monterinio pisze:Jak można w czymś takim w ogolę pokazać się na stadionie ?? co to jest rewia mody trampki halówki, do tego sweterek w kratę w zestawie z koszulą, a zeby było śmieszniej to kurtka z kapturem z wbudowanymi okularami spawalniczymi. Istny cyrk, gdybym kogoś zobaczył w takim ubiorze to parsknął bym śmiechem. Jednym słowem dziwaczny ten angielski styl.
Wrzucam te fotki, żeby pokazać o co w tym biega, niektórym podoba sie taki styl, innym nie ... mi tez osobiscie nie wszystko sie podoba i nie jestem slepo zapatrzony w te ciuchy i brandy, mowie tu np: o wspomnianych google jacket, ale jest wiele naprawde zajebistych ciuchow, które mozesz załozyc i na mecz i na impreze ... wysmiewacie sie, ale wiele osob podłapało to w Polsce, nie mowiac już o Europie Zachodniej, przeciez popularne kurtki kangurki były noszone w Anglii juz w latach 80, nie mowiac o polowkach. A co do trampkow to sam mam Samby i zapewniam, że przebiegiem i wygodą przebiły te wszystkie Nike Shoxy, którymi sam sie kiedys zachwycałem. Osobiscie wole dać 150-200 zł za jakąś tam bluze z delikatnym brandem, niz za napis Dobermans Aaggressive czy Ofensywa na całą klate, na który "kumaci" bedą sie krzywo patrzec czy zasługuje na ten ciuch, a na impreze mnie w tym nie wpuszczą i bluze za 2 banki bede nosił na siłke i na mecz.
Dokładnie,nie wiem czym tu sie jarać...zaraz pewnie wpadnie tu ten fan anglii i mnie pociśnie,bo pewnie ten komentarz na górze to mój jest.
Anglia to upadła scena,nie wiem jak mozna się nimi interesować,chyba niektórzy nasłuchali się o ich dawnych zadymach naogladali się Green Street Hooligans i myslą że anglia tak naprawde to wszysktich by pozamiatała i nawet opraw ani nic nie musza robić hehe żałośne
Jaka upadła scena, co ty cpunie p********* ??? Zmieniło sie tam, to efekt innych czasów, u nas też sie zmienia, patrz zebys sie nie obudził z ręką w nocniku któregos dnia.
Ekipy wyjazdowe są dużo bardziej ogarniete, juz nie ma tylu przypadkowych ludzi, np: na Old Trafford jest miernota, ale ekipa wyjazdowa skomercjalizowanego ManU jest jedną z najlepszych na wyspach i wiele osob Ci to potwierdzi, czasami doping wcale nie odbiega od tego w Polsce. Ile razy przyjedzie 100 osobowa chuliganska ekipa w Polsce na wyjazd i krzyknie 3 razy ???
Na wyjazdy trzeba miec karnety, zbierac jakies punkty i nie ma kalkulacji, że tam nie jedziemy bo Puchar Ekstraklasy czy sparing ... jezdzi sie wszedzie i na wszystko, na sparingi czasem jeździ tyle osób co na lige, ale tobie pewnie ciężko to nawet przyswoic. III i IV ligowe zespoły grają Lige, Capital One Cup, FA Cup, do tego Johnstone's Paint Trophy i nie ma, że wtorek, że środa, że śnieg.
Anglicy nikogo w niczym nie muszą zamiatać i już przestań pierdolic o tych oprawach bo jestes żałosny koles ... u nas jeszcze 15 lat temu żadnych opraw nie było, ciekawe czy wtedy Ci to nie przeszkadzało jak ssałes cyca mamusi.
Ostatnio sie tak chwaliłes ze obejrzałes kilka meczy w Anglii i miernota ohoho, tyle, że mecz to jest cała otoczka, zabawa na ulicy, w pubach, ale ty pewnie wolisz zdjac koszule, zajebac hard bass w kominiarce jak Ci poklaszczą i kibol jestes.
http://www.youtube.com/watch?v=mJWHbJ92DXw
http://www.youtube.com/watch?v=oa-OWftHurA
http://www.youtube.com/watch?v=9DavcCDygU8