). Z drugiej strony skad takie buractwo moze wiedziec o jakichkolwiek kibiowskich zasadach ?
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
wyjdz na dwor bo sie niezle zagrzales przed tym kompem total1908. flaga zdobyta , gra toczy sie dalej, na chvj ta rozkminka?
-
Brunatny pisze:Widzew w Bełchatowie jest, nikt nigdy od Nas nie mówił że ich nie ma, ale to cień ekipy, która była kiedyś. Rozkminiajcie i podniecajcie się tą "akcją" dalej, skoro dla was jest czym.
Pozdrawiam normalnych.
I ten cień skroił wam flage. Akcja na plus.
-
czyli według ciebie kolega z Zawiszy jest burakiem skoro uznał akcje na plus??????? Widze kompleks Widzewa przez total 1908 :))))
-
Ja czegoś tutaj nie rozumiem. Tą flagę zdobył FCB? Bo jak tak to co wy osób nie potraficie rozpoznać z FCB, które siedzą na waszych trybunach?
-
Ktoś tu wreszcie zaczyna logicznie myśleć.Rafix pisze:Ja czegoś tutaj nie rozumiem. Tą flagę zdobył FCB? Bo jak tak to co wy osób nie potraficie rozpoznać z FCB, które siedzą na waszych trybunach?
w bagnie mieszanych ras znam wartosc Swojej Krwi!!
-
Hahaha dawno się tak nie uśmiałem...Chwilę potem na moment podskoczyło ciśnienie, gdy przez na płocie Polonistów zawisł szal w naszych barwach. Próba odbicia go zakończyła się interwencją ochrony, co rozjuszyło zgromadzonych w sektorze Wiślaków. Ruszyli w kierunku bramy, która po paru mocniejszych szturchnięciach się otworzyła, jednak drogę przez bufor na sektory Polonii zostały zagrodzone przez ochroniarzy z gazem. Gospodarze zbierali się po drugiej stronie, ale mimo liczebnej przewagi nie potrafili sforsować swojej bramy. Widać od słynnego meczu z Lechią, kiedy nabijali punkty w lidze chuliganów, nic się u nich nie zmieniło.
Czy Wy widzieliście jakiekolwiek perspektywy by doszło do starcia? Cały bufor zajebany psami a Wy tu pierdolicie że wyłamaliście bramę a Polonia tego nei zrobiła, nawet jeśli ją wyłamaliście to czemu nie przeszliście chociaż metr za nią tylko rzucaliście śnieżkami... Czy Ty uważasz że będziemy wyłamywać bramę za którą stoi 100 psów z gazami i armatka wodna a wszystko jest nagrywane tylko po to żeby najebać sobie przypału? Śmieszna akcja nie warta nawet odnotowywania ale jak nie na youtube to na kibice.net prężycie muskuły i z byle gówna robicie akcje roku. 5 chłopaków od Was ma tylko przez to bezsensowne machanie płotem problemy.
Jest nas niewielu ale w konkretnym celu.
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]
-
Nie wiem, kto jest autorem zestawienia tych dwóch zdjęć, bo chyba nie Widzew, ale to idealnie pokazuje wielkość tej akcji, a same komentarze pod fotkami trafiają w samo sedno.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... t=1&ref=nf
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... t=1&ref=nf
-
Pierwsza kolejka i już kontrowersje związane z krojeniem flag, wychodzą pierwsze efekty robienia Europy u nas. Niedługo ktoś będzie robił flage podstępną i wystawiał specjalnie na skrojenie, tylko po to żeby później komuś to wypomnieć..
Moje osobiste zdanie - Ruch dobrze zrobił że oddał flage, ale nie powinna ona już wisieć zwłaszcza na wyjazdach i o to powinni się postarać sami kibice Śląska
Flaga Bełchatowa to inna bajka - w meczach z rywalem który jest w mieście, a do tego nie jest wpuszczany, logiczne że trzeba mieć się na baczności
Moje osobiste zdanie - Ruch dobrze zrobił że oddał flage, ale nie powinna ona już wisieć zwłaszcza na wyjazdach i o to powinni się postarać sami kibice Śląska
Flaga Bełchatowa to inna bajka - w meczach z rywalem który jest w mieście, a do tego nie jest wpuszczany, logiczne że trzeba mieć się na baczności
-
Flaga Bełchatowa jebnięta to jebnięta. Na c*** drążyć temat...
-
"43 osoby + 3 osoby z Polonii, na sektorze Zawiszy"kurwamac123 pisze:Sandecja obecna w Bydgoszczy?
-
Jaka liczba Jagiellonii w Lubinie?
-
"117 fanów + 6 pod stadionem. W tym wspierało nas 6 kibiców Siarki - dzięki!"kashtan pisze:Jaka liczba Jagiellonii w Lubinie?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
TVN - NIE OGLĄDAM!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
-
Jaka liczba Arki na Warcie?
