MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2012

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Viclav

Re: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2012

Post autor: Viclav » 20.10.2012, 18:09

HailVictory pisze:Bzdura.
Każda ekipa powinna pilnować własnego miasta,zamiast organizować wycieczki do Warszawy.
Dla porównania Poznań i Wrocław.Podobna ilość mieszkańców a jaka różnica w organizacji.W Poznaniu marazm narodowy i lewactwo z rozbratu,a we Wrocławiu przy każdej okazji (nie tylko 11.11) świetne frekwencje z różnych środowisk.
Jeśli kilkutysięczne marsze ku czci Powstańców Wielkopolskich są marazmem, to ja nie mam pytań. Chociaż większa symbioza kiboli i nacjonalistów na pewno by nie zaszkodziła.

Szkoda że Motor w całości nie zawita do Warszawy, bo rok temu pokazali się konkretnie. W każdym razie nie ma co tego roztrząsać, jeśli decyzja już zapadła to należy życzyć tylko powodzenia i jak najwięcej osób w Lublinie.
Obrazek"Jesteś sterem, białym żołnierzem!" Beata KozidrakObrazek

iparts.pl
johnywdresie

Post autor: johnywdresie » 20.10.2012, 18:21

Ten_Typ_Tak_Ma pisze:
212 pisze:100 manifestacji po 1000 ludzi w 100 największych miastach w kraju przejdzie bez specjalnego echa, natomiast 100.000 manifestacja narodowa w Warszawie bez echa przejść nie może, mimo usilnych starań władzy i mainstreamowych mediów.
I tu się zgadzam z kolegą po całości! O ile Cieszy że z roku na rok tych manifestacji jest coraz więcej, to jednak smuci fakt że to moim osobistym zdaniem źle wpłynie na przyszłość MN.
MN w Warszawie ma taką specyfikę że: 1. jest w Stolicy 2. Jest największą i najgłośniejszą manifestacją. 3. Łączy Naród ponad podziałami kibicowskimi, miejscami zamieszkania, statutami społecznymi czy zamożności.
Oczywiście Marsz Niepodległości w stolicy Naszej RP ma swoją ogromną moc,ale pomyślmy co jest korzystniejsze dla polskiego ruchu narodowego?
-1 wielka manifestacja w Warszawie,o której będzie głośno,gdzie wezmą udział tylko osoby które mają już zajawkę na nacjonalizm + trochę zwykłych mieszkańców Warszawy.
-Marsze Niepodległości w wielu polskich miastach,na które oprócz narodowców i kibiców przyjdą zwykli Polacy i co najważniejsze małolaci,którzy tą zajawkę na nacjonalizmy złapią.

Jeszcze kilka lat temu w grę wchodziłby tylko MN w Warszawie,gdzie frekwencje 500-osobową uznawano za dobrą.Pokazaliśmy już Naszą siłę na MN rok temu,ale teraz przyszedł czas,żeby każda ekipa czy organizacja narodowa(bez frajerów typu marian k.) propagowała wartości narodowe w swoim mieście.

Jujo

Post autor: Jujo » 20.10.2012, 19:53

Nalezy sie cieszyc, ze coraz wiecej osob chce uczestniczyc w takich wydarzeniach.
To czy rozdrobnienie Marszu wplynie dobrze to dowiemy sie dopiero za kilka lat.

Ja jestem dobrej mysli.

HailVictory

Post autor: HailVictory » 20.10.2012, 20:08

Jeśli kilkutysięczne marsze ku czci Powstańców Wielkopolskich są marazmem, to ja nie mam pytań. Chociaż większa symbioza kiboli i nacjonalistów na pewno by nie zaszkodziła.
Naprawdę nie masz wrażenia,że w Poznaniu konkretnie wypadają jedynie obchody Powstania Wlkp. i Czerwca 56'.
Jak dla mnie trochę mało.

