"Do wora, a wór do jeziora."janjanekjan pisze:Jakie są zatem stosunki pomiędzy Pogonią a Flotą? Pogoń to akceptuje? Portowcom przecież przestało być po drodze z zielonogórzanami.
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
"Do wora, a wór do jeziora."janjanekjan pisze:Jakie są zatem stosunki pomiędzy Pogonią a Flotą? Pogoń to akceptuje? Portowcom przecież przestało być po drodze z zielonogórzanami.
Dzięki za troskę. Co nie zmienia faktu, że tracicie kolejny teren w regionie. Najpierw Kotwica, a teraz Flota.tt. pisze:"Do wora, a wór do jeziora."janjanekjan pisze:Jakie są zatem stosunki pomiędzy Pogonią a Flotą? Pogoń to akceptuje? Portowcom przecież przestało być po drodze z zielonogórzanami.
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
Ty odbierasz to jako stratę. Pogoń nikogo za rękę nie prowadzi.janjanekjan pisze:Co nie zmienia faktu, że tracicie kolejny teren w regionie. Najpierw Kotwica, a teraz Flota.
Dobre kontakty. Narazie nic więcej.Pomorzanin pisze:Falubaz Zielona Góra - Promień Żary?
Miedź Legnica - Promień Żary?
Chrobry Głogów - Unia Leszno?
Stilon Gorzów - Unia Leszno?
pogromcatroli pisze:Elana obija Olimpie Grudziądz??? prawda czy farmazon?
No co Ty nie powiesz, to czyli od dziś według was już się nie wąchamy z Elaną? :) ku***, znowu mowa o Olimpii i znowu kto pierwszy szybko pisze post? Oczywiście GKM, a jakże inaczej. Parodia.rzekomo_mowia pisze:pogromcatroli pisze:Elana obija Olimpie Grudziądz??? prawda czy farmazon?
prawda.
Tarnovia Tarnów - Sandecja Nowy Sącztisu pisze:Proszę o wypisanie ekipy która ma zgodę z dwoma klubami , które między sobą mają kosę
np.Śląsk Wrocław ma zgodę z Wisłą Kraków i z Motorem Lublin , które między sobą mają kosę
Legia Warszawa - Pogoń Szczecin - Zagłębie Sosnowiec
To, że u Was nie ma normalnej (ogarniętej) osoby to w Grudziądzu wiadomo, ale czy wszyscy ku*** są aż takimi kretynami? Pytanie retoryczne jak coś :)19GG79 pisze:hahahah, to juz ustalenia turniejowe nieaktualne?
A w czym zespół Volver wam przeszkadzał w czasie prezentacji wytumaczysz to bo na moje po prezentacji można było wyjść i nie zostawać na koncercie?19GG79 pisze:hahahah, to juz ustalenia turniejowe nieaktualne?
Kkurat w GKMie tych osob jest zdecydowanie najmniej.Sylwek1916 pisze:Śmieszny ten temat całego Grudziądza,przecież nie od wczoraj wiadomo,że tam większość udzielających się przez całą swoją karierę zaliczyła kibicowanie 3 klubom a najlepszym przykładem może być jeden z aktualnych liderów WfcG który bił się na ustawce GKM Grudziądz-Elana Toruń po stronie fanów z Grudziądza...
Skąd wy się bierzecie i te wasze informacje jak zawsze 100%% :) :)b3lzi pisze:Podobno kibice Olimpii Grudziądz trzyma teraz z odwiecznym wrogiem GKMu Grudziądz czyli Widzew fc Grudziądz
Jak śmieszny to poco go poruszasz baranie jeden jak byś znał historie Gkmu to wiedział byś że kiedyś Gkm był Fc Widzewa a walka Gkm-Elana to była w tamtych czasach a co do lidera WfcG to nie ukrywa że śmigał na Gkm a gdy zrobiły się podziały przeszedł na stronę WfcG i zapewniam cię że swojej decyzji nie żałuje19GG79 pisze:Sylwek1916 pisze:Śmieszny ten temat całego Grudziądza,przecież nie od wczoraj wiadomo,że tam większość udzielających się przez całą swoją karierę zaliczyła kibicowanie 3 klubom a najlepszym przykładem może być jeden z aktualnych liderów WfcG który bił się na ustawce GKM Grudziądz-Elana Toruń po stronie fanów z Grudziądza...
Drogi Michale, przegladnalem twoje posty na tym forum i po:Michał***24 pisze:A w czym zespół Volver wam przeszkadzał w czasie prezentacji wytumaczysz to bo na moje po prezentacji można było wyjść i nie zostawać na koncercie?19GG79 pisze:hahahah, to juz ustalenia turniejowe nieaktualne?
Rozumie że byłeś na tym turnieju? Zresztą zauważyłem że na każdy wyjazd Olimpii jako 1 wstawiasz opis ile Olimpii i jakiego składu? co i jak>? powiesz nam skąd to się bierze? ledwo Olimpia wróciła z Warszawy ty jako pierwszy dałeś wpis?19GG79 pisze:hahahah, to juz ustalenia turniejowe nieaktualne?
Kosa .Hoolss pisze:Jak wyglądają stosunki na lini:
Korona-Stalówka
Kszo-Stalówka
Motor-Radomiak
Może być pw.
