Wykonanie Michał z Łodzi. Szybko i sprawnie
gg 2926078
tel 660-732-431
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
[link]KMWTW_14 pisze:Panowie, chce zrobić ok 10 bluz, ze sporym nadrukiem (prawie na całe plecy). Kogo polecacie ?
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
My robimy z akrylu 100%boleslaw pisze:Gdzie zrobię ok 15-20 sztuk dobrych jakościowo ( najlepiej akrylowe) czapek zimowych z haftem ?
Podbij do Musztry [email protected]Stayplation pisze:Znajdzie się firma, która zrobi mi 100szt kalendarzy o wielkości 45x65cm do następnego weekendu najpóźniej? Najlepiej ktoś ze Górnego Śląska, aby odebrać osobiście (czas, czas, czas!).
Problemy ze skarbowka to maja moze "czolowi producenci" z tego forum co nie maja DG zarejestrowanej nawet wiec nie p****** glupot , gadalismy i wiesz ze jest wszystko ok i z Twojej strony blad byl i temu sprostowales wszystkocebul pisze:Chciałbym powiedzieć żeby uważać na Darka z Podhala.
Zamówiłem u niego koszulki mojego osiedla w liczbie 109 sztuk zaraz po tym chciałem zamówić drugie koszulki oraz domówić koszulki które wczesniej była zamawiane.
Darek napisał że ma problemy z skarbówką i żebym napisał za miesiąc ale że zaproponował bardzo dobrą cene postanowiłem poczekać ten miesiąc.
Minał miesiąc, ja napisałem w sprawie koszulek a on nawet nie raczył dobrze porozmawiać tylko wykręcał sie zeby wysłać projekt z 2-5 razy na maila.(Wszystkie koszulki nawet te nowe były zapłacone a Darek po jakimś czasie pieniądze odesłał na konto.)
Jak już to na nas nie działało to zaczał nie odpisywać, udawać że sprawy wogóle nie było.
Tak sie nie robi !
Mogłeś przynajmniej napisać że pomyliłeś się w cenie czy cos to nie czekał bym jak jakiś debil.
Zeby nie było że nie mam dowodów pokazuje screen z gadu-gadu.
a czy to Ty jesteś ten cebul z grafiki kibica?cebul pisze:Chciałbym powiedzieć żeby uważać na Darka z Podhala.
Zamówiłem u niego koszulki mojego osiedla w liczbie 109 sztuk zaraz po tym chciałem zamówić drugie koszulki oraz domówić koszulki które wczesniej była zamawiane.
Darek napisał że ma problemy z skarbówką i żebym napisał za miesiąc ale że zaproponował bardzo dobrą cene postanowiłem poczekać ten miesiąc.
Minał miesiąc, ja napisałem w sprawie koszulek a on nawet nie raczył dobrze porozmawiać tylko wykręcał sie zeby wysłać projekt z 2-5 razy na maila.(Wszystkie koszulki nawet te nowe były zapłacone a Darek po jakimś czasie pieniądze odesłał na konto.)
Jak już to na nas nie działało to zaczał nie odpisywać, udawać że sprawy wogóle nie było.
Tak sie nie robi !
Mogłeś przynajmniej napisać że pomyliłeś się w cenie czy cos to nie czekał bym jak jakiś debil.
TakTricolores pisze:a czy to Ty jesteś ten cebul z grafiki kibica?cebul pisze:Chciałbym powiedzieć żeby uważać na Darka z Podhala.
Tak sie nie robi !
napisz o co chodziFCSF pisze:szukam firmy do stałej współpracy ze agencja reklamy więcej na pw
Użytkownicy przeglądający to forum: domek7, UrzadSkarbowy i 69 gości