PolskaWalczy

Post autor: PolskaWalczy » 21.10.2012, 02:54

W dzień marszu drogi do WWA będą nafaszerowane smerfami, więc lepiej wybrać się nawet 1 dzień przed. Choć pewnie nie wszystkie.
Obrazek

R_AN

Post autor: R_AN » 21.10.2012, 12:06

johnywdresie pisze:Sprawa jest prosta.Marian K. rz. onru to FRAJER,który kilkanaście lat temu sprzedał na psach kibica Motoru i wysłał go na wczasy przymusowe!!!
Ok, nie wnikając co do tego człowieka czy jest to prawdą czy nie - sprawy nie znam, to nade wszystko szkoda. Marsz Niepodległości to przecież nie zbiegowisko ku czci Mariana Kowalskiego albo wyłącznie jego inicjatywa ale ogólny wysiłek całego środowiska nacjonalistycznego. Przekonywać do zmiany decyzji odnośnie do 11.11 też nie zamierzam, próba perswazji na kibice.net to byłoby raczej coś niedorzecznego :P. Decyzję podjęły odpowiednie osoby od Was zapewne i jak widać nie jest to "babski foch". Mimo wszystko szkoda.

[/quote]

Pewnie,że MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI to nie zbiegowisko ku czci ww. frajera.Nie da się jednak zaprzeczyć,że w ostatnich czasach wykreował się na jednego z przywódców ruchu narodowego a chyba nikt nie chciałby żeby osoba mająca taką wysoką pozycję w ruchu to zwykły,frajer który sprzedał na psach KIBICA!Sprawa wychodzi na jaw i mam nadzieje,że na MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI nie zostanie on dopuszczony do końcowych przemówień.[/quote]

Jeśli macie i opublikujecie odpowiednie papiery to duża część środowiska niezrzeszonych nacjonalistów powie temu panu przysłowiowe papa, formalne organizacje i organizatorzy MN mam nadzieję, że pójdą tym samym śladem. Tyle tylko, że może niech nie będzie to publikacja na łamach kibice.net :P

Na skalę ogólnopolską jego osoba wypłynęła dopiero w zeszłym roku po 11.11.2011 gdy zabrał głos komentując wydarzenia na Marszu Niepodległości i wtedy wiele osób (jak ja) dopiero dowiedziało się, że powołana do życia została funkcja rzecznika prasowego... Dlatego praktycznie niewiele osób wie cokolwiek o sprawie sprzed kilku lat. Zwłaszcza, że o przyjęciu w grono ONR decyduje cykl spotkań z szefem na danym terenie, roczny staż kandydacki, baczna obserwacja takiej osoby - więc odgórnie założyłem, że lokalna struktura ONR miała czas by rozeznać się, że jest to odpowiedni człowiek na to stanowisko.

Szczerze powiedziawszy jednak to na ten moment człowiek nie jest skreślony, przecież nie rozważania na kibice.net o tym decydują (co nie jest równoznaczne z tym, że w wersje Motoru nie wierze, jak już wspomniałem ja i wiele innych osób sprawy tej nie zna...)
HailVictory pisze:Bzdura.
Każda ekipa powinna pilnować własnego miasta,zamiast organizować wycieczki do Warszawy.
Dla porównania Poznań i Wrocław.Podobna ilość mieszkańców a jaka różnica w organizacji.W Poznaniu marazm narodowy i lewactwo z rozbratu,a we Wrocławiu przy każdej okazji (nie tylko 11.11) świetne frekwencje z różnych środowisk.
Właśnie jak dla mnie kwestia jest w liczbie środowisk, które działają na danym terenie przez cały rok albo chociaż jednego motoru napędowego w formie prężnej organizacji. Demonstracje to co najwyżej ukoronowanie całorocznego wysiłku.

