U mnie zrobisz na takich:ŁAZISKA FANS pisze:Kto robi kurtki SOFTSHELL , potrzebne ok 20 sztuk z haftem z przodu ...
[link]
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
U mnie zrobisz na takich:ŁAZISKA FANS pisze:Kto robi kurtki SOFTSHELL , potrzebne ok 20 sztuk z haftem z przodu ...
po małe ilości zapraszam do mnie:WarszawskaFerajna pisze:Kto wykona w miarę tanio 1 koszulkę?
MY ROBIMY CZAS REALIZACJI 1 DZIEŃ.PanBożydar pisze:Kto robi poduszki od jednej sztuki?
Obi, castorama, bricomarche, mrówka.. każdy sklep z artykułami budowlanymi..smyczkidlakibic pisze:Jakiś sklep z folią na transparenty taką pod strobo i ow
My robiliśmy u gościa z Suwałk, cena ok, termin dotrzymany, jakosc bardzo dobra. Polecam. Foto flagi mozesz sobie obejrzec w temacie "nowe flagi".MałyCzłowieczek pisze:Szukam dobrego producenta flag szytych na płot, zależy mi na jakości i przystępnej cenie.
Masz napisane 3 posty wyżej...Ełnuch pisze:Takie pytanie do was gdzie najlepiej robic flage i jakie są ceny i rozmiary prosze tu lub na pw.
U nas taniutko i bardzo dobra jakosc, obie strony równeHanys155 pisze:Panowie gdzie najlepiej zrobić smycze? interesuje mnie odpowiednio 50 lub 100 sztuk i jak to wychodzi cenowo.z góry dzięki za odpowiedz!!!
zapraszamy do nasbulldii pisze:Gdzie można wyprodukować skórzane portfele z grawerem ?? (produkt dobrej jakości ) ??
najtańsze kubki chyba na szaliki.com pewnie jak większość gadzetów.Rudi pisze:Gdzie zrobie najtaniej 300 kubków? cena może byc na pw
Piszesz tak, ponieważ sam jesteś pośrednikiem, który już coraz rzadziej wrzuca foto gadżetów, przy których produkcji pośredniczył.Czyli biznes coraz gorzej się kręci.No może poza flagami.U kogo te flagi robisz ?seba1944 pisze:A w sumie jakie to ma znaczenie kto jest producent kto pośrednik? Ważne żeby towar i cena były ok.
Tutaj się zgodzę.Przykład szali akurat jest oczywisty, ponieważ producentów szali w Polsce zliczysz na palcach jednej ręki.Więc już po tym jak któraś z w/w firm oferuje szale można się domyśleć kim są (nie twierdzę, że na 100% wszyscy).seba1944 pisze:Nie ma chyba 100% producentów w świecie kibiców, bo jeśli ktoś ma bogatą ofertę a wpadnie mu zamówienie na coś czego nie produkuje, to dlaczego ma tej rzeczy nie zamówić gdzie indziej i puścić klientowi ? To tylko taki delikatny przykład. Nie jest tajemnicą to, że nawet najwięksi biorą towar od innych. Np szale zamówisz od 5 różnych gości a i tak będą z jednego źródła ;)
Pisze jakie są realia a nie dlatego, że jestem pośrednikiem (czego nigdy nie ukrywałem) jak chcesz to moge dla Ciebie wrzucić parę fotek na czasie ;) mój "biznes" kręci się cały czas na mniej więcej tym samym poziomie, mam kilku stałych klientów plus to co wpada między czasie i to mi w zupełności wystarcza. Powiem Ci jako ciekawostkę, że w październiku zarobiłem najwięcej kasy w przeciągu 4 lat odkąd się tym zajmuje a fotek chyba żadnych tu nie wrzucałem ;) Co do flag, chyba nie myślisz że ktokolwiek będzie Ci sie spowiadał z tego co i gdzie robi, ale jak Cie to tak bardzo interesuje i trochę powęszysz to spokojnie dowiesz się kto co i gdzie ;) zresztą i tak już za dużo napisałem a miało być bez napinki i podtekstów ;)..::1952::.. pisze:Piszesz tak, ponieważ sam jesteś pośrednikiem, który już coraz rzadziej wrzuca foto gadżetów, przy których produkcji pośredniczył.Czyli biznes coraz gorzej się kręci.No może poza flagami.U kogo te flagi robisz ?
Użytkownicy przeglądający to forum: EPGepg, karol_gryf, roman71, Sol Invictus, tomus1125t, umulung, zumzum i 131 gości