Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Zagłębie Lubin: Arka-Zawisza.
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.
-
rzekomo_mowia
pogromcatroli pisze:Elana obija Olimpie Grudziądz??? prawda czy farmazon?
prawda.
No co Ty nie powiesz, to czyli od dziś według was już się nie wąchamy z Elaną? :) ku***, znowu mowa o Olimpii i znowu kto pierwszy szybko pisze post? Oczywiście GKM, a jakże inaczej. Parodia.rzekomo_mowia pisze:pogromcatroli pisze:Elana obija Olimpie Grudziądz??? prawda czy farmazon?
prawda.
Dodam tylko tyle, że akcja na + dla Elany, o szczegółach tu nikt nie będzie pisał.
hahahah, to juz ustalenia turniejowe nieaktualne?
Tarnovia Tarnów - Sandecja Nowy Sącztisu pisze:Proszę o wypisanie ekipy która ma zgodę z dwoma klubami , które między sobą mają kosę
np.Śląsk Wrocław ma zgodę z Wisłą Kraków i z Motorem Lublin , które między sobą mają kosę
Legia Warszawa - Pogoń Szczecin - Zagłębie Sosnowiec
-
waszkoszmar
To, że u Was nie ma normalnej (ogarniętej) osoby to w Grudziądzu wiadomo, ale czy wszyscy ku*** są aż takimi kretynami? Pytanie retoryczne jak coś :)19GG79 pisze:hahahah, to juz ustalenia turniejowe nieaktualne?
Podobno kibice Olimpii Grudziądz trzyma teraz z odwiecznym wrogiem GKMu Grudziądz czyli Widzew fc Grudziądz
-
Sylwek1916
Śmieszny ten temat całego Grudziądza,przecież nie od wczoraj wiadomo,że tam większość udzielających się przez całą swoją karierę zaliczyła kibicowanie 3 klubom a najlepszym przykładem może być jeden z aktualnych liderów WfcG który bił się na ustawce GKM Grudziądz-Elana Toruń po stronie fanów z Grudziądza...
-
Michał***24
A w czym zespół Volver wam przeszkadzał w czasie prezentacji wytumaczysz to bo na moje po prezentacji można było wyjść i nie zostawać na koncercie?19GG79 pisze:hahahah, to juz ustalenia turniejowe nieaktualne?
Jesli nie rozumiesz glebszego sensu naszego zachowania to przykro mi.
A na moje pytanie odpowiedz otrzymam?
A na moje pytanie odpowiedz otrzymam?
Kkurat w GKMie tych osob jest zdecydowanie najmniej.Sylwek1916 pisze:Śmieszny ten temat całego Grudziądza,przecież nie od wczoraj wiadomo,że tam większość udzielających się przez całą swoją karierę zaliczyła kibicowanie 3 klubom a najlepszym przykładem może być jeden z aktualnych liderów WfcG który bił się na ustawce GKM Grudziądz-Elana Toruń po stronie fanów z Grudziądza...
Skąd wy się bierzecie i te wasze informacje jak zawsze 100%% :) :)b3lzi pisze:Podobno kibice Olimpii Grudziądz trzyma teraz z odwiecznym wrogiem GKMu Grudziądz czyli Widzew fc Grudziądz
Jak śmieszny to poco go poruszasz baranie jeden jak byś znał historie Gkmu to wiedział byś że kiedyś Gkm był Fc Widzewa a walka Gkm-Elana to była w tamtych czasach a co do lidera WfcG to nie ukrywa że śmigał na Gkm a gdy zrobiły się podziały przeszedł na stronę WfcG i zapewniam cię że swojej decyzji nie żałuje19GG79 pisze:Sylwek1916 pisze:Śmieszny ten temat całego Grudziądza,przecież nie od wczoraj wiadomo,że tam większość udzielających się przez całą swoją karierę zaliczyła kibicowanie 3 klubom a najlepszym przykładem może być jeden z aktualnych liderów WfcG który bił się na ustawce GKM Grudziądz-Elana Toruń po stronie fanów z Grudziądza...
