Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
=Dobry Chłopak=
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Czy jest ktoś kto robi krawaty ?? jak cos to PW
Chyba jako jedyni zostali na rynku.MD80 pisze:również polecamy wlepki.comUltra-Projects pisze:wlepki.comzygzak pisze:Gdzie polecacie zrobić vlepki o wymiarach 20x5cm z dobrą jakością kleju,wycięte równo z ramkami?
na pewno sie dogadasz a jakość pierwsza klasa.
ultra-styl odpuscil calkiem a jak robi to jak hłopaki z Widzewa 2 miechy czekania
ta ostatnia firma od vlep (marginalna, że tak powiem) tez już sie nie pojawia
a ultra faktory :D
flaga kwadratowa , szyta , dobry materiał - gdzie najlepiej zrobić ?
Gdzie zrobię polówki przy nakładzie 10 sztuk z wyhaftowanym małym logo na piersi w przyzwoitej cenie?
szybko, tanio, skutecznie... szczególnie z produkcji na stronie spodobał mi sie haft policyjny :)
ja można to polecać
-
Ultra-Tailor
- Kontakt:
ULTRA TAILOR:
- bluzy: dwustronne poliestrowe, bez kaptura, z kapturem itp.do tego sznurki i ściągacze, podszycia kaptura
- koszulki polo - dowolny krój i kolory
- koszulki szyte i gotowe
- kurtki wiatrówki
- spodnie dresowe bawełniane, ortalionowe, krótkie spodenki bawełniane i ortalionowe
- kominiarki
- koszulki ninja ->
i wiele innych
[email protected]
- bluzy: dwustronne poliestrowe, bez kaptura, z kapturem itp.do tego sznurki i ściągacze, podszycia kaptura
- koszulki polo - dowolny krój i kolory
- koszulki szyte i gotowe
- kurtki wiatrówki
- spodnie dresowe bawełniane, ortalionowe, krótkie spodenki bawełniane i ortalionowe
- kominiarki
- koszulki ninja ->
i wiele innych
[email protected]
A UF i Sector X ??? Pytam z ciekawości bo w niedługim czasieNordfront pisze:
Chyba jako jedyni zostali na rynku.
będę zamawiał vlepy.
-
ULTRA-STYL
Nordfront pisze: ultra-styl odpuscil calkiem
Co takiego odpuściliśmy ? Bo chyba reklamę na kibice.net
-
Tricolores
u mnie - zapraszamdżdżysty pisze:Gdzie zrobię polówki przy nakładzie 10 sztuk z wyhaftowanym małym logo na piersi w przyzwoitej cenie?
Potrzebuję na środę 360 dowolnych tanich szalików Polski, mogą być jakieś pozostałości po euro itd, oferty z fotkami na pm.
-
serbinek26
30-50 koszulek polo -cos nie moge wstawic wzoru wiec podam na priv !!
-
..::1952::..
Zostały wyciągnięte jakieś konsekwencję od kolegi A?Wizard. pisze:Potwierdzone.preto pisze:Dzieki za info nie mialem pojecia jak dla mnie juz odpada, jezeli jst to potwierdzone. pozdrawiam.Nordfront pisze:A chcesz robic u typa który jawnie promuje się ciuchamy z Ultras Antifa i chefujarą?
Oczywiście możesz nikt Ci tego nie zabroni, ale zastanówmy się...
Ps fotek już nie ma jak się kapnął jakiego babola zrobił usunał ale były i tu na forum i na stronce.
Print screena z rozmowa widzieli Legioniści.
Od razu zaznaczam, że na ich prośbe nie wrzucam tego.
Ponoć Viking odpuścił zabawę w pośrednika.Zna ktoś przyczynę ?
Cz. pośredniku po co 2 raz w krótkim ostępie czasu wrzucasz tą samą bluzę w tym temacie ?
-
ULTRA-STYL
Viking odpuścił zabawę na 100%.
Powodów jest wiele, ale raczej nie jestem uprawiony do tego żeby o tym pisać. Fakt faktem odpadł z rynku
Powodów jest wiele, ale raczej nie jestem uprawiony do tego żeby o tym pisać. Fakt faktem odpadł z rynku
-
Kibicowski Styl
Gdzie polecacie zrobić kalendarze ?
a co masz ukrywać ?ULTRA-STYL pisze:Viking odpuścił zabawę na 100%.
Najebał długów, części towaru nie rozesłał / nie wyprodukował.
