ULTRA-STYL pisze:Viking odpuścił zabawę na 100%.
Powodów jest wiele, ale raczej nie jestem uprawiony do tego żeby o tym pisać. Fakt faktem odpadł z rynku
a co masz ukrywać ?
Najebał długów, części towaru nie rozesłał / nie wyprodukował.
ULTRA-STYL pisze:Co takiego odpuściliśmy ? Bo chyba reklamę na kibice.net
To może pokażesz co tam ciekawego ostatnio wypuściłeś z vlepek ?
a po co ?:) robimy swoje i tyle. Kto chce to zamawia. Lepiej tak niż wrzucać po jednym zdjęciu vlepki na makietę :)
Nie masz nic bo straciłeś zaufanie 90% klientów więc nie ciśnij mi tu ściemy :)
MAsz dajesz nie masz nie wklejasz a nie wykręcaj się od odpowiedzi :)
Ok ;-)
taka odpowiedz mi starczy
Skąd ten procent ?
Bo jak do tej pory pozytywne opinie widzialem moze 2-3 reszta ludzi jak juz pisze to negatywy w Wasza stronę :)
Zapewne jeszcze pare osob sie nabierze bo stary ultra-styl miał doskonałą markę, sam zamawiałem tam vlepki kilkanaście razy i szkoda patrzec co robisz z firmą której marke P wypromował.
Tyle :)
Nie tłumacz się, nie odpisuj :)
ULTRA-STYL pisze:% obliczyłeś na jakiej podstawie ?
Nie mam czasu to nie daje i nie mam zamiaru się przed nikim tłumaczyć :)
gadka wg mnie śmieszna bo niby nie masz czasu wrzucać, ale na polemikę masz czas. Trochę to dziwne :)
Powiem Ci więcej nawet na pw ma czas :)
Zamiast tu pociagnac dyskusje to na pw dostaje odpowiedzi w stylu "nikt sie nie chwali gdzie robi" no faktycznie za czasów pepe były same pochwały i mocno rozbity rynek a teraz mamy wlepki.com dłuuuugo nic
Hooltras_ pisze:Czy jakiś producent mógłby mi na PW wysłać projekt / wizualizację / wymiary takiej oto smyczki?
[link]
Potrzebuję zrobić projekt, ale nie wiem pod jakie wymiary ogarnąć.
szerokość 20 lub 25mm, długość w zasadzie jak Ci pasuje, ale standardowo 280-300mm stosuję się do smyczy krótkich. Jak zrobisz dłuższą to też nie problem.
ULTRA-STYL pisze:% obliczyłeś na jakiej podstawie ?
Nie mam czasu to nie daje i nie mam zamiaru się przed nikim tłumaczyć :)
gadka wg mnie śmieszna bo niby nie masz czasu wrzucać, ale na polemikę masz czas. Trochę to dziwne :)
Powiem Ci więcej nawet na pw ma czas :)
Zamiast tu pociagnac dyskusje to na pw dostaje odpowiedzi w stylu "nikt sie nie chwali gdzie robi" no faktycznie za czasów pepe były same pochwały i mocno rozbity rynek a teraz mamy wlepki.com dłuuuugo nic
Chłopie masz poważny kompleks mojej firmy :)
Jak był Pepe to były tylko vlepki. Teraz ULTRA-STYL ogarnia więcej gadżetów i na czym innym się skupia. A że Musztra robi więcej to fajnie. Ja nie mam z tym problemu :)
Gość przy koszulkach odcina metki, koszulki są słabe jakościowo.
Nie robi również flag, tylko jest zwyczajnym pośrednikiem tak jak np gadzetykibica.com!