W Poznaniu jest oddział MW, ekipa Autonomicznych Nacjonalistów (przy czym działają dopiero od 2009 roku), brygada ONR chyba nie zdała egzaminu i się rozpadła, istnieją też Wielkopolscy Patrioci. Wszystkie wyżej wymienione to są jednak środowiska świeże, potrzeba czasu by ich praca przynosiła plon.
Tymczasem we Wrocławiu jest trzymający się silnie od wielu lat bastion NOP, stabilne struktury ONR, są ogarnięci Autonomiczni Nacjonaliści, funkcjonuje MW (to ludzie z tego miasta stanowią obecny ich trzon) i wiele innych. Nie ma siły by na takim terenie nie przyniosło to owocu.

Nade wszystko ważna jest jednak współpraca z kibicami i nie chce oceniać, czy na danym terenie coś "trybi" czy "nie trybi" - nie mieszkam tam, nie udzielam się w tych ekipach itd ;)

Ponadto specyfiką danych demonstracji historycznych jest to, ze gromadzą masę ludzi. Natomiast w przypadku demonstracji tematycznych, rzeczowych i na konkretne tematy z frekwencją jest nieproporcjonalnie gorzej. Gdy odbywały się manifestacje pod hasłem "stop prześladowaniom patriotów" to i w takim Wrocławiu liczba uczestniczących była rzędu 100-200 osób każdorazowo...

Co do demonstracji w różnych regionach na 11.11 nie jestem pewny czy zda to egzamin. Niby w związku z ograniczaniem godzin historii w szkołach ktoś musi o niej przypomnieć i nie zrobi tego nikt inny jak "faszyści i kibole". O hsitorii jednak można przypominać cały rok, zaś okazać napięcie i społecznie niezadowolenie powinno się okazać raz a konkretnie i taki Marsz Niepodległości jest ku temu odpowiednią, masową okazją. Czyli cały rok praca na swoim terenie, raz do roku wyjazd do Warszawy.

Ten_Typ_Tak_Ma

Post autor: Ten_Typ_Tak_Ma » 21.10.2012, 19:02

R_AN pisze: Co do demonstracji w różnych regionach na 11.11 nie jestem pewny czy zda to egzamin. Niby w związku z ograniczaniem godzin historii w szkołach ktoś musi o niej przypomnieć i nie zrobi tego nikt inny jak "faszyści i kibole". O hsitorii jednak można przypominać cały rok, zaś okazać napięcie i społecznie niezadowolenie powinno się okazać raz a konkretnie i taki Marsz Niepodległości jest ku temu odpowiednią, masową okazją. Czyli cały rok praca na swoim terenie, raz do roku wyjazd do Warszawy.
Po Marszu lecimy na piwo ;)

Ofensywa34

Post autor: Ofensywa34 » 21.10.2012, 21:54

zHunter

Post autor: zHunter » 22.10.2012, 09:12

A lewackie gówno na swoich stronach już zapowiedziało demonstrację antyfaszystowską....Czyżby szykowała się powtórka sprzed roku...?

kezlok

Post autor: kezlok » 22.10.2012, 09:14

Bojówkarze szykują zadymę

[link]

Lewacy będą chcieli przemocą zatrzymać Marsz Niepodległości

Wbrew medialnym zapowiedziom o pokojowej „antyfaszystowskiej" demonstracji, jaka miałaby przejść 11 listopada ulicami Warszawy, część środowisk lewicowych, głównie tzw. antyfaszystów kojarzonych z organizacją Antifa, szykuje rozróby – ustaliła „Rz".

Organizując nielegalne akcje, chcą zablokować przemarsz prawicy i narodowców. Uliczna awantura w Święto Niepodległości planowana jest też we Wrocławiu.

Za niespełna miesiąc w stolicy może dojść do ulicznych awantur podobnych do tych, jakie miały miejsce przed rokiem w Święto Niepodległości. Wówczas to lewaccy bojówkarze, w tym osoby niemieckiej Antify, napadli na członków grup rekonstrukcji historycznych, starli się też z kibicami i policją. Interweniujący policjanci zatrzymali przed rokiem ok. 200 osób, w tym 92 lewaków z Niemiec.

