ja p*******...pogromcatroli pisze:NeutralSH1910 pisze:Jak tam na linii Legia-GKM Grudziądz?
Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Pielgrzym pisze:Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
-
w sumie nie do precyzowane pytanie, Legia Chełmża -GKM Grudziądz bez ciśnieńmichal86 pisze:ja p*******...pogromcatroli pisze:NeutralSH1910 pisze:Jak tam na linii Legia-GKM Grudziądz?
-
-
Flota (FC Pogoni) zgoda z Falubazem, a tydzień temu Falubaz bluzgał na ...Pogoń
-
Jakie FC? Pogoń również bluzgała na Falubaz.
Wyspiarze - I wyszło szydło z worka.
Wyspiarze - I wyszło szydło z worka.
-
Arka Gdynia
Avia Świdnik
Bałtyk Gdynia
Beskid Andrychów
Broń Radom
Bytovia Bytów
Calisia Kalisz
Chełmianka Chełm
Chojniczanka Chojnice
Chrobry Głogów
Cracovia Kraków
Czarni Jasło
Elana Toruń
Flota Świnoujście
GKS Bełchatów
GKS Katowice
GKS Tychy
Górnik Konin
Górnik Łęczna
Górnik Polkowice
Górnik Wałbrzych
Górnik Zabrze
Granica Kętrzyn
Gryf Słupsk
Gryf Wejherowo
Gwardia Koszalin
Hutnik Nowa Huta
Jagiellonia Białystok
Karpaty Krosno
Korona Kielce
Kotwica Kołobrzeg
Lech Poznań
Lech Rypin
Lechia Dzierżoniów
Lechia Gdańsk
Lechia Zielona Góra
Legia Warszawa
ŁKS Łomża
ŁKS Łódź
Miedź Legnica
MKS Kluczbork
Motor Lublin
Odra Opole
Odra Wodzisław Śl.
Okocimski Brzesko
Olimpia Elbląg
Olimpia Grudziądz
Orzeł Przeworsk
Pelikan Łowicz
Piast Gliwice
Podbeskidzie Bielsko-Biała
Pogoń Siedlce
Pogoń Szczecin
Polonia Bytom
Polonia Przemyśl
Polonia Świdnica
Polonia Warszawa
Radomiak Radom
Raków Częstochowa
Resovia Rzeszów
ROW Rybnik
Ruch Chorzów
Sandecja Nowy Sącz
Siarka Tarnobrzeg
Stal Bielsko-Biała
Stal Mielec
Stal Rzeszów
Stal Sanok
Stal Stalowa Wola
Stomil Olsztyn
Szczakowianka Jaworzno
Śląsk Wrocław
Świt Nowy Dwór Mazowiecki
Tur Turek
Unia Tarnów
Victoria Jaworzno
Warmia Grajewo
Widzew Łódź
Wigry Suwałki
Wisła Kraków
Wisła Płock
Wisła Puławy
Wisła Sandomierz
Zagłębie Lubin
Zagłębie Sosnowiec
Zawisza Bydgoszcz
moja prośba, kogo brakuje w tym gronie z działających ekip, a kto nie powinien w tej liście się w ogóle znaleźć.
Avia Świdnik
Bałtyk Gdynia
Beskid Andrychów
Broń Radom
Bytovia Bytów
Calisia Kalisz
Chełmianka Chełm
Chojniczanka Chojnice
Chrobry Głogów
Cracovia Kraków
Czarni Jasło
Elana Toruń
Flota Świnoujście
GKS Bełchatów
GKS Katowice
GKS Tychy
Górnik Konin
Górnik Łęczna
Górnik Polkowice
Górnik Wałbrzych
Górnik Zabrze
Granica Kętrzyn
Gryf Słupsk
Gryf Wejherowo
Gwardia Koszalin
Hutnik Nowa Huta
Jagiellonia Białystok
Karpaty Krosno
Korona Kielce
Kotwica Kołobrzeg
Lech Poznań
Lech Rypin
Lechia Dzierżoniów
Lechia Gdańsk
Lechia Zielona Góra
Legia Warszawa
ŁKS Łomża
ŁKS Łódź
Miedź Legnica
MKS Kluczbork
Motor Lublin
Odra Opole
Odra Wodzisław Śl.
