Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Nordfront

Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...

Post autor: Nordfront » 19.01.2013, 14:18

noszecochce.pl pisze:Tak i jeszcze sam materiał robimy na koszulki czy bluzy oraz sam je barwi ...
pokaż mi jedną firmę co jest takim producentem według Ciebie ?

Jak nie masz pojęcia to nie pisz głupot proszę Cię ...
I przeczytaj jeszcze raz mojego posta, bo czytanie ze zrozumieniem Ci jest chyba obce.
To czym/ kim wg Ciebie jest obecnie producent ?
Już prędzej producentem będzi człowiek który ma choc maszyne do nadruku a Ty co masz ?
Nic.
Przeczytałem posta i nie wynika z niego NIC poza tym co ja napisałem, że dzis ludzie wola kupować koszulki reklamowe niż dołożyc pare groszy.

iparts.pl
Apennine

Post autor: Apennine » 19.01.2013, 14:18

Apennine pisze:Ciuchy z ultrasshop maja trwale nadruki? Nic sie nie spiera itp? Warto?
Podbijam, zamawiają w ogóle w jakiejś chińskiej firmie czy lepiej to wygląda? Na pewno ktoś coś brał od nich.
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."

NAPINAJ albo ban

Post autor: NAPINAJ albo ban » 19.01.2013, 14:28

No dokładnie Nordfront napisał pare zdań prawdy. Większość działa na zasadzie zamawiana hurtowo szmat i wysyłki pod nadruk a sami jedynie pakują...

Jeśli chodzi o flagi szyte, to godnym polecenia jest gość z Suwałk który to własnorecznie wykonuje cały proces uszycia flagi...

Z bluz chyba jedynie Ofensywa szyła wszystko od podstaw?

Tricolores

Post autor: Tricolores » 19.01.2013, 14:28

Ja mam pole bawełny w Południowej Karolinie, moi Murzyni te bawełnę zbierają, potem ta bawełna statkami płynie do mojej przędzalni w Afryce, tam nagie Murzynki robią dla mnie koszulki itp, kroją barwią itd. Potem kontenery i statkiem do Europejskich hurtowni i dalej już do mnie, gdzie w domowym zaciszu nanoszę nadruki. Dodam, że wszystkie farby, moja produkcja od czerpania wody ze studni głębinowej.

:D
[email protected]
FB - STORMstreetwear

Nordfront

Post autor: Nordfront » 19.01.2013, 14:31

Tricolores pisze:Ja mam pole bawełny w Południowej Karolinie, moi Murzyni te bawełnę zbierają, potem ta bawełna statkami płynie do mojej przędzalni w Afryce, tam nagie Murzynki robią dla mnie koszulki itp, kroją barwią itd. Potem kontenery i statkiem do Europejskich hurtowni i dalej już do mnie, gdzie w domowym zaciszu nanoszę nadruki. Dodam, że wszystkie farby, moja produkcja od czerpania wody ze studni głębinowej.

:D
Nie świruj Łukasik bo wiesz o co chodzi.
NAPINAJ albo ban pisze:Z bluz chyba jedynie Ofensywa szyła wszystko od podstaw?
Tak wszystko maja szyte w szwalni na zamówienie.

Ps najczęstsze zamówienia małych liczb stąd :) obczajcie ceny
[link]

noszecochce.pl

Post autor: noszecochce.pl » 19.01.2013, 14:48

Nordfront pisze:
noszecochce.pl pisze:Tak i jeszcze sam materiał robimy na koszulki czy bluzy oraz sam je barwi ...

I przeczytaj jeszcze raz mojego posta, bo czytanie ze zrozumieniem Ci jest chyba obce.
Już prędzej producentem będzi człowiek który ma choc maszyne do nadruku a Ty co masz ?
Nic.
Przeczytałem posta i nie wynika z niego NIC poza tym co ja napisałem, że dzis ludzie wola kupować koszulki reklamowe niż dołożyc pare groszy.
Powiem Ci wprost - nie masz sprawdzonych informacji...
chcesz kontynuować temat to zapraszam na PW, choć patrząc na twoje posty w tym temacie to chyba coś Ci w życiu nie wyszło lub ktoś spierdzielił Ci jakieś zamówienie i teraz tylko szukasz tu kogo tu wyzwać lub uczepić.

