pojebalo was...Żaba-Katowice pisze:chyba masz racje mo zadaje popierdolone pytania i nie tylko....hdg pisze:Żaba,kolega Move jest z przeciwnego obozu...
FCM jezdi 8000,bez Jaworzna ale za to z FC Kraków,jezdza zawsze rowerami ale "wieksza polowa" idzie pieszo... styknie?

komentarze dla Gornego Slaska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
...z każdym zwycięstwem wzrasta siła naszego klubu i miasta...
Czy my na Górnym śląsku nie potrafimy normalnie dyskutować jest parę mądrych wypowiedzi z różnych stron reszta to infatylna napinka,każdy temat zwiążany z GS konczy się zamknięciem zamiast powodować izdety niech kazda osoba skupi na własnym klubie anie na przeciwniku.
Bo za niedługo dojdzie do sytuacji kto komu vlepę zerwał., proponuje normalną rzeczową dyskusję podparą konstruktywnymi wypowiedziami.
a małolatów napinających się z obojętnie jakiego obozu jak nie zbanować to edytować post, bo inaczej na GS będzie sie traktować kibiców jak niedorozwiniętyh pajaców, netthoolsów
Rozumię wymianę zdań, ale nawet jednego tematu, nie potrafimy,
pisać bez napinek i obrażania innych zwasnionych kibiców.
Może rzeczywiscie to dla nas za duże wezwanie.
Jako GieKSiarz mam prośbę do kolegów po szalu o nornalną rzeczową dyskusję lub nie zabierania głosu, kiedy, ma się
nic do powiedzenia oprócz tzw dojebania rywalowi.
Bo za niedługo dojdzie do sytuacji kto komu vlepę zerwał., proponuje normalną rzeczową dyskusję podparą konstruktywnymi wypowiedziami.
a małolatów napinających się z obojętnie jakiego obozu jak nie zbanować to edytować post, bo inaczej na GS będzie sie traktować kibiców jak niedorozwiniętyh pajaców, netthoolsów
Rozumię wymianę zdań, ale nawet jednego tematu, nie potrafimy,
pisać bez napinek i obrażania innych zwasnionych kibiców.
Może rzeczywiscie to dla nas za duże wezwanie.
Jako GieKSiarz mam prośbę do kolegów po szalu o nornalną rzeczową dyskusję lub nie zabierania głosu, kiedy, ma się
nic do powiedzenia oprócz tzw dojebania rywalowi.
-
-
Hola Hola Hola ... zanim się wszyscy na tym Śląsku pozagryzają to mam jedno pytanko ... czy na serio stadion Ruchu Radzionków mieści tylko 900 głów ??
Bo tak podaje www.90minut.pl

-
Stadion Ruchu pomiesci ok 9-10 tysiecy ludzi . Z jakiegos wzgledu (zapewne z powodu oszczednosci klubu) ilosc miejsc zostala ograniczona do 900 . Otwarta jest tylko trybuna od strony budynku klubowego , reszta jest niedostepna dla kibicow . No i oczywiscie otwarty pozostal sektor gosci . To jest chyba jakos tak , ze do 900 to nie jest impreza masowa i koszta organizacji meczu sa mniejsze , tak mi sie wydaje , jesli sie myle niech ktos mnie poprawi
I Am Energy !
-
Dokładnie tak jak piszeszHunteR pisze:Stadion Ruchu pomiesci ok 9-10 tysiecy ludzi . Z jakiegos wzgledu (zapewne z powodu oszczednosci klubu) ilosc miejsc zostala ograniczona do 900 . Otwarta jest tylko trybuna od strony budynku klubowego , reszta jest niedostepna dla kibicow . No i oczywiscie otwarty pozostal sektor gosci . To jest chyba jakos tak , ze do 900 to nie jest impreza masowa i koszta organizacji meczu sa mniejsze , tak mi sie wydaje , jesli sie myle niech ktos mnie poprawi