W tym roku ulicami Warszawy 11 listopada ma przejść patriotyczny marsz organizowany przez prezydenta Bronisława Komorowskiego oraz niezależny Marsz Niepodległości organizowany przez środowiska narodowe.

– Zgłosiliśmy już w stołecznym urzędzie miasta naszą demonstrację. Zaczynamy o 15, negocjujemy jeszcze trasę przemarszu – mówi „Rz" Witold Tumanowicz, prezes stowarzyszenia "Marsz Niepodległości", które organizuje rocznicową manifestację.

W ubiegłym roku pochód narodowców i sympatyków prawicy usiłowali zatrzymać anarchiści i lewacy skupieni w Porozumieniu 11 Listopada. W tym roku, jak informowało przed tygodniem radio TOK FM, sygnatariusze Porozumienia zrezygnowali z blokady i postanowili zorganizować własną manifestację.

Ale jak ustaliła „Rz", taka decyzja wywoła podział w środowisku anarchistów i sympatyków radykalnej lewicy. „Spodziewaliśmy się, że po całkowitej klęsce tzw. Kolorowej Niepodległej, Porozumienie będzie chciało zorganizować blokadę na wzór blokad z 2009, 2010 lub 2011. (...) Blokadę bez celebrytów czy polityków z pierwszych stron gazet. Zamiast tego będzie demonstracja. Przykro nam, ale nie widzimy żadnego sensu w demonstrowaniu 11 listopada". 
– napisała w umieszczonym w Internecie oświadczeniu grupa radykalnych lewaków określająca się mianem „antyfaszystów". Postanowiła zorganizować pod szyldem „Faszyzm nie przejdzie" własną akcję – i przemocą zablokować przemarsz uczestników Marszu Niepodległości. Za pomocą portali społecznościowych wzywają do przyjazdu do stolicy i udziału w akcji.

– Mogę tylko powiedzieć, że apelujemy do policji o pilnowanie i przestrzeganie prawa, tak by legalny Marsz Niepodległości mógł się odbyć – komentuje Tumanowicz.

Lewicowi „antyfaszyści" założyli już na portalu Facebook specjalny profil: „Blokada antyfaszystowska 11/11/12". Piszą w nim: „Dołącz do nas i przyprowadź ze sobą znajomych. Razem zablokujemy ten brunatny marsz!". Osoby, które w ten sposób deklarują udział w nielegalnej blokadzie Marszu Niepodległości, w sieci nie ukrywają, że ich pikieta nie będzie przebiegać w pokojowy sposób. – „Zapier... faszystowskich morderców, nie chcesz, aby zło szerzyło się znowu" – wzywa na profilu akcji jeden z internautów.

Podobną blokadę chcą też zorganizować we Wrocławiu, gdzie swój marsz ma Narodowe Odrodzenie Polski. Wezwanie do udziału w "antyfaszystowskich blokadach" pojawiło się już na niektórych portalach i forach dyskusyjnych w Niemczech.

– Wiem, że organizatorzy marszu wyznaczą straż porządkową, każdy może też dokonać tzw. zatrzymania obywatelskiego, więc na pewno lewicowi bojówkarze w pochodzie nam nie przeszkodzą – mówi „Rz" poseł Stanisław Pięta (PiS), który wybiera się na Marsz Niepodległości. Na początku października Mariusz Sokołowski, rzecznik komendanta głównego policji, w rozmowie z „Rz" przekonywał, że funkcjonariusze policji będą przygotowani, by zapobiec przypadkom łamania prawa.