Wiesz co mamy ? Zadowolonych klientów i to w tym interesie jest najważniejsze.
Obrazek
www.noszecochce.pl
[email protected]

NAJLEPSZY SKLEP Z KOSZULKAMI
WWW.SKLEP.NOSZECOCHCE.PL

Nasza strona na Facebooku !! POLECAMY
http://www.facebook.com/pages/noszecochcepl/136563756423670

Nordfront

Post autor: Nordfront » 19.01.2013, 14:52

noszecochce.pl pisze:
Nordfront pisze:

Nic.
Powiem Ci wprost - nie masz sprawdzonych informacji...
chcesz kontynuować temat to zapraszam na PW, choć patrząc na twoje posty w tym temacie to chyba coś Ci w życiu nie wyszło lub ktoś spierdzielił Ci jakieś zamówienie i teraz tylko szukasz tu kogo tu wyzwać lub uczepić.

Wiesz co mamy ? Zadowolonych klientów i to w tym interesie jest najważniejsze.
Nikt mi niczego nie spierdzielił :)
Szkoda, że tu piszesz, że mam niesprawdzone informacje a na pw pytasz czy się znamy bo sporo o Was wiem :)

a to że się głównie dopierdalam ?
Boli mnie to, że macie się za producentów a jedziecie z masówką, ale skoro ludzie to łykają :)

PS uciszać to sobie mozesz tam frajerów z Łazisk którzy kumają się z Ruchem, bo mnie nieuciszysz tego mozesz byc pewien :)

Tricolores

Post autor: Tricolores » 19.01.2013, 15:11

Mosad?

aghahahaha
[email protected]
FB - STORMstreetwear

cukrownikfanskibole

Post autor: cukrownikfanskibole » 19.01.2013, 17:40

Szaliki "GKS CUKROWNIK CHEŁMICA"
Dobry kontakt telefoniczny,szybka realizacja 2 dni
Materiał pierwsza Klasa !
Szale szyte w Polsce ! POLECAM BARDZO
Wykonanie : Michał z Łodzi
gg 2926078
mail [email protected]
kom 660-732-431

NAPINAJ albo ban

Post autor: NAPINAJ albo ban » 19.01.2013, 17:51

No akurat podał dobry przykład jak kibice tej samej drużyny nabijają cobie klientów, czy to jeśli chodzi o pamiatki wewnątrz klubowe czy innych drużyn. Ostatnio ogolnie wysypalo się troche tych firm 'produkujacych' gadzety kibicowskie, jakas dotacja z Urzedu Pracy czy co...

[W]19[K]46[S]

Post autor: [W]19[K]46[S] » 19.01.2013, 18:41

NAPINAJ albo ban pisze:No akurat podał dobry przykład jak kibice tej samej drużyny nabijają cobie klientów, czy to jeśli chodzi o pamiatki wewnątrz klubowe czy innych drużyn. Ostatnio ogolnie wysypalo się troche tych firm 'produkujacych' gadzety kibicowskie, jakas dotacja z Urzedu Pracy czy co...
Jeżeli oferują niskie ceny a przy okazji dobrą jakość to czemu ma to nam przeszkadzać? Zdrowa konkurencja jest dla nas "klientów" pozytywnym bodźcem.