https://bannersapp.com/referral?code=Blaze1986
-
Mistrz Polski 1980
Szombry wracają do gry !!!!!!
2007-07-04 14:36:03 Inf.własna
Po nieudanej próbie reaktywowania drużyny seniorów w A-klasie (sprzeciw drużyn bytomskiej a-klasy) Zarząd klubu w dniu dzisiejszym po konsultacji z trenerem drużyny podjął decyzję o natychmiastowym zgłoszeniu drużyny do rozgrywek B-klasy.
Trenerem drużyny seniorów będzie Krzysztof Górecko. Pierwszy trening drużyna odbędzie 12 lipca o godz. 16.00 lub 17.00. Drużyna w większości jest już skompletowana, zostanie uzupełniona zawodnikami ewentualnie wracającymi z wypożyczeń. Przed trenerem został postawiony cel awansu w pierwszym sezonie do A-klasy.
W dniu jutrzejszym dopełnione zostaną formalności w związku z uzyskaniem licencji na grę w b-klasie. Dane dotyczące zawodników zostaną podane do wiadomości po podpisaniu umów.
Na początku przyszłego tygodnia podamy kolejne informacje
BYLIŚMY JESTEŚMY BĘDZIEMY!
[link]
Po nieudanej próbie reaktywowania drużyny seniorów w A-klasie (sprzeciw drużyn bytomskiej a-klasy) Zarząd klubu w dniu dzisiejszym po konsultacji z trenerem drużyny podjął decyzję o natychmiastowym zgłoszeniu drużyny do rozgrywek B-klasy.
Trenerem drużyny seniorów będzie Krzysztof Górecko. Pierwszy trening drużyna odbędzie 12 lipca o godz. 16.00 lub 17.00. Drużyna w większości jest już skompletowana, zostanie uzupełniona zawodnikami ewentualnie wracającymi z wypożyczeń. Przed trenerem został postawiony cel awansu w pierwszym sezonie do A-klasy.
W dniu jutrzejszym dopełnione zostaną formalności w związku z uzyskaniem licencji na grę w b-klasie. Dane dotyczące zawodników zostaną podane do wiadomości po podpisaniu umów.

[link]
NARAZIE NIC
-
dolce pisze:No to gratulacje i powodzenia w drodze do coraz wyższych lig
Zawsze się cieszę jak stare kluby odradzają się i wracają do gry
Zagłębie, Gieksa, nasza Lechia i parę innych
A GKS Szombierki akurat pasują do tych trzech drużyn, które wymieniłeś....
Polonia Bytom !
Autonomia dla Śląska !

Autonomia dla Śląska !
HansSc pisze:Co do Twojego podpisu dodaj sobie jeszcze "Precz z Polskim okupantem!"

-
Niepasuja moze pod względem kibicowskim,ale jest to klub stary i w roku 80 bodajze mial mistrza,ale i tak fajnie,że chlopaki są i sie trzymią choc obok rywal przerasta ich o wieki,w malutkiej liczbie ale jednak są...bin pisze:dolce pisze:No to gratulacje i powodzenia w drodze do coraz wyższych lig
-
Rozumiem że Szombierki nie są twoim ulubionym klubem ale ja mam do nich słabość, może ze względu na barwy.bin pisze:dolce pisze:No to gratulacje i powodzenia w drodze do coraz wyższych lig
A z resztą chodziło mi o to, że jest to klub z jakąś historią a nie jakiś wynalazek jakich pełno ostatnio
-
pod wzgledem sporotwym to z tego co wiem to "Zieloni" moga sie poszczycic pewnym trofeum ktorego np na swoim koncie nie ma druzyna z Bukowejdolce pisze:Rozumiem że Szombierki nie są twoim ulubionym klubem ale ja mam do nich słabość, może ze względu na barwy.bin pisze:dolce pisze:No to gratulacje i powodzenia w drodze do coraz wyższych lig
A z resztą chodziło mi o to, że jest to klub z jakąś historią a nie jakiś wynalazek jakich pełno ostatnio
a ze kibicowsko nie sa potega, no coz nie maja latwego terenu, wazne ze chlopaki wogole sa i ten klub nie zginal!
-
Akurat do tych drużyn to nie pasuje GKS Katowice, który przy zielonym stoliku dostał IV ligę miast zaczynać od ZERA tak jak to miało miejsce w przypadku gdańskiej Lechii i Zagłębia Sosnowiecbin pisze:dolce pisze:No to gratulacje i powodzenia w drodze do coraz wyższych lig
Świat się zmienia ludzie rozwijają...
-
droid pisze:Akurat do tych drużyn to nie pasuje GKS Katowice, który przy zielonym stoliku dostał IV ligę miast zaczynać od ZERA tak jak to miało miejsce w przypadku gdańskiej Lechii i Zagłębia Sosnowiecbin pisze:dolce pisze:No to gratulacje i powodzenia w drodze do coraz wyższych lig
hahahaha ale z ciebie niedoinformowany idiota!!!!szkoda klawiatury na dyskusje z takimi pacjentami jak ty druidzie!!!poczytaj ogladnij pogadaj bos slaby!
-
Jak było losowanie i wyszło, że GKS "zagra" z KSZO, to zaraz wszyscy wkurwieni, że zaś przy zielonym stoliku GKS "wygrał" swój mecz, że GKS ma układy z PZPN-em, ale ku*** zadam proste pytanie. Jak GKS spadł uczciwie do 2 ligi to kto nieuczciwie wyjebał ich do 4 ligi? Klub przeżył dzięki kibicom, którzy chyba najbardziej przeczynili się do dwóch awansów pod rząd, ale widać, że raczej dręczy Cię zazdrość, bo piszesz po prostu "Akurat do tych drużyn to nie pasuje GKS Katowice...". Doskonale wiemy, że ich miejsce jest jeszcze wyżej, ale na to raczej trzeba więcej poczekać niż jeden sezon.droid pisze:Akurat do tych drużyn to nie pasuje GKS Katowice, który przy zielonym stoliku dostał IV ligę miast zaczynać od ZERA tak jak to miało miejsce w przypadku gdańskiej Lechii i Zagłębia Sosnowiecbin pisze:dolce pisze:No to gratulacje i powodzenia w drodze do coraz wyższych lig
-
GKS uczciwie awansował a to dobre
najpierw "uczciwie" dostał się do 4 ligi, o walkowerach nie wspominając - i hop już 3 liga
teraz kolejny "ucziwy" awans do 2 ligi za zamkniętymi dzwiami PZPN-u, tzw. barażowe pary wyznaczone regionalnie....
dziwnym trafem na Śląsku tydzień przed losowaniem chodziły słuchy że "i tak trafimy na KSZO"
oczywiście GKS mistrzem Polski był i jest!
z uczciwością klubik z Bukowej zawsze na bakier