-
600 + 400 Lech i 10 ZL
-
Mnie ciekawi czy gdyby jakiś klub skroil taką flage derbowego rywala, na ile stron by tu była napinka. No ale dobrze Ruch zrobił, w sumie nie są ekipą która potrzebuje "reklam na siłe", co do flagi Bełchatowa to ludzie, pomyslcie - Widzew na zakazie wyniósł flage która powiewała na meczu, ważnym meczu z podstekstami, nie ma na niej nic że to "wyjątkowa" flaga (jak na fladze WKSu), są barwy... Nie wiem o co żale, a porównania do wynoszenia flag z magazynu normalnie mnie zabiłyindiana[Z] pisze:Szacunek dla Ruchu za oddanie flagi KKN.Ale z Widzewem to zupełnie inna sprawa.Nie lubie Widzewa,zajebista kosa,ale kurwaaaa!! trzeba być obiektywnym.Zajebisty plus za akcje!Że z magazynu,że z rodzinnego,że z d***!Niech spróbuje kozak jeden z drugim takiego czegoś z terenu wroga.Brawo.Trzeba pilnować barw.

-
Czyli co "destrojersi" z Widzewa obrobili sektor rodzinny ?
-
Moderatorzy może byście się zabrali do roboty i przewietrzyli nieco temat?
Żeby nie rozmywać. Chrobry obecny w dziś w Częstochowie i czy Miedzianka obecna dziś w Łęcznej? Przez pewien czas chyba obie ekipy mogły podróżować w podobnym kierunku i nieco zbliżonym czasie chyba, że coś pomyliłem?
Żeby nie rozmywać. Chrobry obecny w dziś w Częstochowie i czy Miedzianka obecna dziś w Łęcznej? Przez pewien czas chyba obie ekipy mogły podróżować w podobnym kierunku i nieco zbliżonym czasie chyba, że coś pomyliłem?
-
Tylko, że ta flaga na tym meczu nie powiewała, a leżała w magazynie. To jest własność klubu, który wręcza flagę dzieciom, gdy te pojawiają się na sektorze rodzinnym (Szkoła z GKS, czy coś w tym stylu).adiKOLEJORZ pisze:Widzew na zakazie wyniósł flage która powiewała na meczu, ważnym meczu z podstekstami, nie ma na niej nic że to "wyjątkowa" flaga (jak na fladze WKSu), są barwy... Nie wiem o co żale, a porównania do wynoszenia flag z magazynu normalnie mnie zabiły
-
Pytanie do ŁKSu, na chwile obecną ile osób może wejść na Galerę?
-
2200-600 ta trybunka za bramka więc 1600 i dziś mieli na niej prawie komplet bo na tej trybunie dostawianej mało osób zazwyczaj, a co do flagi :rozumiem zw możnaby mieć jakieś ale gdyby ta flaga została skrojona dzieciom a tak mają nauczke by pilnować magazynka.
-
Skończcie już wstawiać te bzdury z magazynem!ZielonoMi pisze:Tylko, że ta flaga na tym meczu nie powiewała, a leżała w magazynie. To jest własność klubu, który wręcza flagę dzieciom, gdy te pojawiają się na sektorze rodzinnym (Szkoła z GKS, czy coś w tym stylu).adiKOLEJORZ pisze:Widzew na zakazie wyniósł flage która powiewała na meczu, ważnym meczu z podstekstami, nie ma na niej nic że to "wyjątkowa" flaga (jak na fladze WKSu), są barwy... Nie wiem o co żale, a porównania do wynoszenia flag z magazynu normalnie mnie zabiły
W jakim niby magazynie to płótno znalazł Widzew? Chyba na mopy i domestos.
Flaga występowała na Waszym stadionie w przeszłości, została zauważona i zabrana. Nie z żadnego magazynu ściemniacze.
Sektora rodzinnego też nie okradaliśmy z lizaków.
Kolejny prztyczek w Wasz konfidencki nochal i tyle. Nikt normalny na RTS nie robi afery i święta z tego powodu. Straciliście flagę i taki jest suchy fakt.
-
Mimo że uważam R.Z za niezłego fantastę zgadzam się z nim w 100%.KajtekBezMajtek pisze:[link]
U nas w Zabrzu również była mała konsternacja jak pojawił się KKN na bieżni w barwach - wiadomo że normalni ludzie na to nie zareagowali a ci mniej bali się tych normalnych - ale pomyślcie, zawsze na stadionie znajdzie się naj...a patologia a wtedy o tragedię nie trudno - do tego ten płacz i skomlenie we wszystkich mediach. Generalnie je...e mi nasz PR bo ja jestem wychowanych na latach 90 ale większość stowarzyszeń kibiców już lubi się wybielać w mediach;)
Ruch zachował się prawidłowo, oddał fanę chociaż w cale nie musiał.
Taka mała propozycja dla Śląska - ogarnijcie jakoś ten wasz KKN, może chociaż niech fany nie zabierają na wyjazdy? Mniej eksponują barwy? Może na wyjazdach jakaś trybuna VIP?
-
Ile Bałtyku na meczu FERENCVÁROS - Újpest?
[link]
[link]
-
-
Pytałem już w temacie o antifie ale albo nikt z KSP tam nie zagląda albo nie raczył się ustosunkować...
Czy to prawda, że na meczu z Wisłą znowu brudy dały o sobie znać na kamiennej? Na pewnym lewackim forum chwalą się, że się "konkretnie pokazali" i kogoś pogonili.
Czy to prawda, że na meczu z Wisłą znowu brudy dały o sobie znać na kamiennej? Na pewnym lewackim forum chwalą się, że się "konkretnie pokazali" i kogoś pogonili.
-
Daj linka do tego forum.ciekawski_george pisze:Pytałem już w temacie o antifie ale albo nikt z KSP tam nie zagląda albo nie raczył się ustosunkować...