Nordfront

Post autor: Nordfront » 19.01.2013, 19:02

[W]19[K]46[S] pisze:
NAPINAJ albo ban pisze:No akurat podał dobry przykład jak kibice tej samej drużyny nabijają cobie klientów, czy to jeśli chodzi o pamiatki wewnątrz klubowe czy innych drużyn. Ostatnio ogolnie wysypalo się troche tych firm 'produkujacych' gadzety kibicowskie, jakas dotacja z Urzedu Pracy czy co...
Jeżeli oferują niskie ceny a przy okazji dobrą jakość to czemu ma to nam przeszkadzać? Zdrowa konkurencja jest dla nas "klientów" pozytywnym bodźcem.
Tylko tutaj mamy bardzo niezdrową konkurencje.
Te firmy od dawna nie stawiaja na jakosc tlylko na cene.
Klienta c*** interesuje jakość (wyzej widzisz wpisy ze zajebista jakosc producenta x a ja dostaje koszulke to zwykła reklamowa 180gr) a jak wyzej pisałem - typ ma 100 koszulk za 15 zł lub 100 lepszych za 19 zł to wybierze te tansze.

Ps nie piszcie do mnie na priv, bo naprawde nie mam czasu i checi na odpisywanie.
Wie, że moje teorie sa mało popularne ale pora wreszcie cos prawdziwego napisac a nie tylko zachwyty.

chochlik

Post autor: chochlik » 19.01.2013, 19:32

jaka firma robi teraz najtańsze wlepy?8x8 500sztuk -28 zł najtaniej?

noszecochce.pl

Post autor: noszecochce.pl » 19.01.2013, 20:19

Nordfront pisze: Szkoda, że tu piszesz, że mam niesprawdzone informacje a na pw pytasz czy się znamy bo sporo o Was wiem :)

a to że się głównie dopierdalam ?
Boli mnie to, że macie się za producentów a jedziecie z masówką, ale skoro ludzie to łykają :)

PS uciszać to sobie mozesz tam frajerów z Łazisk którzy kumają się z Ruchem, bo mnie nieuciszysz tego mozesz byc pewien :)
Gdzie ja Cie niby uciszam ? Na PW ? zapytałem czy się znamy bo piszesz jakbyś niewiadomo co wiedział i się chyba chcesz popisać ?

A to producenci z masówką nie jadą ?
Wszystkie firmy oferujące koszulki z nadrukiem mają w ofercie fruita czy też inne gotowe koszulki ?
Nasi klienci wiedza co oferujemy, więc nic nikomu nie wciskamy.

Wszystkie informacje o naszych produktach idzie znaleźć na stronie, wiele klientów nam zaufało i są zadowoleni z naszych usług... nie wiem w czym tutaj jest problem?
Obrazek
www.noszecochce.pl
[email protected]

WWW.SKLEP.NOSZECOCHCE.PL

NAPINAJ albo ban

Post autor: NAPINAJ albo ban » 19.01.2013, 20:27

Wy chyba nie kumacie tej róznicy ze agencje wciskają gowno 180g bo ma byc to gadzet reklamowy czyli najczesciej jednorazowego zastosowania przy akcji marketingowej natomiast u Was zamawia się odzież z załozenia służącą na wiecej niż jeden raz
a u wiekszosci otrzymuje się reklamowy szmelc z wybranym sitodrukiem...

[W]19[K]46[S]

Post autor: [W]19[K]46[S] » 19.01.2013, 20:32

FOTL 205g nie są aż takie złe. Ogólnie to polecam koszulki cottonmania które są w 100% z bawełny co wpływa znacząco na ich jakość.

Widocznie większości nie przeszkadza jakoś tych koszulek, sam mam pełno takich i większość trzyma się dobrze.

WarszawskaFerajna

Post autor: WarszawskaFerajna » 19.01.2013, 23:24

NAPINAJ albo ban pisze:Wy chyba nie kumacie tej róznicy ze agencje wciskają gowno 180g bo ma byc to gadzet reklamowy czyli najczesciej jednorazowego zastosowania przy akcji marketingowej natomiast u Was zamawia się odzież z załozenia służącą na wiecej niż jeden raz
Akurat gramatura nie odzwierciedla jakości koszulki :) Fruit premium są jak na koszulki reklamowe bardzo dobre i da radę je nosić więcej niż 1 raz. Stedman ostatnio trochę zjebał jakościowo koszulki, ale kiedyś dobrą robotę odwalali to koszulka służyła mi 4 lata aż w końcu nadruk się zjebał, a stan koszulki nadal bardzo dobry. Więc po co szukacie dziury w całym i dopierdalacie się do producentów na czym robią? Przecież klient ma jasno do wyboru czy chce szyte na zamówienie czy stedmany,friuty, jhk itp..

