Co do relacji Jaga Wisla .Szacunek i sentyment pozostal ale oficjalnie nic nie ma.Co do Brzeska jestes swiezy zobacz 3 ostatnie strony w dziale" jak wyglada sytuacja w..." i masz tam wszystko wyjasnione .Pozdro
Kazdy moze Nas obrazic ale nie kazdy zdazy przeprosic
jestem kibicem Radomiaka i sam nie wiem teoretycznie powinnismy się nie lubić.
ale nie zauważyłem żeby na RKSie ktokolwiek o Stalówce mówił cokolwiek, więc chyba neutralnie.
8 czerwca z nimi gramy, się okaże jak jest.
pozdRRo
"NIE POWIEDZIAŁEŚ TEGO W RYJ TO NIE POWIEDZIAŁEŚ NIC"
Pytanie do kogoś z Olimpii Elbląg. Czy prawdą jest że kiedyś prolegijne Rodło Kwidzyn było waszą kosą ? Czy farmazon ? Pytam bo gdzieś kiedyś rozmawiałem z gościem co rozkminia północne klimaty i tak mi przewinął.
Jakie stosunki Stomil Olsztyn - GKM Grudziądz ?
jaasiek pisze:
czajnik pisze:
ArmiaKrajowa pisze:Jakie stosunki na lini LKS - Miedz Legnica ? Dawniej chyba byla zgoda czy tam uklad.
ich sztama zakończyla się na goszczeniu Miedziaków przez ŁKSiaków, w wyniku czego kibice Miedzi musieli spać po łódzkich klatkach.
SH1910 pisze:Jak tam na linii Legia-GKM Grudziądz?
Neutral
ja p*******...
Pielgrzym pisze:
ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.
Masakra koleś załamujesz mnie...JKS,Sanovia iwiele innych mniejszych ekip...żal..moderatorzy usuńcie te posty..bo wstyd...koleś chyba nie wie ile w Poslce jest ekip
SH1910 pisze:Jak tam na linii Legia-GKM Grudziądz?
Neutral
w sumie nie do precyzowane pytanie, Legia Chełmża -GKM Grudziądz bez ciśnień
Chyba różnie to bywało: [link]
Sądząc po tym GKM jest w "rodzinie" Anty(L).
Chyba że coś się zmieniło bo w dzisiejszym kibicowskim świecie już nie dziwi mnie nic... Wgl Grudziądz to ciekawe miasto. Ciągle się coś zmienia...
Mógłby mi ktoś z Olsztyna lub Grudziądza napisać jak jest między GKM-Stomil ?
Bo nikt mi nie odp.
jaasiek pisze:
czajnik pisze:
ArmiaKrajowa pisze:Jakie stosunki na lini LKS - Miedz Legnica ? Dawniej chyba byla zgoda czy tam uklad.
ich sztama zakończyla się na goszczeniu Miedziaków przez ŁKSiaków, w wyniku czego kibice Miedzi musieli spać po łódzkich klatkach.
debiutant pisze:Masakra koleś załamujesz mnie...JKS,Sanovia iwiele innych mniejszych ekip...żal..moderatorzy usuńcie te posty..bo wstyd...koleś chyba nie wie ile w Poslce jest ekip
to wymień ekspercie z pamięci wszystkie ekipy żadnej nie pomijając, bo równie dobrze można wypisać wszystkich do okręgówki, a potrzebuje ekipy, który są trochę lepiej znane niż tylko w swoim Powiecie.
Chyba różnie to bywało: [link]. ... &Itemid=36
Chyba że coś się zmieniło bo w dzisiejszym kibicowskim świecie już nie dziwi mnie nic...
Działają : Czuwaj , Moto Jelcz Oława , Czarni Żagań , Hutnik Warszawa , Kaszubia Kościerzyna , Chemik Kędzierzyn Koźle , jest też Falubaz ale nie wiem czy pytasz też o inne dyscypliny
tylko nie chodzi mi też o ekipy, które są FC innych większych ekip tak jak Hutnik Warszawa czy Unia Tczew, interesują mnie ekipy która w 100% są samodzielne i niezależne od innych.