Okocimski Brzesko
Olimpia Elbląg
Olimpia Grudziądz
Orzeł Przeworsk
Pelikan Łowicz
Piast Gliwice
Pogoń Siedlce
Pogoń Szczecin
Polonia Bytom
Polonia Przemyśl
Polonia Świdnica
Polonia Warszawa
Radomiak Radom
Raków Częstochowa
Resovia Rzeszów
ROW Rybnik
Ruch Chorzów
Sandecja Nowy Sącz
Siarka Tarnobrzeg
Stal Bielsko-Biała
Stal Mielec
Stal Rzeszów
Stal Sanok
Stal Stalowa Wola
Stomil Olsztyn
Szczakowianka Jaworzno
Śląsk Wrocław
Tur Turek
Unia Tarnów
Victoria Jaworzno
Warmia Grajewo
Widzew Łódź
Wigry Suwałki
Wisła Kraków
Wisła Płock
Wisła Puławy
Wisła Sandomierz
Zagłębie Lubin
Zagłębie Sosnowiec
Zawisza Bydgoszcz
moja prośba, kogo brakuje w tym gronie z działających ekip, a kto nie powinien w tej liście się w ogóle znaleźć.
Wisła Nowa Huta
-
chuligańsko to połowa z w/w ekip nie działa od dawna
-
-
Proszę o konkrety, jak skończę to co zacząłem na pewno nie jeden chętnie zaglądnie do mojej pracy.
Wisła Nowa Huta
-
z Podkarpacie z tej listy nie działa tylko Orzeł Przeworsk bo niby zawiesili działalność, ale z tego co mi wiadomo wspierali zgodowiczow.
-
Nie chce z siebie robić jakiegoś znawcy,ale pominąłeś nie jedną ekipe wartą uwagi...tylko nie pytaj jaką bo nie mam zamiaru podawać.

-
dlatego proszę aby mi pomóc w uzupełnieniu tej listy, gdyż z mniejszych ekip z poza Małopolski nie posiadam wiedzy na ich temat.debiutant pisze:Nie chce z siebie robić jakiegoś znawcy,ale pominąłeś nie jedną ekipe wartą uwagi...tylko nie pytaj jaką bo nie mam zamiaru podawać.
Wisła Nowa Huta
-
Góral Żywiec, Łada Biłgoraj, Kszo Ostrowiec, Polonia Bydgoszcz,Hetman Zamość np.n1906h pisze:Arka Gdynia
Avia Świdnik
Bałtyk Gdynia
Beskid Andrychów
Broń Radom
Bytovia Bytów
Calisia Kalisz
Chełmianka Chełm
Chojniczanka Chojnice
Chrobry Głogów
Cracovia Kraków
Czarni Jasło
Elana Toruń
Flota Świnoujście
GKS Bełchatów
GKS Katowice
GKS Tychy
Górnik Konin
Górnik Łęczna
Górnik Polkowice
Górnik Wałbrzych
Górnik Zabrze
Granica Kętrzyn
Gryf Słupsk
Gryf Wejherowo
Gwardia Koszalin
Hutnik Nowa Huta
Jagiellonia Białystok
Karpaty Krosno
Korona Kielce
Kotwica Kołobrzeg
Lech Poznań
Lech Rypin
Lechia Dzierżoniów
Lechia Gdańsk
Lechia Zielona Góra
Legia Warszawa
ŁKS Łomża
ŁKS Łódź
Miedź Legnica
MKS Kluczbork
Motor Lublin
Odra Opole
Odra Wodzisław Śl.