Rzeczpospolita

Igloopol1978

Post autor: Igloopol1978 » 22.10.2012, 15:45

Co do robienia marszow 11.11 w terenie zeby uswiadomic ludzi,to moje osobiste zdanie jest takie ze na uswiadomienie jest czas 3 maja czy 15 sierpnia kiedy mozna robic manifestacje lokalne bo nie ma nic duzego.Natomiast MN ma juz taka marke ze tego dnia trzeba zjechac do Warszawy jak najwieksza liczba

bialas14

Post autor: bialas14 » 22.10.2012, 19:05

We Wrocławiu na pewno będzie gorąco. Wrocław to rzut beretem z Czech i Niemiec, stamtąd te k**** ściągają posiłki. A lewaki z antify na moje oko dali sobie spokój z Warszawą, z jednej strony za wysokie progi, z drugiej MN przestał być imprezą stricte narodową, a zaczął łączyć różne środowiska. Dali sobie spokój, co nie znaczy, że ich nie będzie, bo pewnie będzie tak, że lewactwo z Poznania, Dolnego i Górnego Śląska zjedzie się do Wrocławia, a z Mazowsza i Warmii do Wawy, szukać raczej wrażeń na mieście niż oficjalnie, podczas MN.
stand up and fight or dig your grave

nieaktywny

Post autor: nieaktywny » 23.10.2012, 00:51

Oni zawsze więcej p******* niż robią. Najgłośniej szczekają a najszybciej spierdalają. Idziemy odzyskać Polske!!
Obrazek

ONRBL

Post autor: ONRBL » 23.10.2012, 16:01

johnywdresie pisze: Pewnie,że MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI to nie zbiegowisko ku czci ww. frajera.Nie da się jednak zaprzeczyć,że w ostatnich czasach wykreował się na jednego z przywódców ruchu narodowego a chyba nikt nie chciałby żeby osoba mająca taką wysoką pozycję w ruchu to zwykły,frajer który sprzedał na psach KIBICA!Sprawa wychodzi na jaw i mam nadzieje,że na MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI nie zostanie on dopuszczony do końcowych przemówień.
hehe a kim ty jesteś? Jesli tą osoba, która mi sie wydaje, to za siebie powinienes sie wstydzić (imię na M?). A w tej sprawie jest jedynie słowo przeciw słowu, nikt nie ma żadnego papieru z sądu ze sprawy, w której Marian występował jako świadek i była to sprawa karna z urzędu, a nie żadna roszczeniowa.

R_AN

Post autor: R_AN » 23.10.2012, 21:35

ONRBL pisze:
johnywdresie pisze: Pewnie,że MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI to nie zbiegowisko ku czci ww. frajera.Nie da się jednak zaprzeczyć,że w ostatnich czasach wykreował się na jednego z przywódców ruchu narodowego a chyba nikt nie chciałby żeby osoba mająca taką wysoką pozycję w ruchu to zwykły,frajer który sprzedał na psach KIBICA!Sprawa wychodzi na jaw i mam nadzieje,że na MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI nie zostanie on dopuszczony do końcowych przemówień.
hehe a kim ty jesteś? Jesli tą osoba, która mi sie wydaje, to za siebie powinienes sie wstydzić (imię na M?). A w tej sprawie jest jedynie słowo przeciw słowu, nikt nie ma żadnego papieru z sądu ze sprawy, w której Marian występował jako świadek i była to sprawa karna z urzędu, a nie żadna roszczeniowa.
Nie bawiąc się ani w mediatora ani w negocjatora - bo jak dla mnie możecie i dziś wieczorem dać sobie po plombie - to co najwyżej na łamach forum można sobie w ping-ponga pograć słowo vs. słowo - Ty, że papierów nie ma, on że może niedługo będą i w ogóle to jeszcze się dopyta czy jesteś 100% pewny swojej wersji albo samego M. Kowalskiego (np. uczestniczyłeś w rozprawie skrupulatnie rejestrując jej przebieg i wiesz, że nie padło o słowo za dużo). Bla, bla etc. Bezsens.

Jak dla mnie na ten moment nie ma papierów to jest ok i nie ma co do człowieka niepożądanej łatki przypinać. Dodatkowo skoro ktoś ląduje na funkcji rzecznika prasowego to równoznaczne jest z tym, że koledzy z organizacji mają do niego zaufanie a służyć ma ku temu między innymi roczny staż kandydacki, gdzie się danego delikwenta sprawdza. Nie wierze więc, że ktoś z ONR popełniłby taką lekkomyślność i nie skontrolował nawet pogłosek na jednej z kuźni patriotyzmu jaką są dziś stadiony (w tym przypadku Motoru), słyszać nawet jakieś tam pogłoski na wyjeździe, machnął na to ręką i głosował za tym by obsadzić go na tym stanowisku.

