Polska-Urugwaj 14.11.2012 GDAŃSK
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Polska-Urugwaj 14.11.2012 GDAŃSK
Na początek nowy prezes obniża ceny biletów:
[link]
[link]
-
Re: Polska-Urugwaj 14.11.2012 GDAŃSK
stadion prawie pełny
-
No to ku*** pikniki sobie same oprawe zrobiły . To jak z tym bojkotem repry było ?
-
Bandyci śpiewając hymn Polski podżegają do nienawiści na tle narodowościowym.Trzeba zawiadomić milicję o popełnieniu przestępstwa.
Tak na poważnie to na trybunach 99% janków.
Tak na poważnie to na trybunach 99% janków.
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
W jakim celu ten temat założyłeś ? Mamy pisać na temat podniecającego się szpakowskiego czy pełnego stadionu, a może znakomitego dopingu klubu kibica RP ? TEMAT DO KOSZA!
-
Tak z ciekawości spytam czy pod koniec pierwszej połowy pikniki śpiewały " kto nie skacze z Urugwaju" ?
-
na trybunach bez zmian czyli kiełbaski,popcorn,i ogólny piknik....najlepszy jest ten idiota szpakowski, podniecający się cudowną amtosferą buahahah ,co do meczu 3 bramki to najmniejszy dla nas wymiar kary
pzdr
pzdr
-
A nie czasem kto nie skacze ten z policji .Vegeta pisze:Tak z ciekawości spytam czy pod koniec pierwszej połowy pikniki śpiewały " kto nie skacze z Urugwaju" ?
GKS Katowice 1911 Tak historia sie zaczeła STARY ŚLĄSKI KLUB .
http://pl.tinypic.com/r/2s5za6q/5
http://pl.tinypic.com/r/2s5za6q/5
-
po obejrzeniu meczu w tv jestem zszokowany postawą pikników zero dopingu choć szpaku się mało niezlał na antenie mówiąc jaka jest zajebista atmosfera ,pod koniec meczu spiker dwukrotnie prosi o odśpiewanie Hymnu Narodowego po czym tylko część osób wstaje i śpiewa, zbliżenie a tu czarny szal z napisem SPECJAL ! chyba go ktoś z sześciopakiem w markecie kupił ogólnie skandal i żenada w wykonaniu pikoli !
-
a Ty gorzej sie spuszczasz niż Szpaku idż na mecz weż czarny szalik z napisem hooligan i pewnie bedzie 100% lepiej. Taka jest rzeczywistosć i zza [link]u tego nie zmienimy.
-
Napisze krótko i drukowanymi literami: PROTEST NA MECZACH REPREZENTACJI NIE PRZYNIÓSŁ JAKICHKOLWIEK ZMIAN I CO NAJGORSZE NIE PRZYNIESIE. WEDŁUG MNIE TRZEBA RUSZYĆ OD NOWA, A MOŻE ZMIANY SAME ULEGNĄ. NAPAWAĆ OPTYMIZMEM MOŻE NAS JUŻ ZMIANA NA STANOWISKU PREZESA PZPNu
-
jak chcesz to zacznij chodzic na mecze nikt Ci nie broni. Ja od roku nie ogladam i jakos zle mi nie jest z tym. skonczcie juz wylewac tu lzy i zacznijcie chodzic i pokazcie pikolom jak to sie robi. Mnie w ta szopke nie wciagniecie
-
- ostatnie ostrzeżenie
Nie wiem czy myślimy o tym samym zbliżeniu, ale szal SPECJAL trzymany do góry nogami. Albo typ przedawkował albo szal zdobyczny;)legia&wielim pisze:...zbliżenie a tu czarny szal z napisem SPECJAL ! chyba go ktoś z sześciopakiem w markecie kupił ogólnie skandal i żenada w wykonaniu pikoli !
Z początku pikniki nawet dawali radę z dopingiem, sporo też flag Polski. Co mimo wszystko cieszy, że nawet Janki mają zajawkę na Polskę.
