Polska-Urugwaj 14.11.2012 GDAŃSK
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
azsraciborz
Polska-Urugwaj 14.11.2012 GDAŃSK
Na początek nowy prezes obniża ceny biletów:
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Tansz ... caid=1f6ef
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Tansz ... caid=1f6ef
Re: Polska-Urugwaj 14.11.2012 GDAŃSK
stadion prawie pełny
No to ku*** pikniki sobie same oprawe zrobiły . To jak z tym bojkotem repry było ?
-
monterinio
W jakim celu ten temat założyłeś ? Mamy pisać na temat podniecającego się szpakowskiego czy pełnego stadionu, a może znakomitego dopingu klubu kibica RP ? TEMAT DO KOSZA!
Tak z ciekawości spytam czy pod koniec pierwszej połowy pikniki śpiewały " kto nie skacze z Urugwaju" ?
A nie czasem kto nie skacze ten z policji .Vegeta pisze:Tak z ciekawości spytam czy pod koniec pierwszej połowy pikniki śpiewały " kto nie skacze z Urugwaju" ?
-
legia&wielim
po obejrzeniu meczu w tv jestem zszokowany postawą pikników zero dopingu choć szpaku się mało niezlał na antenie mówiąc jaka jest zajebista atmosfera ,pod koniec meczu spiker dwukrotnie prosi o odśpiewanie Hymnu Narodowego po czym tylko część osób wstaje i śpiewa, zbliżenie a tu czarny szal z napisem SPECJAL ! chyba go ktoś z sześciopakiem w markecie kupił ogólnie skandal i żenada w wykonaniu pikoli !
-
pitbullcity
Napisze krótko i drukowanymi literami: PROTEST NA MECZACH REPREZENTACJI NIE PRZYNIÓSŁ JAKICHKOLWIEK ZMIAN I CO NAJGORSZE NIE PRZYNIESIE. WEDŁUG MNIE TRZEBA RUSZYĆ OD NOWA, A MOŻE ZMIANY SAME ULEGNĄ. NAPAWAĆ OPTYMIZMEM MOŻE NAS JUŻ ZMIANA NA STANOWISKU PREZESA PZPNu
jak chcesz to zacznij chodzic na mecze nikt Ci nie broni. Ja od roku nie ogladam i jakos zle mi nie jest z tym. skonczcie juz wylewac tu lzy i zacznijcie chodzic i pokazcie pikolom jak to sie robi. Mnie w ta szopke nie wciagniecie
-
Seth Gecko
- ostatnie ostrzeżenie
Nie wiem czy myślimy o tym samym zbliżeniu, ale szal SPECJAL trzymany do góry nogami. Albo typ przedawkował albo szal zdobyczny;)legia&wielim pisze:...zbliżenie a tu czarny szal z napisem SPECJAL ! chyba go ktoś z sześciopakiem w markecie kupił ogólnie skandal i żenada w wykonaniu pikoli !
Z początku pikniki nawet dawali radę z dopingiem, sporo też flag Polski. Co mimo wszystko cieszy, że nawet Janki mają zajawkę na Polskę.
Bojkot bojkotem, ale czy nie byłoby ciekawiej wbić się w najbliższej przyszłości, na mniej oblegany przez pikników mecz kumatą załogą i pokazać doping z prawdziwego zdarzenia. Pośpiewać trochę o donaldzie, czerwonej hołocie (raz sierpem, raz młotem) i pokazać że wbrew POlicyjnym nagonkom mamy się dobrze? I potrafimy się zjednoczyć. Taki pstryczek w nos, żeby nie myśleli że mają nas z głowy. Następnie znowu dać w kolejnych meczach pole do popisu piknikom. Oczywiście to luźna propozycja, bardziej na następny rok;)
Zrozumcie że kumata wiara,po prostu odpuściła sobie kadre,przynajmniej ja o żadnym bojkocie nie słyszałem,nie licząć tego forum.
legia&wielim napisał:
Śpiewanie Hymnu w trakcie meczu jest jego profanacją, a tu jeszcze spiker o to nawołuje tak jakby miała miejsce jakaś wiekopomna chwila dla naszego bytu narodowego... Jedynym przypadkiem jakim można by zrozumieć byłaby sytuacja, w której gralibyśmy finał MŚ, mecz byłby zacięty a szala zwycięstwa na naszą rzecz przechyliła by się po ciężkim boju, i żaden inny przypadek nie wchodzi w grę, hymn narodowyto nie byle przyśpiewka, którą można ot tak sobie zapodawać...pod koniec meczu spiker dwukrotnie prosi o odśpiewanie Hymnu
Nie przesadzaj z tą profanacją.
