MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2012

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
ABC1935

Re: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2012

Post autor: ABC1935 » 14.11.2012, 20:57

Proszę: [link]

iparts.pl
Waluta

Post autor: Waluta » 14.11.2012, 21:55

[link]
Relacje, foty i filmy.
http://www.bankier.pl/inwestowanie/notowania/waluty/currency.html?gclid=CJyR94ir1LMCFYta3godLjwAVg

hothot

Post autor: hothot » 14.11.2012, 22:20

Tyle tych filmów, że już się gubię. Z jednej strony psy w oliwkowych kominiarkach idące razem z nami atakują białe kaski a w tym samym czasie z drugiej strony oliwkowi wlatują w nas?

nieaktywny

Post autor: nieaktywny » 14.11.2012, 22:39

Z nudów przejrzałem to ich forum. Ich tok myślenia przypominał mi tu rozkminy niejednego naszego forumowicza walczącego w dziale komentarze.... Ale przyznam że dawno się tak nie uśmiałem jak dziś czytając wypowiedź jednego z nich i jego propozycję aby przejąć stadiony... najlepsze jest to, że pisał pełen przekonania, że to może się udać...
Obrazek

demostenes

Post autor: demostenes » 14.11.2012, 22:52

HailVictory pisze:Z czystej ciekawości-p. Zawisza planuje jakiś szturm na Ukrainę celem powrotu Lwowa do Korony?
On sam nie wie czego chce. Mamy zacnych ulicznych wojowników, ale lata tłamszenia i zlewaczania uniwersytetów dały owoce w postaci prawicowych inteligentów typu Zawisza i Winnicki. Nie żebym coś do nich miał, bo robią dobrą pracę, ale brakuje im charyzmy i ogłady żeby pociągnąć tłumy. Nadzieja w Marianie Kowalskim z ONRu, który potrafi gadać. Jutro o 22:30 będzie w programie Pospieszalskiego na TVP Info. Warto oglądać bo reżimowe media rzadko dopuszczają prawicowych przedstawicieli do głosu.

nieaktywny

Post autor: nieaktywny » 14.11.2012, 23:09

demostenes pisze:
HailVictory pisze:Z czystej ciekawości-p. Zawisza planuje jakiś szturm na Ukrainę celem powrotu Lwowa do Korony?
On sam nie wie czego chce. Mamy zacnych ulicznych wojowników, ale lata tłamszenia i zlewaczania uniwersytetów dały owoce w postaci prawicowych inteligentów typu Zawisza i Winnicki. Nie żebym coś do nich miał, bo robią dobrą pracę, ale brakuje im charyzmy i ogłady żeby pociągnąć tłumy. Nadzieja w Marianie Kowalskim z ONRu, który potrafi gadać. Jutro o 22:30 będzie w programie Pospieszalskiego na TVP Info. Warto oglądać bo reżimowe media rzadko dopuszczają prawicowych przedstawicieli do głosu.
Dzięki za info o programie. Postaram się go obejrzeć. Co do Kowalskiego to zgodze się z Tobą, że potrafi gadać i pociągnąć za sobą tlumy. Ma facet charyzme.
Obrazek

LGTczew

Post autor: LGTczew » 14.11.2012, 23:23

demostenes pisze:
Lwów i Wilno to miasta, które zawsze były polskie, POLACY je zbudowali, POLACY tam mieszkali i POLACY sprawili, że wyglądają teraz tak pięknie. Zawierucha historyczna niestety oderwała te dwa ośrodki od Macierzy, ale to nie znaczy, że mamy o nich zapomnieć. Na Marszu były hasła : "Wilno, Lwów PAMIĘTAMY" , a nie "ODBIERZEMY CO NASZE!"

Co do Zawiszy, pomyśl o tym, że Ruch Narodowy potrzebuje tak zwanych elit, nie tylko kogoś kto pociągnie ludzi do wyjścia na ulicę. Zawisza to mądry gość, potrafi dogadać na poziomie lewackim ścierom (patrz ostatni Lis, albo Monikę Olejnik).