@bialas14 na 90% pojawią się właśnie we Wrocławiu, inicjatywa blokady warszawskiej wygląda na tyle nieudolnie, że trudno odnieść inne wrażenie, iż robi ją ktoś inny poza rasta gimbusem, co to 2 lata starszy od niego skin z naszywką godła na plecaku obciął mu dredy. Wydarzenie na facebooku ma być platformą konfrontacji stanowisk czy jest sens robić blokadę czy nie albo do terminu 28 października mają się zgłosić 3 organizacje, które podjęłyby się ciężaru "przedsięwzięcia" - od d...y strony nieco zaczęli przygotowania.

@Ten_Typ_Tak_Ma Nie chce Cię rozczarować, ale 6 lat temu świadomie i całkowicie wyrzekłem się alkoholu :D Zresztą akurat 11.11.2012 to nie będzie odpowiednia sposobność by się łapać wśród kilkudziesięciu bądź minimalnie kilkunastu tysięcy ludzi, więc proponuje rozważania po jakieś mniejszej demonstracji ;)

krzycho_ASR

Post autor: krzycho_ASR » 23.10.2012, 23:02

Lewactwo w tym roku ma zamiar zjechać się do Wrocławia i tam zatrzymać faszyzm. Mam nadzieję że to miasto odpowiednio ugości to bydło.

mcfc

Post autor: mcfc » 23.10.2012, 23:21

Oficjalny wyjazd z Poznania i Wielkopolski.

Pociąg specjalny Poznań - Warszawa - Poznań

Marsz Niepodległości jest apolityczną, społeczną inicjatywą dla wszystkich, dla których patriotyzm nie jest pustym hasłem. W czasach gdy system coraz bardziej zaciska pętlę wokół wszelkich oddolnych inicjatyw - o czym ruch kibicowski przekonuje się bodaj najboleśniej - musimy konkretnie zaakcentować swoją obecność i pokazać co znaczy dla nas NIEPODLEGŁOŚĆ. Dumni z tego, że Wielkopolanie przez wieki stawali w pierwszej linii przejmujemy pałeczkę w sztafecie pokoleń. Jako kibice Lecha byliśmy obecni w Warszawie co roku. W 2010 było nas dokładnie 22 osoby, w roku ubiegłym już ponad 250 - liczba trudna do oszacowania, różnymi środkami transportu, niezorganizowanie, ale zawsze z pasją. Biorąc pod uwagę ogromne zainteresowanie i mnóstwo zapytań z różnych stron kibicowskiej mapy Wielkopolski w tym roku musimy się pokazać godnie - jak na nas przystało.

Bilet na pociąg 70 zł + 10 złotych na flagę powstańczą. Cena za przejazd w obie strony. Bilety dostępne w Tifo (ul. Ratajczaka 20) od czwartku.

Zachęcajcie znajomych, przekazujcie info dalej. Pełna mobilizacja. W smutnych czasach zamkniętych sektorów gości Marsz Niepodległości jest doskonałą alternatywą - kto był w latach ubiegłych potwierdzi, że atmosfera tego dnia w Warszawie jest wyjątkowa.