To może pokażesz co tam ciekawego ostatnio wypuściłeś z vlepek ?ULTRA-STYL pisze:Co takiego odpuściliśmy ? Bo chyba reklamę na kibice.net
po co wrzucasz zdjęcia koszulek których nie jesteś producentem?
1952 - nie mój temat, ale płacą Ci za ta antyreklamę, bo coraz więcej postów to tylko prytyka posredniczo producencka :)
-
smyczkidlakibic
kolbas pisze:
szybko, tanio, skutecznie... szczególnie z produkcji na stronie spodobał mi sie haft policyjny :)
ja można to polecać
miał byś firmę wpadło by ci zlecenie na 1000 haftów czy coś takiego nie zrobił byś ?? zastanów się
Jeśli dla Ciebie "szmal" jest ważniejszy od godności i honoru, to sorry- nie będę polemizował. Bez odbiorusmyczkidlakibic pisze: miał byś firmę wpadło by ci zlecenie na 1000 haftów czy coś takiego nie zrobił byś ?? zastanów się
kogo polecacie do uszycia flagi??
-
Ultra-Tailor
- Kontakt:
Swoich koszulek jeszcze nie obfotografowaliśmy, zdjęcie wzięte z neta.kolbas pisze:po co wrzucasz zdjęcia koszulek których nie jesteś producentem?
Z ciekawości masz coś wspólnego z tą stroną z której wzieliśmy tą fotkę?
ps. Proszę moderatora o skasowanie tego linku z poprzedniego postu ;)
-
ULTRA-STYL
a po co ?:) robimy swoje i tyle. Kto chce to zamawia. Lepiej tak niż wrzucać po jednym zdjęciu vlepki na makietę :)Nordfront pisze:a co masz ukrywać ?ULTRA-STYL pisze:Viking odpuścił zabawę na 100%.
To może pokażesz co tam ciekawego ostatnio wypuściłeś z vlepek ?ULTRA-STYL pisze:Co takiego odpuściliśmy ? Bo chyba reklamę na kibice.net
-
Tricolores
oj tam oj tam nie szkodzi :) , na tych koszulkach z linka akurat ja drukuje od 10 sztUltra-Tailor pisze:Swoich koszulek jeszcze nie obfotografowaliśmy, zdjęcie wzięte z neta.kolbas pisze:po co wrzucasz zdjęcia koszulek których nie jesteś producentem?
Z ciekawości masz coś wspólnego z tą stroną z której wzieliśmy tą fotkę?
ps. Proszę moderatora o skasowanie tego linku z poprzedniego postu ;)
http://i46.tinypic.com/691g1c.jpg
-
=Dobry Chłopak=
czy jest ktos kto produkuje krawaty ? jak cos to PW
Nie masz nic bo straciłeś zaufanie 90% klientów więc nie ciśnij mi tu ściemy :)ULTRA-STYL pisze:a po co ?:) robimy swoje i tyle. Kto chce to zamawia. Lepiej tak niż wrzucać po jednym zdjęciu vlepki na makietę :)Nordfront pisze:a co masz ukrywać ?ULTRA-STYL pisze:Viking odpuścił zabawę na 100%.
MAsz dajesz nie masz nie wklejasz a nie wykręcaj się od odpowiedzi :)
-
ULTRA-STYL
% obliczyłeś na jakiej podstawie ?
Nie mam czasu to nie daje i nie mam zamiaru się przed nikim tłumaczyć :)
Ok ;-)
taka odpowiedz mi starczy
Skąd ten procent ?
Bo jak do tej pory pozytywne opinie widzialem moze 2-3 reszta ludzi jak juz pisze to negatywy w Wasza stronę :)
Zapewne jeszcze pare osob sie nabierze bo stary ultra-styl miał doskonałą markę, sam zamawiałem tam vlepki kilkanaście razy i szkoda patrzec co robisz z firmą której marke P wypromował.
Tyle :)
Nie tłumacz się, nie odpisuj :)
taka odpowiedz mi starczy
Skąd ten procent ?
Bo jak do tej pory pozytywne opinie widzialem moze 2-3 reszta ludzi jak juz pisze to negatywy w Wasza stronę :)
Zapewne jeszcze pare osob sie nabierze bo stary ultra-styl miał doskonałą markę, sam zamawiałem tam vlepki kilkanaście razy i szkoda patrzec co robisz z firmą której marke P wypromował.
Tyle :)
Nie tłumacz się, nie odpisuj :)
Polecam [email protected]
Wcześniej robiliśmy u niego bluzy a teraz kurtki. Konkretna jakość . Kurtki typu softshell . Pozdro