Nie wiem kto reprezentował Ukraińców, czy ich Nacjonaliści czy jacyś znajomi, ale myślę, że potomkowie UPOwców i Bandery nie byliby tak mile widziani wśród Nas.

Andrew88

Post autor: Andrew88 » 15.11.2012, 01:33

Pewnie jak rok temu z Ukrainy przybyla swoboda ;)

stoprocent1984

Post autor: stoprocent1984 » 15.11.2012, 01:56

quote="PGliwice"]
bednar pisze:
750ml pisze: nikt jeszcze nie napisał ale próbowałem wydzwonić w czasie marszu w sumie po akcji na tej żurawiej i nigdzie się dodzwonić nie mogłem to samo masa ludzi braki zasięgu albo wybierałeś numer tel tak jakby dzwonił ale cisza[/quote]

coś w tym było, też nigdzie nie mogłem sie dodzwonić
o chyba tam po prostu nie ma zasięgu ze wszystkich sieci, bo ja swobodnie dzwoniłem z żurawiej, starsznie żal chłopaka z Legii liczę na jakieś info co z nim, czy nie postawiono mu jakichś poważnych zarzutów. w sumie tylko race tam odpalił. A mam takie pytanie do warszawiaków ta droga w lewo gdzie był wysoki płot nie prowadziła nigdzie, że nie szło tamtędy wybiec?

Nam niestety nie udaje się dotrzeć na zbiorkę kibolską bo część z nas była przetrzymywana na komisariacie...[/quote]

Dało się wybiec . Trzeba było przez płot przeskoczyć , wbiec w kamienicę , i z kamienicy wybiegałeś wolny , już nie było żadnego kordonu . Zdecydowanie najgorętszy moment z całego marszu . Całe szczęście ,że rozeszło się po kościach ( skoro tak mówicie ).[/quote]

W tym prześwicie na Żurawiej oprócz "spajdermena" co wspinał się na dach dobry był zgredzik co wołał wszystkich aby uciekali przez otwartą bramę. Gdy psy się zorientowały, że wybiegają z tamtąd ludzie i chciały się wbić to zgredzik kazał ochroniarzowi zamykać bramę :)
Ogólnie niektórzy ludzie wyglądający z okien byli pozytywnie nastawieni. Ktoś tam się prół z okna jak rozwalone zostały drzwi od klatki przez którą udało się uciec. Nie popisał się też chińczyk na zapleczu gastronomii który nie chcial nas wypuścić frontem.
Komuny za bardzo nie pamiętam i nie raz spierdalalem przed psami, ale w tamtej chwili czułem się jak bym s********* przed zomo.
Nie wiem co spowodowało to, że wszystkich wypuścili z Żurawiej, ale mam wrażenie, że zamiarem milicjantów było powinięcie wszystkich osób znajdujących się na tej ulicy.

PolskaWalczy

Post autor: PolskaWalczy » 15.11.2012, 08:01

Thor1910 pisze:[link]

Kolejny dowód policyjnej prowokacji.
Właśnie co to dowodów nagrań, zdjęć itp. Niech ktoś kto zajmuje się sklejanie filmów i ma dobre oko niech zaznaczy wszystkich POlicyjnych prowokatorów którzy pierw są zza Kordonem lub maszerują z nim a potem go "atakują". Wtedy dowody będą nie zbite i co raz więcej ludzi już nie będzie mogła zaprzeczyć!
Obrazek