- szaliki.com- świetny kontakt, w miarę kumaty grafik, dobra jakość, rewelacyjne ceny (przy ilościach, które bierzemy)
- noszecochce.pl- świetny kontakt, dobra jakość, dobre ceny, mają rzeczy, których np. szaliki.com nie robią- i bardzo dobrze, uzupełniają się
- lanista.pl- dobry kontakt, dobra jakość, dobre terminy. Na tych firmach się nie przejechaliśmy :-)
Dodatkowo, jak ktoś chce nietypowe gadżety, to dosyć tanio i w miarę dobrze robi gość z firmy agrareklamowe.pl, z tym że niekumaty w klimatach kibicowskich, więc trzeba prowadzić za rękę. Ale generalnie ok, jak ktoś chce np. portfele skórzane czy inne wygibasy.
Nie robi również flag, tylko jest zwyczajnym pośrednikiem tak jak np gadzetykibica.com!
hahahahha a co myślisz, ja przeglądam ten temat od dawien dawna i nie ma tu ŻADNEGO PRODUCENTA poza chłopakim z Wigier który jako jedyny ogarnia praktycznie wszystko sam.
Te koszulki od noszecochce, callisto i całej reszty ku*** ludzie to zwykła odzież reklamowaa MASÓWKA !
Dobre sa koszulki szyte na zamówienie, ale nasze społeczeństwo jest tak pojebane, że jak mają za coś zajebistego zapłacić 2 zł więcej to wolą przyciąć i zamówic u producenta który da śmieć 2 zł tainej.
Śmieć bo te wszystkie fruty/sruty/ stedmany to chinskie smieci.
O szwalnie mnie nie pytajcie bo i tak nikt tam nie zamówi :-)
hahahahha a co myślisz, ja przeglądam ten temat od dawien dawna i nie ma tu ŻADNEGO PRODUCENTA poza chłopakim z Wigier który jako jedyny ogarnia praktycznie wszystko sam.
Te koszulki od noszecochce, callisto i całej reszty ku*** ludzie to zwykła odzież reklamowaa MASÓWKA !
Dobre sa koszulki szyte na zamówienie, ale nasze społeczeństwo jest tak pojebane, że jak mają za coś zajebistego zapłacić 2 zł więcej to wolą przyciąć i zamówic u producenta który da śmieć 2 zł tainej.
ale wszyłby chłop przynajmniej swoja metkę a on zamiast tego ucina metke jeszcze tak chamsko, że gryzie później w karku.
Tak jak piszesz, nie ma co szukać po firmie 'dla kibiców' bo to takie same produkty wykonają w niemalże każdej agencji reklamowej...
Polecam.
Gadżety- [link]
Flagi szyte - gość z Wigier Suwałki.
Ci producenci to kumaci, konkretni kibole z wieloletnim stażem wyjazdowym, żadne klowny i pośrednicy jak 90% całej reszty "producentów", gdzie już nie jedna ekipa przejechała się na ściemniaczach i wynalazkach żerujących na kibicach, tak jak wspomniał Nordfront.
ale wszyłby chłop przynajmniej swoja metkę a on zamiast tego ucina metke jeszcze tak chamsko, że gryzie później w karku.
Tak jak piszesz, nie ma co szukać po firmie 'dla kibiców' bo to takie same produkty wykonają w niemalże każdej agencji reklamowej...
Powiem Ci wiecej, kibic czesto predzej w c**** Cie zrobi niz zwykla firma :)
kibolskie firmy czesto robią tylko pod kiboli a firmy normalne, że tak powiem otwieraja sie na reszte.
Szkoda, że w Polsce takrzadko mona dostąc dobrą jakość nawet dopłacając za nią :)
Ja prywatnie wolę zapłacić za koszulkę 4-5 zł więcej ale dostać cos konkretnego a nie kolejna koszulkę reklamową 200gr :D
taka jest prawda. Mało kto oferuje coś szytego a nie masówkę. Inna sprawa, że to kosztuje i nie jest to 2 zł więcej jak pisał Nord... . W sumie jakbyś zapytał się kogokolwiek z producentów/pośredników to na pewno dostaniesz cenę na szyte. Ja np. robię teraz koszulki w jednej z firm (tu sie ogłaszają, ale nie będę pisał bo będzie reklama lub anty reklama - napisze jak wyjdą :)) i zaoferowali mi szyte ale cena była wyższa. Wziąłem masówkę bo takie są finanse
Ciuchy z ultrasshop maja trwale nadruki? Nic sie nie spiera itp? Warto?