Kkurat w GKMie tych osob jest zdecydowanie najmniej.[/quote]
Ale ile konfidentów :) :) zapewne zaraz napiszesz że u nas są konfidenci :) :) to już normalne
Ale ile konfidentów :) :) zapewne zaraz napiszesz że u nas są konfidenci :) :) to już normalne
Ja jak byłem pewno sprawe załatwic na lotnisku to widziałem jak olimpia z wfcg biega ja ślepy nie jestem.Pierw Olimpia z GKM-em idzie na ustawke z widzewam (wfcg) a teraz z nimi sobie układ robi to jest śmieszne klubu z grudziądza powinny sie razem trzymać a nie oddzielnie tkai jest moje zdanie. A po trzecie Gkm to nei zadne konfidenty może te całe wfcg i oimpia konfi na psiarni w gkmie sa nowi ludzie którym sie ufa
Mozesz mi napisac pw, kogo masz na mysli oraz ewentualne dowody na konfidenckie apedy tych osob? W ostatnim czasie najglosniejsza konfidencka sprawa dotyczy w Grudziadzu Olimpii, wiec nie wiem o kim piszesz w naszych szeregach.
Drogi Michale, przegladnalem twoje posty na tym forum i po:Michał***24 pisze:A w czym zespół Volver wam przeszkadzał w czasie prezentacji wytumaczysz to bo na moje po prezentacji można było wyjść i nie zostawać na koncercie?19GG79 pisze:hahahah, to juz ustalenia turniejowe nieaktualne?
"około godziny 13 Gkm wpada na osiedle Olimpii w kominiarkach nie wiem kogo oni szukali o tej porze i to jeszcze w kominiarkach.Jedyna rzecza która zrobili rzucili w okno a potem po uciekali jednak najlepsze jest to ze zbiórke maja zaplanowana na godzine 15 w samym centrum miasta przy kamerach."
nie mam wiecej pytan w twoja strone :)
-
Michał***24
Rozumie że byłeś na tym turnieju? Zresztą zauważyłem że na każdy wyjazd Olimpii jako 1 wstawiasz opis ile Olimpii i jakiego składu? co i jak>? powiesz nam skąd to się bierze? ledwo Olimpia wróciła z Warszawy ty jako pierwszy dałeś wpis?19GG79 pisze:hahahah, to juz ustalenia turniejowe nieaktualne?
A moze nie rozwalajcie kolejnego tematu .
Można się dowiedzieć kiedy i w jakich okolicznosciach powstalo WFCG? Dosc daleko maja do Łodzi a sa jednym z najlepszych bastionem Widzewa
Jak wyglądają stosunki na lini:
Korona-Stalówka
Kszo-Stalówka
Motor-Radomiak
Może być pw.
Korona-Stalówka
Kszo-Stalówka
Motor-Radomiak
Może być pw.
Kosa .Hoolss pisze:Jak wyglądają stosunki na lini:
Korona-Stalówka
Kszo-Stalówka
Motor-Radomiak
Może być pw.