No to sprawa jest bardziej złożona... przykładowo taka Chojniczanka, to jakby nie patrzeć FC Lechii, jednak ich działania są w zasadzie niezależne. Zresztą na dobrą sprawę jest więcej podobnych przypadków w całej Polsce.
Nie mów że to FC bo cie po banują tu na forum a Kibice tych klubów się po obrażają... Choć tak właściwie to są FC ;) Ale no dajmy im zachować te pozory bycia prawdziwymi niezależnymi ekipami :)
Jack Sparrow_UT1922 pisze:No to sprawa jest bardziej złożona... przykładowo taka Chojniczanka, to jakby nie patrzeć FC Lechii, jednak ich działania są w zasadzie niezależne. Zresztą na dobrą sprawę jest więcej podobnych przypadków w całej Polsce.
O takie ekipy mi właśnie chodzi, działające wyłącznie na swój rachunek, a nie że raz walczą jako Unia Tczew, a w następnym tygodniu już jako Lechia Gdańsk, czy Hutnik Wawa i Legia
Chyba że coś się zmieniło bo w dzisiejszym kibicowskim świecie już nie dziwi mnie nic...
"Tonący brzytwy się chwyta"
Szczegolnie biorac pod uwage wasze wielka milosc do wfcg i Elany.
A patrzac pare lat wstecz (dokladnie 2 lata) Elana byla jedna z waszych najwiekszych kos.
Obsrany pizdus z ciebie jest i tyle.
Jack Sparrow_UT1922 pisze:No to sprawa jest bardziej złożona... przykładowo taka Chojniczanka, to jakby nie patrzeć FC Lechii, jednak ich działania są w zasadzie niezależne. Zresztą na dobrą sprawę jest więcej podobnych przypadków w całej Polsce.
O takie ekipy mi właśnie chodzi, działające wyłącznie na swój rachunek, a nie że raz walczą jako Unia Tczew, a w następnym tygodniu już jako Lechia Gdańsk, czy Hutnik Wawa i Legia
Beskid Andrychów też nie ma po stronie fanów Pasów z tej mieściny?Tak z ciekawości pytam, bo widze na liście a może nie znam klimatu i ktoś wyjaśni choć pewnie było :)
Wisloka Debica- od wielu wielu lat bez zera wyjazdowego, bardzo czesto tam gdzie nagle przestaja wpuszczac gosci... Swietne liczby na zgodach i nie tylko. Nie osmieszaj sie z tą listą...
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
"Tonący brzytwy się chwyta"
Szczegolnie biorac pod uwage wasze wielka milosc do wfcg i Elany.
A patrzac pare lat wstecz (dokladnie 2 lata) Elana byla jedna z waszych najwiekszych kos.
Obsrany pizdus z ciebie jest i tyle.
Zabolało co? Z tą Elaną i WfcG to nieźle dojebałeś, no ale coś trzeba wymyślić, jeśli nie ma się innych argumentów. A z tym "pizdusiem" to rozwiń swoją myśl. Chętnie się dowiem nowych rzeczy na swój temat, bo już dawno nie słyszałem żadnego farmazonu o mnie z waszej strony.
Zupełnie Zielony. pisze:Wisloka Debica- od wielu wielu lat bez zera wyjazdowego, bardzo czesto tam gdzie nagle przestaja wpuszczac gosci... Swietne liczby na zgodach i nie tylko. Nie osmieszaj sie z tą listą...
Wisłoke już dawno dopisałem, jak nie wiesz po co mi potrzebna taka lista, to wstrzymaj się z komentarzem.
Oj coraz to głupsze te posty, ta tabela to jakaś prowokacja czy co? Jest jeszcze napewno sporo ekip, które działaja i mają się dobrze (np. KSZO Ostrowiec czy Hetman Zamość), i znaczą dużo więcej niż niektórzy z tej listy