Idzie Antykomuna Łódź 2012!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
krzycho_ASR
Re: Idzie Antykomuna Łódź 2012!
Oprócz dosłownie kilku drobnych indycentów marsz przebiegł spokojnie, bez spięć, co dobrze świadczy o obu ekipach. W samej Łodzi też się coś rusza, z roku na rok jest nas coraz więcej. Generalnie same pozytywy.
Oficjalna relacja Łódzkiego Klubu Sportowego
Nas 200 osób, wszyscy w jednakowych opaskach, mieliśmy 13 banderii i 30 pochodni.
Oprócz naszych 150 opasek z przeplatanką i 30 z jaszczurką rozdajemy trochę opasek zielonych z falangą i jest też kilka z celtykiem dla wybranych :)
Podobało mi się śpiewanie hymnu. 4 zwrotki, rzadko spotykane. Niestety muszę to napisać:
"Jeszcze Polska nie zginęła kiedy my żyjemy"
Czerwone race- trzeba było odpalić 2 sekundy po oficjalnym zakończeniu zgromadzenia. Teraz będą kary.
Kilka dni przed marszem z organizatorami (ONR, MW) ustalamy gdzie kto będzie szedł, żeby nie iść ręka w rękę. Mam nadzieję, że przy następnych uroczystościach znów wszyscy zachowają fason.
Chwała Wielkiej Dumnej Polsce!
Nas 200 osób, wszyscy w jednakowych opaskach, mieliśmy 13 banderii i 30 pochodni.
Oprócz naszych 150 opasek z przeplatanką i 30 z jaszczurką rozdajemy trochę opasek zielonych z falangą i jest też kilka z celtykiem dla wybranych :)
Podobało mi się śpiewanie hymnu. 4 zwrotki, rzadko spotykane. Niestety muszę to napisać:
"Jeszcze Polska nie zginęła kiedy my żyjemy"
Czerwone race- trzeba było odpalić 2 sekundy po oficjalnym zakończeniu zgromadzenia. Teraz będą kary.
Kilka dni przed marszem z organizatorami (ONR, MW) ustalamy gdzie kto będzie szedł, żeby nie iść ręka w rękę. Mam nadzieję, że przy następnych uroczystościach znów wszyscy zachowają fason.
Chwała Wielkiej Dumnej Polsce!
-
LodzcyFanatycy.pl
- Kontakt:
Liczby tu nie grają roli ile było osób. Ważne że wszyscy śli razem za Polskę.
Rozkminy typu tego, tamtego nie są potrzebne..
Za rok będzie wiele więcej osób, bo z roku na rok nas przybywa i inicjatywa słuszna !!!
Rozkminy typu tego, tamtego nie są potrzebne..
Za rok będzie wiele więcej osób, bo z roku na rok nas przybywa i inicjatywa słuszna !!!
Były jakieś mniejsze ekipy z woj.łódzkiego?oprócz ekip z Łodzi, może być pw
-
WarszawskaPolonia
Na marszu obecne 4 osoby z Polonii Wwa :)
-
StarePolesie
Ja widziałem KKS Kalisz ale liczbę niech sami określą
-
krzycho_ASR
-
Przemo RKS
Od nas 4 osobowa delegacja
-
FanaticsGŁ