-
waszkoszmar
Skończ waść, wstydu oszczędź. Co te smartshopy robią z ludźmi...b3lzi pisze:Ja jak byłem pewno sprawe załatwic na lotnisku to widziałem jak olimpia z wfcg biega ja ślepy nie jestem.Pierw Olimpia z GKM-em idzie na ustawke z widzewam (wfcg) a teraz z nimi sobie układ robi to jest śmieszne klubu z grudziądza powinny sie razem trzymać a nie oddzielnie tkai jest moje zdanie. A po trzecie Gkm to nei zadne konfidenty może te całe wfcg i oimpia konfi na psiarni w gkmie sa nowi ludzie którym sie ufa
-
White1910Pride
Ile masz lat? 13? Pewnie nie więcej. Popytaj starszych kolegów o historię kibicowania na GKM, oraz w jaki sposób, gdzie i dzięki komu powstała chyba najlepsza i zarazem najdłuższa(?) w historii GKMu zgoda z Włókniarzem Częstochowa. Chciałoby się napisać "zapomniał wół..." ale w odniesieniu do GKM to nie żaden wół, a ratlerek raczej.b3lzi pisze:Podobno kibice Olimpii Grudziądz trzyma teraz z odwiecznym wrogiem GKMu Grudziądz czyli Widzew fc Grudziądz
pozdrawiam
-
GKMstreetFighters
Przerzuciku (znam ciebie) to ty wstydu oszczędź i nie napinaj się w necie ,a jak macie jakieś dowody, że ktoś jest konfidentem to je przedstawcie komuś z GKM-u ,a nie farmazony rozsiewasz na kibice.net ,bo pewnie myślisz że jesteś fajny;) I nie pierdolcie głupot, że GKM był FC Widzewa bo to nie prawda!!! WfcG założyły osoby, które odbiły z ekipy GKM-u, ty też WASZKOMARZE byłeś w GKM-ie ;Dwaszkoszmar pisze:Skończ waść, wstydu oszczędź. Co te smartshopy robią z ludźmi...b3lzi pisze:Ja jak byłem pewno sprawe załatwic na lotnisku to widziałem jak olimpia z wfcg biega ja ślepy nie jestem.Pierw Olimpia z GKM-em idzie na ustawke z widzewam (wfcg) a teraz z nimi sobie układ robi to jest śmieszne klubu z grudziądza powinny sie razem trzymać a nie oddzielnie tkai jest moje zdanie. A po trzecie Gkm to nei zadne konfidenty może te całe wfcg i oimpia konfi na psiarni w gkmie sa nowi ludzie którym sie ufa
-
waszkoszmar
PW farmazonie. Żenujący poziom reprezentujecie - zarówno w internecie jak i w rzeczywistości. Z mojej strony koniec wypowiedzi tutaj.GKMstreetFighters pisze:Przerzuciku (znam ciebie) to ty wstydu oszczędź i nie napinaj się w necie ,a jak macie jakieś dowody, że ktoś jest konfidentem to je przedstawcie komuś z GKM-u ,a nie farmazony rozsiewasz na kibice.net ,bo pewnie myślisz że jesteś fajny;) I nie pierdolcie głupot, że GKM był FC Widzewa bo to nie prawda!!! WfcG założyły osoby, które odbiły z ekipy GKM-u, ty też WASZKOMARZE byłeś w GKM-ie ;Dwaszkoszmar pisze:Skończ waść, wstydu oszczędź. Co te smartshopy robią z ludźmi...b3lzi pisze:Ja jak byłem pewno sprawe załatwic na lotnisku to widziałem jak olimpia z wfcg biega ja ślepy nie jestem.Pierw Olimpia z GKM-em idzie na ustawke z widzewam (wfcg) a teraz z nimi sobie układ robi to jest śmieszne klubu z grudziądza powinny sie razem trzymać a nie oddzielnie tkai jest moje zdanie. A po trzecie Gkm to nei zadne konfidenty może te całe wfcg i oimpia konfi na psiarni w gkmie sa nowi ludzie którym sie ufa
GKS Bełchatów - Wisła Sandomierz
Siarka Tarnobrzeg - Wisła Sandomierz
-
pijany powietrzem
układ od 1998 roku, ale podobno coraz bliżej do przybicia oficjalnej zgodyKross pisze:Raków Częstochowa - Gks Katowice
skąd wy sie ku*** bierzecie???
hehepijany powietrzem pisze:układ od 1998 roku, ale podobno coraz bliżej do przybicia oficjalnej zgodyKross pisze:Raków Częstochowa - Gks Katowice
skąd wy sie ku*** bierzecie???
