Polska - Anglia, 16.10.2012, Warszawa
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Polska - Anglia, 16.10.2012, Warszawa
Do meczu został już niecały miesiąc. Wiadomo, że to bardzo prestiżowy mecz piłkarsko i przede wszystkim klasyk kibicowski. Każda wizyta Angoli w PL była konkretnym kibicowskim wydarzeniem. Pytanie jak będzie teraz... Wybiera się do Warszawy ktoś z kumatych ekip?
Re: Polska - Anglia, 16.10.2012, Warszawa
będzie tak jak za każdym razem czyli baledra...
ja jadę i mam wyjebane na jakiś protest, który w sumie nie istnieje
nie mam zamiaru pisać w tym temacie pozniej patrz takie trybuny chcieli i maja - piknik
chcielismy my ale nie wyszło tak jak chcieliśmy
teraz trzeba znów wracać powoli
nie mam zamiaru pisać w tym temacie pozniej patrz takie trybuny chcieli i maja - piknik
chcielismy my ale nie wyszło tak jak chcieliśmy
teraz trzeba znów wracać powoli
Również wydaje mi się , że trzeba powrócić na trybuny i pokazać na co nas stać w tym ciężkim dla nas czasie
-
TenPoLewej
PZPN chciał żeby na trybunach zaistniał piknik i MY robiąc bojkot sami sobie strzelamy w stope
Do nabycia KAŻDEGO biletu JEST WYMAGANA karta Klubu Kibica RP
(1 Karta = 1 bilet)
tak napisano na kupbilet.pl
Jak to w końcu z tą kartą jest? trzeba wyrabiać czy pierdolić to bo już się pogubiłem
(1 Karta = 1 bilet)
tak napisano na kupbilet.pl
Jak to w końcu z tą kartą jest? trzeba wyrabiać czy pierdolić to bo już się pogubiłem
Z tego co wiem, karta obowiązuje tylko w przedsprzedaży. Przed meczem już nie będzie potrzebna.
Ta tylko ze bardzo prawdopodobne ze juz tych biletów bez karty nie bedzie, bo z tego co czytam to ludzie specjalnie wyrabiają te karty na ten 1 mecz ... zreszta patrzyłem to zostały juz tylko bilety po 150 zł na gorze stadionu
A tak wogole, gdzie jest wyznaczony sektor gosci ?
Stadion na euro nie przewiduje czegoś takiego jak sektor gości. Może nie ma w ogóle klatki jak w Hannoverze i stewardami i buforami oddzielą.ax88 pisze:A tak wogole, gdzie jest wyznaczony sektor gosci ?
NA KUP BILET od 29.09 bedzie sprzedaz dla wszystkich,mi sie wydaje że sektory oznaczone kolorem szarym wtedy zostaną włączone do sprzedaży,choć jak sie na nie najezdza to pisze ze są full sam już niewiem o co kamanax88 pisze:Ta tylko ze bardzo prawdopodobne ze juz tych biletow bez karty nie bedzie, bo z tego co czytam to ludzie specjalnie wyrabiają te karty na ten 1 mecz ... zreszta patrzyłem to zostały juz tylko bilety po 150 zł na gorze stadionu
Z tego co wiem do sprzedaży ogólnej muszą być dostępne wszystkie rodzaje biletów.
"W sobotę rusza natomiast otwarta sprzedaż dla wszystkich. Wejściówki dostępne będą we wszystkich trzech kategoriach cenowych - za 190, 150 i 90 zł. Panie mogą liczyć na 25 procent zniżki, a seniorzy kupią bilety za pół ceny."
interia.pl
interia.pl
sprzedano już 22 tysiące biletów a na razie sprzedaż tylko dla członków klubu kibica ...
Dobra skonczcie juz o tych piknikach i proteście protest ktos wymyslil chyba jakiś gosc z policji zeby mieli lepiej . W czasie EURO Polskie ekipy sie pokazaly .Na meczu z Anglą bedzie tak samo . Nikt nie pisze o jakiejś zadymie czy cos ale powinnismy byc . Koniec pisania o konfliktach i piknikach jedziemy wszyscy .
Witam. Wiadomo kiedy dostępne będą bilety dla osób nieposiadających kk reprezentacji?
Od soboty?szyderap pisze:Witam. Wiadomo kiedy dostępne będą bilety dla osób nieposiadających kk reprezentacji?
Tylko na tym kupbilet.pl można kupić wejściówkę czy są jakieś inne drogi?
Na dzień dzisiejszy na kupbilet.pl nie ma juz biletów. Także "doping" na Narodowym bedzie na bardzo wysokim poziomie (czyt. żenada). Wkurwia mnie to, że ponad polowa stadionu jest dla sponsorów a nie dla kibiców.
