Ludzie Was chyba kompletnie pokręcio, żeby nie napisac inaczej.
Kogo wy chcecie wkręcić ?
Handlujecie z takimi przebitkmami, że dramat.
Kiedyś jeszcze z tego tematu szło sie dowiedzieć o jakichś nowościach a teraz tylko oferty coraz wyższe cenowo.
Ja rozumem biznes biznesem ale zdzierac po 21-22 zł ? jeszcze jakies ogłoszenia z gg żeby na miejscu dowiedziec się cene wyższa niż u reszty posrednikow.
Nordfront pisze:Ludzie Was chyba kompletnie pokręcio, żeby nie napisac inaczej.
Kiedyś jeszcze z tego tematu szło sie dowiedzieć o jakichś nowościach a teraz tylko oferty coraz wyższe cenowo.
Ja rozumem biznes biznesem ale zdzierac po 21-22 zł ? jeszcze jakies ogłoszenia z gg żeby na miejscu dowiedziec się cene wyższa niż u reszty posrednikow.
O co Ty sie rzucasz? Jak ktoś chce to niech kupuje...
Te strobo 60sek. z polscy-kibice.pl odradzam, bardzo słabe.
Na hukowe obadajcie www.strzaly.pl
Odnośnie ich obecnych dostaw jak ktoś ma pytania to napiszę na początku tygodnia, ale wątpię żeby coś od ostatnich paczek się pogorszyło, zawsze elegancko to co ma być.
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
Nordfront pisze:Ludzie Was chyba kompletnie pokręcio, żeby nie napisac inaczej.
O co Ty sie rzucasz? Jak ktoś chce to niech kupuje...
Te strobo 60sek. z polscy-kibice.pl odradzam, bardzo słabe.
podbijac na pw jak ktos chce tanio kupic na sylwestra race metalowe(te same co wrzucaja do tego tematu w przedziale od17do21zl),ognie wroclawskie czy petardy FP3.
A co mi tam.
Wy podbijacie podbije i ja
*od 30 rac upust
*te strobo Jorge co chłopaki pisali, że słabe 5,5zł /3szt zostało mi parę moze ktos sie skusi
*petardy mega piratki od jutra, pare paczek na próbe - 40szt 7zł (siła ponoc miedzy małym fp3 a dużym)
*na stronce bedzie poprawione - pochodnia strobo biała 5zł
*od piątku migające fontanny strobo po 3zł www.polscy-kibice.pl
Ktokolwiek ma w tej chwili taniej fp3 niż 10-11zł/ karton 20szt?
Od razu chciałbym wiedzieć jaki koszt wysyłki. W grę wchodzą tylko duże petardy, żadne mini itp.
Na allegro 15szt fp3 original za 25 zł + 10 wysyłka i barany to biorą :)
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
FP3 nowe pakowane po 15 sztuk - 6.93zł paczka !
FP3 pakowane po 20 sztuk - 8.90zł paczka !
FP3/Small pakowane po 30 sztuk - 7.63zł paczka !
Stoboskop 90s pakowany po 3 sztuki symbol : TXF441 - 6.99zł ! (3 sztuki)
Stroboskop 60s pakowany po 3 sztuki symbol: TXF440- 5zł (3 sztuki)
gulitexx pisze:podbijac na pw jak ktos chce tanio kupic na sylwestra race metalowe(te same co wrzucaja do tego tematu w przedziale od17do21zl),ognie wroclawskie czy petardy FP3.
Potwierdzam i polecam, dobry kontakt, szybka wysyłka, wszystko ok.
Tyle opinii, ile osób je testowało. Ja na przykład parę razy je paliłem i nic się nie działo, ale inni kibole tu piszą, że sypie iskrami i kapie plastik, u mnie nic takiego nie było.
Tyle opinii, ile osób je testowało. Ja na przykład parę razy je paliłem i nic się nie działo, ale inni kibole tu piszą, że sypie iskrami i kapie plastik, u mnie nic takiego nie było.
Dokładnie.
Miałem je na sylwka 2011 mam teraz i nic.
Wizard. pisze:*od 30 rac upust
*te strobo Jorge co chłopaki pisali, że słabe 5,5zł /3szt zostało mi parę moze ktos sie skusi
*petardy mega piratki od jutra, pare paczek na próbe - 40szt 7zł (siła ponoc miedzy małym fp3 a dużym)
*na stronce bedzie poprawione - pochodnia strobo biała 5zł
*od piątku migające fontanny strobo po 3zł http://www.polscy-kibice.pl
Strobo Jorga sie skonczyło.
Na prośbe wystawiam rachunki. Fv nie da rady.
Ps nie pije do ultra-stylu. NIkogo nie zlapaliśmy za rękę. Jednak niech da Wam do myslenia typ co sie pojawia - 4 posty w tym 3 polecające kogoś :-)
Tylko nie skus sie na race :-)
Bo bedziesz miec niespodzianke na sylwka :-)
Co do fp3 - te po 15 szt to dziwna opcja.
Juz lepiej te fp3 Jorge przynajmniej pewny towar.
Wizard. pisze:Tylko nie skus sie na race :-)
Bo bedziesz miec niespodzianke na sylwka :-)
Co do fp3 - te po 15 szt to dziwna opcja.
Juz lepiej te fp3 Jorge przynajmniej pewny towar.
Wszędzie za te fp3 chcą nie wiadomo ile za wysyłkę 17-25zł za dostarczenie towaru,
Jakby ktoś miał sklep który w miarę tanio ogarnia wysyłkę to dajcie znać.
Co z tego, że karton petard jest po 9zł zamiast 13, skoro wysyłka zaraz kosztuje 21?
Skorzystałem z dnia darmowej dostawy 3go grudnia ale wziąłem jednak za mało i teraz koszta paczki mnie zjedzą :)
SZ1948 pisze:Panowie gdzie tanio , dobre, fp3 coś koło 10-13zł za opakowanie i race morskie metalowe , najlepiej firma. PW Lub niżej w temacie. Pozdrawiam
FP3 pakowane po 20 sztuk 8.90zl
FP3 pakowane po 15 sztuk 6.53zł
Zainteresowany to pisz na PW
Witam co sądzicie o sklepie ultraspiro.com,jestem nowy ale troche poczytałem opinie oki lecz wole zapytać czy towar jest ok i race sa u nich na sznurek,zawleczke?Ktos kupował u nich?Dzieki za odowiedz
Zamawiałem, towar dobry. Gorzej z obsługą jak chcesz się czegoś od nich dowiedzieć. Jak chcesz dobre tanie piro podbij do mnie.
Ze sklepów z neta najbardziej polecam:
taniefajerwerki.pl
fireworld.pl
pitrer pisze:Witam co sądzicie o sklepie ultraspiro.com,jestem nowy ale troche poczytałem opinie oki lecz wole zapytać czy towar jest ok i race sa u nich na sznurek,zawleczke?Ktos kupował u nich?Dzieki za odowiedz
Race są na zawleczkę, która jest zrobiona ze sznurka z taką małą obrączką na końcu :)
Kupuj.
SZ1948 pisze:Panowie gdzie tanio , dobre, fp3 coś koło 10-13zł za opakowanie i race morskie metalowe , najlepiej firma. PW Lub niżej w temacie. Pozdrawiam