W dniu dzisiejszym wpada nam w ręce
http://i49.tinypic.com/lvg8z.jpg
KOMENTARZE 26 - 29.10.2012r.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: KOMENTARZE 26 - 29.10.2012r.
Motoru Lublin w Tarnowie około 550/600 w tym Chełmianka, Górnik Łęczna i Śląsk...
a w życiu Warszawy...wsw pisze:Motoru Lublin w Tarnowie około 550/600 w tym Chełmianka, Górnik Łęczna i Śląsk...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 9579_n.jpg
Bez nas kibiców motor by nie istniałanders pisze: mieli jeszcze jakiś drugi długi trans ale wywieszony do pustego sektora wiec nie wiadomo co na nim było.
-
GlebokiePoludnie
Nas w Pawłowicach 80osób.

spokojnie z tymi liczbami :) skądś je wytrzasnął.anders pisze:Motor wchodzi na sektor przez całą 1 połowę od 60 minuty zaczęli dopingować od razu też zaczęły się ich wrzuty na Lechię i Wisłę. Motor prawie cały mecz doping anty Wisła (Śląska pozdrowili 2 razy) do tego trans z przekreśloną gwiazdą i jak kozioł z ich herbu j**** rekina? (słabo im wyszło) mieli jeszcze jakiś drugi długi trans ale wywieszony do pustego sektora wiec nie wiadomo co na nim było. Liczba Unii i Wisły ok 2 tys nawet dobra Choć pogoda nie pomagała ale kto miał być ten był przynajmniej pikników było mało. Nie było żadnych atrakcji na meczu
Z naszej strony dwie oprawy, ale to będzie w relacji i fotkach.
Napinka rzeczywiście spora w drugiej połowie, wydarzenia na boisku też w tym pomagały.
To tak w temacie jeszcze,ktoś pytał o liczby:fluor pisze:spokojnie z tymi liczbami :) skądś je wytrzasnął.anders pisze:Motor wchodzi na sektor przez całą 1 połowę od 60 minuty zaczęli dopingować od razu też zaczęły się ich wrzuty na Lechię i Wisłę. Motor prawie cały mecz doping anty Wisła (Śląska pozdrowili 2 razy) do tego trans z przekreśloną gwiazdą i jak kozioł z ich herbu j**** rekina? (słabo im wyszło) mieli jeszcze jakiś drugi długi trans ale wywieszony do pustego sektora wiec nie wiadomo co na nim było. Liczba Unii i Wisły ok 2 tys nawet dobra Choć pogoda nie pomagała ale kto miał być ten był przynajmniej pikników było mało. Nie było żadnych atrakcji na meczu
Z naszej strony dwie oprawy, ale to będzie w relacji i fotkach.
Napinka rzeczywiście spora w drugiej połowie, wydarzenia na boisku też w tym pomagały.
U&W:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 1952_n.jpg
Motor:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 9579_n.jpg
Lech dziś z transem na 11:
http://fotofanatics.eu/files/474407_DSC5045.JPG
http://fotofanatics.eu/files/474407_DSC5045.JPG
-
woldemort1
pozdrawiam
Najnowsza flaga Arki , debiut miał być chyba na dzisiejszym meczu , no to bedzie debiut ale do gory kołami. WŁADCY PÓŁNOCY LECHIA GDAŃSKDFLG pisze:W dniu dzisiejszym wpada nam w ręce
pozdrawiam
Nas ok 450 szersza relacja później.wsw pisze:Motoru Lublin w Tarnowie około 550/600 w tym Chełmianka, Górnik Łęczna i Śląsk...