Włókniarz Częstochowa
Siarka-Wisła układznawca pisze:GKS Bełchatów - Wisła Sandomierz
GKS-Wisła narazie chyba nie ma nic oficjalnego, ale gościnnie się ostatnio wspierają, jeśli coś pomyliłem, to niech mnie ktoś poprawi
-
pogromcatroli
To ja już was nie kumam, dostajecie klapsy od Elany a macie neutrala na mieście z ich układowiczem. Może koalicja was klepała :) W ogóle ten wątek o Grudziądzu do wyjebania.LukaszGDZ pisze:No co Ty nie powiesz, to czyli od dziś według was już się nie wąchamy z Elaną? :) ku***, znowu mowa o Olimpii i znowu kto pierwszy szybko pisze post? Oczywiście GKM, a jakże inaczej. Parodia.rzekomo_mowia pisze:pogromcatroli pisze:Elana obija Olimpie Grudziądz??? prawda czy farmazon?
prawda.
Dodam tylko tyle, że akcja na + dla Elany, o szczegółach tu nikt nie będzie pisał.
Czym się wyróżnia ten 'przezajebisty' fan club Widzewa z Grudziadza na tle innych fc? Szczerze mowiac o zadnych powazniejszych akcjach w ich wykonaniu nie slyszalem. Wiem, wiem o tym sie na necie nie pisze, jednakze niedlugo otworze lodowke a wyskoczy z niej Grudziadz albo WFCG.
Wfcg znany jest przede wszystkim z obijania wszystkich przejezdzajacych przez ich rejony ;)
znany tez z malowania paznokci na rozowo :)
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
PierdemWdziub
masz bardzo dobre poczucie humoru, kolego.
-
podroznikET
total1908 pisze:Wfcg znany jest przede wszystkim z obijania wszystkich przejezdzajacych przez ich rejony ;)
akurat tak nie powinienes pisac bo WFCG bije kazde wsze fc na glowe :)
a skad ty mozesz wiedziec czy widzewski fan klub z Grudziadza bije na głowe wszystkie fc ŁKS, Legii czy Szarotki Uherce?podroznikET pisze:total1908 pisze:Wfcg znany jest przede wszystkim z obijania wszystkich przejezdzajacych przez ich rejony ;)
akurat tak nie powinienes pisac bo WFCG bije kazde wsze fc na glowe :)
Wiem że temat był już podejmowany,ale aż 2010 roku,więc co jest na linii Ruch-Slovan?
O odpowiedz proszę na PW.
Z góry dzięki.
O odpowiedz proszę na PW.
Z góry dzięki.
Choćby tym że mimo iż mają daleko do Łodzi i w mieście dwie lokalne ekipy to i tak są najsilniejszą bandą. Skoro nie słyszałeś o ich akcjach to znaczy że jesteś jakimś pionkiem, z którym nie warto dyskutować. O czym świadczy choćby twoje ostatnie zdanie i masa błędów.Morton pisze:Czym się wyróżnia ten 'przezajebisty' fan club Widzewa z Grudziadza na tle innych fc? Szczerze mowiac o zadnych powazniejszych akcjach w ich wykonaniu nie slyszalem. Wiem, wiem o tym sie na necie nie pisze, jednakze niedlugo otworze lodowke a wyskoczy z niej Grudziadz albo WFCG.
-
lukasz1990
Pytanie nr 1 czy w Grudziądzu jest fc Legii
Pytanie nr 2 czy Elana ma jakieś kontakty z Atletico bo w sieci krąży wspólna fotka dwóch kolesi z ostatniego meczu z Malagą
Pytanie nr 2 czy Elana ma jakieś kontakty z Atletico bo w sieci krąży wspólna fotka dwóch kolesi z ostatniego meczu z Malagą
AD 1 tak w Grudziadzu sa sympatycy Legii (maja nawet swoja fane) sklad kibicowski a nie sportowylukasz1990 pisze:Pytanie nr 1 czy w Grudziądzu jest fc Legii
AD 2 Elana ma kontakty z Hiszpanami dzieki zgodzie A.M. z Ruchem, Nic oficialnego,
Pozdrawiam