komentarze dla Gornego Slaska
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
typowy_typ
-
el bandito
- Kontakt:
Masz racje, byliśmy w Zabrzu i zajebiście się razem bawiliśmy..I w tym miejscu podziekowania dla chłopaków z Torcidy za super impre! A jeżeli chodzi ci o to co mamy w głowie to odpowiadam,h** ci do tego! Lecz jednak zaspokoje twoją ciekawość i napisze że mamy w głowie bardzo wiele...!!bardzosmieszne pisze:Wczoraj w Zabrzu na Hard Style widziana dosc zgrabna ekipka GKS i KSGwidac ze nie tylko wspolne akcje im w głowie ale i imprezy
Pozdro dla kumatych..
-
PNG jaworzno
P1945G pisze:Chlopak ma racje, te zestawienie mowi samo za siebie.Adrian` pisze:dobra inaczej... kolego
RUCH CHORZÓW
Ruch Chorzów : GKS Katowice - 20x20 - wygrana
Ruch Chorzów : GKS Katowice - banda na bandę - wygrana
Ruch Chorzów (f-c Jaworzno) : GKS Katowice (f-c Jaworzno) (do 18 la) - porażka
Ruch Chorzów (FC Giszowiec) : GKS Katowice (FC Giszowiec) - 4x4 - wygrana
Ruch Chorzów : Zagłębie Sosnowiec - 50x50 - Wygrana
GKS KATOWICE
GKS Katowice : Ruch Chorzów - 20x20 - porażka
GKS Katowice : Piast Gliwice - 12x12 - wygrana
GKS Katowice : Ruch Chorzów - banda na bandę - porażka
GKS Katowice (f-c Jaworzno) : Ruch Chorzów (f-c Jaworzno) (do 18 lat) - 10x10 - wygrana
GKS Katowice (FC Giszowiec) : Ruch Chorzów (FC Giszowiec) - 4x4 - porażka
GKS Katowice : Wisła Płock - 40x40 - wygrana
GÓRNIK ZABRZE
Górnik Zabrze : Zagłębie Lubin - 19x19 - porażka
Górnik Zabrze : GKS Tychy - 10x10 - porażka
Górnik Zabrze : Polonia Bytom (do 18 lat) - 15x15 - porażka
Górnik Zabrze : Lech Poznań 30x30 - porażka
Górnik Zabrze : Pogoń Szczecin 10x10 - wygrana
POLONIA BYTOM
Polonia Bytom : Raków Częstochowa - 10x10 - wygrana
Polonia Bytom : Zagłębie Lubin - 25x25 - porażka
Polonia Bytom : Górnik Zabrze (do 18 lat) - 15x15 - wygrana
Tutaj zdecydowanie widać kto ma najlepszą ekipe na Slasku
TEMAT DO ZAMKNIECIA
temat moznaby juz zamknac, bo robi sie jeden wielki syf!
PNG jaworzno: za wiele nie masz do powiedzenia.
chlopaczku nie komentowalem wynikow tylko ogolne rozpiski niektorych tutaj obecnych.wiec nie osadzaj jak nie wiesz dokladnie o co biega.dla mnie to forum a raczej wiekszosc jego gosci to LIPA!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mJAgTYbNkj4 ten filmik pokazuje kto jest nr.1 na Ślasku 
-
The Reaper
Hola Hola Hola ... zanim się wszyscy na tym Śląsku pozagryzają to mam jedno pytanko ... czy na serio stadion Ruchu Radzionków mieści tylko 900 głów ??
Bo tak podaje www.90minut.pl
Stadion Ruchu pomiesci ok 9-10 tysiecy ludzi . Z jakiegos wzgledu (zapewne z powodu oszczednosci klubu) ilosc miejsc zostala ograniczona do 900 . Otwarta jest tylko trybuna od strony budynku klubowego , reszta jest niedostepna dla kibicow . No i oczywiscie otwarty pozostal sektor gosci . To jest chyba jakos tak , ze do 900 to nie jest impreza masowa i koszta organizacji meczu sa mniejsze , tak mi sie wydaje , jesli sie myle niech ktos mnie poprawi
Dokładnie tak jak piszeszHunteR pisze:Stadion Ruchu pomiesci ok 9-10 tysiecy ludzi . Z jakiegos wzgledu (zapewne z powodu oszczednosci klubu) ilosc miejsc zostala ograniczona do 900 . Otwarta jest tylko trybuna od strony budynku klubowego , reszta jest niedostepna dla kibicow . No i oczywiscie otwarty pozostal sektor gosci . To jest chyba jakos tak , ze do 900 to nie jest impreza masowa i koszta organizacji meczu sa mniejsze , tak mi sie wydaje , jesli sie myle niech ktos mnie poprawi
Mistrz Polski 1980
Szombry wracają do gry !!!!!!
