KOMENTARZE 26 - 29.10.2012r.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 26 - 29.10.2012r.
Nic nie stoi na przeszkodzie, aby sobie niuanse zoologiczne powyjasniali na dzisiejszych dolnosląskich derbach, co na pewno w pewnej formie nastąpi. Z tego co się orientuje we Wrocławiu, zwykle odbywa sie imprezy zgodowe w różnych lokalizacjach, właśnie po to by towarzystwo sobie nie skakało do gardeł.
A swoją drogą gdyby się kiedyś odbył mecz Unia-Śląsk, to czy Wisła by odpuściła, tak samo jak kiedyś Śląsk z okazji Motor-Lechia.
A swoją drogą gdyby się kiedyś odbył mecz Unia-Śląsk, to czy Wisła by odpuściła, tak samo jak kiedyś Śląsk z okazji Motor-Lechia.
-
Transparent jak najbardziej osiagnal swoj cel, bylo nie bylo zrobil poruszenie po wislackiej stronie, a o takie cos zapewne chodzilo autorom projektu. Kiedys tego typu akcje wystepowaly czesciej. Bardzo ciekawie zapowiada sie kontynuacja tej kosy w przyszlosci, na roznych meczach...
~Fortune favors the brave~
-
No tak ciekawe, żeby było nas więcej, niż gospodarzy, oj żebyście wy zaliczali wyjazdy w takich "słabych" liczbach - zobaczymy na wiosnę w Lublinie jak wy się pokażecie.Infoz pisze:Motoru sporo mniej niż koalicji U&W w samym młynie więc o czym my tu mówimy:)? Jak na wyjazd sezonu słabo. Motor czemu do Wisły nie przykozaczyłaś chociażby na wyjazdach Śląska po europie w tym roku? pytanie retoryczne;).
-
A mnie śmieszy przyśpiewka Wisły "Śląsku kochany..."
Zarówno Motor zdecydowanie bardziej mógł zaśpiewać to w takiej formie. "Śląsku kochany, po co ci ten policjant..."
Każdy wie jak było zaledwie ponad 20 lat temu. Każdy też wie że Wisła kazała Motorowcom wybierać albo oni albo Śląsk...
Motor wybrał Śląsk a że zaledwie 4 lata po tym pamiętnym meczu Śląsk i Wisła znów się zwąchały to moim prywatnym zdaniem Motor wtedy powinien zerwać zgodę bo został niejako ośmieszony.
Nie zdziwi mnie gdy już niedługo to Śląsk dostanie "ultimatum" od Lechii czy Wisły co do Motoru. Tylko co wtedy...
Również myślę że trans osiągnął swój cel.
Zarówno Motor zdecydowanie bardziej mógł zaśpiewać to w takiej formie. "Śląsku kochany, po co ci ten policjant..."
Każdy wie jak było zaledwie ponad 20 lat temu. Każdy też wie że Wisła kazała Motorowcom wybierać albo oni albo Śląsk...
Motor wybrał Śląsk a że zaledwie 4 lata po tym pamiętnym meczu Śląsk i Wisła znów się zwąchały to moim prywatnym zdaniem Motor wtedy powinien zerwać zgodę bo został niejako ośmieszony.
Nie zdziwi mnie gdy już niedługo to Śląsk dostanie "ultimatum" od Lechii czy Wisły co do Motoru. Tylko co wtedy...
Również myślę że trans osiągnął swój cel.
-
Ciekawe co by się działo w przypadku ewentualnego avanti ? Śląsk by nie poleciał w obawie, że mogą zrobić krzywde swoim ziomkom z Wisły i vice versa??
Apropos transparentu Motoru. Był dobry. Przedeszystkim skuteczny.
Apropos transparentu Motoru. Był dobry. Przedeszystkim skuteczny.
-
-
Wszyscy kibice opuszczają trybuny stadionu w Jaworznie. Meczu nie mogą obejrzeć kibice ŁKSu, nie obejrzą go także zaprzyjaźnieni kibice GKSu Tychy.
Piłka nożna dla kibiców !