Okocimski Brzesko
Olimpia Elbląg
Olimpia Grudziądz
Orzeł Przeworsk
Pelikan Łowicz
Piast Gliwice
Pogoń Siedlce
Pogoń Szczecin
Polonia Bytom
Polonia Przemyśl
Polonia Świdnica
Polonia Warszawa
Radomiak Radom
Raków Częstochowa
Resovia Rzeszów
ROW Rybnik
Ruch Chorzów
Sandecja Nowy Sącz
Siarka Tarnobrzeg
Stal Bielsko-Biała
Stal Mielec
Stal Rzeszów
Stal Sanok
Stal Stalowa Wola
Stomil Olsztyn
Szczakowianka Jaworzno
Śląsk Wrocław
Tur Turek
Unia Tarnów
Victoria Jaworzno
Warmia Grajewo
Widzew Łódź
Wigry Suwałki
Wisła Kraków
Wisła Płock
Wisła Puławy
Wisła Sandomierz
Zagłębie Lubin
Zagłębie Sosnowiec
Zawisza Bydgoszcz
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
Nie działają Lech Rypin , Lechia Zielona Góra , Calisia Kalisz
-
Z Podkarpacia JKS Jarosław działa
-
Masakra koleś załamujesz mnie...JKS,Sanovia iwiele innych mniejszych ekip...żal..moderatorzy usuńcie te posty..bo wstyd...koleś chyba nie wie ile w Poslce jest ekip

-
Chyba różnie to bywało: [link]pogromcatroli pisze:w sumie nie do precyzowane pytanie, Legia Chełmża -GKM Grudziądz bez ciśnieńmichal86 pisze:NeutralSH1910 pisze:Jak tam na linii Legia-GKM Grudziądz?
Sądząc po tym GKM jest w "rodzinie" Anty(L).
Chyba że coś się zmieniło bo w dzisiejszym kibicowskim świecie już nie dziwi mnie nic... Wgl Grudziądz to ciekawe miasto. Ciągle się coś zmienia...
Mógłby mi ktoś z Olsztyna lub Grudziądza napisać jak jest między GKM-Stomil ?
Bo nikt mi nie odp.
jaasiek pisze:czajnik pisze:ich sztama zakończyla się na goszczeniu Miedziaków przez ŁKSiaków, w wyniku czego kibice Miedzi musieli spać po łódzkich klatkach.ArmiaKrajowa pisze:Jakie stosunki na lini LKS - Miedz Legnica ? Dawniej chyba byla zgoda czy tam uklad.
-
to wymień ekspercie z pamięci wszystkie ekipy żadnej nie pomijając, bo równie dobrze można wypisać wszystkich do okręgówki, a potrzebuje ekipy, który są trochę lepiej znane niż tylko w swoim Powiecie.debiutant pisze:Masakra koleś załamujesz mnie...JKS,Sanovia iwiele innych mniejszych ekip...żal..moderatorzy usuńcie te posty..bo wstyd...koleś chyba nie wie ile w Poslce jest ekip
Wisła Nowa Huta
-
"Tonący brzytwy się chwyta"Chyba różnie to bywało: [link]. ... &Itemid=36
Chyba że coś się zmieniło bo w dzisiejszym kibicowskim świecie już nie dziwi mnie nic...
[link]
-
Działają : Czuwaj , Moto Jelcz Oława , Czarni Żagań , Hutnik Warszawa , Kaszubia Kościerzyna , Chemik Kędzierzyn Koźle , jest też Falubaz ale nie wiem czy pytasz też o inne dyscypliny
-
No sporo brakuje na pierwszy rzut oka, chociażby Kaszubia Kościerzyna, Pomezania Malbork, no i mimo braku drużyny można wymienić Unia Tczew (LGFT).

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
tylko nie chodzi mi też o ekipy, które są FC innych większych ekip tak jak Hutnik Warszawa czy Unia Tczew, interesują mnie ekipy która w 100% są samodzielne i niezależne od innych.
Wisła Nowa Huta
-
No to sprawa jest bardziej złożona... przykładowo taka Chojniczanka, to jakby nie patrzeć FC Lechii, jednak ich działania są w zasadzie niezależne. Zresztą na dobrą sprawę jest więcej podobnych przypadków w całej Polsce.