noszecochce.pl

Post autor: noszecochce.pl » 19.01.2013, 23:31

NAPINAJ albo ban pisze:Wy chyba nie kumacie tej róznicy ze agencje wciskają gowno 180g bo ma byc to gadzet reklamowy czyli najczesciej jednorazowego zastosowania przy akcji marketingowej natomiast u Was zamawia się odzież z załozenia służącą na wiecej niż jeden raz
Przecież klient ma wybór - czy chce koszulkę tańszą czyli Fruit czy szytą od podstaw.
Zawsze podajemy na jakiej koszulce bedzie wykonany nadruk i jakie mamy w ofercie

Jest kilka na prawdę dobrych koszulek już gotowych - Stedman Prime - gramatura 210
Czy koszulka Gildana - tylko ona ma niestety dziwną rozmiarówkę bo to typowa amerykańska koszulka reklamowa
Obrazek
www.noszecochce.pl
[email protected]

WWW.SKLEP.NOSZECOCHCE.PL

kolbas

Post autor: kolbas » 19.01.2013, 23:31

Nordfront pisze: Tylko tutaj mamy bardzo niezdrową konkurencje.
Tu się z Tobą nie zgodzę. Wielu producentów oferuje fakt, koszulki reklamowe ale tez wiele w ofercie ma koszulki szyte. Tylko prawda taka, ze cena jest oczywiście odpowiednio wyższa gdzyż nie są one szyta masówką tylko w polskich szwalniach. I cena nie jest tak jak piszesz o 2 zł wyższa tylko często cena w małych ilościach oscyluje w kwocie 60-80% wyższej. Przynajmniej tak wiem po swoich doświadczeniach i myślę, ze ma to przekładnie. Zobacz sam, pokazałeś linka że np. koszulka 185 gramowa jest za niecałe 6 zł i sam mówiłeś że koszulki szyte sa o 2 zł wyższa. Sorry ale nie wierzę, że znajdziesz firmę, szwalnie która uszyje mi w nakładzie 30 szt koszulki w cenie, no dobra 9 zł to biorę od ręki :) Wiesz nie czepiam się, ale tak to opisaleś. Wg mnie to rynek klientów tak ugruntował sprzedawców. Wiem że to nie dobrze i podzielam Wasze zdanie o jakości ale to my sami jako klienci wymagamy dobrej ceny i tym zazwyczaj sie sugerujemy , bo tak naprawdę patrzac na każdą ekipę która zakładam robi 50 koszulek to znajdzie sie moze 5-10 osób które dadzą za koszulkę 30-50 zł by była zajebistej jakosci, a reszta będzie chciała mieć koszulkę zrobioną na masówce za 20-25 zł

Stęga

Post autor: Stęga » 20.01.2013, 12:17

czy ktoś robi koszulki full color na wykrojach?

Nordfront

Post autor: Nordfront » 20.01.2013, 13:25

kolbas pisze:
Nordfront pisze: Tylko tutaj mamy bardzo niezdrową konkurencje.
Tu się z Tobą nie zgodzę. Wielu producentów oferuje fakt, koszulki reklamowe ale tez wiele w ofercie ma koszulki szyte. Tylko prawda taka, ze cena jest oczywiście odpowiednio wyższa gdzyż nie są one szyta masówką tylko w polskich szwalniach. I cena nie jest tak jak piszesz o 2 zł wyższa tylko często cena w małych ilościach oscyluje w kwocie 60-80% wyższej. Przynajmniej tak wiem po swoich doświadczeniach i myślę, ze ma to przekładnie. Zobacz sam, pokazałeś linka że np. koszulka 185 gramowa jest za niecałe 6 zł i sam mówiłeś że koszulki szyte sa o 2 zł wyższa. Sorry ale nie wierzę, że znajdziesz firmę, szwalnie która uszyje mi w nakładzie 30 szt koszulki w cenie, no dobra 9 zł to biorę od ręki :) Wiesz nie czepiam się, ale tak to opisaleś. Wg mnie to rynek klientów tak ugruntował sprzedawców. Wiem że to nie dobrze i podzielam Wasze zdanie o jakości ale to my sami jako klienci wymagamy dobrej ceny i tym zazwyczaj sie sugerujemy , bo tak naprawdę patrzac na każdą ekipę która zakładam robi 50 koszulek to znajdzie sie moze 5-10 osób które dadzą za koszulkę 30-50 zł by była zajebistej jakosci, a reszta będzie chciała mieć koszulkę zrobioną na masówce za 20-25 zł
Po 30 - 50 koszulek to robia male ekipy albo osiedlówki.
Tutaj faktycznie nie ma senu szycie, ale niektórzy biora 100+