KMWTW_14

Post autor: KMWTW_14 » 24.10.2012, 09:41

Wedlug mnie dobrze by bylo, jak by kazda ekipa zrobila 10.11 cos u siebie w miescie, natomiast dnia nastepnego wszyscy zjezdzamy do stolicy.
AUTONOMICZNI NACJONALIŚCI POLSKA

c77

Post autor: c77 » 25.10.2012, 11:42

Witam, czy jest ktoś w posiadaniu projektu plakatu promującego marsz? Chodzi mi oczywiście o projekt, który posłuży do wydrukowania plakatów i propagowania dzieki nim wydarzenia. Byłem na stronce marszniepodleglosci.pl ale niestety umieszczony tam projekt mi się nie otwiera i nie wiem dlaczego tak się dzieje, szukałem gdzie indziej ale bez powodzenia. Jeżeli jest ktoś w posiadaniu wzoru to proszę o podzielenie się. Pozdrawiam

R_AN

Post autor: R_AN » 25.10.2012, 12:58

c77 pisze:Witam, czy jest ktoś w posiadaniu projektu plakatu promującego marsz? Chodzi mi oczywiście o projekt, który posłuży do wydrukowania plakatów i propagowania dzieki nim wydarzenia. Byłem na stronce marszniepodleglosci.pl ale niestety umieszczony tam projekt mi się nie otwiera i nie wiem dlaczego tak się dzieje, szukałem gdzie indziej ale bez powodzenia. Jeżeli jest ktoś w posiadaniu wzoru to proszę o podzielenie się. Pozdrawiam
Zależy o jakiego typu projekt Ci chodzi. Jeżeli o najprostszy czarno-biały, którego wykonaniu sprosta nawet osiedlowe ksero to masz tu jeden:

[link]

c77

Post autor: c77 » 25.10.2012, 14:08

R_AN pisze:
c77 pisze:Witam, czy jest ktoś w posiadaniu projektu plakatu promującego marsz? Chodzi mi oczywiście o projekt, który posłuży do wydrukowania plakatów i propagowania dzieki nim wydarzenia. Byłem na stronce marszniepodleglosci.pl ale niestety umieszczony tam projekt mi się nie otwiera i nie wiem dlaczego tak się dzieje, szukałem gdzie indziej ale bez powodzenia. Jeżeli jest ktoś w posiadaniu wzoru to proszę o podzielenie się. Pozdrawiam
Zależy o jakiego typu projekt Ci chodzi. Jeżeli o najprostszy czarno-biały, którego wykonaniu sprosta nawet osiedlowe ksero to masz tu jeden:

[link]
Dzięki, jeżeli masz jeszcze jakieś (nawet bardziej wyrafinowane) to też wrzuć. W ogóle sytuacja w której nie można pobrać oficjalnego plakatu z oficjalnej strony (niepodlegli.net) już od dłuższego czasu jest dla mnie osobiście bardzo dziwna. Pisałem w tej sprawie do ich kontaktu ale bez odzewu.......

R_AN

Post autor: R_AN » 25.10.2012, 21:35

c77 pisze:
R_AN pisze:

[link]
Dzięki, jeżeli masz jeszcze jakieś (nawet bardziej wyrafinowane) to też wrzuć. W ogóle sytuacja w której nie można pobrać oficjalnego plakatu z oficjalnej strony (niepodlegli.net) już od dłuższego czasu jest dla mnie osobiście bardzo dziwna. Pisałem w tej sprawie do ich kontaktu ale bez odzewu.......
Posurfowałem po sieci i ostatecznie znalazłem dopiero na stronie... węgierskich AN. Trochę lipa...

Oficjalny: [link]

"mniej oficjalny" (?) [link]

piotrek.06

Post autor: piotrek.06 » 25.10.2012, 21:47

Z profilu fb marszu:
[link]
Obrazek
Obrazek
http://suprasdesigns.manifo.com/

x.x

Post autor: x.x » 25.10.2012, 21:58

Nazwa użytkownika

Post autor: Nazwa użytkownika » 25.10.2012, 23:07

Na chwilę obecną najlepiej aby ekipy zjechały się do W-wy, kto nie może zostanie u siebie. No i czas przyjazdu - można zawitać wcześniej wyłapując udających się na MN miłośników hiva na mieście.