Odwołano otwartą sprzedaż biletów na mecz Polska-Anglia, który 16 października zostanie rozegrany na Stadionie Narodowym w Warszawie - informuje reporter RMF FM Piotr Glinkowski. Niespełna 30 tys. wejściówek kupili w internetowej przedsprzedaży posiadacze kart klubu kibica reprezentacji. PZPN zarezerwował pozostałe bilety dla sponsorów i działaczy.
czyli 28 tyś. idzie dla betonów.Paranoja ahhahahaYazir pisze:PZPN zarezerwował pozostałe bilety dla sponsorów i działaczy.
-
szymon1999
Nie będzie otwartej sprzedaży biletów na mecz Polska - Anglia. Wejściówki skończyły się zanim została ona otwarta. 30 tysięcy biletów rozprowadził Klub Kibica. Reszta przypadła sponsorom i PZPN-owi.
Stadion Narodowy ma pojemność 58 tysięcy miejsc. 30 tysięcy biletów trafiło do przedsprzedaży dla członków Klubu Kibica. Aby być w klubie, trzeba było wcześniej zapłacić za członkostwo 32 złote.
- Pozostałe bilety trafiły do m.in. wojewódzkim Związków Piłki Nożnej, olimpijczyków oraz paraolimpijczyków, którzy zostali zaproszeni na mecz, szkół oraz domów dziecka - informuje Agnieszka Olejkowska.
- Być może kilkaset zarezerwowanych, ale nie wykupionych biletów wróci jeszcze do sprzedaży. Dużo miejsc jest wyłączonych ze sprzedaży ze względu na złą widoczność, konieczność zarezerwowania przestrzeni dla telewizji, na sektor buforowy, czy dla kibiców z Wielkiej Brytanii - dodaje.
"Witam, piszę do państwa w sprawie sprzedaży biletów na mecz Polska-Anglia oraz całego zamieszania które nastąpiło ze sprzedażą tych biletów. Od jutra (29 września - red.) miała być prowadzona otwarta sprzedaż dla osób nie posiadających kart klubu kibica, jak się dzisiaj dowiedziałem na profilu facebookowym portalu kupbilet.pl, który zajmuje się sprzedażą, nie ma już dostępnych biletów dla osób bez kart kibica. Zadzwoniłem do PZPNu i uzyskałem informację, że za pośrednictwem portalu kupbilet zostało sprzedanych lekko ponad 20 tysięcy biletów, a reszta która miała być dostępna od jutra nagle będzie dostępna dla działaczy, sponsorów, olimpijczyków, aktorów. itp... Według mnie to jest jeden wielki przekręt i oszukiwanie kibiców, skoro ktoś zapewnia, że będzie otwarta sprzedaż a w rzeczywistości jej nie ma. Chciałbym aby państwo poruszyli ten temat i nagłośnili sprawę"
Stadion Narodowy ma pojemność 58 tysięcy miejsc. 30 tysięcy biletów trafiło do przedsprzedaży dla członków Klubu Kibica. Aby być w klubie, trzeba było wcześniej zapłacić za członkostwo 32 złote.
- Pozostałe bilety trafiły do m.in. wojewódzkim Związków Piłki Nożnej, olimpijczyków oraz paraolimpijczyków, którzy zostali zaproszeni na mecz, szkół oraz domów dziecka - informuje Agnieszka Olejkowska.
- Być może kilkaset zarezerwowanych, ale nie wykupionych biletów wróci jeszcze do sprzedaży. Dużo miejsc jest wyłączonych ze sprzedaży ze względu na złą widoczność, konieczność zarezerwowania przestrzeni dla telewizji, na sektor buforowy, czy dla kibiców z Wielkiej Brytanii - dodaje.
