Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
ULTRA-STYL
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
gadzetykibica.com już nie istnieje. Viking odpuścił zabawę.
-
NAPINAJ albo ban
realizuje jeszcze zamowienia poza Polskę...
www.szaliki.com jak zawsze wszystko sprawnie ,wysoka jakosc , z terminami ok, polecam tego producenta
http://szaliki.com/img/albumy/122/ca462 ... 249d12.JPG
http://szaliki.com/img/albumy/122/d0739 ... 831df7.JPG
http://szaliki.com/img/albumy/122/9fa46 ... 47fa24.JPG
http://szaliki.com/img/albumy/122/07e54 ... 6cd4b0.JPG
http://szaliki.com/img/albumy/122/61829 ... 909857.JPG
http://szaliki.com/img/albumy/122/ca462 ... 249d12.JPG
http://szaliki.com/img/albumy/122/d0739 ... 831df7.JPG
http://szaliki.com/img/albumy/122/9fa46 ... 47fa24.JPG
http://szaliki.com/img/albumy/122/07e54 ... 6cd4b0.JPG
http://szaliki.com/img/albumy/122/61829 ... 909857.JPG
-
[W]19[K]46[S]
Gdzie najlepiej zrobić kieliszki i szklanki do piwa z herbem klubu i jak to cenowo wychodzi???
z góry dzięki za odpowiedz
z góry dzięki za odpowiedz
www.ultraswiat.pl
Polecam! Wlasnie zrobil mi kurtki i jestem zadowolony!!! Nepewno w przyszlosci jeszcze skorzystamy z kumplami!!!
Polecam! Wlasnie zrobil mi kurtki i jestem zadowolony!!! Nepewno w przyszlosci jeszcze skorzystamy z kumplami!!!
Polecamy produkcję koszulek w Noszecochce.pl - szybka realizacja, b.dobry kontakt, b.dobre wykonanie i jakość!
Szukam kogoś, kto zrobi smyczki ok 20 sztuk.
Może być PW, albo link do strony.
Może być PW, albo link do strony.
-
Paweł SKTM
Polecam, sklep Miedzi Legnica (facebook.com/StrefaMiedzi):
- szaliki.com- świetny kontakt, w miarę kumaty grafik, dobra jakość, rewelacyjne ceny (przy ilościach, które bierzemy)
- noszecochce.pl- świetny kontakt, dobra jakość, dobre ceny, mają rzeczy, których np. szaliki.com nie robią- i bardzo dobrze, uzupełniają się
- lanista.pl- dobry kontakt, dobra jakość, dobre terminy. Na tych firmach się nie przejechaliśmy :-)
Dodatkowo, jak ktoś chce nietypowe gadżety, to dosyć tanio i w miarę dobrze robi gość z firmy agrareklamowe.pl, z tym że niekumaty w klimatach kibicowskich, więc trzeba prowadzić za rękę. Ale generalnie ok, jak ktoś chce np. portfele skórzane czy inne wygibasy.
- szaliki.com- świetny kontakt, w miarę kumaty grafik, dobra jakość, rewelacyjne ceny (przy ilościach, które bierzemy)
- noszecochce.pl- świetny kontakt, dobra jakość, dobre ceny, mają rzeczy, których np. szaliki.com nie robią- i bardzo dobrze, uzupełniają się
- lanista.pl- dobry kontakt, dobra jakość, dobre terminy. Na tych firmach się nie przejechaliśmy :-)
Dodatkowo, jak ktoś chce nietypowe gadżety, to dosyć tanio i w miarę dobrze robi gość z firmy agrareklamowe.pl, z tym że niekumaty w klimatach kibicowskich, więc trzeba prowadzić za rękę. Ale generalnie ok, jak ktoś chce np. portfele skórzane czy inne wygibasy.
-
noszecochce.pl
Polecam.
Gadżety- www.szaliki.com
Flagi szyte - gość z Wigier Suwałki.