2007-07-04 14:36:03 Inf.własna
Po nieudanej próbie reaktywowania drużyny seniorów w A-klasie (sprzeciw drużyn bytomskiej a-klasy) Zarząd klubu w dniu dzisiejszym po konsultacji z trenerem drużyny podjął decyzję o natychmiastowym zgłoszeniu drużyny do rozgrywek B-klasy.
Trenerem drużyny seniorów będzie Krzysztof Górecko. Pierwszy trening drużyna odbędzie 12 lipca o godz. 16.00 lub 17.00. Drużyna w większości jest już skompletowana, zostanie uzupełniona zawodnikami ewentualnie wracającymi z wypożyczeń. Przed trenerem został postawiony cel awansu w pierwszym sezonie do A-klasy.
W dniu jutrzejszym dopełnione zostaną formalności w związku z uzyskaniem licencji na grę w b-klasie. Dane dotyczące zawodników zostaną podane do wiadomości po podpisaniu umów.
Na początku przyszłego tygodnia podamy kolejne informacje
BYLIŚMY JESTEŚMY BĘDZIEMY!
www.gks.szombierkibytom.com
Po nieudanej próbie reaktywowania drużyny seniorów w A-klasie (sprzeciw drużyn bytomskiej a-klasy) Zarząd klubu w dniu dzisiejszym po konsultacji z trenerem drużyny podjął decyzję o natychmiastowym zgłoszeniu drużyny do rozgrywek B-klasy.
Trenerem drużyny seniorów będzie Krzysztof Górecko. Pierwszy trening drużyna odbędzie 12 lipca o godz. 16.00 lub 17.00. Drużyna w większości jest już skompletowana, zostanie uzupełniona zawodnikami ewentualnie wracającymi z wypożyczeń. Przed trenerem został postawiony cel awansu w pierwszym sezonie do A-klasy.
W dniu jutrzejszym dopełnione zostaną formalności w związku z uzyskaniem licencji na grę w b-klasie. Dane dotyczące zawodników zostaną podane do wiadomości po podpisaniu umów.
Niepasuja moze pod względem kibicowskim,ale jest to klub stary i w roku 80 bodajze mial mistrza,ale i tak fajnie,że chlopaki są i sie trzymią choc obok rywal przerasta ich o wieki,w malutkiej liczbie ale jednak są...bin pisze:dolce pisze:No to gratulacje i powodzenia w drodze do coraz wyższych lig
Zawsze się cieszę jak stare kluby odradzają się i wracają do gry
Zagłębie, Gieksa, nasza Lechia i parę innych
A GKS Szombierki akurat pasują do tych trzech drużyn, które wymieniłeś....
Rozumiem że Szombierki nie są twoim ulubionym klubem ale ja mam do nich słabość, może ze względu na barwy.bin pisze:dolce pisze:No to gratulacje i powodzenia w drodze do coraz wyższych lig
A z resztą chodziło mi o to, że jest to klub z jakąś historią a nie jakiś wynalazek jakich pełno ostatnio
pod wzgledem sporotwym to z tego co wiem to "Zieloni" moga sie poszczycic pewnym trofeum ktorego np na swoim koncie nie ma druzyna z Bukowejdolce pisze:Rozumiem że Szombierki nie są twoim ulubionym klubem ale ja mam do nich słabość, może ze względu na barwy.bin pisze:dolce pisze:No to gratulacje i powodzenia w drodze do coraz wyższych lig
A z resztą chodziło mi o to, że jest to klub z jakąś historią a nie jakiś wynalazek jakich pełno ostatnio
a ze kibicowsko nie sa potega, no coz nie maja latwego terenu, wazne ze chlopaki wogole sa i ten klub nie zginal!