"Witam, piszę do państwa w sprawie sprzedaży biletów na mecz Polska-Anglia oraz całego zamieszania które nastąpiło ze sprzedażą tych biletów. Od jutra (29 września - red.) miała być prowadzona otwarta sprzedaż dla osób nie posiadających kart klubu kibica, jak się dzisiaj dowiedziałem na profilu facebookowym portalu kupbilet.pl, który zajmuje się sprzedażą, nie ma już dostępnych biletów dla osób bez kart kibica. Zadzwoniłem do PZPNu i uzyskałem informację, że za pośrednictwem portalu kupbilet zostało sprzedanych lekko ponad 20 tysięcy biletów, a reszta która miała być dostępna od jutra nagle będzie dostępna dla działaczy, sponsorów, olimpijczyków, aktorów. itp... Według mnie to jest jeden wielki przekręt i oszukiwanie kibiców, skoro ktoś zapewnia, że będzie otwarta sprzedaż a w rzeczywistości jej nie ma. Chciałbym aby państwo poruszyli ten temat i nagłośnili sprawę"
http://pzpn.pl/index.php/Reprezentacje/ ... -na-Anglie
Chyba jednak nie będzie tych biletów o północy. Zajebiście czyli 27 tyś. poszło dla dzieci z sierocińców, olimpijczyków, aktorów - a to ku*** z jakiej paki ? (pewnie Natalia Piździec też będzie), a pewnie przede wszystkim dla sponsorów i działaczy z kraju. Na szczęście to już ostatni mecz tej ekipy tylko szkoda, że akurat taki mecz - szkoda, że terminarz się tak ułożył. Zajebisty będzie doping: pisk dzieci ze szkół vs kibice angielscy :)
Chyba jednak nie będzie tych biletów o północy. Zajebiście czyli 27 tyś. poszło dla dzieci z sierocińców, olimpijczyków, aktorów - a to ku*** z jakiej paki ? (pewnie Natalia Piździec też będzie), a pewnie przede wszystkim dla sponsorów i działaczy z kraju. Na szczęście to już ostatni mecz tej ekipy tylko szkoda, że akurat taki mecz - szkoda, że terminarz się tak ułożył. Zajebisty będzie doping: pisk dzieci ze szkół vs kibice angielscy :)
i jak tu nie bojkotować skoro biletów i tak by się nie dostało? wbijecie sobie to do łbów przeciwnicy bojkotu w jakiejkolwiek formie?
-
ziemniacek
Mówisz o tych och-ach i ach-ach ? ;pdyneck pisze:Na szczęście to już ostatni mecz tej ekipy tylko szkoda, że akurat taki mecz - szkoda, że terminarz się tak ułożył. Zajebisty będzie doping: pisk dzieci ze szkół vs kibice angielscy :)
Czy masz konkretne info ?
Skoro nie dało się kupić biletów to to nie jest bojkot :) Bojkotowac można coś co się mogło mieć ale się zrezygnowało w imię czegoś tam także wbij sobie do głowy, że ten bojkot jest śmieszny.P_FSW pisze:i jak tu nie bojkotować skoro biletów i tak by się nie dostało? wbijecie sobie to do łbów przeciwnicy bojkotu w jakiejkolwiek formie?
Było w ogóle coś ?
-
Seth Gecko
- ostatnie ostrzeżenie
Zobaczymy ile biletów sprzedadzą, jak przyjedzie do Polski Czarnadziura czy San Marino. Szczególnie jak "nasi" nażelowani dostaną kilka meczów w plecy.
Ciężko to napisać ale My - Kibole sami się pogubiliśmy. Większość miała nadzieje ze szopka się zniknie po ME, że Lato się skończy i wrócimy do normalności. Niektórzy używają słowa "Bojkot", a ja przypominam ze bojkot był na meczu ze Słowacją na Sląskim, od tamtego momentu (poza bojkotami (brakiem mobilizacji!) meczów na Legii, w Poznaniu i Wrocławiu) nie było zadnego oficjalnego stanowiska w sprawie kadry.
Każdy myśli ze na meczach Kadry będzie fanatyzm, wielkie oprawy, przemarsze.... Panowie myślicie ze kiedyś nie było pikników? byli. Nawet będąc w Bratysławie, znalazł się typek który mówi do mnie - siadaj bo nie widzimy (był z dziewczyną).
Na Śląskim w meczu z Irolami, 30 latek - podchodzi do mnie i mówi ze tutaj jest jego miejsce (trybuna za bramką), tak więc nie bądźmy idealistami, nigdy nie będzie 100% fanatyków na meczach Kadry! Ale to nie znaczy ze p******* wszystko i po trupach zdobywał bilet na mecz z Anglią. Wytrzymaliśmy tyle lat więc wytrzymamy i ten meczyk.
Pozostaje liczyć ze Zibi zostanie Prezesem i zniesie j***** haracz w postaci Kart KK.
Każdy myśli ze na meczach Kadry będzie fanatyzm, wielkie oprawy, przemarsze.... Panowie myślicie ze kiedyś nie było pikników? byli. Nawet będąc w Bratysławie, znalazł się typek który mówi do mnie - siadaj bo nie widzimy (był z dziewczyną).