Apennine

Post autor: Apennine » 20.01.2013, 17:48

Mamy gdzieś teraz przeceny na ciuchy, coś w stylu ultrashshopu tylko ze zbiciem cen? Chodzi mi o koszulki i bluzy w tym stylu piro itd.
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."

Wyznawca Wisełki

Post autor: Wyznawca Wisełki » 20.01.2013, 18:36

gdzie byscie polecili zrobić flage (na urodziny - ze zdjęciem, więc drukowana tylko wchodzi w gre), wymiary 2 na 1.50
i jaki koszt mniej więcej?
Obrazek

WS8

Post autor: WS8 » 20.01.2013, 20:17

Wyznawca Wisełki pisze:gdzie byscie polecili zrobić flage (na urodziny - ze zdjęciem, więc drukowana tylko wchodzi w gre), wymiary 2 na 1.50
i jaki koszt mniej więcej?
Jeżeli chodzi o flagi drukowane to [link]
www.facebook.com/szycieflag
Obrazek
Kontakt: [email protected], gg: 35111396
SKS WIGRY SUWAŁKI 1947

1910.FCP

Post autor: 1910.FCP » 20.01.2013, 20:54

Szukam firmy która zrobi dla mnie smycze i projekt jej także. Piszcie na pw ile sztuk najmniej ;)

sami swoi83

Post autor: sami swoi83 » 21.01.2013, 20:39

gdzie najlepiej zrobic malą ilosc koszulek np 5

UltrasWear

Post autor: UltrasWear » 21.01.2013, 21:39

sami swoi83 pisze:gdzie najlepiej zrobic malą ilosc koszulek np 5
Zapraszamy do Nas [email protected], nadruki fullcolor od 1 szt.
Produkcja najwyżej klasy odzieży kibicowskiej!

https://www.facebook.com/uwprodukcja
www.ultraswear.pl
[email protected]
telefon: 536-886-424

acabek

Post autor: acabek » 21.01.2013, 22:12

Kto zrobi 10 koszulek, kiepskiej jakości, 1 kolor nadruku ?

potrzeba jednorazowa dlatego pytam o gorszą jakość bo po kosztach

Tricolores

Post autor: Tricolores » 21.01.2013, 23:48

Koszulki od 1 szt:
http://www.facebook.com/stormstreetwear/photos_stream

te 10 szt. badziewia to pisz na priv, zobaczę co da się spierdolić :)
[email protected]
FB - STORMstreetwear

Fedelta

Post autor: Fedelta » 21.01.2013, 23:52

NAPINAJ albo ban pisze: Z bluz chyba jedynie Ofensywa szyła wszystko od podstaw?
My również mamy wszystko szyte na zamówienie w polskich szwalniach. Żaden z naszych produktów nie był i nie jest odzieżą reklamową.