p.s 1 niech nikt z Motoru nie wdaje się tutaj w zbędne dyskusje
p.s 2 do kogoś kto tam widział 2 tyś :) chyba miałeś na myśli frekwencje na całym stadionie razem z Nami
Z tymi "2 tys." to może na całym stadionie tyle osób było, łącznie z nami - u was w młynie liczba podobna do naszej w sektorze gości.anders pisze:Motor wchodzi na sektor przez całą 1 połowę od 60 minuty zaczęli dopingować od razu też zaczęły się ich wrzuty na Lechię i Wisłę. Motor prawie cały mecz doping anty Wisła (Śląska pozdrowili 2 razy) do tego trans z przekreśloną gwiazdą i jak kozioł z ich herbu j**** rekina? (słabo im wyszło) mieli jeszcze jakiś drugi długi trans ale wywieszony do pustego sektora wiec nie wiadomo co na nim było. Liczba Unii i Wisły ok 2 tys nawet dobra Choć pogoda nie pomagała ale kto miał być ten był przynajmniej pikników było mało. Nie było żadnych atrakcji na meczu
To chyba spora część z tych 450 osób nie weszła do sektora :)Klimek_ pisze:Nas ok 450 szersza relacja później.wsw pisze:Motoru Lublin w Tarnowie około 550/600 w tym Chełmianka, Górnik Łęczna i Śląsk...
http://www.intarnet.pl/galeria/albums3/ ... ik1/35.jpgjarohools pisze:
Racja racja - na tym zdjęciu widać max. 100 osób - masz zdjęcie to sobie kropkuj. Za to was było przecież "2 tys.".
To tak dla porównania 3 lata temu Hutnik w 550 osob wypchal sektor więc co ty pieprzysz..
-
Koalicja Kibolska
ma ktoś fotke Polonii z Bełchatowa?
-
Niebieski1980
Nie wiem po co polemika o o flage z rekinem i kozlem przkaz był jasny a wy tu rozkminki robice chodzilo kibicom Motor-u o wkurwienie kibicow Wisły czyli norma na takich meczach (przynajmniej kiedys tak bylo lata 90) Lechia czy Arka na derbach lalki wieszały, swinie w barwach przeciwnika lataly ba na derbach Krakowa kiedys nawet kibic nago biegal po murawie a Tu wielka rozkminka o jedna flage gdzie kiedys takie rzeczy byly codziennoscia ehh zmienia sie pokolenia kibicow, po takich wpisach i oburzeniach to własnie widac.
pzdR
To jest wyłacznie moja prywatna opinia
pzdR
To jest wyłacznie moja prywatna opinia
-
koniec imprezy
Obecna na sektorach Gospodarzy
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... nt_count=1montana1974 pisze:Jaga obecna w Poznaniu ? Czy mieli kasting na klubowego wodzireja ? :-)
Jestem neutralny w animozjach Motor-Wisła,ale ten transparent Motoru,naprawde słaby,chyba bardziej was samych obraził niż Wisłe ;)
Porównując te zdjęcia akurat wychodziło by ok. 450 Motoru, tak jak ktoś wcześniej od nas napisał, więc to ja nie wiem o co tobie chodzi.ch.t pisze:http://www.intarnet.pl/galeria/albums3/ ... ik1/35.jpgjarohools pisze:
Racja racja - na tym zdjęciu widać max. 100 osób - masz zdjęcie to sobie kropkuj. Za to was było przecież "2 tys.".
To tak dla porównania 3 lata temu Hutnik w 550 osob wypchal sektor więc co ty pieprzysz..
Oglądam sobie filmiki z wczorajszej oprawy Arki i gdy arkowcy odpalają piro,ewidentnie podoba to się piknikom,którzy zaczynają wtedy bić brawo(to napewno nie były brawa dla kopaczy,bo wszyscy patrzyli wtedy na młyn Arki)To ma się nijak,do tego że tylko kibolom zależy na piro,a reszte stadionu to odstrasza...;)
http://oi48.tinypic.com/scgj2v.jpgPopeyee pisze:Gks Katowice ma zakaz w Gdyni.?
Liczyłem jednak na to,że wytężycie umysły i wymyślicie coś nowego,a nie praktycznie to samo co w 2005 r. na Wisła II-Motor.AM pisze:Przekaz byl prosty- j**** wisle, a kto podpina to pod jakies pedalskie akcje jest niedorozwiniety umyslowo.

-
cwaniak z PKSu
Ruch szalikowy nie rodził się na uniwersytetach tylko wśród prostych chłopaków z bloków i ten transparent (rzeczywiście trochę żałosny) trzyma klimat. Dla mnie na plus. Nie za wykonanie i pomysł, tylko za poruszenie jakie zrobił wśród nożowników, bo o to chodziło.