Na Śląskim w meczu z Irolami, 30 latek - podchodzi do mnie i mówi ze tutaj jest jego miejsce (trybuna za bramką), tak więc nie bądźmy idealistami, nigdy nie będzie 100% fanatyków na meczach Kadry! Ale to nie znaczy ze p******* wszystko i po trupach zdobywał bilet na mecz z Anglią. Wytrzymaliśmy tyle lat więc wytrzymamy i ten meczyk.
Pozostaje liczyć ze Zibi zostanie Prezesem i zniesie j***** haracz w postaci Kart KK.
-
zajazdowicz
Mam ktoś info kiedy będą ewentualne bilety ,które nie zostaną kupione przez posiadaczy kart?
Z tego wynika, że nie byłeś na żadnym meczu kadry ostatnio - Jeździsz jak Natalia Siwiec, na Anglii pewnie też się pojawi.dyneck pisze:
Pierwszy raz sie zdarzylo, ze pol stadionu zostalo rozdane jakims dziwolągom. Dotychczas nie bylo problemow z dostaniem biletow i to mimo przedsprzedazy dla klubu kibica. Tak czy siak jak widac bojkot sie nie udaje bo pzpn na frekwencja, a wiec i na wplywy nie narzeka wiec sytuacja jest jednal inna niz na Legii.
Jedyny mecz kadry jaki zostal faktycznie zbojkotowany w ostatnim czasie to ubiegloroczny z Wegrami ale wtedy poszlo glownie o orzelka i o ceny biletow - pozostale spotkania to tylko wymówka dla ludzi, którym nie chce/nie potrafią się zorganizować.
Co do mojej obecnosci na kadrze to ostatnio bylem na wszystkich jej spotkaniach na euro - bez karty kibica, bez brania udzialu w jakimkolwiek losowaniu, bez zadnych znajomosci.
Jak mówisz, że pierwszy raz się zdarzyło to też mało wiesz bo już takie cyrki były na imprezy w Niemczech i Austrii gdzie 90% biletów szło dla betonu.
Wcześniej czy później to musi paść z naszą piłką będzie tylko gorzej a wtedy tylko fanatyzm skieruje ludzi na stadion. Mi w obecnej sytuacji nie żal ani jednego tego festynu w naszym kraju i zupełnie nie rozumiem dlaczego na tym forum ludzie zaczynają panikować.
Niech to trwa nawet pięć lat a i tak przyjdą na kolanach jak przyszli przed meczem z Czechami.
czekajmy na zlota jesien,bylo chujowe LATO to wszytsko padlo :)
"nasze" mecze sa pod kasami, bramami, dworcami, pubami,na miescie pijakom Albionu trzeba pokazac kto wygra....
Wszystko w temacie przynajmniej na dzień dzisiejszy...gremio pisze:"nasze" mecze sa pod kasami, bramami, dworcami, pubami,na miescie pijakom Albionu trzeba pokazac kto wygra....
A wiadomo coś ilu Angoli będzie , ile biletów moją itd...
-
znawca_klimatu_hools
Będzie to pierwszy mecz Polaków z Anglikami w Warszawie od pamiętnej awantury w parku Saskim w '99, więc myślę, że młodzi angielscy hool's zjawią się licznie w stolicy.
-
znawca_klimatu_hools
A Ty wiesz czy nie ma ... Anglicy mają ciśnienie na Polaków, nawet jeśli ostatnio nic nie działali to do nas wybierze się wielu harcowników
Szkoda, że na Euro tego ciśnienia nie pokazali.
-
znawca_klimatu_hools
A z kim mieli się sprawdzić ? z włochami co nie jeżdzą na kadrę, szwedzkimi piknikami? było nie było jedyne ekipy co coś działały były u nas :Rosja,Chorwacja i Polska.asdasd pisze:Szkoda, że na Euro tego ciśnienia nie pokazali.
A tu pierwszy ultras kadry, twórca największej sektorówki na Euro ! http://www.facebook.com/TomaszZimochfanpage?fref=ts teraz chciał zrobić kolejny festyn i zaprosić medalistów olimpijskich i para olimpijskich, aby się zaprezentowali na murawie NArodowego, dobrze że PZPN go olał
Proszę kogoś obeznanego z Warszawy, aby doradził jak najszybciej dojechać z Dworca Centralnego na stadion. Moze ktoś jeszcze słyszał o jakiś tanich noclegach to na pw. Dzieki za pomoc. pzdr.
Anglicy dokładnie wiedzą jak u nas wyglada sytuacja i żadnego ciśnienie nie mają, więc przestańcie ludzi podgrzewać. Będzie jeden wielki festyn, klask klask Polska klask klask Polska i tyle. Angole wybiją parę piwek i pojadą do domu.