Wątpię zresztą i tak na każdej fotorelacji widać i transik i nasze racowisko.Duszek pisze:czy ze strony RTSu bedzie jakas fotogaleria?
Idzie Antykomuna Łódź 2012!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Idzie Antykomuna Łódź 2012!

"U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki,przędą sobie, przędą jedwabne niteczki."
Chojeńskie serca biją pod Zegarem!
ŚŻK - Śmierć Żebrackiej Kurwie!
-
Ludzie co Wy z tymi liczbami to nie mecz...za rok bedziecie rozkimiac ile osob bylo z danych ekip w Warszawie 11 Listopada
-
-
Widzew jak zawsze wie lepiej ile było ŁKS-u i odwrotnie ;)Odpuszczcie sobie jak ktoś napisał to nie był mecz,liczby tych i tych trzeba uznać za przyzwoite i tyle co do liczb,wazne by z każdym rokiem był dobry progres na tego typu inicjatywach.

-
Oprócz dosłownie kilku drobnych indycentów marsz przebiegł spokojnie, bez spięć, co dobrze świadczy o obu ekipach. W samej Łodzi też się coś rusza, z roku na rok jest nas coraz więcej. Generalnie same pozytywy.
-
Miałem sobie darować wypowiedzi na temat chłopaczków zza miedzy ze względu na podniosłość samej uroczystości ale wstyd mi za to co oni tutaj wypisują. Samo wypisywanie liczb po takim marszu to raczej słaby pomysł ale wypisanie, że ełksy 200 osób a nas 60 to po prostu zaginanie rzeczywistości. Tutaj krótko i na temat: [link] . Skoro takie z was kozaki to może po marszu trzeba było się sprawdzić w liczbie 200 vs 60? Szkoda tylko, że połowa z was ledwo na nogach stała i nie mogła sobie darować prowokacji kibicowskich. Prośba organizatora była wyraźna, idziemy bez barw oczywiście wielki łks musiał zabrać opaski (z zajebanym znakiem związku jaszczurczego ale do tego już nas przyzwyczailiście), szale i c*** wie co jeszcze. Po marszu jeden z największych najebusów i kozaków zapewne udał się na wycieczkę do pobliskiego szpitala.
Założyciele Wisły Kraków „jedynie” ograniczyli dostęp do klubu wyłącznie do Polaków, jakiś czas potem działacze poznańskiej Warty domagali się już wykluczenia ze struktur PZPN wszelkich klubów, sędziów i zawodników, którzy nie byli chrześcijanami (1938 r.). Przeciwko takim rozwiązaniom protestowały Cracovia i Łódzki KS, na trybunach których pojawiała się w niemałej liczbie ludność żydowska.
-
hehe ,, flaga widzewscy patrioci nie miała znamion klubowych :)? i niw wklejaj po raz enty zdjęcia gdzie jest tylko część ŁKSu.Gibbon pisze:Miałem sobie darować wypowiedzi na temat chłopaczków zza miedzy ze względu na podniosłość samej uroczystości ale wstyd mi za to co oni tutaj wypisują. Samo wypisywanie liczb po takim marszu to raczej słaby pomysł ale wypisanie, że ełksy 200 osób a nas 60 to po prostu zaginanie rzeczywistości. Tutaj krótko i na temat: [link] . Skoro takie z was kozaki to może po marszu trzeba było się sprawdzić w liczbie 200 vs 60? Szkoda tylko, że połowa z was ledwo na nogach stała i nie mogła sobie darować prowokacji kibicowskich. Prośba organizatora była wyraźna, idziemy bez barw oczywiście wielki łks musiał zabrać opaski (z zajebanym znakiem związku jaszczurczego ale do tego już nas przyzwyczailiście), szale i c*** wie co jeszcze. Po marszu jeden z największych najebusów i kozaków zapewne udał się na wycieczkę do pobliskiego szpitala.
A o sprawdzaniu się to juz lepiej nie pisz, bo potem ginie człowiek i macie pretensje do całego świata ..
Tbm
-
Żenada co tu się wypisuje, zamiast zastanowić się co zrobić żeby liczby obu ekip następnym razem były kilkukrotnie większe (bo potencjał jest), to pierdzelenie z kropkowaniem zdjęcia na którym niema połowy osób (choćby trzech osób ze zgierza, dojechaliśmy na początek marszu i niemieliśmy opasek).
Nikt normalny komu zależy na dobru takich incjatyw takich bzdur by nie napisał, bełkot o sprawdzeniu się i ledwo stojąch na nogach zajeżdza lewacką prowokacją. Ja widziałem że raczej jedni jak i drudzy trzymali fason, a już następnym razem jak przy takich okazjach znajdzie się jakiś pojedyńczy prowokujący zjeb, powinien dostać liścia od swoich.
Pozdrawiam wszystkich obecnych, niezależnie od barw klubowych.
Gibbon pisze:Skoro takie z was kozaki to może po marszu trzeba było się sprawdzić w liczbie 200 vs 60? Szkoda tylko, że połowa z was ledwo na nogach stała i nie mogła sobie darować prowokacji kibicowskich.
Nikt normalny komu zależy na dobru takich incjatyw takich bzdur by nie napisał, bełkot o sprawdzeniu się i ledwo stojąch na nogach zajeżdza lewacką prowokacją. Ja widziałem że raczej jedni jak i drudzy trzymali fason, a już następnym razem jak przy takich okazjach znajdzie się jakiś pojedyńczy prowokujący zjeb, powinien dostać liścia od swoich.
Pozdrawiam wszystkich obecnych, niezależnie od barw klubowych.
-
Dajcie spokój z tymi liczbami, ważne że przeszliśmy i nie zatrzymały nas żadne lewackie śmiecie i bojówka PO w niebieskich mundurach.
-
Oficjalna relacja Łódzkiego Klubu Sportowego
Nas 200 osób, wszyscy w jednakowych opaskach, mieliśmy 13 banderii i 30 pochodni.
Oprócz naszych 150 opasek z przeplatanką i 30 z jaszczurką rozdajemy trochę opasek zielonych z falangą i jest też kilka z celtykiem dla wybranych :)
Podobało mi się śpiewanie hymnu. 4 zwrotki, rzadko spotykane. Niestety muszę to napisać:
"Jeszcze Polska nie zginęła kiedy my żyjemy"
Czerwone race- trzeba było odpalić 2 sekundy po oficjalnym zakończeniu zgromadzenia. Teraz będą kary.
Kilka dni przed marszem z organizatorami (ONR, MW) ustalamy gdzie kto będzie szedł, żeby nie iść ręka w rękę. Mam nadzieję, że przy następnych uroczystościach znów wszyscy zachowają fason.
Chwała Wielkiej Dumnej Polsce!
Nas 200 osób, wszyscy w jednakowych opaskach, mieliśmy 13 banderii i 30 pochodni.
Oprócz naszych 150 opasek z przeplatanką i 30 z jaszczurką rozdajemy trochę opasek zielonych z falangą i jest też kilka z celtykiem dla wybranych :)
Podobało mi się śpiewanie hymnu. 4 zwrotki, rzadko spotykane. Niestety muszę to napisać:
"Jeszcze Polska nie zginęła kiedy my żyjemy"
Czerwone race- trzeba było odpalić 2 sekundy po oficjalnym zakończeniu zgromadzenia. Teraz będą kary.
Kilka dni przed marszem z organizatorami (ONR, MW) ustalamy gdzie kto będzie szedł, żeby nie iść ręka w rękę. Mam nadzieję, że przy następnych uroczystościach znów wszyscy zachowają fason.
Chwała Wielkiej Dumnej Polsce!
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Liczby tu nie grają roli ile było osób. Ważne że wszyscy śli razem za Polskę.
Rozkminy typu tego, tamtego nie są potrzebne..
Za rok będzie wiele więcej osób, bo z roku na rok nas przybywa i inicjatywa słuszna !!!
Rozkminy typu tego, tamtego nie są potrzebne..
Za rok będzie wiele więcej osób, bo z roku na rok nas przybywa i inicjatywa słuszna !!!