Akurat do tych drużyn to nie pasuje GKS Katowice, który przy zielonym stoliku dostał IV ligę miast zaczynać od ZERA tak jak to miało miejsce w przypadku gdańskiej Lechii i Zagłębia Sosnowiecbin pisze:dolce pisze:No to gratulacje i powodzenia w drodze do coraz wyższych lig
GKS uczciwie awansował a to dobre
najpierw "uczciwie" dostał się do 4 ligi, o walkowerach nie wspominając - i hop już 3 liga
teraz kolejny "ucziwy" awans do 2 ligi za zamkniętymi dzwiami PZPN-u, tzw. barażowe pary wyznaczone regionalnie....
dziwnym trafem na Śląsku tydzień przed losowaniem chodziły słuchy że "i tak trafimy na KSZO"
oczywiście GKS mistrzem Polski był i jest!
z uczciwością klubik z Bukowej zawsze na bakier
najpierw "uczciwie" dostał się do 4 ligi, o walkowerach nie wspominając - i hop już 3 liga
teraz kolejny "ucziwy" awans do 2 ligi za zamkniętymi dzwiami PZPN-u, tzw. barażowe pary wyznaczone regionalnie....
dziwnym trafem na Śląsku tydzień przed losowaniem chodziły słuchy że "i tak trafimy na KSZO"
oczywiście GKS mistrzem Polski był i jest!
z uczciwością klubik z Bukowej zawsze na bakier
Re: Mistrz Polski 1980
mimo ze jestem kibicem Polonii Bytom, ciesze sie ze jestescie na mapie pilkarskiej Polski - moze w koncu nie bedzie wiecej przezutow od Was na Ruch...Haszysta pisze:Szombry wracają do gry !!!!!!
BYLIŚMY JESTEŚMY BĘDZIEMY!
![]()
![]()
-
typowy_typ
-
beuthen_fan
Z czego rżysz człowieku?? Wyniki Odry i Jasrzębia są mocno kontrowersyjne i wiele osób uważą że były jakieś wałki przy tym. Ruch był długo na drugim miejscu ale Odra na końcu wbijała po 5k kapsli/dzień i ans wyprzedziła, troche to dziwne. Warto zaznaczyć ze pierwsze 5 klubów otrzyma 10k pln na oprawe i to jest pocieszająceelo_melo pisze:Nie wiem ile czasu temu akcja warki się skończyła ale wyniki mnie zaszokowały![]()
1. Jastrzębie, 2. Odra Wodzisław, 3. GKS Tychy, 4. Ruch Chorzów, 5. Polonia Bytom.
Myślałem po wypowiedziach kibiców Ruchu że prowadzą a tu niespodzianka, ehhh nie ma to jak 10 groszy od browaru który sponsoruje Lecha
Wszyscy wiedza że nie było praktycznie żadnej organizacji i konsekwencji tej akcji
wystarczy spojrzeć na liczby liderów
Jeśli chodzi o ten sposób to np. masz kod XUL3Y7 wystarczy że mienisz jedna cyfre / litere np, XUL4Y7 i już jeden kapsel do przodu
jedziesz aż ci konto zablokują na 3 dni (oczywiście masz po kilka kont)
Sorry ale ta akcja od samego początku była skazana na porażke
Np. butelki najwcześniej pojawiły sie w Katowicach, Chorzowie itp. do Gliwic doszły z 2 tygodniowym poślizgiem
a gdzie fair play ?
Jeśli chodzi o ten sposób to np. masz kod XUL3Y7 wystarczy że mienisz jedna cyfre / litere np, XUL4Y7 i już jeden kapsel do przodu
Sorry ale ta akcja od samego początku była skazana na porażke
Np. butelki najwcześniej pojawiły sie w Katowicach, Chorzowie itp. do Gliwic doszły z 2 tygodniowym poślizgiem
Mogłby ktoś kumaty opisac sytuacje w takich miastach jak Orzesze, Racibórz, Żory, Rybnik, Wisła, Libiąż. Odrazu mówie nie obchadza mnie informacje że danej ekipy jest 3,4212431241 % a drugiej 4,123412% tylko konkret liczby kto gdzie i w jakiej liczbie jeżdzi plus informacje o dzielnicach na których ktoś panuje, z góry dzięki