-
elokwętny_lizak
Nie wiesz że na meczach u swoich zgodowiczów nie robi się bardach?Motor nie zachwycił transem jak i teraz Wisła nie zachwyca płaczem.Infoz pisze:Motoru sporo mniej niż koalicji U&W w samym młynie więc o czym my tu mówimy:)? Jak na wyjazd sezonu słabo. Motor czemu do Wisły nie przykozaczyłaś chociażby na wyjazdach Śląska po europie w tym roku? pytanie retoryczne;).
-
turms_gorski
Nic nie stoi na przeszkodzie, aby sobie niuanse zoologiczne powyjasniali na dzisiejszych dolnosląskich derbach, co na pewno w pewnej formie nastąpi. Z tego co się orientuje we Wrocławiu, zwykle odbywa sie imprezy zgodowe w różnych lokalizacjach, właśnie po to by towarzystwo sobie nie skakało do gardeł.
A swoją drogą gdyby się kiedyś odbył mecz Unia-Śląsk, to czy Wisła by odpuściła, tak samo jak kiedyś Śląsk z okazji Motor-Lechia.
A swoją drogą gdyby się kiedyś odbył mecz Unia-Śląsk, to czy Wisła by odpuściła, tak samo jak kiedyś Śląsk z okazji Motor-Lechia.
Transparent jak najbardziej osiagnal swoj cel, bylo nie bylo zrobil poruszenie po wislackiej stronie, a o takie cos zapewne chodzilo autorom projektu. Kiedys tego typu akcje wystepowaly czesciej. Bardzo ciekawie zapowiada sie kontynuacja tej kosy w przyszlosci, na roznych meczach...
No tak ciekawe, żeby było nas więcej, niż gospodarzy, oj żebyście wy zaliczali wyjazdy w takich "słabych" liczbach - zobaczymy na wiosnę w Lublinie jak wy się pokażecie.Infoz pisze:Motoru sporo mniej niż koalicji U&W w samym młynie więc o czym my tu mówimy:)? Jak na wyjazd sezonu słabo. Motor czemu do Wisły nie przykozaczyłaś chociażby na wyjazdach Śląska po europie w tym roku? pytanie retoryczne;).
A mnie śmieszy przyśpiewka Wisły "Śląsku kochany..."
Zarówno Motor zdecydowanie bardziej mógł zaśpiewać to w takiej formie. "Śląsku kochany, po co ci ten policjant..."
Każdy wie jak było zaledwie ponad 20 lat temu. Każdy też wie że Wisła kazała Motorowcom wybierać albo oni albo Śląsk...
Motor wybrał Śląsk a że zaledwie 4 lata po tym pamiętnym meczu Śląsk i Wisła znów się zwąchały to moim prywatnym zdaniem Motor wtedy powinien zerwać zgodę bo został niejako ośmieszony.
Nie zdziwi mnie gdy już niedługo to Śląsk dostanie "ultimatum" od Lechii czy Wisły co do Motoru. Tylko co wtedy...
Również myślę że trans osiągnął swój cel.
Zarówno Motor zdecydowanie bardziej mógł zaśpiewać to w takiej formie. "Śląsku kochany, po co ci ten policjant..."
Każdy wie jak było zaledwie ponad 20 lat temu. Każdy też wie że Wisła kazała Motorowcom wybierać albo oni albo Śląsk...
Motor wybrał Śląsk a że zaledwie 4 lata po tym pamiętnym meczu Śląsk i Wisła znów się zwąchały to moim prywatnym zdaniem Motor wtedy powinien zerwać zgodę bo został niejako ośmieszony.
Nie zdziwi mnie gdy już niedługo to Śląsk dostanie "ultimatum" od Lechii czy Wisły co do Motoru. Tylko co wtedy...
Również myślę że trans osiągnął swój cel.
-
noicoztego
Ciekawe co by się działo w przypadku ewentualnego avanti ? Śląsk by nie poleciał w obawie, że mogą zrobić krzywde swoim ziomkom z Wisły i vice versa??
Apropos transparentu Motoru. Był dobry. Przedeszystkim skuteczny.
Apropos transparentu Motoru. Był dobry. Przedeszystkim skuteczny.
GKS Tychy i ŁKS mają po meczu zgody....