Faktem jest natomiast, że większość ciuchów kibicowskich to typowa odzież reklamowa. Wystarczy przeszyć metkę i już jest "super marka"... Jeżeli ktoś oferuje koszulki np za 40 zł to wiadomo, że to nie są dobre jakościowo produkty szyte w kraju. Są to zwykłe stedmany, fruit of the loom, itp... Obiektywnie jednak trzeba przyznać, że nie można tych produktów z góry negować i krytykować. Wybór bowiem należy do Klienta. Jedna osoba woli kupić jedną koszulkę za co najmniej 60 zł i być pewna jakości. Ktoś inny za tą cenę kupi bluzę lub 2 koszulki. Wolny rynek, wolny wybór... Dlatego wg mnie powyższa dyskusja jest trochę bezcelowa... Ważne, że jest duża konkurencja i duży wybór ciuchów pod względem jakości i ceny. Dzięki temu każdy może wybrać coś dla siebie.
Apennine pisze:Mamy gdzieś teraz przeceny na ciuchy, coś w stylu ultrashshopu tylko ze zbiciem cen? Chodzi mi o koszulki i bluzy w tym stylu piro itd.
U nas obecnie wszystkie produkty są przecenione: [link]
Obrazek
ODZIEŻ DLA KIBICÓW:
[link]

Apennine

Post autor: Apennine » 22.01.2013, 00:30

Niektóre Stedmany to już mam piąty rok i gdyby nie to, że powoli schodzą nadruki, to nie miałbym żadnych zarzutów do koloru i jakości samego ciucha.

19082012

Post autor: 19082012 » 22.01.2013, 08:01

dobry material i nadruk jest na koszulkach Storm ze Słupska wpisujacego sie w tym temacie , nie wiem jaka tam jest gramatura

MAF

Post autor: MAF » 22.01.2013, 08:41

Apennine pisze:
Apennine pisze:Ciuchy z ultrasshop maja trwale nadruki? Nic sie nie spiera itp? Warto?
Podbijam, zamawiają w ogóle w jakiejś chińskiej firmie czy lepiej to wygląda? Na pewno ktoś coś brał od nich.

Polecam Wam koszulki "troublemakers" w US. Szyte od podstaw we własnej szwalni. Są lekko elastyczne.
Co do nadruków- bardzo trwałe

rts1910adw

Post autor: rts1910adw » 23.01.2013, 11:01

Gdzie polecacie zrobić bluzy ? ~20 sztuk.

Krystian1946

Post autor: Krystian1946 » 23.01.2013, 15:31

gdzie polecacie produkcje koszulek? Oczywiście,żeby było nie drogo oraz dobrze jakościowo. ;) Myślałem o Sector X,ale czekam na opinie innych.

Wizard.

Post autor: Wizard. » 23.01.2013, 16:20

Krystian1946 pisze:gdzie polecacie produkcje koszulek? Oczywiście,żeby było nie drogo oraz dobrze jakościowo. ;) Myślałem o Sector X,ale czekam na opinie innych.
Ludzka głupota zadziwia mnie z dnia na dzień coraz bardziej.
Cały temat o tym a ty wpierdalasz pytanie ni z d*** ni z pietruchy...
Xp

ruc22

Post autor: ruc22 » 23.01.2013, 17:38

wiem że jest kilka stron, lecz chciałbym porady, z której strony najlepiej zamówić szytą flage? ma być konkretna, a nie jakieś badziewie, bo mam doświadczenie z kilku stron i nie jestem zbyt zadowolony, wymiary byłyby około 4,5 na 1,2

Headhunters1488

Post autor: Headhunters1488 » 23.01.2013, 18:10

rts1910adw pisze:Gdzie polecacie zrobić bluzy ? ~20 sztuk.
lanista.pl lub [email protected] robiłem u nich gadżety i Polecam

Apennine

Post autor: Apennine » 23.01.2013, 19:23

Pgwear ma własne koszulki, nie reklamowe stedmany itp? Pytam bo większość cen zwala z nóg.

Ultra-Projects

Post autor: Ultra-Projects » 23.01.2013, 20:04

Apennine pisze:Pgwear ma własne koszulki, nie reklamowe stedmany itp? Pytam bo większość cen zwala z nóg.
Szyte.
Obrazek
http://ultra-projects.manifo.com/
Profesjonalne projektowanie graficzne

www.grafikakibica.com - największe i najlepsze forum dot. grafik kibicowskich w sieci

ODPOWIEDZ