Ci producenci to kumaci, konkretni kibole z wieloletnim stażem wyjazdowym, żadne klowny i pośrednicy jak 90% całej reszty "producentów", gdzie już nie jedna ekipa przejechała się na ściemniaczach i wynalazkach żerujących na kibicach, tak jak wspomniał Nordfront.
Gadżety- www.szaliki.com
Flagi szyte - gość z Wigier Suwałki.
Ci producenci to kumaci, konkretni kibole z wieloletnim stażem wyjazdowym, żadne klowny i pośrednicy jak 90% całej reszty "producentów", gdzie już nie jedna ekipa przejechała się na ściemniaczach i wynalazkach żerujących na kibicach, tak jak wspomniał Nordfront.
-
UltrasGate
taka jest prawda. Mało kto oferuje coś szytego a nie masówkę. Inna sprawa, że to kosztuje i nie jest to 2 zł więcej jak pisał Nord... . W sumie jakbyś zapytał się kogokolwiek z producentów/pośredników to na pewno dostaniesz cenę na szyte. Ja np. robię teraz koszulki w jednej z firm (tu sie ogłaszają, ale nie będę pisał bo będzie reklama lub anty reklama - napisze jak wyjdą :)) i zaoferowali mi szyte ale cena była wyższa. Wziąłem masówkę bo takie są finanse
Ciuchy z ultrasshop maja trwale nadruki? Nic sie nie spiera itp? Warto?
Nordfront pisze:hehehehe najlepsze jak firmy propounja szyte, wypierdalaja metki i przysyłają Ci srutakolbas pisze:taka jest prawda. Mało kto oferuje coś szytego a nie masówkę. Inna sprawa, że to kosztuje i nie jest to 2 zł więcej jak pisał Nord... . W sumie jakbyś zapytał się kogokolwiek z producentów/pośredników to na pewno dostaniesz cenę na szyte. Ja np. robię teraz koszulki w jednej z firm (tu sie ogłaszają, ale nie będę pisał bo będzie reklama lub anty reklama - napisze jak wyjdą :)) i zaoferowali mi szyte ale cena była wyższa. Wziąłem masówkę bo takie są finanse
(łatwo sie kapnac po rozmiarówkach:))
JAk robiłem koszulki w rzucie rzędu 450szt to różnica wynosiła dokladnie 4zł. Wyszedłem z założenia, że lepiej dopłacić i ubic sobie z koszztów te kase inna sprawa, że potem był płacz "o jej ale drogie już wole scierko do wyrzucenia za pół roku niż dobre jakosciowo ciuchy" = debilne myslenie cześci społeczenstwa...
widzisz podobnie jak u mnie. tylko zrobić coś w nakładzie 450 to graniczy z cudem w tych czasach, więc kazdy woli popeline masowa za kilka złotych. na pewno przy tym nakładzie wyszło by z 2-5 zł więcej ale sam widzisz jak jest
-
niebieskaemigracja

polecam laniste w 1920%
Ty pewnie siedzisz i szyjesz ;-)
Nie baw mnie :-)
Jesteś pośrednikiem jak cała reszta, który tylko przepakowuje otzymane rzeczy.
Taki z Ciebie producent jak z Michała z Łodzi :D
A mnie jedyne co bulweruje to własni takie gadanie jak Twoje "producent" producent to dla mnie typ co ma swoje maszyny i swoje ciuchy, kompletnie niezależny od reszty.
Obaj wiemy, że Te Twoje bluzy zamawiasz z jednego miejsca rahal robi Ci nadruki i wysyłasz - czy to jest producent ? :D
Nie baw mnie :-)
Jesteś pośrednikiem jak cała reszta, który tylko przepakowuje otzymane rzeczy.
Taki z Ciebie producent jak z Michała z Łodzi :D
A mnie jedyne co bulweruje to własni takie gadanie jak Twoje "producent" producent to dla mnie typ co ma swoje maszyny i swoje ciuchy, kompletnie niezależny od reszty.