-
Taka mala uwaga do was. Takich jak w sobote wynalazkow ktorzy juz na pasazu przymierzali biale kominiarki robiac z siebie pajacow to od razu z liscia trza.MAF pisze:Mam nadzieję, że przy następnych uroczystościach znów wszyscy zachowają fason.
-
Myślę, że rzetelny materiał:
http://www.youtube.com/watch?v=maqve3w1fEs
A tych, którzy się licytują o liczby i liczą, ile było przeciwnika, zdrowo pojebało. Powinniście dbać o to, żeby Was było jak najwięcej! Po pierwsze jesteśmy Polakami, nie kibicami! To Wy przynosicie wstyd swoim ekipom takimi dziecinnymi przepychankami.
http://www.youtube.com/watch?v=maqve3w1fEs
A tych, którzy się licytują o liczby i liczą, ile było przeciwnika, zdrowo pojebało. Powinniście dbać o to, żeby Was było jak najwięcej! Po pierwsze jesteśmy Polakami, nie kibicami! To Wy przynosicie wstyd swoim ekipom takimi dziecinnymi przepychankami.
-
Były jakieś mniejsze ekipy z woj.łódzkiego?oprócz ekip z Łodzi, może być pw
-
Na marszu obecne 4 osoby z Polonii Wwa :)
Jest nas niewielu ale w konkretnym celu.
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]
-
Ja widziałem KKS Kalisz ale liczbę niech sami określą
-
[link]
ULTRAS SUR
ULTRAS SUR