Skończ waść, wstydu oszczędź. Co te smartshopy robią z ludźmi...b3lzi pisze:Ja jak byłem pewno sprawe załatwic na lotnisku to widziałem jak olimpia z wfcg biega ja ślepy nie jestem.Pierw Olimpia z GKM-em idzie na ustawke z widzewam (wfcg) a teraz z nimi sobie układ robi to jest śmieszne klubu z grudziądza powinny sie razem trzymać a nie oddzielnie tkai jest moje zdanie. A po trzecie Gkm to nei zadne konfidenty może te całe wfcg i oimpia konfi na psiarni w gkmie sa nowi ludzie którym sie ufa
Ile masz lat? 13? Pewnie nie więcej. Popytaj starszych kolegów o historię kibicowania na GKM, oraz w jaki sposób, gdzie i dzięki komu powstała chyba najlepsza i zarazem najdłuższa(?) w historii GKMu zgoda z Włókniarzem Częstochowa. Chciałoby się napisać "zapomniał wół..." ale w odniesieniu do GKM to nie żaden wół, a ratlerek raczej.b3lzi pisze:Podobno kibice Olimpii Grudziądz trzyma teraz z odwiecznym wrogiem GKMu Grudziądz czyli Widzew fc Grudziądz
Przerzuciku (znam ciebie) to ty wstydu oszczędź i nie napinaj się w necie ,a jak macie jakieś dowody, że ktoś jest konfidentem to je przedstawcie komuś z GKM-u ,a nie farmazony rozsiewasz na kibice.net ,bo pewnie myślisz że jesteś fajny;) I nie pierdolcie głupot, że GKM był FC Widzewa bo to nie prawda!!! WfcG założyły osoby, które odbiły z ekipy GKM-u, ty też WASZKOMARZE byłeś w GKM-ie ;Dwaszkoszmar pisze:Skończ waść, wstydu oszczędź. Co te smartshopy robią z ludźmi...b3lzi pisze:Ja jak byłem pewno sprawe załatwic na lotnisku to widziałem jak olimpia z wfcg biega ja ślepy nie jestem.Pierw Olimpia z GKM-em idzie na ustawke z widzewam (wfcg) a teraz z nimi sobie układ robi to jest śmieszne klubu z grudziądza powinny sie razem trzymać a nie oddzielnie tkai jest moje zdanie. A po trzecie Gkm to nei zadne konfidenty może te całe wfcg i oimpia konfi na psiarni w gkmie sa nowi ludzie którym sie ufa
PW farmazonie. Żenujący poziom reprezentujecie - zarówno w internecie jak i w rzeczywistości. Z mojej strony koniec wypowiedzi tutaj.GKMstreetFighters pisze:Przerzuciku (znam ciebie) to ty wstydu oszczędź i nie napinaj się w necie ,a jak macie jakieś dowody, że ktoś jest konfidentem to je przedstawcie komuś z GKM-u ,a nie farmazony rozsiewasz na kibice.net ,bo pewnie myślisz że jesteś fajny;) I nie pierdolcie głupot, że GKM był FC Widzewa bo to nie prawda!!! WfcG założyły osoby, które odbiły z ekipy GKM-u, ty też WASZKOMARZE byłeś w GKM-ie ;Dwaszkoszmar pisze:Skończ waść, wstydu oszczędź. Co te smartshopy robią z ludźmi...b3lzi pisze:Ja jak byłem pewno sprawe załatwic na lotnisku to widziałem jak olimpia z wfcg biega ja ślepy nie jestem.Pierw Olimpia z GKM-em idzie na ustawke z widzewam (wfcg) a teraz z nimi sobie układ robi to jest śmieszne klubu z grudziądza powinny sie razem trzymać a nie oddzielnie tkai jest moje zdanie. A po trzecie Gkm to nei zadne konfidenty może te całe wfcg i oimpia konfi na psiarni w gkmie sa nowi ludzie którym sie ufa
układ od 1998 roku, ale podobno coraz bliżej do przybicia oficjalnej zgodyKross pisze:Raków Częstochowa - Gks Katowice
hehepijany powietrzem pisze:układ od 1998 roku, ale podobno coraz bliżej do przybicia oficjalnej zgodyKross pisze:Raków Częstochowa - Gks Katowice
skąd wy sie ku*** bierzecie???
Siarka-Wisła układznawca pisze:GKS Bełchatów - Wisła Sandomierz
Siarka Tarnobrzeg - Wisła Sandomierz
To ja już was nie kumam, dostajecie klapsy od Elany a macie neutrala na mieście z ich układowiczem. Może koalicja was klepała :) W ogóle ten wątek o Grudziądzu do wyjebania.LukaszGDZ pisze:No co Ty nie powiesz, to czyli od dziś według was już się nie wąchamy z Elaną? :) ku***, znowu mowa o Olimpii i znowu kto pierwszy szybko pisze post? Oczywiście GKM, a jakże inaczej. Parodia.rzekomo_mowia pisze:pogromcatroli pisze:Elana obija Olimpie Grudziądz??? prawda czy farmazon?
prawda.
Dodam tylko tyle, że akcja na + dla Elany, o szczegółach tu nikt nie będzie pisał.
Użytkownicy przeglądający to forum: GIEKSA.FAN, Koper1910, Miszmasz i 81 gości