Goliath

Post autor: Goliath » 15.11.2012, 11:07

Spokojnie spokojnie jeżeli chodzi o jakiekolwiek sklejanie filmów, zdjęć itd., poczekajmy aż będzie tego jeszcze więcej. Z uwagi na to że mam trochę oleju w głowie i wiem że to było i tak bezcelowe wysłałem filmik z urywkiem gdzie policja wybiega zza rogu (w kominach udając cywilów - kibiców) i przegania przód Marszu po czym chowa się za plecami kolegów po fachu tylko, że w mundurach. Wysłałem to na wp.pl, interia.pl, gazeta.pl i alert24 który należy do któregoś z portali aby sprawdzić reakcję. Jak można się domyśleć była ona zerowa. W normalnym kraju gdzie media zarówno te telewizyjne jak i internetowe nie są inwigilowane przez państwo o takiej sprawie byłoby tak głośno, że zarówno ci ludzie którzy za źródło informacji uważają TVN24 jak i ci którzy uważają za nie niezalezna.pl czy nacjonalista.pl mieliby wyrobione identyczne zdanie na temat tego kto wszczął burdy. Ale jak widać redaktorzy pracujący w tych portalach albo nie mają jaj, albo boją się o posadę... Dodatkowo jest jakiś drugi film dodany na drugi dzień po mnie (podkreślam, że wrzuciłem tutaj filmik w postaci linku, a nie dodałem go na YT), tam widać z kolei że razem z rzucającym racą i jakimś chyba kamieniem (to wcześniej) idą tajniacy w oliwkowych kominiarkach. Ich zachowanie jest co najmniej dziwne i pozostawiam do oceny tym którzy widzieli film... Moim być może subiektywnym zdaniem policja-prowokatorzy podzielili się na dwie lub trzy grupy: jedna która wyleciała od boku ulicy i chowała się potem za plecami umundurowanych funkcjonariuszy z pałkami i tarczami, druga która szła właśnie w kierunku tego skrzyżowania (tam poleciała raca i stali tajniacy w oliwkowych kominiarach) oraz trzecia która była bezpośrednio w tłumie i służyła do wyłapywania sprowokowanych osób.

CiVi

Post autor: CiVi » 15.11.2012, 12:31

po co wy zakładacie konta na forum tych popaprańców ? oni są tak zmanipulowani GóWnem i tymi swoimi organizacjami że nie ma sensu z nimi wchodzić w dyskusje, dajcie im spokojnie zbierać na nowa szczękę dla kolegi

asdasd

Post autor: asdasd » 15.11.2012, 12:38

Żadnego spokoju dla nich. Tępić, tępić i jeszcze raz tępić.
Zamknijcie rejestrację !

Hund

Post autor: Hund » 15.11.2012, 13:03

demostenes pisze:
To mnie rozbawiłeś, a Kowalski niby ma charyzmę? O ogładzie nie wspominawszy?
Proszę Cię.
Mamy demokrację i głosują ludzie, ekipa pod władzą takiego ogra ma szanse tylko i wyłącznie na marginalizację.
Trzeba właśnie gładkich, mądrych spokojnych ludzi (Winnicki i Zawisza to też jeszcze nie to) o odpowiednich poglądach, którzy nie będą przerażali tłumu lemingów, tylko będą ich przekonywali uwypuklając co trzeba a inne rzeczy wyciszając.

UCUC

Post autor: UCUC » 15.11.2012, 13:30

PolskaWalczy pisze:
Thor1910 pisze:[link]

Kolejny dowód policyjnej prowokacji.
Właśnie co to dowodów nagrań, zdjęć itp. Niech ktoś kto zajmuje się sklejanie filmów i ma dobre oko niech zaznaczy wszystkich POlicyjnych prowokatorów którzy pierw są zza Kordonem lub maszerują z nim a potem go "atakują". Wtedy dowody będą nie zbite i co raz więcej ludzi już nie będzie mogła zaprzeczyć!
Podobny film pojawił się już na stronie Gazety Polskiej, gdzie pokazane są prowokacje policji w tym dniu.
http://www.youtube.com/watch?v=eEOXtQ6dxng

sklerotyk

Post autor: sklerotyk » 15.11.2012, 15:07

HailVictory pisze:
Jak tam lewactwo z Brzegu Dolnego ?
Kto?
Pisz jaśniej,albo co bardziej prawdopodobne unikaj prowokacji.
piszę o tym jak to fc Ślaska zaczął dymyć po wyjsciu z pociągu .
Miała być jedność,ale nie. Zawsze się ktoś musi ku*** spruć.