Obaj wiemy, że Te Twoje bluzy zamawiasz z jednego miejsca rahal robi Ci nadruki i wysyłasz - czy to jest producent ? :D
Podbijam, zamawiają w ogóle w jakiejś chińskiej firmie czy lepiej to wygląda? Na pewno ktoś coś brał od nich.Apennine pisze:Ciuchy z ultrasshop maja trwale nadruki? Nic sie nie spiera itp? Warto?
-
NAPINAJ albo ban
No dokładnie Nordfront napisał pare zdań prawdy. Większość działa na zasadzie zamawiana hurtowo szmat i wysyłki pod nadruk a sami jedynie pakują...
Jeśli chodzi o flagi szyte, to godnym polecenia jest gość z Suwałk który to własnorecznie wykonuje cały proces uszycia flagi...
Z bluz chyba jedynie Ofensywa szyła wszystko od podstaw?
Jeśli chodzi o flagi szyte, to godnym polecenia jest gość z Suwałk który to własnorecznie wykonuje cały proces uszycia flagi...
Z bluz chyba jedynie Ofensywa szyła wszystko od podstaw?
-
Tricolores
Mosad?
aghahahaha
aghahahaha
-
cukrownikfanskibole
Szaliki "GKS CUKROWNIK CHEŁMICA"
Dobry kontakt telefoniczny,szybka realizacja 2 dni
Materiał pierwsza Klasa !
Szale szyte w Polsce ! POLECAM BARDZO
Wykonanie : Michał z Łodzi
gg 2926078
mail [email protected]
kom 660-732-431
Dobry kontakt telefoniczny,szybka realizacja 2 dni
Materiał pierwsza Klasa !
Szale szyte w Polsce ! POLECAM BARDZO
Wykonanie : Michał z Łodzi
gg 2926078
mail [email protected]
kom 660-732-431
-
NAPINAJ albo ban
No akurat podał dobry przykład jak kibice tej samej drużyny nabijają cobie klientów, czy to jeśli chodzi o pamiatki wewnątrz klubowe czy innych drużyn. Ostatnio ogolnie wysypalo się troche tych firm 'produkujacych' gadzety kibicowskie, jakas dotacja z Urzedu Pracy czy co...
-
[W]19[K]46[S]
Jeżeli oferują niskie ceny a przy okazji dobrą jakość to czemu ma to nam przeszkadzać? Zdrowa konkurencja jest dla nas "klientów" pozytywnym bodźcem.NAPINAJ albo ban pisze:No akurat podał dobry przykład jak kibice tej samej drużyny nabijają cobie klientów, czy to jeśli chodzi o pamiatki wewnątrz klubowe czy innych drużyn. Ostatnio ogolnie wysypalo się troche tych firm 'produkujacych' gadzety kibicowskie, jakas dotacja z Urzedu Pracy czy co...
Tylko tutaj mamy bardzo niezdrową konkurencje.[W]19[K]46[S] pisze:Jeżeli oferują niskie ceny a przy okazji dobrą jakość to czemu ma to nam przeszkadzać? Zdrowa konkurencja jest dla nas "klientów" pozytywnym bodźcem.NAPINAJ albo ban pisze:No akurat podał dobry przykład jak kibice tej samej drużyny nabijają cobie klientów, czy to jeśli chodzi o pamiatki wewnątrz klubowe czy innych drużyn. Ostatnio ogolnie wysypalo się troche tych firm 'produkujacych' gadzety kibicowskie, jakas dotacja z Urzedu Pracy czy co...
Te firmy od dawna nie stawiaja na jakosc tlylko na cene.
Klienta c*** interesuje jakość (wyzej widzisz wpisy ze zajebista jakosc producenta x a ja dostaje koszulke to zwykła reklamowa 180gr) a jak wyzej pisałem - typ ma 100 koszulk za 15 zł lub 100 lepszych za 19 zł to wybierze te tansze.