najpierw "uczciwie" dostał się do 4 ligi, o walkowerach nie wspominając - i hop już 3 liga
teraz kolejny "ucziwy" awans do 2 ligi za zamkniętymi dzwiami PZPN-u, tzw. barażowe pary wyznaczone regionalnie....
dziwnym trafem na Śląsku tydzień przed losowaniem chodziły słuchy że "i tak trafimy na KSZO"
oczywiście GKS mistrzem Polski był i jest!

serwis kibiców Ruchu Chorzów [link]
-
A czy to ze wyjebali nas kilka lig nizej bylo Twoim zdaniem uczciwe? Najwiekszemu wrogowi tego nie życzę!!19(R)20 pisze:GKS uczciwie awansował a to dobre![]()
oczywiście GKS mistrzem Polski był i jest!![]()
![]()
To czy mamy mistrza czy nie mam osobiscie w d****,byloby fajnie jakbysmy mieli ale nie jest to istotne,liczy sie potencjal kibicowski...
-
Ciekawe kto na śląsku i Zagłębiu mógłby mieć jakieś kompleks w stosunku do Gks-uWizard pisze:Droid pomysl troche i poczytaj a potem pisz bzdury..
Z tego samego powodu powinien poleciec Widzew..za takie dlugi powinien poleciec ale pan prezes boniek pomyslal i przekrecil paru ludzi i teraz Widzew gra w pierwszej..
Swoja droga dla mnie idiotami sa Ci co najezdzaja na Giekse zamiast ssie cieszyc ze wzrosnie nam poziom kibicowski na Ślaslu to wam to nie na reke.. moze to jakis kompleks ? moze strach ?

-
Jestem z Chorzowa,Czytam Posty niektórych idiotów to mnie Sciska...
Niby "Kibice" co wy Soba reprezentujecie?
Jeden Bluzga Drugiego,co to ma byc?
Jakies Tempe Rozmówki?
Zalozcie Sobie temat Wciepy/bluzgi i tam sie napinajcie nawzajem...
Wstyd mi za Takich Ludzi jak wy,dzieki wam potem w calej Polsce wypisuja Posty Typu
"Slazak Idiota"
"woły robocze"
Co Wy robicie?
nie umicie sie opamietac?
Gdzie wasza kultura?
Zamiast Dbac o Reputacje naszego Sląska to jo znizacie do samego zera !
Ilu Was dostaje nerwicy jak kto go obraza,jak obrazaja wasz Slask?
Jak bluzgaja na Twoj klub?
ilu? WSZYSCY !!
Ale Sami Sie tak Prezentujecie !!
Bez Napinki Ale zycze Powrotu do normalnosci !!
"Pamietaj Gdzie naród Twoj,Gdzie Dom Twoj-Gorny Slask"
19 Niebiescy 20
Niby "Kibice" co wy Soba reprezentujecie?
Jeden Bluzga Drugiego,co to ma byc?
Jakies Tempe Rozmówki?
Zalozcie Sobie temat Wciepy/bluzgi i tam sie napinajcie nawzajem...
Wstyd mi za Takich Ludzi jak wy,dzieki wam potem w calej Polsce wypisuja Posty Typu
"Slazak Idiota"
"woły robocze"
Co Wy robicie?
nie umicie sie opamietac?
Gdzie wasza kultura?
Zamiast Dbac o Reputacje naszego Sląska to jo znizacie do samego zera !
Ilu Was dostaje nerwicy jak kto go obraza,jak obrazaja wasz Slask?
Jak bluzgaja na Twoj klub?
ilu? WSZYSCY !!
Ale Sami Sie tak Prezentujecie !!
Bez Napinki Ale zycze Powrotu do normalnosci !!
"Pamietaj Gdzie naród Twoj,Gdzie Dom Twoj-Gorny Slask"
19 Niebiescy 20