-
weź się nie ośmieszaj nie jestem z Bełchatowa, ale ostatnią ekipą, która można się bać w Polsce to jesteście właśnie wy, a z tym gazem to nie pierwszy raz już sie ośmieszyliściealonzo pisze:No ku*** :DGKS Bełchatów - Polonia Warszawa
U nas słabiutka frekwencja, zarówno w młynie, jak i na całym stadionie. Polonii 2 autokary, bus i 2 auta, okolo 130-150 osob. W przerwie meczu napinki z przyjezdnymi, zakonczone mala wymiana ciosow przez plot, podczas ktorej frajerzy z Polonii psikają w nas gazem !! (co najmniej trzy osoby od nich z gazem w ręku). Pare osób od nas dobrze zagazowanych. Bierzemy od nich numer telefonu w celu ewentualnej konfrontacji, ktory jednak okazal sie wylaczony.
Do opowieści Legii na temat Polonii podchodzilem z dystansem ale po tym co pokazali u nas dzisiaj to są dla mnie zwyklymi k****** bez honoru z obyczajami Anify, bo jak można nazwac sytuacje kiedy kibic w kibica wali gazem ?? j**** brudasow !!
"o opowieści Legii na temat Polonii podchodzilem z dystansem" hahahah nie p****** :)
Po pierwsze - zgadza się, ktoś od nas użył gazu, ale była to jedna osoba a nie trzy, osoba ta została szybo skarcona za takie zachowanie. Pozostaje jedynie przeprosić w imieniu kibiców Polonii.
Z tymi numerami telefonu to sie nie ośmieszaj, jesteście ostanią ekipą przed która ktoś mógłby czuć strach.
Proponowałbym zrobić najpierw porządek u siebie, jesli od 45min na stadionie było na oko 1000 kibiców GKSu, a jedyny doping był prowadzony z sektora gości.
-
TyskiFan71 pisze:Wszyscy kibice opuszczają trybuny stadionu w Jaworznie. Meczu nie mogą obejrzeć kibice ŁKSu, nie obejrzą go także zaprzyjaźnieni kibice GKSu Tychy.
Co to znów za cyry zostały wymyślone , że ŁKS-iacy nie mogą obejrzeć spotkania ?
" Pirotechnika jest bezpieczna ! "

-
ultrasowsko podobała mi się oprawa w Gdyni, dobra robota.
-
Ile Warty w Nowym Sączu?
-
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theaterszyderap pisze:Ile Warty w Nowym Sączu?
jestesmywaszastolica pisze:c*** z tym gazem i tymi oprawami, ja się pytam gdzie rekiny mają d***?
-
http://www.facebook.com/szczakowianka.jaworzno?fref=ts troche o zgodowym meczu w Jaworznie jak ktos nie ma fb to wrzucam tresc zamieszczonego komunikatu
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!
Paranoja w Jaworznie. GKS Tychy gra dziś mecz ze swoją zgodą, ŁKS-em Łódź. Na to spotkanie nie mogą wejść. Problemy robi ochrona, policja. Obie ekipy są pałowanie i gazowane. Część osób, która weszła na stadion opuszcza sektory.
ZAWSZE I WSZĘDZIE POLICJA
JEBANA BĘDZIE!
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!
Paranoja w Jaworznie. GKS Tychy gra dziś mecz ze swoją zgodą, ŁKS-em Łódź. Na to spotkanie nie mogą wejść. Problemy robi ochrona, policja. Obie ekipy są pałowanie i gazowane. Część osób, która weszła na stadion opuszcza sektory.
ZAWSZE I WSZĘDZIE POLICJA
JEBANA BĘDZIE!
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow
-
Arka prezentuje fajną oprawę z piro, przed meczem traci flagę na rzecz Lechii, a tu rozkmina o transie Motoru...
1. Przekaz transparentu jasny...
2. Nie ma mowy o pedalstwie. Kozioł rucha rekina - to prędzej zoofilia.
3. Motor (ON) i Wisła (ONA). A niech się dymają na zdrowie.
Hehe dajcie sobie na zluzowanie, bo jak się czyta o zgodzie Motoru z palikmiotem to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.
1. Przekaz transparentu jasny...
2. Nie ma mowy o pedalstwie. Kozioł rucha rekina - to prędzej zoofilia.
3. Motor (ON) i Wisła (ONA). A niech się dymają na zdrowie.
Hehe dajcie sobie na zluzowanie, bo jak się czyta o zgodzie Motoru z palikmiotem to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.
