Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
może ktoś opisać sytuację na Podlasiu.?
Chodzi mi o Jagiellonię jej zgody , kosy i FC
-
jestes ponoc z Jagi i nie wiesz co sie wokol ciebie dzieje?montana1974 pisze:może ktoś opisać sytuację na Podlasiu.?
na Podlasiu bez zmiany Jagiellonia pany, wszystkie kluby oprocz fan clubow to kosa
-
Ja wyglada obecnie sytuacja Wisly Krakow i Poloni Przemysl?Zgoda/Uklad?
-
Orange&Mango pisze:Ja wyglada obecnie sytuacja Wisly Krakow i Poloni Przemysl?Zgoda/Uklad?
Uklad
-
ostatnio byłem w miejscowości Rypin. Na osiedlu przy dworcu PKS widzialem vlepke Legii Warszawa i napis na murze Zagłebie Sosnowiec. Kiedys słyszałem ze Rypin był fc Zawiszy. Jak jest obecnie?
http://www.smanager.pl
-
Podbijamelo1312 pisze:Tez mnie interesuje, moze byc na pw.Andrew88 pisze:Wracajac do KSZO,to zgoda ze Slovanem juz ma ponad 10 lat.Kiedy ostatnio wspieraliscie Slovan lub kiedy Slovan byl w jakies lepszej liczbie u was?
Autonomia,rzecz wspaniała,Śląsk jest syty,Polska cała!
-
Witam , może mi ktoś przedstawić obecne relacje miedzy Górnikiem Piaski , a CKS-em Czeladź , może być na PW , wiem ze kiedyś była kosa , potem jak się nie mylę ocieplenie stosunków , a dziś ?
Za klub oddane życie, to nasza wspólna racja
Za klub oddamy wszystko, bo to nasza wspólna pasja
Ten doping te oprawy, w d**** mamy ustawy
żyjemy tak, bo kibicowanie nam weszło w nawyk
Szczakowianka Jaworzno
Za klub oddamy wszystko, bo to nasza wspólna pasja
Ten doping te oprawy, w d**** mamy ustawy
żyjemy tak, bo kibicowanie nam weszło w nawyk
Szczakowianka Jaworzno
-
witam,
chyba w zeszłym roku (lub na początku tego) rozmawiałem z jednym z KSZOków na temat tej zgody.
z tego co mi powiedział, mogłem sobie wyrobić zdanie na ten temat.
moim zdaniem zgoda Slovan-KSZO jest bo jest i tyle:)
chyba w zeszłym roku (lub na początku tego) rozmawiałem z jednym z KSZOków na temat tej zgody.
z tego co mi powiedział, mogłem sobie wyrobić zdanie na ten temat.
moim zdaniem zgoda Slovan-KSZO jest bo jest i tyle:)
-
kibice miejscowego Lecha Rypin od kilku lat są pro-Legia (nie wiem jak było wcześniej).Hermes1975 pisze:ostatnio byłem w miejscowości Rypin. Na osiedlu przy dworcu PKS widzialem vlepke Legii Warszawa i napis na murze Zagłebie Sosnowiec. Kiedys słyszałem ze Rypin był fc Zawiszy. Jak jest obecnie?
Nasze są miasta, miasteczka, wsie i osady !!! Widzew Łódź
-
Już nie układ. Polonia Przemyśl jest naszą ZGODĄ !tikwath pisze:Orange&Mango pisze:Ja wyglada obecnie sytuacja Wisly Krakow i Poloni Przemysl?Zgoda/Uklad?
Uklad
BARWY cRACOVII TO NASZA PASJA
WISŁA KRAKÓW
NAJSTARSZY POLSKI KLUB W KRAKOWIE !
WISŁA KRAKÓW
NAJSTARSZY POLSKI KLUB W KRAKOWIE !