debiutant

Post autor: debiutant » 15.11.2012, 15:11

Też mi się wydaje że te ,,twarde''wypowiedzi Winnickiego czy Zawiszy trafić mogą tylko do nas,powinni bardziej jednak jakby wyważać swe wypowiedzi,troche mniej ostrych słów,żeby trafić do więcej populacji,myśle że rozumiecie o co mi chodzi.
Obrazek

Goliath

Post autor: Goliath » 15.11.2012, 15:38

debiutant pisze:Też mi się wydaje że te ,,twarde''wypowiedzi Winnickiego czy Zawiszy trafić mogą tylko do nas,powinni bardziej jednak jakby wyważać swe wypowiedzi,troche mniej ostrych słów,żeby trafić do więcej populacji,myśle że rozumiecie o co mi chodzi.
Masz rację ale czasami trzeba jebnąć pięścią w stół. Zawisza coś powie baba wtrąci mu się 10 razy, mówi drugi gość baba milczy albo dodaje w pewnym momencie: ten antysemita? Media są jednostronne i komercyjne, ktoś kto mówi że są wole sam sobie przeczy. Ludzie za komuny zostali tak ogłupieni wraz z obecnym pokoleniem które wychowało się niby w wolnym kraju, że albo mają wyjebane na politykę i dobro Narodu jako ogółu albo popierają Platformę czy Prawo i Sprawiedliwość czy Palikota... I czy komuś się to podoba czy nie to samo jest wśród kibiców. Nie zmienicie tego, różnimy się od normalnych ludzi tym że u nas jest dużo większy odsetek osób które kochają Polskę. Dlaczego tak się dzieje, że ludzie pomimo nawet pokazania im tych filmów z dowodami nadal brną w to co mówi im telewizja albo "nie chcę tego komentować"?. Pamiętajcie, że PIS w walce z PO to nie rozwiązanie, nie tędy droga chociaż wielu z was uważa to rozwiązanie za jedyne. Na waszym miejscu nie pchałbym się też w stronę Korwina Mikke... Ja też wierzyłem kiedyś w jego poglądy... podczas gdy ludzie się jednoczą on ucieka i żadne jego słowa przed i po Marszu go nie usprawiedliwią. Dba o swoje interesy i poglądy bez względu na wszystko, najpierw JEDNOCZY sobie ludzi a potem ich zostawia.

pablos6

Post autor: pablos6 » 15.11.2012, 16:09

Jan Pietrzak kapitalnie podsumowuje Marsz Niepodległości ,
http://www.youtube.com/watch?v=igftCq_A_iQ

HFA

Post autor: HFA » 15.11.2012, 17:38

Relacja z Marszu Niepodległości 2012
[link]

KhP

Post autor: KhP » 15.11.2012, 17:56

Panowie dwie sytuacje...
Gdy ruszyliśmy spod kina Muranów i na ulicy głośno rykneliśmy "NADCHODZĄ, NADCHODZĄ NACJONALIŚCI" Ciarki wtedy po plecach przeszły ostro...
I później już na marszu zabawa kiboli przy śpiewie "OLEEE, TO MY KIBOLE" z klaskaniem, skakaniem itp.
Gdyby ktoś gdzieś się natknął na jakieś filmiki z tych wydarzeń, to mógłby tu je wrzucić...
Dzięki!

