dyneck pisze:Akurat pierwszy raz się takie coś zdarzyło, że pól stadionu poszło dla sponsorów i nie zostało nic w otwartej sprzedaży.
Co do bojkotowania za całokształt to ciekawe jestem czy bojkotujesz też spotkania klubowe
czy nabijasz kabzę taki samym nieudolnym, betonowym psuedodziałaczom i zmanierowanym piłkarzykom ? Na lidze sposób dystrybucji Ci odpowiada ? jakieś śmieszne karty kibica, które nic nie dają, a powodują tylko, że nie można nikogo zabrać na mecz bo musi wyrabiać to plastikowe gówno oczywiście za dodatkową opłatą niewspółmierną do kosztów produkcji.
Jeśli bojkotujesz całokształt czyli kadre i lige to szacun jeśli nie to ja na takiej samej zasadzie jak Ty kadre bojkotuje samochody marki Lexus albo noclegi w drogich hotelach (łapiesz ?)
co pierwszy raz się zdarzyło?! sprzedaż tylko dla posiadaczy karty klubu pedała? wiadomo, że na atrakcyjne mecze gros biletów pójdzie dla wszelkiej maści pedalskich "celebrytów" i tak będzie zawsze, to jest pierwszy i nie ostatni raz
i co wtedy mamy powiedzieć my- fanatycy dla których kupno biletu jest zwyczajnie niemożliwe?
oczywiście, że tak, bojkot, który uderza w finanse tych kapitalistów jest najskuteczniejszym z możliwych, wręcz jedynym, to ludzie pieniądza, żydzi dla których liczą się tylko rzeczy policzalne, gdy nie będą mieli funduszy zmięknie im rura, i tu warto uderzać w mecze mniej "atrakcyjne"
prawie idealnie udał się taki bojkot na Legii, mam Ci przypomnieć na jakie ustępstwa poszło iti gdy fanatycy z żylety grozili bojkotem i to nie tylko chodzenia na żyletę, zachęcali do nie kupowania biletów na cały stadionem czego efektem była mizerna sprzedaż karnetów, pseudokibice czyt. działacze nie mogli widzieć złotówek na kontach i odpuścili, teraz na Legii zapewne będzie podobnie bo fanatycy mają w ręku świetne argumenty, to samo można zrobić z tymi leśnymi dziadami z pzpr-u
no, ale Ty jak chcesz to chodź sobie na mecze fundując luksusowe utrzymanie "baronom";)
swoją drogą na jakim meczu kadry ostatnio byłeś?
Tuskostan - mityczny stan na zielonej wyspie, gdzie 28-latek, milioner z 6 wyrokami zakłada linie lotniczą oraz parabank...aby żyło się lepiej!