-
I średnia wieku w ich młynie wynosi 15 lat :) [link]czajnik pisze:kibice miejscowego Lecha Rypin od kilku lat są pro-Legia (nie wiem jak było wcześniej).Hermes1975 pisze:ostatnio byłem w miejscowości Rypin. Na osiedlu przy dworcu PKS widzialem vlepke Legii Warszawa i napis na murze Zagłebie Sosnowiec. Kiedys słyszałem ze Rypin był fc Zawiszy. Jak jest obecnie?
jaasiek pisze:czajnik pisze:ich sztama zakończyla się na goszczeniu Miedziaków przez ŁKSiaków, w wyniku czego kibice Miedzi musieli spać po łódzkich klatkach.ArmiaKrajowa pisze:Jakie stosunki na lini LKS - Miedz Legnica ? Dawniej chyba byla zgoda czy tam uklad.
-
Potrzebuje kogoś bardzo ogarniętego z Stilionu Gorzów lub Chrobrego Głogów na PW, w celu zapytania się czegoś.
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
-
Ruch Radzionków ma nadal układ z Dozametem?
-
Z Dozametem? Myślałem, że mają układ z psami...
-
Trochę mało aktualne zdjęcie masz. Rypin 100% LegiaRedhool pisze:I średnia wieku w ich młynie wynosi 15 lat :) http://www.-/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120913/PILKA28/120919584§ioncat=photostory7czajnik pisze:kibice miejscowego Lecha Rypin od kilku lat są pro-Legia (nie wiem jak było wcześniej).Hermes1975 pisze:ostatnio byłem w miejscowości Rypin. Na osiedlu przy dworcu PKS widzialem vlepke Legii Warszawa i napis na murze Zagłebie Sosnowiec. Kiedys słyszałem ze Rypin był fc Zawiszy. Jak jest obecnie?
www.startowcy1948.ubf.pl - Serwis Kibiców Startu Radziejów !!!
-
Nie działa coś ten link. Ale jak wpiszesz w google to znajdziesz. Ja znalazłem zdjęcia z meczu z Elaną i same gimnazjum w młynie. Więc nie wydaje mi się że są poważną ekipą. Nie wiem jak miejscowy FC Legii. Z drugiej strony to dobrze że młodzi próbują coś kręcić. Rośnie kolejne pokolenia kiboli :)
jaasiek pisze:czajnik pisze:ich sztama zakończyla się na goszczeniu Miedziaków przez ŁKSiaków, w wyniku czego kibice Miedzi musieli spać po łódzkich klatkach.ArmiaKrajowa pisze:Jakie stosunki na lini LKS - Miedz Legnica ? Dawniej chyba byla zgoda czy tam uklad.
-
Dozamet nie ma już układu z Ruchem Radzionków.
CO BY SIĘ NIE DZIAŁO BRAT!
-
W Rypinie mimo wszystko nie ma zorganizowanego fc Legii. Jeździ kilka osób, dużo sympatyzuje oraz jedyne barwy na mieście jakie można spotkać to Legii.
O Zawiszy w tym mieście nie słyszałem nigdy.
-
Jak na linii Widzew Łódź - Karpaty Krosno?
-
prywatne kontakty mają chlopaki a 2 lata temu Widzew goscił w Krośnie na turnieju
Nie ma takiej kosy jak kiedyś to na pewno, ale to niech się wypowiedzą odpowiednie osoby ;dbujaka pisze:Witam , może mi ktoś przedstawić obecne relacje miedzy Górnikiem Piaski , a CKS-em Czeladź , może być na PW , wiem ze kiedyś była kosa , potem jak się nie mylę ocieplenie stosunków , a dziś ?
-
Rypin = Legia, byli na turnieju kibicowskim razem z Brodnicą/Chełmżą. Miejscowy Lech to zbieranina, na którą większość kładzie, chociaż w miarę sukcesów może się tam coś wyselekcjonuje.Garnek pisze:W Rypinie mimo wszystko nie ma zorganizowanego fc Legii. Jeździ kilka osób, dużo sympatyzuje oraz jedyne barwy na mieście jakie można spotkać to Legii.