Ultras Widzew

Post autor: Ultras Widzew » 15.11.2012, 18:44

Ekipa ze zbiórki pod kinem konkretna bardzo. Pochód pod pałac zdecydowanie najbardziej klimatycznym wydarzeniem całego dnia. Widoczne mnóstwo ekip, choć głównie te mniejsze (Orlęta Radzyń, MKS Karlino, Jeziorak, Warta Sieradz...) Sam Marsz uszczuplił się zdecydowanie po incydentach i rozpyleniu gazu. Najgorszy widok, to koleżka z astmą, któremu gaz zablokował płuca, zwiędł momentalnie, ale na szczęście karetka była obok. No i [link] i osoby na wózkach zapłakane od policyjnego gazu, mimo, że wszystko działo się 100-200 metrów od prowokacji. W pewnym momencie straciliśmy nadzieję, że Marsz ruszy dalej, ale na szczęście skończyło się dobrze, choć władza swój cel częściowo osiągnęła... Nie mówi się o dysproporcji liczbowej między MN a marszem Bronka, tylko o incydentach - o to im właśnie chodziło, chociaż i tak relacje medialne są o wiele bardziej stonowane niż rok temu. Podsumowując, najbezpieczniejszym transportem był pociąg (oprócz towarzystwa tajniaków zero przypału itd.), na Marszu wg mnie więcej ludzi niż rok temu, na plus lepsze ogarnięcie ze strony organizatorów i wiec na agrykoli. Do zobaczenia za rok! Marsz Niepodległości dopiero się zaczyna...!

Radek_ZS

Post autor: Radek_ZS » 15.11.2012, 18:52

>>> WORKING CLASS <<<

R_AN

Post autor: R_AN » 15.11.2012, 19:19

Mam wrażenie, że jeszcze nikt tego linka nie wklejał. Polecam ze względu na filmik z wesołych przebieżek pod dworcem centralnym. Jeśli film jest na jutubie niech ktoś mnie poprawi i wstawi, nie ma sensu koncernowi medialnemu Waltera nabijać pieniędzy.

[link]

ArmiaKrajowa

Post autor: ArmiaKrajowa » 15.11.2012, 19:23

Co mozna zrobic w takiej sytuacji gdy kundel odmawia wypelnienia obowiazkow sluzbowych ?

Czy oprocz wegrow byli obecni na marszu rosyjscy, ukrainscy albo serbscy nacjonalisci ?
Obrazek

bednar

Post autor: bednar » 15.11.2012, 19:29

ArmiaKrajowa pisze:
Co mozna zrobic w takiej sytuacji gdy kundel odmawia wypelnienia obowiazkow sluzbowych ?

Czy oprocz wegrow byli obecni na marszu rosyjscy, ukrainscy albo serbscy nacjonalisci ?
Szwedzi, norwedzy, włosi, czesi, ktoś pisał ze ukraincy byli i gdzieś przeczytałem ze słowacy także

Viclav

Post autor: Viclav » 15.11.2012, 21:38

Słowacy byli na 100%, dodatkowo też m.in Białorusini, Flamandowie i Chorwaci
Obrazek"Jesteś sterem, białym żołnierzem!" Beata KozidrakObrazek

R_AN

Post autor: R_AN » 15.11.2012, 21:44

bednar pisze:
ArmiaKrajowa pisze:

Szwedzi, norwedzy, włosi, czesi, ktoś pisał ze ukraincy byli i gdzieś przeczytałem ze słowacy także

Dodatkowo byli całkiem konkretną brygadą czescy Autonomiczni Nacjonaliści (ok. 40 sztuk), Białorusini, Ukraińcy (co roku stawiają się AN z Ukrainy, nie wiem skąd farmazon, że obecna była Swoboda, akurat obecne środowisko to nawet zbojkotowało wybory, więc do reprezentanta w parlamencie im daleko - chociaż przyznać należy, iż proporcjonalnie do roku 2010 była ich tym razem garstka), byli nawet ROSJANIE (tak, tak zgadza się) spod szyldu o nazwie Volniza, też kilkanaście sztuk.

