Ludzie Was chyba kompletnie pokręcio, żeby nie napisac inaczej.
Kogo wy chcecie wkręcić ?
Handlujecie z takimi przebitkmami, że dramat.
Kiedyś jeszcze z tego tematu szło sie dowiedzieć o jakichś nowościach a teraz tylko oferty coraz wyższe cenowo.
Ja rozumem biznes biznesem ale zdzierac po 21-22 zł ? jeszcze jakies ogłoszenia z gg żeby na miejscu dowiedziec się cene wyższa niż u reszty posrednikow.
Nordfront pisze:Ludzie Was chyba kompletnie pokręcio, żeby nie napisac inaczej.
Kiedyś jeszcze z tego tematu szło sie dowiedzieć o jakichś nowościach a teraz tylko oferty coraz wyższe cenowo.
Ja rozumem biznes biznesem ale zdzierac po 21-22 zł ? jeszcze jakies ogłoszenia z gg żeby na miejscu dowiedziec się cene wyższa niż u reszty posrednikow.
O co Ty sie rzucasz? Jak ktoś chce to niech kupuje...
Te strobo 60sek. z polscy-kibice.pl odradzam, bardzo słabe.
Wiele razy tutaj były podawane inne sklepy: http://www.ultrasshop.com/ [link]
z których warto kupować pirotechnike, wystarczy trochę popatrzeć kilka stron wstecz.
Na hukowe obadajcie [link]
Odnośnie ich obecnych dostaw jak ktoś ma pytania to napiszę na początku tygodnia, ale wątpię żeby coś od ostatnich paczek się pogorszyło, zawsze elegancko to co ma być.
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
Nordfront pisze:Ludzie Was chyba kompletnie pokręcio, żeby nie napisac inaczej.
O co Ty sie rzucasz? Jak ktoś chce to niech kupuje...
Te strobo 60sek. z polscy-kibice.pl odradzam, bardzo słabe.
podbijac na pw jak ktos chce tanio kupic na sylwestra race metalowe(te same co wrzucaja do tego tematu w przedziale od17do21zl),ognie wroclawskie czy petardy FP3.
A co mi tam.
Wy podbijacie podbije i ja
*od 30 rac upust
*te strobo Jorge co chłopaki pisali, że słabe 5,5zł /3szt zostało mi parę moze ktos sie skusi
*petardy mega piratki od jutra, pare paczek na próbe - 40szt 7zł (siła ponoc miedzy małym fp3 a dużym)
*na stronce bedzie poprawione - pochodnia strobo biała 5zł
*od piątku migające fontanny strobo po 3zł www.polscy-kibice.pl
Ktokolwiek ma w tej chwili taniej fp3 niż 10-11zł/ karton 20szt?
Od razu chciałbym wiedzieć jaki koszt wysyłki. W grę wchodzą tylko duże petardy, żadne mini itp.
Na allegro 15szt fp3 original za 25 zł + 10 wysyłka i barany to biorą :)
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
FP3 nowe pakowane po 15 sztuk - 6.93zł paczka !
FP3 pakowane po 20 sztuk - 8.90zł paczka !
FP3/Small pakowane po 30 sztuk - 7.63zł paczka !
Stoboskop 90s pakowany po 3 sztuki symbol : TXF441 - 6.99zł ! (3 sztuki)
Stroboskop 60s pakowany po 3 sztuki symbol: TXF440- 5zł (3 sztuki)
gulitexx pisze:podbijac na pw jak ktos chce tanio kupic na sylwestra race metalowe(te same co wrzucaja do tego tematu w przedziale od17do21zl),ognie wroclawskie czy petardy FP3.
Potwierdzam i polecam, dobry kontakt, szybka wysyłka, wszystko ok.
Tyle opinii, ile osób je testowało. Ja na przykład parę razy je paliłem i nic się nie działo, ale inni kibole tu piszą, że sypie iskrami i kapie plastik, u mnie nic takiego nie było.
Tyle opinii, ile osób je testowało. Ja na przykład parę razy je paliłem i nic się nie działo, ale inni kibole tu piszą, że sypie iskrami i kapie plastik, u mnie nic takiego nie było.
Dokładnie.
Miałem je na sylwka 2011 mam teraz i nic.
Wizard. pisze:*od 30 rac upust
*te strobo Jorge co chłopaki pisali, że słabe 5,5zł /3szt zostało mi parę moze ktos sie skusi
*petardy mega piratki od jutra, pare paczek na próbe - 40szt 7zł (siła ponoc miedzy małym fp3 a dużym)
*na stronce bedzie poprawione - pochodnia strobo biała 5zł
*od piątku migające fontanny strobo po 3zł http://www.polscy-kibice.pl
Strobo Jorga sie skonczyło.
Na prośbe wystawiam rachunki. Fv nie da rady.
Ps nie pije do ultra-stylu. NIkogo nie zlapaliśmy za rękę. Jednak niech da Wam do myslenia typ co sie pojawia - 4 posty w tym 3 polecające kogoś :-)
Tylko nie skus sie na race :-)
Bo bedziesz miec niespodzianke na sylwka :-)
Co do fp3 - te po 15 szt to dziwna opcja.
Juz lepiej te fp3 Jorge przynajmniej pewny towar.
Wizard. pisze:Tylko nie skus sie na race :-)
Bo bedziesz miec niespodzianke na sylwka :-)
Co do fp3 - te po 15 szt to dziwna opcja.
Juz lepiej te fp3 Jorge przynajmniej pewny towar.
Wszędzie za te fp3 chcą nie wiadomo ile za wysyłkę 17-25zł za dostarczenie towaru,
Jakby ktoś miał sklep który w miarę tanio ogarnia wysyłkę to dajcie znać.
Co z tego, że karton petard jest po 9zł zamiast 13, skoro wysyłka zaraz kosztuje 21?
Skorzystałem z dnia darmowej dostawy 3go grudnia ale wziąłem jednak za mało i teraz koszta paczki mnie zjedzą :)
SZ1948 pisze:Panowie gdzie tanio , dobre, fp3 coś koło 10-13zł za opakowanie i race morskie metalowe , najlepiej firma. PW Lub niżej w temacie. Pozdrawiam
FP3 pakowane po 20 sztuk 8.90zl
FP3 pakowane po 15 sztuk 6.53zł
Zainteresowany to pisz na PW
Witam co sądzicie o sklepie ultraspiro.com,jestem nowy ale troche poczytałem opinie oki lecz wole zapytać czy towar jest ok i race sa u nich na sznurek,zawleczke?Ktos kupował u nich?Dzieki za odowiedz
Zamawiałem, towar dobry. Gorzej z obsługą jak chcesz się czegoś od nich dowiedzieć. Jak chcesz dobre tanie piro podbij do mnie.
Ze sklepów z neta najbardziej polecam:
taniefajerwerki.pl
fireworld.pl
pitrer pisze:Witam co sądzicie o sklepie ultraspiro.com,jestem nowy ale troche poczytałem opinie oki lecz wole zapytać czy towar jest ok i race sa u nich na sznurek,zawleczke?Ktos kupował u nich?Dzieki za odowiedz
Race są na zawleczkę, która jest zrobiona ze sznurka z taką małą obrączką na końcu :)
Kupuj.
SZ1948 pisze:Panowie gdzie tanio , dobre, fp3 coś koło 10-13zł za opakowanie i race morskie metalowe , najlepiej firma. PW Lub niżej w temacie. Pozdrawiam