Całe życie pod dyktando barw
-
Nie zebym sie dojebal, po prostu pytam gdy odpo nigdzie znalesc nie potrafie. Mozna wiedziec od kiedy ta zgoda i ile ten Uklad trwal az sie w Zgode przerodzil?? Z gory dzieki!Nowa Huta 1906 pisze:Już nie układ. Polonia Przemyśl jest naszą ZGODĄ !tikwath pisze:Orange&Mango pisze:Ja wyglada obecnie sytuacja Wisly Krakow i Poloni Przemysl?Zgoda/Uklad?
Uklad
-
Zmniejszych ekip wcześniej to Unia Tarnów teraz Polonia Przemyśl sumując już macie 5zgód wiele. Wcześniej wytykaliście Cracovii że jest jak dziwka bo przyjmuję wszystkich, ale teraz osiągneliście podobną ilość zgód co rywal za miedzy.Nowa Huta 1906 pisze:Już nie układ. Polonia Przemyśl jest naszą ZGODĄ !tikwath pisze:Orange&Mango pisze:Ja wyglada obecnie sytuacja Wisly Krakow i Poloni Przemysl?Zgoda/Uklad?
Uklad
http://www.bankier.pl/inwestowanie/notowania/waluty/currency.html?gclid=CJyR94ir1LMCFYta3godLjwAVg
-
Przede wszystkim to hasło tyczyło sie przerzutów a nie zgód.
Po drugie Arka, Lech, Tychy, KSP, Sandecja, Mielec, Korona, Jasło plus ewentualnie Zizkow czy jak im tam to 8-9 ekip, w czasie gdy te zarzuty były formułowane.
Tak więc 4 (w chwili obecnej bo nie wiem skąd wziąłeś 5) do 8 czy 9 to w najlepszym przypadku dwukrotnie mniej a nie jak twierdzisz "podobna ilość"
Retoryka niczym z mainstreamu
Po drugie Arka, Lech, Tychy, KSP, Sandecja, Mielec, Korona, Jasło plus ewentualnie Zizkow czy jak im tam to 8-9 ekip, w czasie gdy te zarzuty były formułowane.
Tak więc 4 (w chwili obecnej bo nie wiem skąd wziąłeś 5) do 8 czy 9 to w najlepszym przypadku dwukrotnie mniej a nie jak twierdzisz "podobna ilość"
Retoryka niczym z mainstreamu
za kim jestes?
-
Nie dwukrotnie nie przesadzaj żyj terażniejszością Arka,Lech,KSP,Sandecja. Mielec, Korona, Jasło i Zizkov jak wszyscy dobrze wiedzą zerwane w jeden dzień.nrth pisze: do 8 czy 9 to w najlepszym przypadku dwukrotnie mniej a nie jak twierdzisz "podobna ilość"
http://www.bankier.pl/inwestowanie/notowania/waluty/currency.html?gclid=CJyR94ir1LMCFYta3godLjwAVg
-
Żyj w takim razie też i Ty teraźniejszością i nie pisz o zarzutach wysuwanych własnie wtedy kiedy było 9 zgód.
Wisła miała wtedy 2-4.
Zapomniałes o Tychach.
Wisła miała wtedy 2-4.
Zapomniałes o Tychach.
za kim jestes?
-
No i o Tarnovii.
-
Praktycznie całe Podlasie to Jaga.montana1974 pisze:może ktoś opisać sytuację na Podlasiu.?
Kosy to Wigry,ŁKS,Orzeł i Cresovia.
-
Raków oficjalnie przyklepał zgodę z Videotonem?

CHROBRY GŁOGÓW (h) STILON GORZÓW
Chyba tak, bo na Zagłębiu w Sosnowcu wspierani przez 13 osób z Videotonu, ale niech się wypowie ktoś z Częstochowy : DWolwes pisze:Raków oficjalnie przyklepał zgodę z Videotonem?
-
To że ,,Ktoś'' ,,Kogoś'' wspiera nie znaczy że jest zgoda.