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Nie mów że to FC bo cie po banują tu na forum a Kibice tych klubów się po obrażają... Choć tak właściwie to są FC ;) Ale no dajmy im zachować te pozory bycia prawdziwymi niezależnymi ekipami :)
-
O takie ekipy mi właśnie chodzi, działające wyłącznie na swój rachunek, a nie że raz walczą jako Unia Tczew, a w następnym tygodniu już jako Lechia Gdańsk, czy Hutnik Wawa i LegiaJack Sparrow_UT1922 pisze:No to sprawa jest bardziej złożona... przykładowo taka Chojniczanka, to jakby nie patrzeć FC Lechii, jednak ich działania są w zasadzie niezależne. Zresztą na dobrą sprawę jest więcej podobnych przypadków w całej Polsce.
Wisła Nowa Huta
-
Szczegolnie biorac pod uwage wasze wielka milosc do wfcg i Elany.LukaszGDZ pisze:"Tonący brzytwy się chwyta"Chyba różnie to bywało: [link]. ... &Itemid=36
Chyba że coś się zmieniło bo w dzisiejszym kibicowskim świecie już nie dziwi mnie nic...
A patrzac pare lat wstecz (dokladnie 2 lata) Elana byla jedna z waszych najwiekszych kos.
Obsrany pizdus z ciebie jest i tyle.
-
Beskid Andrychów też nie ma po stronie fanów Pasów z tej mieściny?Tak z ciekawości pytam, bo widze na liście a może nie znam klimatu i ktoś wyjaśni choć pewnie było :)n1906h pisze:O takie ekipy mi właśnie chodzi, działające wyłącznie na swój rachunek, a nie że raz walczą jako Unia Tczew, a w następnym tygodniu już jako Lechia Gdańsk, czy Hutnik Wawa i LegiaJack Sparrow_UT1922 pisze:No to sprawa jest bardziej złożona... przykładowo taka Chojniczanka, to jakby nie patrzeć FC Lechii, jednak ich działania są w zasadzie niezależne. Zresztą na dobrą sprawę jest więcej podobnych przypadków w całej Polsce.
-
Wisloka Debica- od wielu wielu lat bez zera wyjazdowego, bardzo czesto tam gdzie nagle przestaja wpuszczac gosci... Swietne liczby na zgodach i nie tylko. Nie osmieszaj sie z tą listą...
hip hop hańbą BIAŁEJ RASY!
WSZYSTKIE FOTOGRAFIE KIBICÓW WISŁOKI - ponad 5100 zdjęć - od najstarszej (1979r) do bieżących -->
www.facebook.com/WISŁOKA-historia-bez-końca-2165481040201535
WSZYSTKIE FOTOGRAFIE KIBICÓW WISŁOKI - ponad 5100 zdjęć - od najstarszej (1979r) do bieżących -->

-
Zabolało co? Z tą Elaną i WfcG to nieźle dojebałeś, no ale coś trzeba wymyślić, jeśli nie ma się innych argumentów. A z tym "pizdusiem" to rozwiń swoją myśl. Chętnie się dowiem nowych rzeczy na swój temat, bo już dawno nie słyszałem żadnego farmazonu o mnie z waszej strony.19GG79 pisze:Szczegolnie biorac pod uwage wasze wielka milosc do wfcg i Elany.LukaszGDZ pisze:"Tonący brzytwy się chwyta"Chyba różnie to bywało: [link]. ... &Itemid=36
A patrzac pare lat wstecz (dokladnie 2 lata) Elana byla jedna z waszych najwiekszych kos.
Obsrany pizdus z ciebie jest i tyle.
[link]
-
Wisłoke już dawno dopisałem, jak nie wiesz po co mi potrzebna taka lista, to wstrzymaj się z komentarzem.Zupełnie Zielony. pisze:Wisloka Debica- od wielu wielu lat bez zera wyjazdowego, bardzo czesto tam gdzie nagle przestaja wpuszczac gosci... Swietne liczby na zgodach i nie tylko. Nie osmieszaj sie z tą listą...
Wisła Nowa Huta
-
Prawda,ze WfcG bez problemu w barwach na meczach Olimpii ?