Ps nie piszcie do mnie na priv, bo naprawde nie mam czasu i checi na odpisywanie.
Wie, że moje teorie sa mało popularne ale pora wreszcie cos prawdziwego napisac a nie tylko zachwyty.
jaka firma robi teraz najtańsze wlepy?8x8 500sztuk -28 zł najtaniej?
-
NAPINAJ albo ban
Wy chyba nie kumacie tej róznicy ze agencje wciskają gowno 180g bo ma byc to gadzet reklamowy czyli najczesciej jednorazowego zastosowania przy akcji marketingowej natomiast u Was zamawia się odzież z załozenia służącą na wiecej niż jeden raz
a u wiekszosci otrzymuje się reklamowy szmelc z wybranym sitodrukiem...
-
[W]19[K]46[S]
FOTL 205g nie są aż takie złe. Ogólnie to polecam koszulki cottonmania które są w 100% z bawełny co wpływa znacząco na ich jakość.
Widocznie większości nie przeszkadza jakoś tych koszulek, sam mam pełno takich i większość trzyma się dobrze.
Widocznie większości nie przeszkadza jakoś tych koszulek, sam mam pełno takich i większość trzyma się dobrze.
-
WarszawskaFerajna
Akurat gramatura nie odzwierciedla jakości koszulki :) Fruit premium są jak na koszulki reklamowe bardzo dobre i da radę je nosić więcej niż 1 raz. Stedman ostatnio trochę zjebał jakościowo koszulki, ale kiedyś dobrą robotę odwalali to koszulka służyła mi 4 lata aż w końcu nadruk się zjebał, a stan koszulki nadal bardzo dobry. Więc po co szukacie dziury w całym i dopierdalacie się do producentów na czym robią? Przecież klient ma jasno do wyboru czy chce szyte na zamówienie czy stedmany,friuty, jhk itp..NAPINAJ albo ban pisze:Wy chyba nie kumacie tej róznicy ze agencje wciskają gowno 180g bo ma byc to gadzet reklamowy czyli najczesciej jednorazowego zastosowania przy akcji marketingowej natomiast u Was zamawia się odzież z załozenia służącą na wiecej niż jeden raz
-
noszecochce.pl
Przecież klient ma wybór - czy chce koszulkę tańszą czyli Fruit czy szytą od podstaw.NAPINAJ albo ban pisze:Wy chyba nie kumacie tej róznicy ze agencje wciskają gowno 180g bo ma byc to gadzet reklamowy czyli najczesciej jednorazowego zastosowania przy akcji marketingowej natomiast u Was zamawia się odzież z załozenia służącą na wiecej niż jeden raz
Zawsze podajemy na jakiej koszulce bedzie wykonany nadruk i jakie mamy w ofercie
Jest kilka na prawdę dobrych koszulek już gotowych - Stedman Prime - gramatura 210
Czy koszulka Gildana - tylko ona ma niestety dziwną rozmiarówkę bo to typowa amerykańska koszulka reklamowa
Tu się z Tobą nie zgodzę. Wielu producentów oferuje fakt, koszulki reklamowe ale tez wiele w ofercie ma koszulki szyte. Tylko prawda taka, ze cena jest oczywiście odpowiednio wyższa gdzyż nie są one szyta masówką tylko w polskich szwalniach. I cena nie jest tak jak piszesz o 2 zł wyższa tylko często cena w małych ilościach oscyluje w kwocie 60-80% wyższej. Przynajmniej tak wiem po swoich doświadczeniach i myślę, ze ma to przekładnie. Zobacz sam, pokazałeś linka że np. koszulka 185 gramowa jest za niecałe 6 zł i sam mówiłeś że koszulki szyte sa o 2 zł wyższa. Sorry ale nie wierzę, że znajdziesz firmę, szwalnie która uszyje mi w nakładzie 30 szt koszulki w cenie, no dobra 9 zł to biorę od ręki :) Wiesz nie czepiam się, ale tak to opisaleś. Wg mnie to rynek klientów tak ugruntował sprzedawców. Wiem że to nie dobrze i podzielam Wasze zdanie o jakości ale to my sami jako klienci wymagamy dobrej ceny i tym zazwyczaj sie sugerujemy , bo tak naprawdę patrzac na każdą ekipę która zakładam robi 50 koszulek to znajdzie sie moze 5-10 osób które dadzą za koszulkę 30-50 zł by była zajebistej jakosci, a reszta będzie chciała mieć koszulkę zrobioną na masówce za 20-25 złNordfront pisze: Tylko tutaj mamy bardzo niezdrową konkurencje.