Zagłębie Sosnowiec !!
-
Na linii Raków - Videoton jest zgoda.
-
Jak wyglądają relacje między GKS Tychy a Cracovią? Zgoda zerwana razem z innymi czy pozostało po staremu? Jeśli pozostało to wspierają się na meczach? Można wiedzieć w jakich liczbach?
Jak wyglądają relacje Polonii Bytom z GKS Tychy? Ich zgody sympatyzują ze sobą i nie da się ukryć, że na polskiej scenie kibicowskiej stoją po jednej stronie barykady. Jak jest między nimi? Wspierają się/ tylko popierają/ akceptują swoje zgody ale za sobą nie przepadają? Jeśli można niech ktoś rozwinie wypowiedź
Jak wyglądają relacje Polonii Bytom z GKS Tychy? Ich zgody sympatyzują ze sobą i nie da się ukryć, że na polskiej scenie kibicowskiej stoją po jednej stronie barykady. Jak jest między nimi? Wspierają się/ tylko popierają/ akceptują swoje zgody ale za sobą nie przepadają? Jeśli można niech ktoś rozwinie wypowiedź
-
Cracovia ma zgodę z TychamiMuipo pisze:Jak wyglądają relacje między GKS Tychy a Cracovią? Zgoda zerwana razem z innymi czy pozostało po staremu? Jeśli pozostało to wspierają się na meczach? Można wiedzieć w jakich liczbach?
mamonki pisze: klucz otwierajacy wszystkie zamki jest zajebisty, ale zamek otwierany przez wszystkie klucze jest chujowy.. I tyle w temacie co do szmat i kozakow.
-
Jesteś chyba ciężko zmelanżowany.Nie wiem o co Ci chodzi ale np. Arka jako zgoda Polonii nie przepada za ŁKS-em , który jest zgodą GKS-u Tychy.Tak samo jak np.ŁKS i Cracovia nie przepadają za sobą mimo ,że są zgodą GKS-u Tychy.Na koniec chciałem dodać ,że Polonia Bytom i GKS Tychy nie mają wspólnych zgód.Muipo pisze:Jak wyglądają relacje między GKS Tychy a Cracovią? Zgoda zerwana razem z innymi czy pozostało po staremu? Jeśli pozostało to wspierają się na meczach? Można wiedzieć w jakich liczbach?
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
Z tym że ŁKS nie przepada za Cracovią i na odwrót to trochę przesadziłeś...
-
Myślę,że nie trochę tylko bardzo....Redhool pisze:Z tym że ŁKS nie przepada za Cracovią i na odwrót to trochę przesadziłeś...
A stosunki między Łks-em,a Cracovią jak najbardziej poprawne.
Gks Tychy łagodnie mówiąc nie przepada za Polonią Bytom i w drugą stronę to samo.
-
Chyba się trochę zagalopowałeś z tą zgodą.Nowa Huta 1906 pisze:Już nie układ. Polonia Przemyśl jest naszą ZGODĄ !tikwath pisze:Orange&Mango pisze:Ja wyglada obecnie sytuacja Wisly Krakow i Poloni Przemysl?Zgoda/Uklad?
Uklad
Z tego co mi wiadomo jest układ i na chwilę obecną tak pozostaje.
Nie pisz bzdur jak nie masz pojęcia jakie zgody ma twój klub.
-
Być może napisał tak dlatego że do nie dawna ŁKS wymieniał Cracovię jako kosę... :) No ale cóż. Powoli wbijają się do Triady hehe. Ale Arki chyba nie ugną. Ponoć w Gdyni bez zmiany...;)ostrykrk pisze:Myślę,że nie trochę tylko bardzo....Redhool pisze:Z tym że ŁKS nie przepada za Cracovią i na odwrót to trochę przesadziłeś...
A stosunki między Łks-em,a Cracovią jak najbardziej poprawne.
Gks Tychy łagodnie mówiąc nie przepada za Polonią Bytom i w drugą stronę to samo.