-
dziś jednym składem podrózowały dwie ekipy GKS K-ce i ŁKS -u zdziwienie tych pierwszych dopiero bylo w Czestochowie gdy usłyszeli głośne ŁKS !!!,gdy pociąg ruszał ŁKS zrywa hamulec,do niczego ninnego nie doszło.Jezeli chodzi o siły jedni i drudzy w podobnej liczbie.
-
Z tego co wiem ochrona puściła gaz w Polonię a jeden z chłopaków odpowiedział tym samym ochronie a nie w GKS
Ps. czemu mój poprzedni post został usunięty?
Ps. czemu mój poprzedni post został usunięty?
-
Jako, że pogoda zmusiła mnie do dłuższej poroży zrobiłem sobie przerwe w Tarnowie na spotkanie. Z około 60 minut jakie widziałem to orócz wydarzeń przedstawionych już powyżej, ciekawostką był widok kibiców Śląska bluzgających na Wislę (kibiców Śląska nie Motorowców w barwach Śląska, żeby była jasność). Rozumiem, że podzialy we Wrocku to jedno, ale pewne zasady Ludzi Honoru chyba powinny obowiązywac. Ale o tym niech się martwią zainteresowane strony. No ludzie mieli niezłą bekę, oczywiście ci niezwązani z Wisłą, bo postronnych obserwatorów z różnych stron było trochę:) Ba niedaleko siedziało 2 kibiców Śląska obserwujących wydarzenia niejako neutral, ich miny mówiły wszystko:)
Ogólnie nikt nie pojmie chyba polskich klimatów, gdzie na mecze jednej zgody przyjeżdża druga by bluzgać na swoją zgodę na meczu swojej zgody z kosą:)
Raczej kwestią czasu jest by nasza scena miała kolejne przetasowania, chyba, że dalej w tym kabarecie będziemy tkwić.
Co do transów, jedni takowe lubią inni nie kwestia gustu.
A osiągnięć LG nikt nie komentuje, bo ostanimi laty to raczej idzie to w jedną stronę więc towarzystwo się przyzwyczaiło.
Miałem jeszcze pytać o wielkiej akcji policyjnej w pewnym lesie, ale już jedna ekipa się przyznała, że to dla nich te zabiegi więc ok.
Wiosenny mecz tych ekip w Lublinie, jesli się odbędzie z goścmi będzie niezmiernie ciekawy...
Ogólnie nikt nie pojmie chyba polskich klimatów, gdzie na mecze jednej zgody przyjeżdża druga by bluzgać na swoją zgodę na meczu swojej zgody z kosą:)
Raczej kwestią czasu jest by nasza scena miała kolejne przetasowania, chyba, że dalej w tym kabarecie będziemy tkwić.
Co do transów, jedni takowe lubią inni nie kwestia gustu.
A osiągnięć LG nikt nie komentuje, bo ostanimi laty to raczej idzie to w jedną stronę więc towarzystwo się przyzwyczaiło.
Miałem jeszcze pytać o wielkiej akcji policyjnej w pewnym lesie, ale już jedna ekipa się przyznała, że to dla nich te zabiegi więc ok.
Wiosenny mecz tych ekip w Lublinie, jesli się odbędzie z goścmi będzie niezmiernie ciekawy...
-
We Wrocławiu jak w Syrii.
-
O ku*** ile achtungów !!!!!!
-
hahaha jak czytam te lamenty nad jakims transem Motoru skierowanym w strone Wisly to az smiac sie chce, jeszcze troche i bedzie tu placz po kazdym meczu na ktorym sa przyspiewki o jebaniu wroga... Na szczescie internetowi kibice rzadza tylko w wirtualnym swiecie i poza nim nie maja glosu.
Co do liczb: Unia jak na swoje mozliwosci przyzwoicie sie pokazuje a Motor wykorzystuje w nadkomplecie przyznana im ilosc wejsciowek i jest to kolejna dobra wyjazdowa liczba Motoru.
Co do liczb: Unia jak na swoje mozliwosci przyzwoicie sie pokazuje a Motor wykorzystuje w nadkomplecie przyznana im ilosc wejsciowek i jest to kolejna dobra wyjazdowa liczba Motoru.