Zawsze był śpiewany w trakcie meczu i od kumatych to wyszło.
Anglicy też jadą z God Save the Queen.
Nie raz w trakcie meczu spiewany Hymn,o żadnej profanacji nie ma tu mowy,jak mnie pamięć nie myli na Litwie w Kownie też śpiewalismy Hymn,bodajże w 2 połowie,a wiadomo jaka wtedy ekipa była...
To że kumaci tak robią i Anglicy to nie znaczy że to nie jest profanacja. Kolega ma trochę racji bo hymn to nie jest przyśpiewka weselna żeby go sobie śpiewać kiedy się chce tylko i wyłącznie dla podniesienia atmosfery. Są konkretne okoliczności to się hymn śpiewa, a nie po kilka razy na gówno wartym meczu.psychopig pisze:Nie przesadzaj z tą profanacją.
Czy sektory które będą zamknięte na meczu Lechia - Widzew były normalnie czynne?
Wczoraj było robienie zgody z Węgrami,dziś poruszana jest kwestia powrotu na kadrę...
Co będzie jutro?
Co będzie jutro?
mi sie wydaje ze hymn spiewany podczas meczu jest po to zeby pokazac ze "kibice" sa z pilkarzami mimo tego ze przegrywaja! pamietam spiewalismy na Walii (3:2 wygrana) i na Anglii (2:1 przegrana), a ze wychodzi to najlepiej ze wszystkich "przyspiewek" na kadrze dlatego jest spiewane! takie sa moje odczucia!Canelo pisze:To że kumaci tak robią i Anglicy to nie znaczy że to nie jest profanacja. Kolega ma trochę racji bo hymn to nie jest przyśpiewka weselna żeby go sobie śpiewać kiedy się chce tylko i wyłącznie dla podniesienia atmosfery. Są konkretne okoliczności to się hymn śpiewa, a nie po kilka razy na gówno wartym meczu.psychopig pisze:Nie przesadzaj z tą profanacją.
Są jakieś zdjęcia z tego meczu?
-
kiwa jako tako
Dorosły dzieciaty facet i babra sie farbkami jak małolat w przedszkolu. Brak słów co Ci ludzie mają we łbach
koniu0379 napisał:
A co do Anglików to dla nich nie ma żadnych świętości, oni potrafią mieć na gaciach własną flagę narodową, więc przykładu z nich brać raczej nie ma co.
Hymn nie jest od tego.Canelo pisze:
psychopig pisze:
Nie przesadzaj z tą profanacją.
To że kumaci tak robią i Anglicy to nie znaczy że to nie jest profanacja. Kolega ma trochę racji bo hymn to nie jest przyśpiewka weselna żeby go sobie śpiewać kiedy się chce tylko i wyłącznie dla podniesienia atmosfery. Są konkretne okoliczności to się hymn śpiewa, a nie po kilka razy na gówno wartym meczu.
mi sie wydaje ze hymn spiewany podczas meczu jest po to zeby pokazac ze "kibice" sa z pilkarzami mimo tego ze przegrywaja! pamietam spiewalismy na Walii (3:2 wygrana) i na Anglii (2:1 przegrana), a ze wychodzi to najlepiej ze wszystkich "przyspiewek" na kadrze dlatego jest spiewane! takie sa moje odczucia!
A co do Anglików to dla nich nie ma żadnych świętości, oni potrafią mieć na gaciach własną flagę narodową, więc przykładu z nich brać raczej nie ma co.