-P-(FhZG) pisze:Widzę, że boli ten Falubaz szczególnie byłych i niedoszłych zgodowiczów...Na obecną chwilę z Flotą łączy nas układ chuligański i wspieramy się tylko składami sportowymi, czasem jacyś trenujący ultrasi też z nami pojadą, czy się to komuś podoba lub nie. Ktoś kto pisał, że Falubaz unikał akcji z Pogonią jest słabo zorientowany i lepiej niech się nie wypowiada na tym"wszechwiedzącym"forum, bo jeżeli coś nie jest tak jak miało być to się to ucina i tak było w naszym przypadku. Co do niedoszłych akcji/walk zobaczcie co się dzieje w Polsce, akcji na trasie i ustawek jak na lekarstwo, kalkulowania jeszcze więcej, już nie wspomnę o ekipach, które kilka godzin przed walką dzwonią, że jednak nie dojadą. Co do zgody Lecha z Zagłębiem, przez kilka lat mieliśmy zerowy kontakt z nimi, z racji rozgrywania meczów w niedziele i wspomagania swoich układowiczów w niższej niż Zagłębie lidze, więc nie rozumiem skąd miało się wziąć rzekome ciśnienie?
P_FSW: Nie zrozumiesz niektórych spraw będąc z ekipy"zależnej"od kogoś. Teorii z zinów i internetu się nie nauczysz, kibicowanie w pełnym tego słowa znaczeniu to więcej niż oprawy i udziały w marszach patriotycznych...
P.s. Skończcie już temat Falubaz& Zagłębie
nic mnie nie boli, uwierz mi, że uważam was za bardzo solidną ekipę a zgodę wolałem bardziej niż tą znad morza cały czas mając szacunek,który jednak maleje z powodu waszego śmiesznego latania od ekipy do ekipy i to niezależnie do tej z której się wcześniej biło czy piło. odnoszę takie wrażenie nie tylko ja, ale co tu się dziwić skoro przyjaciół szukacie wszędzie w celu rozwoju ekipy- i piszę to nie przypadkowo bo w przypadku zerwania zgody z nami-Spartą Wrocław wśród wielu motywów jakie nam przedstawiliście kluczowym jak dla mnie był ten o "braku perspektyw rozwoju" przy nas.miniaturowej ekipce
co do Floty...
składy sportowe, trenujący ultrasi, to zwykły kibic, fanatyk już pojechać nie może?;)
no fakt, akcje z Pogonią to mieliście- ich fana w waszym sektorze na derbach.
nadal nie odpowiedziałeś na moje kluczowe pytanie: czym według was różni się układ od zgody?
a co ma kontakt realny do ciśnienia? chcesz mi powiedzieć, że do zgody znienawidzonego w ZG jak mało kto Lecha podchodziliście obojętnie? tak, tak wiem, kibicem-fanatykiem jest dla Ciebie tylko ten kto bije się tylko i wyłącznie na umawianych walkach i robi "interesy"
my jesteśmy zależni od kogoś? możesz rozwinąć? mieszkasz we Wrocławiu? co ma ta twoja wydumana zależność do oceniania waszych niepohamowanych zgodowych zapędów?
Tuskostan - mityczny stan na zielonej wyspie, gdzie 28-latek, milioner z 6 wyrokami zakłada linie lotniczą oraz parabank...aby żyło się lepiej!