Pamietej Kaj Je NaRód Twoj..Kaj Je Dom Twoj(...) GoRny Slask/ObeRschlesien
-
-
-
Re: Mistrz Polski 1980
mimo ze jestem kibicem Polonii Bytom, ciesze sie ze jestescie na mapie pilkarskiej Polski - moze w koncu nie bedzie wiecej przezutow od Was na Ruch...Haszysta pisze:Szombry wracają do gry !!!!!!
BYLIŚMY JESTEŚMY BĘDZIEMY!
![]()
![]()
[link]
POLONIA moja Religia, moja Polityka, moja Walka....moje SACRUM!!!
-
-
- ban
-
-
Z czego rżysz człowieku?? Wyniki Odry i Jasrzębia są mocno kontrowersyjne i wiele osób uważą że były jakieś wałki przy tym. Ruch był długo na drugim miejscu ale Odra na końcu wbijała po 5k kapsli/dzień i ans wyprzedziła, troche to dziwne. Warto zaznaczyć ze pierwsze 5 klubów otrzyma 10k pln na oprawe i to jest pocieszająceelo_melo pisze:Nie wiem ile czasu temu akcja warki się skończyła ale wyniki mnie zaszokowały![]()
1. Jastrzębie, 2. Odra Wodzisław, 3. GKS Tychy, 4. Ruch Chorzów, 5. Polonia Bytom.
Myślałem po wypowiedziach kibiców Ruchu że prowadzą a tu niespodzianka, ehhh nie ma to jak 10 groszy od browaru który sponsoruje Lecha
-
Wszyscy wiedza że nie było praktycznie żadnej organizacji i konsekwencji tej akcji
wystarczy spojrzeć na liczby liderów
Jeśli chodzi o ten sposób to np. masz kod XUL3Y7 wystarczy że mienisz jedna cyfre / litere np, XUL4Y7 i już jeden kapsel do przodu
jedziesz aż ci konto zablokują na 3 dni (oczywiście masz po kilka kont)
Sorry ale ta akcja od samego początku była skazana na porażke
Np. butelki najwcześniej pojawiły sie w Katowicach, Chorzowie itp. do Gliwic doszły z 2 tygodniowym poślizgiem
a gdzie fair play ?

Jeśli chodzi o ten sposób to np. masz kod XUL3Y7 wystarczy że mienisz jedna cyfre / litere np, XUL4Y7 i już jeden kapsel do przodu

Sorry ale ta akcja od samego początku była skazana na porażke

Np. butelki najwcześniej pojawiły sie w Katowicach, Chorzowie itp. do Gliwic doszły z 2 tygodniowym poślizgiem

-
Mogłby ktoś kumaty opisac sytuacje w takich miastach jak Orzesze, Racibórz, Żory, Rybnik, Wisła, Libiąż. Odrazu mówie nie obchadza mnie informacje że danej ekipy jest 3,4212431241 % a drugiej 4,123412% tylko konkret liczby kto gdzie i w jakiej liczbie jeżdzi plus informacje o dzielnicach na których ktoś panuje, z góry dzięki
-
- ostatnie ostrzeżenie
Poniekad sie zgadzam... jest to dosc zastanawiajace ze Odra i Jastrzebie posiadaly tak miazdzaca pzewage w stosunku do innych klubow. Przez co takie kluby jak GKS Katowice i Zaglebie Sosnowiec gowno beda mialy z tej akcji.X pisze:Z czego rżysz człowieku?? Wyniki Odry i Jasrzębia są mocno kontrowersyjne i wiele osób uważą że były jakieś wałki przy tym. Ruch był długo na drugim miejscu ale Odra na końcu wbijała po 5k kapsli/dzień i ans wyprzedziła, troche to dziwne. Warto zaznaczyć ze pierwsze 5 klubów otrzyma 10k pln na oprawe i to jest pocieszająceelo_melo pisze:Nie wiem ile czasu temu akcja warki się skończyła ale wyniki mnie zaszokowały![]()
1. Jastrzębie, 2. Odra Wodzisław, 3. GKS Tychy, 4. Ruch Chorzów, 5. Polonia Bytom.
Myślałem po wypowiedziach kibiców Ruchu że prowadzą a tu niespodzianka, ehhh nie ma to jak 10 groszy od browaru który sponsoruje Lecha