Bojkot bojkotem, ale czy nie byłoby ciekawiej wbić się w najbliższej przyszłości, na mniej oblegany przez pikników mecz kumatą załogą i pokazać doping z prawdziwego zdarzenia. Pośpiewać trochę o donaldzie, czerwonej hołocie (raz sierpem, raz młotem) i pokazać że wbrew POlicyjnym nagonkom mamy się dobrze? I potrafimy się zjednoczyć. Taki pstryczek w nos, żeby nie myśleli że mają nas z głowy. Następnie znowu dać w kolejnych meczach pole do popisu piknikom. Oczywiście to luźna propozycja, bardziej na następny rok;)
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
W ogole to co sie dzieje na meczach reprezentacji to jest tragedia. Akurat ta "oprawa" mi sie podobala bo fajnie to wygladalo ale doping byl zenujacy. Zero zgrania. Jak patrze na kretynow w czapeczkach zwanych "pajac" z napisem POLSKA to az mnie cos bierze. Brak szacunku do siebie i swojego kraju. Jak bylo 0:0 to bylo glosno (choc strasznie chaotycznie) po stracie gola nastala cisza. Od czasu do czasu paru pajacow pokrzyczalo i znow cisza. Dobrze ze JESZCZE chociaz spiewaja hymn w trakcie meczu.
Bojkot trwa ale nie przyniosi skutkow bo pajace urzadzaja sobie pikniki na stadionach. Najblizszy mecz reprezentacji na jaki sie wybiore to bedzie mecz z Anglia w Londynie, i mam nadzieje ze w kadrze beda juz grali tylko Polacy.
Bojkot trwa ale nie przyniosi skutkow bo pajace urzadzaja sobie pikniki na stadionach. Najblizszy mecz reprezentacji na jaki sie wybiore to bedzie mecz z Anglia w Londynie, i mam nadzieje ze w kadrze beda juz grali tylko Polacy.
-
Zrozumcie że kumata wiara,po prostu odpuściła sobie kadre,przynajmniej ja o żadnym bojkocie nie słyszałem,nie licząć tego forum.

-
legia&wielim napisał:
Śpiewanie Hymnu w trakcie meczu jest jego profanacją, a tu jeszcze spiker o to nawołuje tak jakby miała miejsce jakaś wiekopomna chwila dla naszego bytu narodowego... Jedynym przypadkiem jakim można by zrozumieć byłaby sytuacja, w której gralibyśmy finał MŚ, mecz byłby zacięty a szala zwycięstwa na naszą rzecz przechyliła by się po ciężkim boju, i żaden inny przypadek nie wchodzi w grę, hymn narodowyto nie byle przyśpiewka, którą można ot tak sobie zapodawać...pod koniec meczu spiker dwukrotnie prosi o odśpiewanie Hymnu
-
Nie przesadzaj z tą profanacją.
Zawsze był śpiewany w trakcie meczu i od kumatych to wyszło.
Anglicy też jadą z God Save the Queen.

-
Nie raz w trakcie meczu spiewany Hymn,o żadnej profanacji nie ma tu mowy,jak mnie pamięć nie myli na Litwie w Kownie też śpiewalismy Hymn,bodajże w 2 połowie,a wiadomo jaka wtedy ekipa była...

-
Lechita coś jebnął z tą profanacją hymnu ja p*******... Jak dla mnie profanacją jest gra tych 11 błaznów co w klubach mają zajebistą formę a w reprezentacji są słabsi...
-
pieprzysz głupoty (ale to norma na kibice.net)hooligans800 pisze:
Bojkot trwa ale nie przyniosi skutkow bo pajace urzadzaja sobie pikniki na stadionach.