-
TyskiFan71
Wszyscy kibice opuszczają trybuny stadionu w Jaworznie. Meczu nie mogą obejrzeć kibice ŁKSu, nie obejrzą go także zaprzyjaźnieni kibice GKSu Tychy.
Piłka nożna dla kibiców !
-
l White Ultras l
TyskiFan71 pisze:Wszyscy kibice opuszczają trybuny stadionu w Jaworznie. Meczu nie mogą obejrzeć kibice ŁKSu, nie obejrzą go także zaprzyjaźnieni kibice GKSu Tychy.
Co to znów za cyry zostały wymyślone , że ŁKS-iacy nie mogą obejrzeć spotkania ?
ultrasowsko podobała mi się oprawa w Gdyni, dobra robota.
Ile Warty w Nowym Sączu?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theaterszyderap pisze:Ile Warty w Nowym Sączu?
dziś jednym składem podrózowały dwie ekipy GKS K-ce i ŁKS -u zdziwienie tych pierwszych dopiero bylo w Czestochowie gdy usłyszeli głośne ŁKS !!!,gdy pociąg ruszał ŁKS zrywa hamulec,do niczego ninnego nie doszło.Jezeli chodzi o siły jedni i drudzy w podobnej liczbie.
-
Innowierca*
Z tego co wiem ochrona puściła gaz w Polonię a jeden z chłopaków odpowiedział tym samym ochronie a nie w GKS
Ps. czemu mój poprzedni post został usunięty?
Ps. czemu mój poprzedni post został usunięty?
Jako, że pogoda zmusiła mnie do dłuższej poroży zrobiłem sobie przerwe w Tarnowie na spotkanie. Z około 60 minut jakie widziałem to orócz wydarzeń przedstawionych już powyżej, ciekawostką był widok kibiców Śląska bluzgających na Wislę (kibiców Śląska nie Motorowców w barwach Śląska, żeby była jasność). Rozumiem, że podzialy we Wrocku to jedno, ale pewne zasady Ludzi Honoru chyba powinny obowiązywac. Ale o tym niech się martwią zainteresowane strony. No ludzie mieli niezłą bekę, oczywiście ci niezwązani z Wisłą, bo postronnych obserwatorów z różnych stron było trochę:) Ba niedaleko siedziało 2 kibiców Śląska obserwujących wydarzenia niejako neutral, ich miny mówiły wszystko:)
Ogólnie nikt nie pojmie chyba polskich klimatów, gdzie na mecze jednej zgody przyjeżdża druga by bluzgać na swoją zgodę na meczu swojej zgody z kosą:)
Raczej kwestią czasu jest by nasza scena miała kolejne przetasowania, chyba, że dalej w tym kabarecie będziemy tkwić.
Co do transów, jedni takowe lubią inni nie kwestia gustu.
A osiągnięć LG nikt nie komentuje, bo ostanimi laty to raczej idzie to w jedną stronę więc towarzystwo się przyzwyczaiło.
Miałem jeszcze pytać o wielkiej akcji policyjnej w pewnym lesie, ale już jedna ekipa się przyznała, że to dla nich te zabiegi więc ok.
Wiosenny mecz tych ekip w Lublinie, jesli się odbędzie z goścmi będzie niezmiernie ciekawy...
Ogólnie nikt nie pojmie chyba polskich klimatów, gdzie na mecze jednej zgody przyjeżdża druga by bluzgać na swoją zgodę na meczu swojej zgody z kosą:)
Raczej kwestią czasu jest by nasza scena miała kolejne przetasowania, chyba, że dalej w tym kabarecie będziemy tkwić.
Co do transów, jedni takowe lubią inni nie kwestia gustu.
A osiągnięć LG nikt nie komentuje, bo ostanimi laty to raczej idzie to w jedną stronę więc towarzystwo się przyzwyczaiło.
Miałem jeszcze pytać o wielkiej akcji policyjnej w pewnym lesie, ale już jedna ekipa się przyznała, że to dla nich te zabiegi więc ok.
Wiosenny mecz tych ekip w Lublinie, jesli się odbędzie z goścmi będzie niezmiernie ciekawy...
We Wrocławiu jak w Syrii.