Wcześniej robiliśmy u niego bluzy a teraz kurtki. Konkretna jakość . Kurtki typu softshell . Pozdro

Wiecie może czy robi ktoś pocztówki przy niskim nakładzie, 500+?
gadka wg mnie śmieszna bo niby nie masz czasu wrzucać, ale na polemikę masz czas. Trochę to dziwne :)ULTRA-STYL pisze:% obliczyłeś na jakiej podstawie ?
Da rade u ktoregoś producenta zrobić jeden okazjonalny szalik? Jeśli tak, to jak cena ?
mlodysn pisze:Polecam [email protected]
Zmierz długość i tyle mm tyle px, to samo z wysokością.
PS. Ktoś wie czy Darekz Podhala żyje? Coś nie odpisuje na jednego i na drugiego maila, nie odbiera telefonu ani na facebooku nie odpowiada...
PS. Ktoś wie czy Darekz Podhala żyje? Coś nie odpisuje na jednego i na drugiego maila, nie odbiera telefonu ani na facebooku nie odpowiada...
Powiem Ci więcej nawet na pw ma czas :)kolbas pisze:gadka wg mnie śmieszna bo niby nie masz czasu wrzucać, ale na polemikę masz czas. Trochę to dziwne :)ULTRA-STYL pisze:% obliczyłeś na jakiej podstawie ?
Zamiast tu pociagnac dyskusje to na pw dostaje odpowiedzi w stylu "nikt sie nie chwali gdzie robi" no faktycznie za czasów pepe były same pochwały i mocno rozbity rynek a teraz mamy wlepki.com dłuuuugo nic
-
ULTRA-STYL
szerokość 20 lub 25mm, długość w zasadzie jak Ci pasuje, ale standardowo 280-300mm stosuję się do smyczy krótkich. Jak zrobisz dłuższą to też nie problem.Hooltras_ pisze:Czy jakiś producent mógłby mi na PW wysłać projekt / wizualizację / wymiary takiej oto smyczki?
http://sklepkszo.pl/images/Szekla%20%20khm.jpg
Potrzebuję zrobić projekt, ale nie wiem pod jakie wymiary ogarnąć.
-
ULTRA-STYL
Chłopie masz poważny kompleks mojej firmy :)Nordfront pisze:Powiem Ci więcej nawet na pw ma czas :)kolbas pisze:gadka wg mnie śmieszna bo niby nie masz czasu wrzucać, ale na polemikę masz czas. Trochę to dziwne :)ULTRA-STYL pisze:% obliczyłeś na jakiej podstawie ?
Zamiast tu pociagnac dyskusje to na pw dostaje odpowiedzi w stylu "nikt sie nie chwali gdzie robi" no faktycznie za czasów pepe były same pochwały i mocno rozbity rynek a teraz mamy wlepki.com dłuuuugo nic
Jak był Pepe to były tylko vlepki. Teraz ULTRA-STYL ogarnia więcej gadżetów i na czym innym się skupia. A że Musztra robi więcej to fajnie. Ja nie mam z tym problemu :)
Możesz zrobić,ale cena będzie jak za 10...MazBR pisze:Da rade u ktoregoś producenta zrobić jeden okazjonalny szalik? Jeśli tak, to jak cena ?
-
noszecochce.pl
coś nowego w naszej ofercie - od 10 sztuk

-
wisla londyn
Witam Czy można prosić o kontakt do Mirasa ze Stalowej Woli ? lub innego producenta flagi szytej/malowanej ?
-
NAPINAJ albo ban
Odradzam SECTORX

Gość przy koszulkach odcina metki, koszulki są słabe jakościowo.
Nie robi również flag, tylko jest zwyczajnym pośrednikiem tak jak np gadzetykibica.com!

Gość przy koszulkach odcina metki, koszulki są słabe jakościowo.
Nie robi również flag, tylko jest zwyczajnym pośrednikiem tak jak np gadzetykibica.com!