CiVi

Post autor: CiVi » 26.10.2012, 10:53

nie ma co siać paniki, pamiętacie ich mobilizacje rok temu ? ilu się ich stawiło? z 2-3 tys. i to w Warszawie, mieście gdzie brudasów jest najwięcej i co myślicie że im się będzie chciało jechać do innego miasta żeby sie chować za latarniami ? nic im z tego nie wyjdzie bo nie potrafią się zjednoczyć tak jak MY

zab

Post autor: zab » 26.10.2012, 11:45

Nawet jakby się zjednoczyli nic z tego nie będzie.

głos z trybun

Post autor: głos z trybun » 26.10.2012, 13:23

Szkoda, że POlicja musi ich ochraniać, dostaliby raz porządny wpier... to następnym razem pomyśleliby zanim wyszliby na ulice blokować ...

HC

Post autor: HC » 28.10.2012, 10:50

obowiązkiem każdego z Was jest obecność 11.11 w Stolicy!damy radę bracia, odzyskamy ten kraj...do zobaczenia:)
HUTNIK&MAZOVIA

polo44

Post autor: polo44 » 28.10.2012, 16:11

Ostatnia szansa na wsparcie finansowe i propagandowe Marszu polecam .

[link]

kibicowskie

Post autor: kibicowskie » 30.10.2012, 13:15

Koszulki 11 Listopada Cześć i Chwała Bohaterom

[link]

Sativa1926

Post autor: Sativa1926 » 30.10.2012, 14:19

11 Listopada rząd ucieknie z Warszawy.

HC

Post autor: HC » 30.10.2012, 18:06

http://www.youtube.com/watch?v=8zDBR-ikjIA&noredirect=1
wrzucam kolejny raz, bo warto obejrzeć:)zwróćcie uwagę na 1:37 czyli odpalenie racy i głośniejsze wejście muzyki, coś pięknego!po tegorocznym Marszu taki film powinien trwać dwa razy dłużej!NA MARSZ!!!
HUTNIK&MAZOVIA

Seth Gecko
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Seth Gecko » 31.10.2012, 07:57

[link]

Ja PierdOlę. Wiem że link nie do końca związany z MN, ale jak czytam takie artykuły, to jestem jak najbardziej za, żeby obecny rząd Pierdolonych [link] został jak najszybciej siłą pogoniony.
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...

PolskaWalczy

Post autor: PolskaWalczy » 31.10.2012, 14:50

Mam krótką poradę dla osób biorący udział.
Najlepiej nie kręcić się przed marszem w pojedynkę czy mniejszą ilość osób ponieważ POlicja może już zawijać najlepiej gdzieś poczekać w barze itp...
Z innych miast niech posprawdzają autobus, bus czy auta czy nie ma jakichkolwiek usterek bo wiadomo.
A już jeśli niebiescy nie odpuszczają można podać się za rodzinę donka albo plęzydenta.
Obrazek

bananlegia

Post autor: bananlegia » 31.10.2012, 16:01

kibicowskie pisze:Koszulki 11 Listopada Cześć i Chwała Bohaterom

[link]
na co idzie zysk z koszulek ? bo jak masz ochote sie dorobić i zysk nie pójdzie na MP to moderator niech od razu kasuje ten post i moj.

Tauron

Post autor: Tauron » 31.10.2012, 18:01

Złe wieści z Poznania:

"Informacyjnie - Lech zmuszony do zrezygnowania ze specjala. PKP zmieniło nam dziś bez powodu cenę na "zaporową". Wnioski można wyciągnąć samemu, komuś nasz zorganizowany wyjazd był bardzo nie na rękę. Proszę o nie promowanie już wyjazdu w takiej postaci. My się zorganizujemy sami."

Wielkopolanie - nie poddawajcie się. Pomimo wszystko - do zobaczenia w Warszawie 11.11!

Odzyskajmy Polskę!
http://www.facebook.com/Niepodleglosci.Marsz?ref=stream

jebacsystem

Post autor: jebacsystem » 31.10.2012, 22:01

Myślę że może przydać się porządne dłuto i solidny młotek, tak po prostu jak trzeba by było poukładać kostkę brukową:)najlepiej tą mniejszą, fajnie się układa

ODPOWIEDZ