-
Kiedy ktoś robił jakieś pedalskie transy z udziałem własnych barw klubowych?diablos pisze:Transparent jak najbardziej osiagnal swoj cel, bylo nie bylo zrobil poruszenie po wislackiej stronie, a o takie cos zapewne chodzilo autorom projektu. Kiedys tego typu akcje wystepowaly czesciej. Bardzo ciekawie zapowiada sie kontynuacja tej kosy w przyszlosci, na roznych meczach...
Podobny trans wisiał już wiele lat temu na pewnym wyjeździe o czym także tutaj wspomniałem, w końcu po wielu latach przyniósł efekty bo w całym paradoksie z sytuacji sprzed 7 lat którą sobie przypomniałem, stwierdziłem że Motor sam z siebie robi bekę malując pedalską ostoję swojego miasta i klubu we własnych barwach :)
Dawniej to się robiło takie transy owszem, ale w kierunku zgód jak np Wisła w stronę MZKS-KKS-KSC w 2003 roku na meczu z Lechem (sami mieliście pole do popisu) ubierało się gumową k**** w barwy rywala, nie malowało się własnych symboli z chujami wbitymi w czyjąś d*** co chyba jest zrozumiałe, myślałem że jest to logiczne to nie, osoby mające jakieś ale do Wisły udają gitów z San Quentin brylując w fazach pedalskich i gwałtach robiąc z tego zdrowe zwyczaje we własnym gronie bo Wisłę ma coś zaboleć, w innym temacie zgrywają narodowców i katolików.
Lata 90-te były piękne, byłem jeszcze małolat ale na każdy mecz u siebie śmigałem i wiem dobrze jak było, więc dajcie na luz o tej zmianie pokoleń, bo 3/4 z was chyba c**** o nich wie wkręcając jakąś zgredowską propagandę.
Co do kwestii że Wisłę coś boli patrząc na wasz wachlarz transparentów i wszystkich przekazów z okazji spotkania z Wisłą rozkmiń jak jak jest naprawdę, nie jesteście w ogóle godni na takie zabawy i nie chodzi tutaj o jakość.Jakby Wisłą miała podobne zapędy do waszych to by wam wrzuciła smoka z trzema głowami i trzema chujami biegnącego za waszym kozłem co nie ma trzech rąk by sobie wszystkie dziury zasłonić, jednak w tej kwestii mamy inne priorytety, i mimo wielkiej nienawiści do Motoru nie ma potrzeby na podobne błazenady,
no chyba że myślisz że jesteście tak trudni do rozkminienia że Wisła nie wie jaką wam ma riposte zgotować do tych pisanek z plastyki sprzed 7 lat.
Reasumując wiadome jaki przekaz miał mieć transparent, a to że macie głąbów od opraw i transparentów to temat osobny.Po co to wszystko to chyba sami nie wiecie, skoro finalnie i tak stwierdzicie że z nożownikami nic wspólnego mieć nie będziecie.
Beka też z tego tekstu o nienawiści do Śląska, w kogo to ma uderzać?Bo chyba nie tylko Wiślaków.
-
### pisze: ....., jednak w tej kwestii mamy inne priorytety, i mimo wielkiej nienawiści do Motoru nie ma potrzeby .....
a jaką genezę ma ta wielka nienawiść
-
Co nie oznacza, że nie byli :) Ponawiam pytanie.Walduś pisze:http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theaterszyderap pisze:Ile Warty w Nowym Sączu?
-
Ile Cracovii w Bytomiu?i co to w Jaworznie się odbyło na GKS-ŁkS
-
Arka,Śląsk fajne oprawy z piro !
-
Oglądająć mecz Śląska z Zagłębiem,mam wrażenie że psy sa niezle posrane,co chwila biegają wokół sektora gości.

-
Zmieńcie już temat, bo to się robi powolutku żałosne.
Oprawa Arki - mistrzostwo! z pomysłem, dobre wykonanie, dużo pirotechniki
Oprawa Śląska - w moim odczuciu zmarnowany potencjał, sektorówka nie powala, transy tragedia... pirotechnika ratuje wszystko :)
Zagłębie jak na mecz wyjazdowy dobra oprawa + prio!!
Oprawa Arki - mistrzostwo! z pomysłem, dobre wykonanie, dużo pirotechniki
Oprawa Śląska - w moim odczuciu zmarnowany potencjał, sektorówka nie powala, transy tragedia... pirotechnika ratuje wszystko :)
Zagłębie jak na mecz wyjazdowy dobra oprawa + prio!!