MOTOR_L

Post autor: MOTOR_L » 15.11.2012, 21:49

Hund pisze:
demostenes pisze:
On sam nie wie czego chce. Mamy zacnych ulicznych wojowników, ale lata tłamszenia i zlewaczania uniwersytetów dały owoce w postaci prawicowych inteligentów typu Zawisza i Winnicki. Nie żebym coś do nich miał, bo robią dobrą pracę, ale brakuje im charyzmy i ogłady żeby pociągnąć tłumy.
Nadzieja w Marianie Kowalskim z ONRu
, który potrafi gadać. Jutro o 22:30 będzie w programie Pospieszalskiego na TVP Info. Warto oglądać bo reżimowe media rzadko dopuszczają prawicowych przedstawicieli do głosu.
To mnie rozbawiłeś, a Kowalski niby ma charyzmę? O ogładzie nie wspominawszy?
Proszę Cię.
Mamy demokrację i głosują ludzie, ekipa pod władzą takiego ogra ma szanse tylko i wyłącznie na marginalizację.
Trzeba właśnie gładkich, mądrych spokojnych ludzi (Winnicki i Zawisza to też jeszcze nie to) o odpowiednich poglądach, którzy nie będą przerażali tłumu lemingów, tylko będą ich przekonywali uwypuklając co trzeba a inne rzeczy wyciszając.
Mówisz o tym kowalskim ktory sie rozjebał na psach?? to gratuluje przywodztwa
(M)OTOR LUBLIN

xniebieskix

Post autor: xniebieskix » 15.11.2012, 21:53

Na dzień dzisiejszy nie ma żadnej partii odpowiedniej a co do ONR i MW wszystko w miarę ok tylko ta wiara ja nie chcę obowiązkowego płacenia podatków i różnych danin na proboszcza czy wikarego z parafii który dla nich jest wielkim Duce...

Thor1910

Post autor: Thor1910 » 15.11.2012, 22:03

Na pewno byli Węgrzy, Słowacy, Czesi, Włosi, Francuzi, Ukraińcy, Serbowie, Szwedzi, Norwedzy i chyba Hiszpanie. Poniżej zdjęcia naszych zagranicznych gości z MN:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]
:mrgreen:

Ficefski

Post autor: Ficefski » 15.11.2012, 22:29

Były chyba też osoby z Rumunii i Łotwy.

zbychu2

Post autor: zbychu2 » 15.11.2012, 22:39

Mówisz o tym kowalskim ktory sie rozjebał na psach?? to gratuluje przywodztwa
Masz jakieś dowody?

R_AN

Post autor: R_AN » 15.11.2012, 22:43

Personalnie daleko mi do do wszelakich nurtów centroprawicy, swojej niechęci nie chce argumentować, gdyż zainicjowałbym nowy wątek i najpewniej interesuje to dość duże grono osób tyle co zeszłoroczny śnieg... ale w kręgu tym chyba rozpoczął się festiwal odcinania od MN. Pierwszy poseł Wipler. Ciekawe czy pozostali nie zostaną zobligowani do podobnego zachowania pod pozorem "partyjnej dyscypliny" w rozumienie Jarka K.

za narodowcy.net
Wipler odcina się od narodowców

Poseł Prawa i Sprawiedliwości Przemysław Wipler, który uczestniczył w zeszłym i tegorocznym Marszu Niepodległości, w rozmowie z policją chcąc rozwiązania tegorocznej manifestacji, odciął się od narodowców organizujących pochód na 11 listopada.

Poseł z Warszawy odcinał się od organizatorów Marszu Niepodległości, już od poniedziałku, bojąc się panicznie przede wszystkim powołania nowej organizacji społecznej, związanej z nurtem narodowym. Dzisiaj odciął się od niego, za pośrednictwem „Gazety Wyborczej”. Wipler nie tylko skrytykował powstanie nowej inicjatywy, lecz także stwierdził, że idee Obozu Narodowo-Radykalnego są archaiczne, a na marsz poszedł „wbrew poglądom ONR-u”, które zupełnie nie przeszkadzały mu podczas ubiegłorocznej manifestacji. Poseł tłumaczy, że zjawił się w niedzielę na ulicach Warszawy, bo w pochodzie uczestniczyły środowiska związane z jego ugrupowaniem i Kongresem Nowej Prawicy.

MM

defqon

Post autor: defqon » 15.11.2012, 22:45

Oglądać TVP Info!