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
kolbas pisze:taka jest prawda. Mało kto oferuje coś szytego a nie masówkę. Inna sprawa, że to kosztuje i nie jest to 2 zł więcej jak pisał Nord... . W sumie jakbyś zapytał się kogokolwiek z producentów/pośredników to na pewno dostaniesz cenę na szyte. Ja np. robię teraz koszulki w jednej z firm (tu sie ogłaszają, ale nie będę pisał bo będzie reklama lub anty reklama - napisze jak wyjdą :)) i zaoferowali mi szyte ale cena była wyższa. Wziąłem masówkę bo takie są finanse
hehehehe najlepsze jak firmy propounja szyte, wypierdalaja metki i przysyłają Ci sruta
(łatwo sie kapnac po rozmiarówkach:))
JAk robiłem koszulki w rzucie rzędu 450szt to różnica wynosiła dokladnie 4zł. Wyszedłem z założenia, że lepiej dopłacić i ubic sobie z koszztów te kase inna sprawa, że potem był płacz "o jej ale drogie już wole scierko do wyrzucenia za pół roku niż dobre jakosciowo ciuchy" = debilne myslenie cześci społeczenstwa...
kolbas pisze:taka jest prawda. Mało kto oferuje coś szytego a nie masówkę. Inna sprawa, że to kosztuje i nie jest to 2 zł więcej jak pisał Nord... . W sumie jakbyś zapytał się kogokolwiek z producentów/pośredników to na pewno dostaniesz cenę na szyte. Ja np. robię teraz koszulki w jednej z firm (tu sie ogłaszają, ale nie będę pisał bo będzie reklama lub anty reklama - napisze jak wyjdą :)) i zaoferowali mi szyte ale cena była wyższa. Wziąłem masówkę bo takie są finanse
hehehehe najlepsze jak firmy propounja szyte, wypierdalaja metki i przysyłają Ci sruta
(łatwo sie kapnac po rozmiarówkach:))
JAk robiłem koszulki w rzucie rzędu 450szt to różnica wynosiła dokladnie 4zł. Wyszedłem z założenia, że lepiej dopłacić i ubic sobie z koszztów te kase inna sprawa, że potem był płacz "o jej ale drogie już wole scierko do wyrzucenia za pół roku niż dobre jakosciowo ciuchy" = debilne myslenie cześci społeczenstwa...
widzisz podobnie jak u mnie. tylko zrobić coś w nakładzie 450 to graniczy z cudem w tych czasach, więc kazdy woli popeline masowa za kilka złotych. na pewno przy tym nakładzie wyszło by z 2-5 zł więcej ale sam widzisz jak jest
Ale się zbulwersowałeś :) Jak Cie tak pewne rzeczy bolą to polecam melise :)
a co do tematu - większość ludzi zamawia na fruitach czy jhk itp bo jest to o wiele tańsze ... i nie tylko kibice tak robią, a normalne formy.
Co do szytych rzeczy to mamy w ofercie szyte koszulki od podstaw ale nie jest to droższe tak jak ty piszesz o 2 zł.
Bluzy robimy od podstaw szyte, więc nie wiem po co tu się chwalisz szwalnią - jakbyś tylko ty znalazł jedną, która jest w Polsce.
Ty pewnie siedzisz i szyjesz ;-)
Nie baw mnie :-)
Jesteś pośrednikiem jak cała reszta, który tylko przepakowuje otzymane rzeczy.
Taki z Ciebie producent jak z Michała z Łodzi :D
A mnie jedyne co bulweruje to własni takie gadanie jak Twoje "producent" producent to dla mnie typ co ma swoje maszyny i swoje ciuchy, kompletnie niezależny od reszty.
Obaj wiemy, że Te Twoje bluzy zamawiasz z jednego miejsca rahal robi Ci nadruki i wysyłasz - czy to jest producent ? :D