-
Ma ktoś informacje ile ŁKSu w Jaworznie?
-
Zagłębie chyba konkretny zakaz dostanie za taką ilość achtungów
-
Miedziowi bardzo fajna oprawa, chociaż ta pierwsza akurat dzisiaj nie trafiona ("U was temat dobrze znany tylko laser używany").
-
Zagłębie ze sporą ilością rac i mnóstwem achtungów, które wybuchały przez większą część meczu.
Jedna oprawa którą zdążyłem dojrzeć ze strony Zagłębia: "U was temat dobrze znany, tylko laser używany".
Against Modern Football!
Jedna oprawa którą zdążyłem dojrzeć ze strony Zagłębia: "U was temat dobrze znany, tylko laser używany".
Against Modern Football!
-
Nie wiem kim jesteś i skąd jesteś bo w sumie mało mnie to interesuje, ale proponuje zachować dla siebie porównania i zająć się swoim podwórkiem.### pisze:Polecam w końcu wziąć się za siebie zamiast plewić jakieś propagandowe cyrki, żeby cała kibicowska Polska widziała jak to z Wisełką jedziecie i ją jebiecie rysując kozie pytongi, można was śmiało porównać do wielkiego Hutnika i ich bastionu honoru na tle krakowskich klimatów który ich wybił bo wiara z forum łyknie każde gówno dla swoje teorii w klimat krakowski.broodii pisze:widzę "miszcz" ciętej riposty ;) czekam dalej napisz co to ostatnimi czasy zaistniało ze ta wielka nienawiść tak przybrała na sile, a skoro nawiązałeś do picia to widzisz może nawet z tobą piłem gorzałę wszak jak napisałeś jesteś z pokolenia tego co jeszcze razem wódę piło ;)### pisze: Wiadome że jest to spowodowane sytuacjami bardziej z ostatnich lat niż, niż tego do czego próbujesz pić po wczytaniu wikipedii kibicowskiej :)
Dość że pedalskie pomysły to zatrzymani w rozwoju sprzed 25 lat nawiązują do sytuacji zerwania zgody, i odnowienia ze Śląskiem, traktują to jak jakiś ewenement na skale krajową bo pomysłu na siebie brakuje :)
Spinacie się jak dzieci, poziom plastyczny zresztą podobny, potem traficie gdzieś na Wisłę i znowu panika że noże że tamto i będą lamenty na całe forum tak samo jak wtedy co Widzew rozjebał wam wrzuty w Lublinie.Na zwykłą dskusje z tobą raczej nie ma co liczyć skoro cytujesz jedynie wybiórczo fragmenty które ci leżą wyolbrzymiając coś nadto :) Nara.
Popatrz na siebie i swoją ekipę i lepiej będzie jak poprzestaniesz na milczeniu.
Chyba, że Twoim celem jest nabijanie postów to przepraszam i życzę miłej poezji.
Bez odbioru nie udzielam się na forum, ale trafia mnie jak czytam takie treści.
masz tu rower, masz tu buty i spierdalaj z Nowej Huty
-
Zagłębie wykorzystało całą pulę biletów?
-
Tak. Przyznane 1250 biletów, ze względu na ograniczoną do 25 tys. pojemność na stadionie Śląska.rozdajacy pisze:Zagłębie wykorzystało całą pulę biletów?
Rozeszły się w 2 dni.
-
My wiedzieliśmy już na meczu w Gdyni że pojedziemy razem z Łks-em dużo policji zrobiło swoje
-
a jakie stosunki na lini Gieksa-Łks?wiem że to nie ten temat ale chyba wyjątkowo może mi ktoś w 1 poście odpisać
-
Można coś więcej??
Można coś więcej??
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!
-
Mam pytanie do GieKSiarzy co to za trans o św. Banan ? moze byc privkarobertoo pisze:My wiedzieliśmy już na meczu w Gdyni że pojedziemy razem z Łks-em dużo policji zrobiło swoje
-
Piast podobno nie wpuszczony na sektor gości.
„Ponieważ żyli prawem wilka, historia o nich głucho milczy..."
-
Hmmm na wyjeździe w Gdynii więcej flag miał Górnik (gościnnie) niż sama GieKSa.