-
Oj coraz to głupsze te posty, ta tabela to jakaś prowokacja czy co? Jest jeszcze napewno sporo ekip, które działaja i mają się dobrze (np. KSZO Ostrowiec czy Hetman Zamość), i znaczą dużo więcej niż niektórzy z tej listy
-
raczej do ogólnego użytku i każdy będzie miał wgląd do siatki zgód i kos w Polscebungar pisze:Oj coraz to głupsze te posty, ta tabela to jakaś prowokacja czy co? Jest jeszcze napewno sporo ekip, które działaja i mają się dobrze (np. KSZO Ostrowiec czy Hetman Zamość), i znaczą dużo więcej niż niektórzy z tej listy
Wisła Nowa Huta
-
No to ok, ale skoro juz cos takiego robisz to powinieneś się bardziej zorientować w tym temacie skoro nie wymieniłeś KSZO albo Hetmana Z.n1906h pisze:raczej do ogólnego użytku i każdy będzie miał wgląd do siatki zgód i kos w Polscebungar pisze:Oj coraz to głupsze te posty, ta tabela to jakaś prowokacja czy co? Jest jeszcze napewno sporo ekip, które działaja i mają się dobrze (np. KSZO Ostrowiec czy Hetman Zamość), i znaczą dużo więcej niż niektórzy z tej listy
-
Szczegolnie biorac pod uwage wasze wielka milosc do wfcg i Elany.
Obsrany pizdus z ciebie jest i tyle.[/quote]
Zabolało co? Z tą Elaną i WfcG to nieźle dojebałeś, no ale coś trzeba wymyślić, jeśli nie ma się innych argumentów. A z tym "pizdusiem" to rozwiń swoją myśl. Chętnie się dowiem nowych rzeczy na swój temat, bo już dawno nie słyszałem żadnego farmazonu o mnie z waszej strony.[/quote]
Z ta miloscia czy z byla nienawiscia przesadzilem?
Z tym pizdusiem to odpowiedz sobie sam bo nie chce cie kompromitowac.
Obsrany pizdus z ciebie jest i tyle.[/quote]
Zabolało co? Z tą Elaną i WfcG to nieźle dojebałeś, no ale coś trzeba wymyślić, jeśli nie ma się innych argumentów. A z tym "pizdusiem" to rozwiń swoją myśl. Chętnie się dowiem nowych rzeczy na swój temat, bo już dawno nie słyszałem żadnego farmazonu o mnie z waszej strony.[/quote]
Z ta miloscia czy z byla nienawiscia przesadzilem?
Z tym pizdusiem to odpowiedz sobie sam bo nie chce cie kompromitowac.
Jak najbardziej :)Piston pisze:Prawda,ze WfcG bez problemu w barwach na meczach Olimpii ?
-
łatwo mówić komuś kto mieszka akurat w województwie gdzie te ekipy działają w niższych ligach i jest jakiś ten kontakt z nimi codziennie, oczywiście KSZO, Hetman itp to mój duży błąd, ale przepisywałem kluby według lig których grają i się zapomina o tych, które grają poniżej III ligi.bungar pisze:No to ok, ale skoro juz cos takiego robisz to powinieneś się bardziej zorientować w tym temacie skoro nie wymieniłeś KSZO albo Hetmana Z.n1906h pisze:raczej do ogólnego użytku i każdy będzie miał wgląd do siatki zgód i kos w Polscebungar pisze:Oj coraz to głupsze te posty, ta tabela to jakaś prowokacja czy co? Jest jeszcze napewno sporo ekip, które działaja i mają się dobrze (np. KSZO Ostrowiec czy Hetman Zamość), i znaczą dużo więcej niż niektórzy z tej listy
Wisła Nowa Huta
-
Do działających ekip zapomniałeś dodać chociażby Stilon Gorzów.
CHROBRY GŁOGÓW (h) STILON GORZÓW
-
dopisałem wszystkie wyżej wymienione od razu, czekam na następne ekipy.Wolwes pisze:Do działających ekip zapomniałeś dodać chociażby Stilon Gorzów.
Wisła Nowa Huta
-
BKS BIELSKO kolego