po pierwsze to nie ma żadnego oficjalnego bojkotu
po drugie skutki olewania przez kumatą ekipę meczów (chociaż jedną kumatą flagę wczoraj widziałem) są jak najbardziej widoczne - no chyba że twierdzisz że piłkarzom jest przyjemnie jak przez pół meczu jest grobowa cisza (to w ogóle niepojęte że w zbiorowisku 40tys ludzi można uzyskać efekt absolutnej ciszy), a po gwizdku są totalnie wygwizdani, co zdarzyło się na cztery ostatnie mecze trzy razy (Wrocław-Mołdawia, Warszawa-RPA i wczoraj), myślę że nowy prezes pzpn mający lepszy kontakt z rzeczywistością pojmie że utrzymywanie takiego stanu rzeczy odbija się na samej grze piłkarzyków
na marginesie organizacja meczów w Gdańsku to jest jakaś paranoja - pod każdym względem, nie wiem jak jest na meczach ligowych, ale na reprezentacji jak ktoś nie ma zdrowych nóg i dobrej kondycji to w praktyce musi czekać godzinę po meczu żeby się wydostać - samochodem się nie da dojechać, organizacja wejścia do skm to walka jak przed mięsnym w komunie, do tramwaju pół godziny z buta
a już paranoją jest że mija pół roku od euro a oni cały czas budują jakieś okoliczne skrzyżowanie
jedyny plus meczów w Gdańsku to świetna chińszczyzna na Rybitwy
-
To że kumaci tak robią i Anglicy to nie znaczy że to nie jest profanacja. Kolega ma trochę racji bo hymn to nie jest przyśpiewka weselna żeby go sobie śpiewać kiedy się chce tylko i wyłącznie dla podniesienia atmosfery. Są konkretne okoliczności to się hymn śpiewa, a nie po kilka razy na gówno wartym meczu.psychopig pisze:Nie przesadzaj z tą profanacją.
-
Czy sektory które będą zamknięte na meczu Lechia - Widzew były normalnie czynne?
Zamknijcie rejestrację !
-
znowu to samo narzekanie.... na Stadionie Śląskim kto robił kartoniady biało - czerwone? Chuligani? Nic nowego.Kontromed pisze:No to ku*** pikniki sobie same oprawe zrobiły . To jak z tym bojkotem repry było ?
Boniek obniżył ceny, można było normalnie kupić bilet.
Urugwaj jest zajebisty. :)
-
Wczoraj było robienie zgody z Węgrami,dziś poruszana jest kwestia powrotu na kadrę...
Co będzie jutro?
Co będzie jutro?
-
mi sie wydaje ze hymn spiewany podczas meczu jest po to zeby pokazac ze "kibice" sa z pilkarzami mimo tego ze przegrywaja! pamietam spiewalismy na Walii (3:2 wygrana) i na Anglii (2:1 przegrana), a ze wychodzi to najlepiej ze wszystkich "przyspiewek" na kadrze dlatego jest spiewane! takie sa moje odczucia!Canelo pisze:To że kumaci tak robią i Anglicy to nie znaczy że to nie jest profanacja. Kolega ma trochę racji bo hymn to nie jest przyśpiewka weselna żeby go sobie śpiewać kiedy się chce tylko i wyłącznie dla podniesienia atmosfery. Są konkretne okoliczności to się hymn śpiewa, a nie po kilka razy na gówno wartym meczu.psychopig pisze:Nie przesadzaj z tą profanacją.
-
Są jakieś zdjęcia z tego meczu?
-
Dorosły dzieciaty facet i babra sie farbkami jak małolat w przedszkolu. Brak słów co Ci ludzie mają we łbach
-
koniu0379 napisał:
A co do Anglików to dla nich nie ma żadnych świętości, oni potrafią mieć na gaciach własną flagę narodową, więc przykładu z nich brać raczej nie ma co.
Hymn nie jest od tego.Canelo pisze:
psychopig pisze:
Nie przesadzaj z tą profanacją.
To że kumaci tak robią i Anglicy to nie znaczy że to nie jest profanacja. Kolega ma trochę racji bo hymn to nie jest przyśpiewka weselna żeby go sobie śpiewać kiedy się chce tylko i wyłącznie dla podniesienia atmosfery. Są konkretne okoliczności to się hymn śpiewa, a nie po kilka razy na gówno wartym meczu.
mi sie wydaje ze hymn spiewany podczas meczu jest po to zeby pokazac ze "kibice" sa z pilkarzami mimo tego ze przegrywaja! pamietam spiewalismy na Walii (3:2 wygrana) i na Anglii (2:1 przegrana), a ze wychodzi to najlepiej ze wszystkich "przyspiewek" na kadrze dlatego jest spiewane! takie sa moje odczucia!
A co do Anglików to dla nich nie ma żadnych świętości, oni potrafią mieć na gaciach własną flagę narodową, więc przykładu z nich brać raczej nie ma co.
-
Zdjęcia: [link]