Chusteczka

Post autor: Chusteczka » 15.11.2012, 23:17

Program Pospieszalskiego na plus, wyemitował wszystkie te zarejestrowane na filmikach prowokacje i zadal kilka niewygodnych pytań. Wspomniał o Staruchu, wezwaniach, o Piaście i o prowokacjach.
W sumie to bylem zdzwiony, ze w TVP (o takiej sobie porze co prawda, ale jednak) leci program wyraźnie pozytywnie nastawiony do Marszu, a negatywnie do policji.
Rzecznik policji natomiast, nie bez powodu jak widać piastuje swoje stanowisko. Kłamać potrafi jak malo kto, ma pokazane jak policjant odrzuca racę, lub jak prowokatorzy rzucają w swoich kolegów, a kilka minut pozniej mówi, że nic takiego absolutnie nie miało miejsca. Dobry jest.

zMS

Post autor: zMS » 15.11.2012, 23:18

Pięknie pocisnęli POlicje, dobry materiał pokazali. Burek w studio nie dysponował żadnymi twardymi argumentami, aż sie śmiać chciało, chyba pierwszy materiał w tv który ejst w miarę przychylny MN...
POlicjant: nie zapraszajcie bandytów na Marsz to będzie spokojnie
Kowalski: to was nie zapraszamy :)
ŚLĄSK ZAWSZE POLSKI !!

GraudenzElite

Post autor: GraudenzElite » 15.11.2012, 23:20

Ochujałem najpierw ankieta 50% na 50%, a pozniej 99% na 1%. Mam wyjebane co piszecie o PiS i tak na nich zawsze bede glosowal bo jak rozproszymy na mniejsze partyjki nasze glosy to i tak PO wygra i wielki h** z tego bedzie. Chodzi o to zeby w koncu rzadzila Prawica! Artur Zawisza=Merytoryczna potega! Charyzme to musi miec dyktator a nie Artur Zawisza.

Jude_raus

Post autor: Jude_raus » 15.11.2012, 23:20

Niebawem w internecie pojawi się zapewne materiał/ program wyemitowany dzisiaj przed kilkoma minutami w TVP INFO. Udostępniajcie ten materiał na swoich profilach na portalach spolecznościowych (Facebook, Twitter, nasza-klasa), pokazujcie go swojej rodzinie i znajomym. Niech jak najwięcej ludzi zobaczy jak w naszym kraju zachowuje się policja i jakich przestępstw się dopuszcza. Niech jak najwięcej ludzi zobaczy jak zachowują się nieumundurowani policyjni prowokatorzy w kominiarkach, którzy pacyfikują Polaków chcących uczcić niepodleglość naszej ukochanej Ojczyzny!!!

croppekkk

Post autor: croppekkk » 15.11.2012, 23:24

Redaktor ze Stalowej Woli opowiada o działaniach policji z 11 listopada 2012

Redaktor Jerzy Mielniczuk z gazety Super Nowości - uczestnik marszu niepodległości w Warszawie opowiada o działaniach policji z dnia 11.11.2012. - Zostaliśmy zastraszeni, do tego przyłączyła się policja, dzwonili po ludziach i domagali się listy uczestników. Są to ormowskie działania operacyjne. Nie dostali listy uczestników! Próbowano wyciągnąć listę uczestników od kierowcy autobusu.

- Co do wyposarzenia, mieliśmy tylko "kije" do transparentów. W trakcie marszu w Warszawie pierwszy atakt nastąpił kiedy chciałem zrobić zdjęcie manifestacji. Mają nowy sprzęt, podejrzewam, że mają nowy lepszy gaz, który dusił. Następnie strzelano głośne petardy - komentuje Jerzy Mielniczuk

- Co do gości, którzy próbowali się bić z policją, jestem przekonany, że wśród nich była policja. Byli manifestanci z Rzeszowa, Dębicy, Sanoka. To nie byli kibole z Rzeszowa. Narodowy Rzeszów pozdrawia Narodową Stalową Wolę - było to żywiołowe oraz imponujące - twierdzi redaktor

Miasto sfinansowało wyjazd 2 autokarów do Warszawy na Marsz Niepodległości. Policja wykonywała polityczne decyzje moim zdaniem. To są metody charakterystyczne dla zachowania policji w państwach totalitarnych, gdzie policja przede wszystkim działa na zamówienie polityczne - mówił włodarz miasta.

[link]
1938

ODPOWIEDZ