czy ktoś robi koszulki full color na wykrojach?
Po 30 - 50 koszulek to robia male ekipy albo osiedlówki.kolbas pisze:Tu się z Tobą nie zgodzę. Wielu producentów oferuje fakt, koszulki reklamowe ale tez wiele w ofercie ma koszulki szyte. Tylko prawda taka, ze cena jest oczywiście odpowiednio wyższa gdzyż nie są one szyta masówką tylko w polskich szwalniach. I cena nie jest tak jak piszesz o 2 zł wyższa tylko często cena w małych ilościach oscyluje w kwocie 60-80% wyższej. Przynajmniej tak wiem po swoich doświadczeniach i myślę, ze ma to przekładnie. Zobacz sam, pokazałeś linka że np. koszulka 185 gramowa jest za niecałe 6 zł i sam mówiłeś że koszulki szyte sa o 2 zł wyższa. Sorry ale nie wierzę, że znajdziesz firmę, szwalnie która uszyje mi w nakładzie 30 szt koszulki w cenie, no dobra 9 zł to biorę od ręki :) Wiesz nie czepiam się, ale tak to opisaleś. Wg mnie to rynek klientów tak ugruntował sprzedawców. Wiem że to nie dobrze i podzielam Wasze zdanie o jakości ale to my sami jako klienci wymagamy dobrej ceny i tym zazwyczaj sie sugerujemy , bo tak naprawdę patrzac na każdą ekipę która zakładam robi 50 koszulek to znajdzie sie moze 5-10 osób które dadzą za koszulkę 30-50 zł by była zajebistej jakosci, a reszta będzie chciała mieć koszulkę zrobioną na masówce za 20-25 złNordfront pisze: Tylko tutaj mamy bardzo niezdrową konkurencje.
Tutaj faktycznie nie ma senu szycie, ale niektórzy biora 100+
Mamy gdzieś teraz przeceny na ciuchy, coś w stylu ultrashshopu tylko ze zbiciem cen? Chodzi mi o koszulki i bluzy w tym stylu piro itd.
-
Wyznawca Wisełki
gdzie byscie polecili zrobić flage (na urodziny - ze zdjęciem, więc drukowana tylko wchodzi w gre), wymiary 2 na 1.50
i jaki koszt mniej więcej?
Jeżeli chodzi o flagi drukowane to www.szaliki.comWyznawca Wisełki pisze:gdzie byscie polecili zrobić flage (na urodziny - ze zdjęciem, więc drukowana tylko wchodzi w gre), wymiary 2 na 1.50
Szukam firmy która zrobi dla mnie smycze i projekt jej także. Piszcie na pw ile sztuk najmniej ;)
-
sami swoi83
gdzie najlepiej zrobic malą ilosc koszulek np 5
-
UltrasWear
Zapraszamy do Nas [email protected], nadruki fullcolor od 1 szt.sami swoi83 pisze:gdzie najlepiej zrobic malą ilosc koszulek np 5
Kto zrobi 10 koszulek, kiepskiej jakości, 1 kolor nadruku ?
potrzeba jednorazowa dlatego pytam o gorszą jakość bo po kosztach
potrzeba jednorazowa dlatego pytam o gorszą jakość bo po kosztach